Lastentarvikekirpputori Jane

KatuosoiteKaivosvoudintie 1 A

Puhelin0400 391 019

Kotisivutkirpputorijane.nettisivu.org

Lastentarvikekirpputori Jane kertoo:

Lastentarvikekirpputori Jane on n.60-paikkainen itsepalvelukirpputori Kaivokselan ostarilla.

Meille voit tulla myymään käytetyt lasten- ja nuorten vaatteet, pelit, urheiluvälineet, vaunut, rattaat, istuimet ym.

Isoimmille tuotteille kuten vaunuille varattu oma tila.

Janesta löytyy myös “Äitien huone” josta löydät äitiystuotteet ja naisten vaatteet, sekä laukkuja, kenkiä, kosmetiikkaa ym. Tila on pöydän vuokranneiden yhteiskäytössä.

Lapsille oma pieni leikkinurkka sekä pientä kahvilamyyntiä.

Oman myyntipaikkasi voit varata puhelimitse tai ostosreissullasi Janessa =)

Anna hyvän kiertää!

Ilmoita virheellisistä tiedoista

Auta meitä pitämään kirpputorien tiedot ajantasalla käyttäen tätä lomaketta:

  Nimesi (pakollinen)

  E-mail (pakollinen)

  Kirpputori jota muutos koskee

  Viestisi

  Kirpputorit Vantaalla

  3 kommenttia kirpputorista “Lastentarvikekirpputori Jane”

  • Hienoa, että tälle Kaivokselan ostarin lastentarvikekirppikselle löytyi jatkaja! Toivottavasti vanha asiakkaat palaavat ja uudet asiakkaat löytävät tämän perheille tärkeän toimintamuodon. Kiitos, uudet yrittäjät!
   Terv. kierrätysmielinen 10 lapsenlapsen isoäiti

   Reply

  • Valloittava kirppis, jossa supermukava henkilökunta! Hinnat kohdillaan (niin pöytävuokrien, kuin myynnissä olevien kirppiskamojenkin osalta). Itse asun Espoossa, mutta piipahdan tuolla aina kun vaan mahdollista, enkä koskaan ole tyhjin käsin sieltä poistunut. 🙂 Siisti kirppari, jota ei voi kuin suositella! Toivottavasti jatkaa toimintamaansa vielä pitkään ja löytää uusia asiakkaita meidän vakkareiden lisäksi. Pari kertaa tuolla olen myynytkin, ja hyvin on kauppa käynyt. Plussaa on myös se, että jos jostain syystä ei vaatteet ja tarvikkeet menisikään kaupaksi tuon pöytävuokran verran, ei erotusta täydy maksaa. Lisäksi koen todella hyvänä käytäntönä sen, että he ottavat myytyjen tuotteiden hintalaput talteen ja antavat ne myyjälle tilityksen ja pöydän tyhjennyksen yhteydessä, eli myyjä näkee mitkä tuotteet on saanut myytyä. Tähän en itse ole muissa kirpuissa törmännyt. 🙂

   Lisäksi on pakko kehua kirppiksen Facebook-sivua. He lisäävät kuvia tiheään tahtiin fb-sivuilleen. On kiva nähdä mitä on myynnissä milloinkin. 🙂

   Reply

  • Kirppis lopetti toimintansa jouluna 2015. Harmi, oli ihan parhaita lastenkirppiksiä pk-seudulla siihen saakka kunnes viimeisin omistaja väsähti kaupanhoitoon! Oli surkeaa seurata kirppiksen kuihtumista viimeiset ajat. Kaupan hoito ja ylläpito on varmasti kovaa työtä, mutta sitä ei jaksettu tehdä. Jo kaupan eteinen oli usein niin luotaantyöntävän oloinen, että teki mieli tehdä siinä u-käännös. Iso kasa myymättäjääneitä (=kaatiskamaa) tuotteita ja haisevia tupakantumppipulloja. Myöskin aukioloajat eivät sopineet lapsiperheiden aikatauluun. Suttuiset ja epätarkat fb-sivujen kuvat eivät yhtään houkutelleet ostoksille. Käsinkirjoitetut ja repaleiset laput kaupan ovella ja seinillä kertoivat myös amatöörimaisesta kaupanpidosta. Pienillä asioilla olisi saanut annettua kaupasta siistin ja ammattimaisen kuvan. Sääli muuten kivaa ja sopivankokoista kauppaa!

   Reply

  Sponsorit

  Kommentoi kirpputoria