Kirpputori Ankkurinappi

KatuosoiteSatukuja 3

Puhelin(09) 522 035

Kotisivutankkurinappi.com

Kirpputori Ankkurinappi kertoo:

Ankkurinappi – yli 220 pöytäpaikan itsepalvelukirpputori Espoon Matinkylässä.

Ankkurinappiin voit tuota myytäväksi lähes tulkoon mitä vain – vaatteista peleihin, astioista koristeisiin, työkaluista leluihin eli melkeinpä mitä tahansa. Sinun ei itse tarvitse toimia myyjänä kirpputorilla vaan Ankkurinappi hoitaa myyntityön puolestasi.

Tule myymään tai tekemään löytöjä! Maksuvälineenä meillä käyvät käteisen lisäksi yleisimmät pankki- ja luottokortit.

Ilmoita virheellisistä tiedoista

Auta meitä pitämään kirpputorien tiedot ajantasalla käyttäen tätä lomaketta:

  Nimesi (pakollinen)

  E-mail (pakollinen)

  Kirpputori jota muutos koskee

  Viestisi

  Kirpputorit Espoossa

  16 kommenttia kirpputorista “Kirpputori Ankkurinappi”

  • Tilava (220m2) paikka ja siisti.Leveät käytävät kulkea.Paljon lastenvaatteita ja tarvikkeita <3
   Ostajille 4h ja 2h parkkikiekkopaikkoja aivan vieressä.Tosin bussit tulevat melko viereen. Näköjään helppo purkaa myytävät tavarat heti oven eteen ja suoraan kärryihin.Tosi ystävällinen henkilökunta, auttoivat kärryjen kanssa.Bonuspiste lapsiystävällisestä kahviosta!Yllättävän halpa viikkovuokra, joten inspiroiduin sen verran, että vien omat kamppeet ja romppeet myyntiin.

   Reply

  • Todella toimiva kirppis ja erittäin helppo ja mukava toimia ja asioida siellä. Suosittelen lämpimästi!

   Reply

  • todella kiva ja siisti paikka, tavaraa löytyi moneen makuun 🙂 plussaa siististä kahviosta jossa tuoreet syötävät, suosittelen!

   Reply

  • En suosittele kenellekään. Pöydältäni varastettiin kymmenittäin vauvanvaatteita, eikä kirpputori ollut valmis tulemaan vastaan edes pöytävuokran verran. Hiljainen, huono palvelu ja tavaraa varastetaan paljon :/

   Reply

   • Senpä takia saa niitä hälyttymiä ostettua halvalla. Mistäs ne siellä tietää kuinka paljon sulta on varastettu. Ja sitä tapahtuu joka kirppiksellä..

  • Suosittelen kaikkille tätä kirpparia, siisti, kaikissa pöydissä hyvää tavaraa siististi laitettuna,
   tavaraa on laidasta laitaan ihan kaikille, mukava kahvio herkkuineen ja isona plussana mahdollisuus mennä myös itse myymään,
   helppo viedä tavarat oven eteen ja isolla kärryllä sitten vuokrattuun pöytään,
   aurinkoinen ankkuri ja aurinkoiset myyjät, Kiitos Tuula:) ja muut:)

   Reply

  • Kävin ja tykkäsin. Paljon paikkoja ja hyvin tarjolla. (:

   Reply

  • Todella ihania vaatteita 🙂 Tein ihania löytöjä ja edullisesti! Itse meinaan viedä vaatteita myös ankkurinappiin!

   Reply

  • Todella hyvä sijainti (lähellä kauppakeskus Isoa Omenaa, josta siis hyvät kulkuyhteydet minne vain). Keskikokoinen kirpputori, jossa paljon tavaroita, myöskin jonkin verran huonekaluja. Paljon löytyi esimerkiksi astioita ja muita lasiesineitä. Helpotuksekseni löytyi paljon KOHTUUHINTAISIA tavaroita, ei ollut ollenkaan ylihinnoiteltua ja löysinkin ison kasan uusia vaatteita kotiin raahattavaksi.

   Toivoisin kirpputorilta löytyvän enemmän vaatteita. Kirpputorin myyjät olivat ihan jees, pirteyttä kyllä kaipaisin lisää touhuun. Myöskin tarkkaavaisuutta, sillä rahojen kanssa tuli sekaannuksia kassalla. Tosin sitä sattuu varmaan kullekin.

   Reply

  • Hyvä kirppis, suosittelen. Paljon tavaraa, hyvä sijainti. varmasti paljon asiakkaita käy juuri sijainnin takia. Itse meinasin varata pöydän tuolta! Ja mitä varasteluun tulee, sitä tapahtuu varmasti ihan joka kirppiksellä.. Valitettavasti niitä pitkäkybtisiä läytyy joka paikasta, samalla tavalla kuin kaupoissakin. Kirpputoreilla ei ole vain varaa vartioihin, eikä myymälän henkilökunta voi seurata jokaista asiakasta joka siellä käy. Itseltänikin varastettiin entisestä Viherlaakson kirpputorilta kalliit hiustenpidennykset kameravalvonnasta huolimatta.

   Reply

  • Hieman pettynyt olen tähän kirppariin myyjänä. Kirpputori ei säilytä hintalappuja joten on ihan mahdoton isosta tavaramäärästä tietää mitä kaikkea on mennyt kassan kautta ja mitä viety maksamatta. Kassa ja varaustoiminta muutenkin aika sekavaa. Pöytävarauksia rustailtiin milloin mihinkin paperinkulmaan ja jotenkin jäi vähän epärehellinen fiilis koko toiminnasta. Pöytien hinnoittelu myös outoa kun 2pv maksaa suhteessa vähemmän kun viikko. Eli pöytä kannattaisi aina varata vain 2pv kerrallaan. Ostajan näkökulmastakaan ei kovin kaksinen paikka. Huonokuntoista tavaraa paljon myynnissä ja paljon kirpparin “omia pöytiä” joissa samat tavarat seisoo viikosta toiseen.

   Reply

  • Ihan käsittämättömän huono kirpputori. Sijaitsee niin syrjässä että ei ihmekään kun ei käy asiakkaita. Jäin miinukselle tästä! Ei voi kyllä suositella kellekään.

   Reply

  • Ystävällinen henkilökunta.
   Tilaa & valikoimaa riittävästi.
   Bonuksena musanurkka jossa myynnissä kitaroita huokeaan hintaan !
   Pisteitä 9/10

   Reply

  • Uudet omistajat ovat piristäneet hieman nuhjuisesta kirpparin. Siisti ja toimiva kirppari. Tekee hyviä löytöjä.

   Reply

  • Kävin siellä muutaman kerran ostajana ja nyt myyjänä. Voin sanoa, että siellä on eritäin ystävällinen henkilökunta ja hyvä kahvi. Ostajana, joka kerta löysin jotakin hyvää ja sopivalla hinnalla. Katsotaan, miten nyt menee myyjänä. Minulla on todella paljon hyväkuntoisia vaatteita, kenkiä ja laukkuja. Tervetuloa ostoksille.

   Reply

  • Tykkään uudesta, pornahtavaan suuntaan lähteneestä tuotevalikoimasta, koska pornoliikkeitä on aivan liian vähän ja kaikki myynti siirtyy nettiin. Ottakaa vaan lisää sexituotteita ja asuja myyntiin.

   Reply

  Sponsorit

  Kommentoi kirpputoria