Tikkurilan Kirppis

KatuosoiteNiittytie 13

Puhelin045 897 8512

Kotisivuttikkurilankirppis.fi

  Tikkurilan Kirppis kertoo:

  Tikkurilan Kirppis avattiin 2.2.2013 Viertolan ja Kehä IIIsen tuntumaan.

  Tikkurilan kirppis on viikonloppuisin (lauantai-sunnuntai) toimiva kirpputori. Meillä on noin 140 myyntipaikkaa odottamassa reippaita myyjiä. Lisäksi tilassa toimii kahvinmyyntipiste.

  Otamme varauksia puhelimitse maanantaista sunnuntaihin klo 12:00 – 18:00.

  Tiedot päivitetty 9.04.2013. Sivuston tiedot saattavat olla puutteelliset. Mietimme jatkoa sivuston suhteen alkuperäisen ylläpitäjän poistuttua keskuudestamme. Pahoittelemme.

  Ilmoita virheellisistä tiedoista

  Auta meitä pitämään kirpputorien tiedot ajantasalla käyttäen tätä lomaketta:

  Nimesi (pakollinen)

  E-mail (pakollinen)

  Kirpputori jota muutos koskee

  Viestisi

  captcha

  Kirpputorit Vantaalla

  5 kommenttia kirpputorista “Tikkurilan Kirppis”

  • Olin varannut syksylle yhden päivän. 5 vrk ennen kyseistä päivää tuli ilmoitus tekstiviestitse, että kirppis on kyseiseisen kuukauden kiinni.
   Sain kuitenkin varata pöydän seuraavalle aukiolo vkonlopulle joka oli kuitenkinnyli kuukauden päässä.

   Kun on myymässä: porukkaa oli vähän, kauppa ei käynyt oikein kenelläkään. Juttelin usean henkilön kanssa ja kertoivat samaa kuin minä: eli kauppa ei käy kun ei ole ihmisiä.

   Käytävät ovat ahtaat ts pöydät liian lähellä toisiaan. Kirppistä ei ollut naapuripöytien mukaan mainostettu edes edellisen keskiviikon paikallislehdessä. Muutama eksyi kirppikselle ostoksille kunnallista pyörällä ohi ja näkivät, että se on auki. Pihalla ei ollut näkyviä ständejä tms jotta ihmiset olisivat löytäneet sisälle. Kirppis oli juuri ollut kuukauden kiinni joten tietoisuutta ei ollut.

   Reply

   • Tammikuun 2014 kokemukset täysin samanlaiset. Ensin siirtyi päivä ja kun päästiin paikalle, pääsimme juuri ja juuri omillemme. Halli oli järjettömän kylmä, en varmasti jääpuikkona ollut paras mahdollinen myyjä. Parasta oli, että hallin seinässä on iso juliste “avaamme 2.2″. No, olisi siinä voinut olla edes vuosiluku, taisi kuitenkin tarkoittaa vuotta 2013. Ovissa tai muissa ei ole minkäänlaista mainintaa kirppiksestä, en voi ymmärtää miten edes ne harvat asiakkaat olivat sinne löytäneet. En suosittele kokeilemaan tätä paikkaa.

  • Oltiin myymässä ja meillä ainakin kauppa kävi (yli 170 e). Taisi olla kaikki paikat varattuna joten väkeä oli.
   Kahvi oli ilmaista joka varmaan oli hyvä kikka. Oli muuten keskiviikon paikallisessa iso ilmoitus.
   Ihan hyvä paikka meille.

   Reply

  • Olin ostoksilla, molempina pävinä 9-10.11 . Löysin tosi hyviä löytöjä, lastenvaatteita,kirjoja, Heljä Liukko-Sundströmin Ikikukka ( joita keräilen) Aladinin mesimarja kynttilänjalka , pariksi toiselle.. yms
   Voin sanoa että oli ostajan markkinat..Kävin vielä Helsingin jäähallin kirppiksellä, josta ei jäänyt mukaan mukaan.

   Reply

  • Tänään 24.11.2013 myyntipaikat olivat kaikki täynnä ja tavaraa riitti myytäväksi paljon. Ostajia sen sijaan ei ollut ruuhkaksi asti. Paikkaa ei oikein vielä tunneta, ja ulkoseinässä oleva iso lakana sanoo, että “Kirpputori avataan 2.2.” jonka vuoksi osa asiakkaista luuli, että kirppari ei vielä ole auki. Paikka kaipaa siis vielä enemmän markkinointia.

   Reply

  Sponsorit

  Palautetta kirpparista

  Autetaan porukalla kirppariskeneä kehittymään. Muista, että meillä kaikilla on huonoja päiviä.. toivottavasti et tuo omaasi tänne :)

  Tulossa: kirpputoriyhteisö, kirpputorien uutisia ja kuvia!

  Kommentoi kirpputoria