Samin kirppis

KatuosoiteLaajaniityntie 2

Puhelin045 113 99 32, (09) 488 600

Kotisivut

Samin kirppis kertoo:

Samin kirppis avattiin pe 1.2.2013 Martinkeskukseen.

Itsepalvelun lisäksi myös viikonloppumyyjille paikkoja!

Pöytävaraukset: 045 113 99 32, (09) 488 600

Ilmoita virheellisistä tiedoista

Auta meitä pitämään kirpputorien tiedot ajantasalla käyttäen tätä lomaketta:

  Nimesi (pakollinen)

  E-mail (pakollinen)

  Kirpputori jota muutos koskee

  Viestisi

  Kirpputorit Vantaalla

  21 kommenttia kirpputorista “Samin kirppis”

  • Myyrinkirppis tyhjenee 26.1.2013 vuokrasopimuksen päättyessä ja uusi aukeaa Martinlaakson vanhaan ostoskeskukseen paaaaaljon laajempana 1.2.2013 joten sinne sitten tutustumaan, nettisivut päivittyy ajallaan, samat puhelinnumerot toimivat pöytävarauksia tehtäessä soitettaessa selviää myös hinnat =)

   Reply

  • Siis niin huonoo palvelua, myyjät tuijottaa sua ku varasta. Häätää pois jos on kattonu tavaroita 30min ku kerta näyttää nii epäilyttävältä en mee enää koskaan. Myyyjät luulee että kaikki nuoret ois muka varkaita joten ihan paska paikka.

   Reply

  • Joo tosi hyvä kaikki nuorii luulaan varkaiks ja mua luultiin myös varkaaks kun mul oli mun oma iphone taskus ja siin oli musta kuori ja kysyttiin onks taskus jtn + mut häädettiin sieltä ja mun kaveritkin

   Reply

  • Oltiin kamujen kanssa ostoksilla. Ei ehitty olla kauheesti, kunnes myyjät tulivat valittamaan. Meitä mulkattiin kuin varkaita ja kohdeltiin kuin kuolemaan tuomittua. Meidät häädettiin syynä, että oltais oltu liian kauan. Me ei ees ehitty olla kauaa, niin isoon kirppikseen nähden ja oli valinnan vaikeuksia. Jäi sitten ostokset kesken ja syytteet varkauksen yrittämistä. Tosi paskaa palvelua, en tuu uudestaan kun myyyjät mulkkaa koko ajan.

   Reply

  • Oltiin kamujen kaa ostoksilla. Meitä mulkattiin koko ajan ja epäiltiin varkaiksi. Paskaa palvelua ja törkeetä kohtelua.

   Reply

  • Hyvä kirppis!palvelu ollut hyvää,en koskaan oo kyl kokenu “mulkkausta tai kukaa tullu valittaa kauanko siel oon ollu.ihmiset sais vaan kyllä miettiä mitä hintoja laittavat:kirppis hinnat,ei kauppojen!itse vien sinne taas,saan hyvät rahat vaikka myyn 0,50e-2ekpl vaatteista ym joka kerta 100-200 eviikossa.hyvät vaatteet edullisesti kiertämään seuraavalle,mun lemppari kirppis!

   Reply

  • Erittäin hyvää palvelua Samin Kirppiksellä ….Nuori myyjä nimeltä Ade kuullu erittäin asiakaspalvelu haluinen ja mukava myyjä ….Sieltä saannu aina hyvää palvelua 🙂

   Reply

   • ..ettei nyt vaan ois Ade ite, tai kaveri käynyt tätä kirjottamassa 😀

    Oma kokemukseni on, että myyjät on kyllä tosi töykeitä. Pari kertaa jäänyt kaupat tekemättä kun myyjällä on niin kiire puhua kahvilan puolella. Pöytäkin jäi varaamatta kun kysyttäessä vain tylyiltiin. Tosi huonoa ja ylimielistä palvelua siis. Harmi.

  • Mulla ei kertaakaan mitään negativista kokemusta,päivastoin 🙂 Myyjät kohteliaita ja hymyileviä… ja tavara käyttökelpoista,jotkut asiakkaat myyvät vaan tuotteitaan liian kalliilla hinnoilla,joten ne jää hyllyihin,eli hinnat alas 😉

   Reply

  • hei,

   olen kiertänyt paljon toreilla,mutta täytyy sanoa että myyjät siellä ovat töykeitä. En Kyllä suosittelisi tätä paikkaa myyntipaikaksi tutuilleni. Anteeks nyt vaan,mutta asenne ei ole kyllä paikallaan tällä torilla.

   Reply

  • Palvelu on kohdallani ollut aina asiallista. Olen tehnyt hyviä ostoksia sopuhintaan. Nyt myös kirppishinnat hiukan nouseet. Onhan kaupan hinnatkin korottuneet. Olen itse myös myynyt siellä ja saanut palvelua asiallisesti.

   Reply

  • Aivan liian ylihinnoiteltua kamaa. Kuluneet astiatkin maksoivat saman verran kuin kaupassa uudet.

   Reply

  • Todella huono paikka. Myyjät valittaa kokoajan!!! Epäkohteliaita myyjiä!!!

   Reply

   • Miten niin ?

  • Kirpputori on uudistunut !

   Aukioloajat
   MA-PE: 10.00-19.00
   LA-SU: 11.00-17.00

   Pöytävuokra: 29e/vko + 5%käsittelymaksu.

   Kiitos!

   Reply

  • Ei pidä paikkaansa nuo aukioloajat. Viikonloppuna menee kiinni klo 16. Harmi kun kirpparilla ei ole omia nettisivuja niin tällaisia asioita ei voi tarkistaa.

   Reply

  • Hei!
   Olen tehnyt paljon hyviä löytöjä edullisesti Samin kirppikseltä. Kukaan ei ole koskaan mulkannut. Pikemminkin ovat olleet kovin alttiita myymään tavaroita. Ihan mukavia hetkiä shoppaillen olen viettänyt tuolla, muutoin olisin joutunut vaki odottelun ajan istumaan kahviloissa. Pidän Samin kirppiksestä!

   Reply

  • Paljon on aasian pikku rihkamaa myynnissä, ylihintaan. Kuka sellaista enää ostaa. Laittakaa kunnon tavaraa
   hyllylle tarjolle.

   Reply

  • Kirpputorin kokoon nähden uuden Kaukoidästä tuodun rihkaman myyjiä on tosiaan liikaa. Itse myymistä tavaroista ei täällä saa samaa hintaa kuin muualla. Merkkituotteet menevät huonosti kaupaksi. Eikä myyntipöydän tuotto ollut läheskään sitä, mitä toisilla käyttämilläni kirppareilla. Tuotteissa kuitenkin itsellä inhimilliset hinnat. Onneksi kahden viikon pöytätarjous oli halpa, siitä plussaa. Ja myyjät mukavia ja ystävällisiä.

   Reply

  • su 20.12 15. Tosi paskaa palvelua, en tuu uudestaan kun myyyjä lulee meidät tyhmäksi. Oltiin mun tyttoen kans ostoksilla. Emme ehitty olla kauheesti, kunnes myyjä tuli valittamaan. Meitä kohdeltiin kuin kuolemaan tuomittua. Oliko se uus omistaja kassalla? Tuntu niin että hän omistaa koko kansa.

   Reply

  • Koko kauppakeskus on kiinni ja puretaan. Myös tämä liike.

   Reply

  Sponsorit

  Kommentoi kirpputoria