Myyrmäki-hallin kirpputorit

KatuosoiteRaappavuorentie 10

Puhelin(09) 477 0450

Kotisivutmup.fi/myyrmaeki-halli/kirpputori

Myyrmäki-hallin kirpputorit kertoo:

Myyrmäki-hallin kirpputorit ovat jo käsite.

Myyrmäen Urheilupuisto sijaitsee keskellä vilkkainta pääkaupunkiseutua, Hämeenlinnanväylän ja Vihdintien sekä Kehä I:n ja Kehä III:n välissä

Tuhannet tavarat vaihtavat joka vuosi omistajaansa vanhan kunnon kirpputorimeiningin merkeissä Myyrmäki-hallin avarissa tiloissa.

Kirpputoreja järjestetään viikonloppuisin kevät- ja syyskaudella.

Ilmoita virheellisistä tiedoista

Auta meitä pitämään kirpputorien tiedot ajantasalla käyttäen tätä lomaketta:

  Nimesi (pakollinen)

  E-mail (pakollinen)

  Kirpputori jota muutos koskee

  Viestisi

  Kirpputorit Vantaalla

  131 kommenttia kirpputorista “Myyrmäki-hallin kirpputorit”

  • Kirppari on avara, valoisa ja hyvin tuuletettu. Yksityisten myymä tavara on ollut siistiä ja edullista. Hallissa näkee paljon väkeä ja paikkakuntalaisena siellä tapaa usein tuttuja. Urheiluhalliin mahtuu kirpputori vaan harmillisen harvoin..

   Reply

  • Kirpputori on tiloiltaan avara, joten siellä on helppo liikkua. Olen kuitenkin ollut hiukan pettynyt siihen, miten siellä käyttäydytään. Tänään mm. minulle kaupattiin lähes käyttämättä jääneet, myyjän mukaan aivan uudenveroiset lasten kurahousut. Kotona huomasin, että kurahousut vuotavat kuin seula, sillä niissä on 7 pientä reikää polvessa. Muutama viikko sitten kun kävin myymässä, en saanut edes lastenvaatteita purettua laatikoista, kun lauma ostajia oli jo penkomassa niitä. Kello oli silloin n 9.20 ja kirpputori aukeaa klo 10! Eräs ostaja kysyi esillä olleen mekon hintaa, ja kun sanoin, että se maksaa 5 eur, hän työnsi minulle 2,20 eur käteen, totesi, ettei hänellä ole enempää, otti mekon ja lähti. Nämä kaksi kertaa ovat toistaiseksi olleet ainoat kokemukseni kirpputoreista, joten en tiedä, onko joka paikassa samanlaista meininkiä. Minua tuo kuitenkin jäi harmittamaan.

   Reply

  • Seuraavat kirpputorit järjestetään keväällä 2012, huhtikuun 21.-22.
   Tarkemmat tiedot päivämäärineen kevään 2012 aikana.

   Varaaminen kevään kirppikselle maanataista 2.4. alkaen.

   Varaaminen käy helpoiten netissä!

   Reply

  • Tosi ikävää kun ostajat ryysää halliin sisään ennenkun saa tavarat esille.Oliskohan mitään mahdollisuutta et-
   tei asiakkaita päästettäisi sisään ennen klo.10.00……miettikääpä???????

   Reply

  • Asiakkaita ei saa päästää sisään ennenkuin myyjät ovat saaneet tavarat esiin eli ei ennen KYMMENTÄ.

   KIITOS

   Reply

  • Hei.Koska kirppis avaa ovensa uudelleen????

   Reply

   • Seuraavan kuun alussa, eli kuun ensimäinen lauantai ja sunnuntai.

  • Myyjän näkökulmasta:
   Itse olen tällä kirppiksellä ollut jo muutamia kertoja myymässä. Hyvä ja tilava kirppis mutta harmittamaan on aina jäänyt se kun ei meinaa melkein omiansa takaisin saada, sillä Ihmisiä jo siinä kahdentoista maissa hyvin vähän enää liikkeellä ja muita myyjiä niin paljon. Minuakin ärsyttää se kun asiakkaat tulevat heti ostelemaan kun vasta tavaroita paikkoilleen pistelemässä. Minunkin mielestäni olisi hyvä että ihmiset päästettäisiin sisään vasta kun myyjät ovat saaneet tavaransa laitettua. Myymään tänne kannattaa mennä jos vain haluaa tavarastaan eroon eikä ole havittelemassa paljon rahaa.

   Asiakkaan näkökulmasta:
   Aivan mahtava kirpputori, tavaraa ja vaatteita laidasta laitaan ja hinnoittelukin kohtuudessa. Loppupuolella monet ihmiset myyvät todella halvalla ja jopa ilmaiseksikin antaa tavaroitaan/vaatteitaan. Lempi kirpputorini tästä näkökulmasta. Suosittelen käymään!

   Reply

  • Kevään kirppisviikonloput ovat: 4.-5.5 ja 25.-26.5.2013.

   Reply

  • Milloinkas on seuraava kirpputori-päivä?

   Reply

   • missään lehdissä ei ilmoitella aukioloajoista. mistä tietää tulla? matkaa sen verran ettei turhaan lähtisi

  • Vain myyjien pitäisi päästä sisälle ennen kello 10.00. Pöydät ja rekit voisivat olla siellä valmiina paikoillaan, kun pöytämaksukin on se 35 e. On ikävää mennä hakemaan niitä tankoja, pullokoreja ja pöytälevyjä toisesta päästä hallia, kun ekat ostajat jo penkovat kasseja, kun kannat näitä myyntipöytiä paikoilleen.
   Opin sen, ettei siellä kannata myydä mitään laadukasta merkkitavaraa, koska siitä ei haluta maksaa euroa enempää. Vain halpa tavara menee kaupaksi ja siitäkin tingitään. Tietty tinkiminen kuuluu tietysti aina asiaan kirpparille, mutta liika on liikaa, jos 50 euron hintaisen uutta vastaavan tuotteen haluaa saada väkisin 50 sentillä tai eurolla. Parempien ja kalliimpien tuotteiden myyntiin tämä ei sovi. Ne kannattaa laittaa suoraan huutonettiin.
   En aio tulla toisten tänne myyjäksi. Ostajalle tämä paikka varmaan sopiikin paremmin, jos haluaa saada oikein halvalla kaiken.

   Reply

  • Myyjän näkökulmasta: pöytävuokra (35 e/1 pvä, 50 e 2 pv) on niin suuri, että on riski jäädä rahallisesti miinukselle, vaikka olisi hyvää tavaraa tarjolla ja hinnat kohdallaan. Riskin pienentämiseksi olen ottanut aina pöydän kahdeksi päiväksi ja kaverin mukaan, jotta on paljon erilaista tavaraa. Esim. lastenvaatteilla on joskus paljon kysyntää, joskus ei juuri lainkaan. Tavaraa on siis oltava paljon, mikä tekee päivästä aika rasittavan kun saa raahata isoja kasseja. Kirjat eivät liiku juuri lainkaan, mikä on aika erikoista, koska kirjakaupan 24 euron hintaisen pari vuotta sitten ilmestyneen kovakantisen kirjan saisi eurolla, mutta ei mene kaupaksi. Myöskään lastenkirjoita ei haluta maksaa edes euroa, vaikka ne olisivat uuden veroisia. Kirjoja ei siis kannata kaupata, ne ovat myös painavia kantaa edes takaisin.

   Ostajia ei aina ole liikenteessä, joskus on vain päiväkävelijöitä. Monesti merkkituotteetkaan eivät mene kaupaksi muutamalla eurolla vaan hinnan pitäisi olla alle euro, koska “tämä on kirpputori” ja “tärkeintähän on päästä eroon turhasta tavarasta”. Väärin. Kyllä tavarasta eroon pääsee lahjoittamalla UFF:lle, Pelastusarmeijalle tms. silloin kuin haluaa – tai vaikka heittämällä roskikseen. Tulee halvemmaksi eikä tarvitse viettää viikonloppua myyntipöydän takana pestyään ja silitettyään vaatteita ensin urakalla.

   Mielestäni kirppiksen idea on myydä edullisesti turhaa tavaraa niin, että sekä myyjälle, että ostajalle jää hyvä mieli ja myyjälle myös kohtuullinen vaivanpalkka työstä ja ajasta, jonka hän on käyttänyt. Nykyisellään kannattaa mieluummin laittaa tavarat nettiin myyntiin, siellä ollaan valmiita maksamaan paljon paremmin eikä tarvitse stressata saako kalliin pöytävuokran kasaan. Jostain kumman syystä kirppispöydät varataan kuitenkin aina heti kun ne tulevat jakoon. Tänäänkin kirppiksellä näytti siltä, että myyjät pakkasivat melkein kaikki tavarat takaisin autoihinsa ja moni ei varmaan ollut päässyt omilleen. Harmi. Pöytävuokria voisi tarkistaa alaspäin, jotta kirpputorin jatkuvuus taattaisiin.

   Reply

  • Heippa. Miten pääsisin esim tikkurilan juna-asemalta bussilla tuonne myyrmäkeen kirppikselle? tulisin nimittäin ihan toisaalta ja junalla… 🙂

   Reply

   • Tikkurilan asemalta tulevat bussit 53 ja 55 Myyrmäen asemalle, josta on noin 900 metriä kävelyä Myyrmäenurheilupuistoon/-urheiluhalliin. Terkuin huomenna myymään…

  • Täällä ollaan itse myymässä!?? Käykö kauppa jos myy vähän arvokkaampia astioita esim.arabiaa jasuomalaista design lasia?

   Reply

  • VAROITUS HUIJAREISTA!

   Lauantaina 28.9.2013 oli kaksi nuorta naismyyjää, jotka myivät “merkki” tuotteita. Naisilla oli myynnissä guessin ja michael korssin kelloja, adidaksen lenkkarit, guessin ja mulberryn laukkuja.
   Huijasivat asiakkaita, että olivat muka ostaneet tuotteet outleteistä. Myivät esim guessin kelloja 40-70 eurolla ja yhdelle naiselle myivät mulberryn feikki pikku laukun 80 eurolla! Mitä rahastusta feikeistä!
   Taisi tytöillä oli mini keikka kyseessä kun pakkasivat kamat ennen kahtatoista;D

   Itse Guessin kellon omistajana huomasin heti, että tuotteet olivat feikkejä, niinkuin kaikki muutkin. Naiset olivat virolaisia/suomalaisia, mustat värjätyt hiukset , hoikkia.
   PYSYKÄÄ HUIJAREISTÄ KAUKANA!

   Reply

   • Tiedätkö, taisin käväistä siinä samaisessa pöydässä katsestelemassa. He ovat ennenki olleet tuollta myymässä… Kysyn ihan huvikseni yhden mulberryn lompakon hintaa no nainen sanoettä 30€, mietin, että emmä raaski ostaa kun ei oo takuuta että olisi aito. Jotkut ostivat niitä kelloja ja joku nainen tuli poikaystävänsä kanssa siihen ja otti kellon käteen ja totesi, että nää on feikkejä… Kiersin loputkin pöydät ja menin takaisin siihen, ajattelin, että jos nyt vielä katsoisin sitä lompakkoa, tällä kertaa hintaa olikin 50€… Annoin jäädä sen siihen ku kellotkin oli feikkejä..

   • Hei Janna,

    Tyttäreni joutui huijatuksi juuri Guessin kellon kohdalla. Hän oli ostanut kellon, jota myyjät vakuuttelivat aidoksi, 40 eurolla! Vanhempi tyttäreni huomasi kellon olevan feikki, joten menimme heti takaisin vaatimaan rahoja takaisin, mutta kappas vain.. Olivat lähteneet jo aikaisemmin pois! Tiesivät varmaan, että asiakkaat hoksaisivat jossain vaiheessa tuotteet olevan feikkejä, joten lähtivät ripeästi pois paikalta. Harmittaa niin paljon tyttäreni puolesta, ettei koko kelloa voinut edes käyttääkään, koska hajosi heti samana päivänä käteen! Kiertäkää nämä myyjät kaukaa kuin ruttoa!!

   • No ei nyt millään pahalla, mutta jos jotain muotikelloa ostaa niin sehän on ihan sama onko kyseessä aito vai feikki.

  • Voi ei! Kiitos vinkistä. Ensi viikolla pidän silmät auki:O

   Reply

  • Hieman huvittavaa lukea pettyneiden asiakkaiden kommentteja huijatuksi tulemisesta. Eiköhän jokaisen, joka ostaa kirpputoreilta “merkkituotteita” pitäisi päässä raksutta mikä oikeasti on tuotteen laatu ja alkuperä. Näitä samoja tuotemerkkejä ja paljon muita myydään eteläeuroopan basaareissa 1-10 euron hintaan.

   Reply

  • ….sanonpahan vaan,,,että törkee hinta päivän pöydälle,,10-14….jos pikka ei ole edes koottuna……rahastusta,ei muuta…

   Reply

  • Mustakin paikan hinta on aivan liian kallis. 20E päivä olis sopiva. Hinnat nousee joka vuosi, kattovat vissiin kunka paljon jengi maksaa, ja sitte kehdataan nostaa aina vaan hintaa. Käsittääkseni henkilökunta on ilmasta ja rahat menee urheiluseuroille. Mutta tolkku se on kerjätessäkin ei siellä myyjätkään kovin rikastu ja olis kiva, kun joku ropo jäis itsellekkin eikä kiskurimaisiin paikka maksuihin.

   Reply

  • Myyrmäen kirpputori on tosiaan mukava, suht lämmin ja tilava kirpputori. Olen muutaman kerran ollut myymässä ja tosiaan huomannut tuon lauantain ryntäyksen ennen klo. 10. Silloin tavara viedään kirjaimellisesti käsistä. Myöhemmin kauppa ei juuri käy. Sunnuntai -päivät olen kokenut aivan turhiksi ja niinpä olen useimmin ollutkin vain lauantaina myymässä.

   Toinen huomio muihin kirpputoreihin verrattuna on ollut se, että hyvästäkin tavarasta pitäisi luopua 50 centillä tai vastaavaa. Jos minun on ilmaiseksi luovuttava jostakin, niin vien tavarani ja vaatteeni UFF:lle tai Suomen Lähetysseuralle. Näin olen viime aikoina tehnytkin. Sielläkin vaatteet ja kengät maksavat ainakin enemmän kuin 50 centtiä tai 1 euron. Olen käynyt sielläkin, joten jos halutaan oikeasti elää win-win tilanteessa, niin asiakkaat maksavat vähintään tuo 2 – 5 :n euron hinnan todellakin merkkituotteesta ja muista tietysti vähemmän. Perusedellytys on tietysti, että vaatteet, lelut ja kengät ovat ehjiä, mutta ei aina myyjäkään huomaa, että vaatteessa voi olla reikä:( On käynyt niinkin.

   Mitä tuohon feikki kelloihin ym. tulee, niin siinäkin kyllä ostajalla pitää soida kellot – kuka tulee myymään aitoja Guesseja kirpputorille??? HALOO??!! Eikä ainakaan useampaa kappaletta. Jos jotakin kelloa tai laukkua aitona myydään, niin siitä löytyy aitoustodistus tai kappalemäärä on tyyliin tasan 1 – 2 kpl:tta. Ei koko pöytä täynnä “aitoja” Guessin kelloja… Kyllä vastuu on ostajalla, jos luulee Kirppiksellä olevan uusien merkkituotteiden myyjiä..Niitä myydään hienoista kivijalkakaupoista ja vartijoiden kera. Suomessa taitaa olla Luis Vuittonin myymälä lähin…

   Reply

  • Koska seuraava kirpputori on

   Reply

   • 26.4.

  • Ollaan kaverin kanssa käynnyt monta kerta myymässä kyseisellä kirpparilla monta vuotta. Aina paljon ihmisiä liikkeellä ja myyntipaikka on tarpeeksi iso jotta voi jakaa (ei viitti maksaa yksin se 35€) 🙂

   Kaikki on järjestetty todella hyvin, paras paikka myydä =)

   Reply

  • Hei,
   milloin on kevään 2014 kirpputorit???

   yst.terv.s

   Reply

   • Katso ylhäällä oleva linkki kirppiksen omille nettisivuille…….

  • Taisi taas tänää olla sama huijariporukka myymässä. Kaksi naista, ilmeisesti äiti ja tytär, sekä yksi pikkutyttö mukana (varmaan opiskelemassa huijaamista. Myivät MK:n ja Marc Jacobsin kelloja,-jotka olivat hankkineet “outleteista”. Omaa tyhmyyttäni sorruin yhden kellon ostamaan, koska tää tummatukkainen myyjä vakuutti sen olevan aito. Aina sitä haluaisi ajatella ihmisistä hyvää. Heidän puuhansa on kuitenkin rikollista, ja kun jostain heidän tietonsa saan, niin vien asian eteenpäin. ..Ja joo, ei se mitään auta, mutta jospa lopettaisivat huijauksensa. Varmaankaan pöytä numeron perusteella ei kenekään tietoja saa.
   Pahamieli tuli, ei vai siksi, että menetin rahaa, vaan siksi, että joku voi hymyillen valehdella ja huijata toista. Se tuntuu kurjalta. Mutta eköhän heihin vielä täällä jossain törmää.;)

   Muuten kirppispäivä oli/olisi ollut tosi mukava. Oli hyvää myynti seuraa ja sai paljon juteltua erilaisten ihmiste kanssa. Ulkona paistoi aurinko, mikä varmasti lisäsi iloista tunnelmaa!

   Reply

  • Minulla on paljon hyväkuntoista vaatetta, jolla joku voisi tehdä voittoa kirppiksellä. Myisin kaikki kerralla pois. Mistä löydän kirpputorimyyntiä harrastavan ihmisen netistä?? Jos sinua kiinnostaa, niin laita viestiä: 040-7420378.

   Reply

  • Huomenna ensi kertaa tänne kirppikselle. Onko vinkkejä? Varmaan tarvitsee omat henkarit?
   Toivottavasti menee kaupaksi,minulla ainakin koko ilta silitetty kivoja vaatteita. Aiomme myydä myös miesten vaatteita ja sisustustavaraa:). Peukut pystyyn!

   Reply

  • Tulen ensimmäinen kertaa myyjäksi tänä viikonloppuna kaverin kanssa. Olen itse ihan tavallinen tyttö jolla on paljon hyväkuntoisia vaateita kotona jotka on liian pienikokokoisia minulle. Varasin pöytä tänään aamulla ja sen jälkeen luin kommenteja täällä. Huh-huh, olen nyt peloissaan ettei kauppa hyvin mene. Tämä on todella outo systeemi kun myyjät ja ostajat pääsevät samaan aikaan ja pöydät ja reikit pitää hakea ruuhkan keskellä. Olemme ulkomaalaset ujot tytöt ja toivottavasti pärjäämme hyvin kaaoksessa:)

   Kerron myöhemmin täällä miten meni 🙂

   Reply

  • Olin ensimmäistä kertaa täällä myymässä viime sunnuntaina ja jää kyllä viimeiseksi. Pöytä on liian kallis (35e), hintaan kuuluu rekki ja todella pieni ja ankea pöytä.
   Myynti oli huonoin ikinä, hallissa oli vähän sekä myyjiä että asiakkaita.
   Jos sinulla on myynnissä laadukasta /kalliimpaa tavaraa, Myyrmäen asiakaskunta ei ole oikea kohderyhmä.

   Reply

  • Olin viime viikonloppuna myymässä (4.10) ja mielelläni kerron kokemuksestani. Olin lukenut kommenteja täällä etukäteen ja kiitän neuvoista niitä, jotka kertoi, ettei tarvii ottaa mukaan kalliita tavaroita. Parit aurinkolasit kuitenkin pääsi mukaan (ovh yli 100 euroa), ja niistä oli tarjottu 70 senttia! Eli vielä kerran isoilla kirjaimilla kaikille : ÄLKÄÄ OTTAKO MUKAAN KALLIITA TAVAROITA!
   Hyvin meni kaupaksi pikku kräsää: vanhoja lenkkareita, lankoja, laukkuja(alle 6 euroa), sukset ja luistimet sekä muuta lasten urheiluun liittyvää.
   Pöytä oli todella pieni! Siis vielä kerran, että ymmärrätte: TODELLA PIENI! Sen takia oli otettu kaksi pöytää ja yllätyksenä myöhemmintuli, että pitänyt maksaa lisää 2,50 euroa. Lisärekki myös 2,50.
   Henkkarit piti olla omat mukaana, yllätyin, koska yleensä niitä on aina paljon kirppiksillä. Eli OMAT HENKKARIT MUKAAN!
   Voittoa kuitenkin tuli, olen ihan tyytyväinen. Mutta järjestäjille astekoista 1-10 antaisin kolmosen. Pyötiä, rekkoja sekä laatikoita piti raahia paikalle itse, onneksi minulla oli apureita mukaana, yksin ei kannata mennä.

   Reply

  • Pakko tulla minunkin kommentoimaan kun kyseessä on kirpputori missä on tullut käytyä jo useamman vuoden ajan sekä ostajana että myyjänä.
   Kovin moni tuntuu valitelleen ettei kauppa käy, itse en tähän yhdy sillä myyntiä olen saanut yleensä viikonlopulta 300-500e ja myynnissä 99% kolmen lapseni pieneksi jääneitä vaatteita ja tarvikkeita eli ei mitään kovin arvokasta. Toki parempi myynti on ollut silloin kun on ollut esim rattaat tai muuta isompaa mutta ihan vaatteita myydessänikin olen jäänyt mukavasti voiton puolelle pöytävuokran jälkeen.
   Jos jotain negatiivista pitää kirpputorista mainita niin on kieltämättä kurjaa että myyjät joutuvat hakemaan rekit ym itse ja se ns pöytä on ihan onneton. Itse otan yleensä mukaan kotoa lisäpöydän mihin laitan rikkimenevät tai painavat esineet kun joka kerta joku nojaa kirppiksen pöytään niin että meinaa kaatua. Ja ne tavarat kannattaa hakea autosta vasta sitten kun on hakenut pöydän ym niin ei tarvitse pelätä että tavarat varastetaan sillä aikaa tai sitten kaveri vahtimaan tavaroita kun toinen hakee autosta lisää. Ikävä totuus että tuolakin niitä pitkäkyntisiä liikkuu ja vaikkei varastettaisi niin ei ole kivaa sekään että ostajat meinaavat penkoa kassit ja laatikot läpi hyeenan lailla kysymättä lupaa.
   Kirppiksen pöytävuokra saisi toki olla halvempikin mutta sitäkin enemmän annan palautetta nykyisestä varaussysteemistä. Ymmärrän toki että ennakkomaksu helpottaa järjestäjien työtä kun ei tarvitse kiertää keräämässä maksuja mutta viime syksynä huomasi useampana viikonloppuna olleista tyhjistä paikoista sen mikä seuraus on sillä ettei paikkamaksua palauteta jos peruu tulonsa kokonaan. Lapsiperheissä tilanteet elää ja sairastapauksessa lapsen hoito menee kirpputorin edelle mutta jos on ehtinyt jos maksamaan ennakkoon 35e/50e niin se on aika iso summa jos ei pääsekään tulemaan eikä ole toista viikonloppua mille pystyisi siirtämään. Varmasti tuo on vähentänyt ns hupivarailua mutta vähentänyt varmasti myös myytyjä paikkoja kun aiempina vuosina ei tyhjiä paikkoja kirpputorilla ihmeemmin näkynyt.
   Ostajan näkökulmasta kommentoin sen verran että suosikkikirppikseni. Tuolta olen ostanut kolmelle lapselle monet ulkovaatteet, sisävaatetta, kirjoja, leluja ym. Nykyään tarjolla enemmän myös merkkivaatetta ja murto-osalla siitä mitä ne nettikirppiksillä maksavat… ei tarvitse maksaa postimaksuja ja näkee itse tuotteen todellisen kunnon.

   Suosittelen lämpimästi sekä myyjän että ostajan näkökulmasta. Nyt vain innolla odotan milloin mahtaa olla tuo “kevään kirpputoriviikonloput ilmoitetaan alkuvuonna”… maaliskuu alkamassa joten jokohan pian olisi alkuvuosi mennyt. =D Toivottavasti tänä keväänä kirpputoreja olisi useampana viikonloppuna.
   Aurinkoista kevään odotusta!

   Reply

  • Olen ollut mukana monta kertaa. Voittoa on tullut, mutta se on työn takana. Asiakkaat tungeksiva ennen kun on tavarat esillä, eikä ehdi kaikkia vahtimaan. Tulee iso joukko penkomaan tavaraa,eikä ymmärrä mitä ne puhuvat, tavaraa on hävinnyt, pitää olla monta myymässä ja pitämässä huolta tavaroista. Jotain pitäisi tehdä asialle. Tuntuu liian vaativalle lähteä sinne myymään?

   Reply

  • Miten kirppis on auki nyt keväällä 2015?

   Reply

  • Ensinnäkin, asiakkaat ovat huomauttaneet, järjettömistä paikka maksusta. Tähään asiaan ei sieltä päin ole huomioita, vaan myyntiaikaa on sitävastoin lyhennetty, Henkilökunta on järjestön kautta ilmaista. Halli on aina täynnä, mikä mättää. Toivoisin pienempää kirpputorimaksua. Ymmärrän kyllä, että urheiluseuroille pitää saada rahaa, mutta, myyjät tarvitsevat pientä voittoakin myymäänsä tavaroihinsa. Myyjät eivät tule tänne tukemaan urheiluseuraa.

   Reply

  • […] Myyrmäki-hallin kirpputorit – Vantaan parhaat kirppikset … – Myyrmäki-hallin kirpputorit – kirpputorin esittely, yhteystiedot ja asiakkaiden palautteita. Bongaa myös Vantaan muut kirppistä! […]

   Reply

  • […] Myyrmäki-hallin kirpputorit – Vantaan parhaat kirppikset … – Myyrmäki-hallin kirpputorit – kirpputorin esittely, yhteystiedot ja asiakkaiden palautteita. Bongaa myös Vantaan muut kirppistä! […]

   Reply

  • […] Myyrmäki-hallin kirpputorit – Vantaan parhaat kirppikset … – Myyrmäki-hallin kirpputorit – kirpputorin esittely, yhteystiedot ja asiakkaiden palautteita. Bongaa myös Vantaan muut kirppistä! […]

   Reply

  • […] Myyrmäki-hallin kirpputorit – Vantaan parhaat kirppikset … – Myyrmäki-hallin kirpputorit – kirpputorin esittely, yhteystiedot ja asiakkaiden palautteita. Bongaa myös Vantaan muut kirppistä! […]

   Reply

  • […] Myyrmäki-hallin kirpputorit – Vantaan parhaat kirppikset … – Myyrmäki-hallin kirpputorit – kirpputorin esittely, yhteystiedot ja asiakkaiden palautteita. Bongaa myös Vantaan muut kirppistä! […]

   Reply

  • […] Myyrmäki-hallin kirpputorit – Vantaan parhaat kirppikset … – Myyrmäki-hallin kirpputorit – kirpputorin esittely, yhteystiedot ja asiakkaiden palautteita. Bongaa myös Vantaan muut kirppistä! […]

   Reply

  • […] Myyrmäki-hallin kirpputorit – Vantaan parhaat kirppikset … – Myyrmäki-hallin kirpputorit – kirpputorin esittely, yhteystiedot ja asiakkaiden palautteita. Bongaa myös Vantaan muut kirppistä! […]

   Reply

  • […] Myyrmäki-hallin kirpputorit – Vantaan parhaat kirppikset … – Myyrmäki-hallin kirpputorit – kirpputorin esittely, yhteystiedot ja asiakkaiden palautteita. Bongaa myös Vantaan muut kirppistä! […]

   Reply

  • […] Myyrmäki-hallin kirpputorit – Vantaan parhaat kirppikset … – Myyrmäki-hallin kirpputorit – kirpputorin esittely, yhteystiedot ja asiakkaiden palautteita. Bongaa myös Vantaan muut kirppistä! […]

   Reply

  • […] Myyrmäki-hallin kirpputorit – Vantaan parhaat kirppikset … – Myyrmäki-hallin kirpputorit – kirpputorin esittely, yhteystiedot ja asiakkaiden palautteita. Bongaa myös Vantaan muut kirppistä! […]

   Reply

  • […] Myyrmäki-hallin kirpputorit – Vantaan parhaat kirppikset … – Myyrmäki-hallin kirpputorit – kirpputorin esittely, yhteystiedot ja asiakkaiden palautteita. Bongaa myös Vantaan muut kirppistä! […]

   Reply

  • […] Myyrmäki-hallin kirpputorit – Vantaan parhaat kirppikset … – Myyrmäki-hallin kirpputorit – kirpputorin esittely, yhteystiedot ja asiakkaiden palautteita. Bongaa myös Vantaan muut kirppistä! […]

   Reply

  • […] Myyrmäki-hallin kirpputorit – Vantaan parhaat kirppikset … – Myyrmäki-hallin kirpputorit – kirpputorin esittely, yhteystiedot ja asiakkaiden palautteita. Bongaa myös Vantaan muut kirppistä! […]

   Reply

  • […] Myyrmäki-hallin kirpputorit – Vantaan parhaat kirppikset … – Myyrmäki-hallin kirpputorit – kirpputorin esittely, yhteystiedot ja asiakkaiden palautteita. Bongaa myös Vantaan muut kirppistä! […]

   Reply

  • […] Myyrmäki-hallin kirpputorit – Vantaan parhaat kirppikset … – Myyrmäki-hallin kirpputorit – kirpputorin esittely, yhteystiedot ja asiakkaiden palautteita. Bongaa myös Vantaan muut kirppistä! […]

   Reply

  • […] Myyrmäki-hallin kirpputorit – Vantaan parhaat kirppikset … – Myyrmäki-hallin kirpputorit – kirpputorin esittely, yhteystiedot ja asiakkaiden palautteita. Bongaa myös Vantaan muut kirppistä! […]

   Reply

  • […] Myyrmäki-hallin kirpputorit – Vantaan parhaat kirppikset … – Myyrmäki-hallin kirpputorit – kirpputorin esittely, yhteystiedot ja asiakkaiden palautteita. Bongaa myös Vantaan muut kirppistä! […]

   Reply

  Sponsorit

  Kommentoi kirpputoria