Katin sisustusnavetta

KatuosoiteLankilantie 78, Nummela

Puhelin0400 212 588

Kotisivutkatinsisustusnavetta.fi

Katin sisustusnavetta kertoo:

TERVETULOA Katin sisustusnavettaan

Tule nautiskelemaan maalaismaisemasta ja suomalaisesta kulttuurihistoriasta, samalla kun teet löytöjä kotiisi tai lahjaksi ystävälle. Katin sisustusnavetta on pullollaan vanhoja ja hieman uudempia huonekaluja, lamppuja, taidetta, talonpoikaisesineitä, käsitöitä ja paljon muuta.

Etsitkö sisustusaarteillesi arvoistaan myyntipaikkaa? Tuo tavarasi myyntiin Katin sisustusnavettaan, tunnelmalliseen, elämykselliseen ympäristöön. Pidämme huolta aarteistasi, kiillotamme esineet ja esittelemme ne kauniisti ja arvokkaasti. Kokoamme säännöllisesti myös mm. kattauksia ja sisustusryhmiä, jolloin esineiden käyttö ja kauneus tulevat parhaiten esille.

EI paikkavuokraa!
Provisio myynnistä 25%.

Maksuvälineenä Katin sisustusnavetassa käy vain käteinen.

Ilmoita virheellisistä tiedoista

Auta meitä pitämään kirpputorien tiedot ajantasalla käyttäen tätä lomaketta:

  Nimesi (pakollinen)

  E-mail (pakollinen)

  Kirpputori jota muutos koskee

  Viestisi

  Kirpputorit

  4 kommenttia kirpputorista “Katin sisustusnavetta”

  • Ei tosiaan sitä mitä annetaan mm fbsivuilla ymmärtää. Ja muka bussilasteittain, varmasti mutta tuskin saavat mitään irti. Paikalliselta pikku kirppariltakin löytyy tavaraa enemmän kuin navetalta. Yli hinnoiteltua ja jopa homeista tavaraa.

   Reply

  • Myin tavaroitani Katin Sisustusnavetassa. Osa tavaroistani katosi. Kun kyselin niitä omistajalta, alkoi uskomattoman töykeä ja epäystävällinen kohtelu. Näin vanhemmasta henklöstä ‘tylytys’ tuntui erityisen loukkaavalta.

   Reply

   • Kiitos palautteesta, pyydän anteeksi mikäli olen ollut töykeä, tavaroita ei ole todistettavasti vielä hävinnyt mutta voivat siirtyä paikasta toiseen ja soitamme asiakkaalle kun niitä ajan kanssa löytyy. Yhteistyö asiakkaan kanssa on siksi tärkeätä että itse myös käydään paikan päällä edes 1 kerran/ 2 vikkoa eikä kerran / 2kk tai 6kk sekä toinen asia on että tuotteet ovat hyvin merkitty ja hintalaput paikoillaan. Ei voi vaatia että paikan omistaja muistaa kaikki esineet.mutta oppia ikä kaikki, teemme uudet sopimukset vuonna 2015.

  • Kyllä tavaroita katoaa, ei löydy navetasta. Eikä paljon uskalla kysellä, omistaja sen verran vihamielinen.

   Reply

  Sponsorit

  Kommentoi kirpputoria