Kierrätyskeskus – Koivukylä

KatuosoiteHosantie 2

Puhelin0400 348 113

Kotisivutkierratyskeskus.fi

Kierrätyskeskus – Koivukylä kertoo:

Myymälä- ja tuotetiedustelut, 0400 348 113
Rakennustarvikkeet, 0400 348 127
Noutopalvelu, 050 501 4858

Vantaan Koivukylän kauppa on 3000 neliömetrin kierrätystavaratalo. Monipuolisilla osastoilla on runsas valikoima huonekaluja, vaatteita, astioita, kirjoja, leluja ja harrastusvälineitä. Rakennustarvikeosastolta löytyy nikkaroijan aarteita, kuten ovia, ikkunoita, wc-istuimia ja keittiön kaapistoja. Kädentaitopalvelu Näprän osastolta löytyy tarvikkeita niin taideprojekteihin kuin koko perheen askarteluihin. Koivukylässä on myös vaihteleva valikoima takuukorjattuja ja huollettuja laitteita, kuten stereoita ja valaisimia.

Ilmaisosastolta löytyy runsaasti vaatteita ja muita tavaroita.
Katso nettisivuilta esimerkkejä tuotevalikoimasta. Kysy myös kotiinkuljetuspalveluamme.

Maksuvälineinä käyvät käteinen, pankkikortti, Mastercard, Visa ja Visa Electron.

Koivukylän kaupassa otetaan vastaan kaikkea käyttökelpoista tavaraa, myös Kommentit rakennusosia ja kaikenlaisia ja kaikenkuntoisia sähkö- ja elektroniikkalaitteita. Katso lisää SER-vastaanotosta ja tavaran vastaanottosivulta.

Koivukylän yhteydessä toimii HSY:n aluekeräyspiste, jonne otetaan kotitalouksilta vastaan lasia (erikseen värillinen ja väritön), keräyskartonkia, paristoja, paperia, pienmetallia sekä ongelmajätteitä.
Lisätietoja: HSY

Esteettömyys: Koivukylän kauppaan pääsee pyörätuolilla ja lastenvaunujen kanssa

Ilmoita virheellisistä tiedoista

Auta meitä pitämään kirpputorien tiedot ajantasalla käyttäen tätä lomaketta:

  Nimesi (pakollinen)

  E-mail (pakollinen)

  Kirpputori jota muutos koskee

  Viestisi

  Kirpputorit Vantaalla

  19 kommenttia kirpputorista “Kierrätyskeskus – Koivukylä”

  • Iso kiitos Sanille tiedosta 🙂 -ylläpito-

   Reply

  • Tilaa kävellä ja katsoa. mutta hinnoittelu on mielivaltaista. Tarkoittaen, että ns samankaltainen tavara on hinnoiteltu niin kuin hihasta vetäen. Pitäisi vaikka hinnoitella tavarat siinä missä niitä on ennestään, niin tulisi hiukan tutkittua, ettei mene överiksi tai päin vastoin “sama” tuote.
   Kaikissa tuotteissa ei ole hintoja.
   Keittiötarvikkeet voisivat olla romulaatikossa vaikka 10 s€nttiä kpl ja postikortit (oikeat ovat kaupassa kalliita, mutta osin sielläkin jo aletaan ymmärtää) sen saman 5-10 s€nttiä ja moni muukin dingelin hinta voisi alentua.
   Lasit ja kupit ovat kauheita kaivettavia laatikoista, eikä sitä varmasti moni teekkään mieluusti, jos vaikka jokin särkyy, eikä ole paikkaa laskea niitä, että voisi syvemmältä kaivaa.
   Kirjoja ainakin viimeksi yritettiin aakkostaa. joka on mielestäni hienoa. Niistä sekalaisista kirjahyllyistä on vaikeata etsiä yhtään mitään. Sukunimen mukaan ja ehkä voisi vielä lajitella: keitto-, kauneus ja terveys-, sotakirjat jne jotenkin erilleen ja sitten kotimaiset ja ulkomaiset sukunimen mukaan järjestykseen. Kiitos sille miehelle, joka siellä nyt touhuaa.

   Reply

  • Kengät hirveätä ongelmajätettä.

   Reply

   • Ongelmajätettä siellä on muutenkin paljon. Kerran yksi paikan työntekijä sanoi, että asiakkaat ovat venäläisten ja virolaisten myötä tulleet sellaisiksi, että myytävän tavaran tulee olla priimaa eikä se saa näyttää yhtään käytetyltä, mutta enpä usko. Kun katsoo valikoimaa, niin risaista romuahan siellä on.

  • Paljon hyviä löytöjä olen Koivukylän kierrätyksessä tehnyt. Jotain on kyllä välillä roimasti ylihinnoiteltua, joten ne tavarat seisoo kuukausitolkulla hyllyillä. Parannuksia toivoisi ainakin seur. asioihin:
   – kupit & mukit hieman parempaan järjestykseen, ikävä penkoa kasasta ja pelätä rikkoutumista
   – sama pätee tauluihin, jos ne ovat kaikki sykkyrässä yhdessä korissa tiiviisti sikin sokin, jokainen nosto ja laskeminen voi rikkoa toista taulua
   – turvallisuuden nimissä olisi hyvä poistaa puskat kohdalta, jossa käännytään kierrätyksen pihalta poislähtiessä ajotielle. Näkyvyys oikealle on ihan olematon, sieltä voi tulla pyöräilijää ja kävelijää alle. Ja muutenkin on liian hämärä se parkkialue ja piha joissakin kohdissa

   Reply

  • Ihan kiva paikka ja etenkin huonekaluosaston miekkoset osaavat välillä palvella reippaasti. Ihmetystä herättää se, että kun lähimmällä parkkipaikalla on kaksi invapaikkaa ja kaksi normaalipaikkaa, annetaan jonkun virolaisen työntekijän päivittäin pysäköidä farmariautonsa toiselle normipaikalle. Eli kapasiteetti on vain puolet tarkoitetusta…asiakkaalle lähipysäköinti voi olla tarpeen, kun kantaa tavaroita sisältä. Työntekijöiden luulisi sen sijaan jaksavan kävellä sen 50 metriä enemmän isommalta parkkipaikalta työpaikalleen.

   Reply

  • Ihan huippu paikka! Suurkiitos ystävällisille myyjille! Suosittelen +++ !

   Reply

  • Tosi hyvä kauppa mä käyn aina

   Reply

  • Lastenvaatteita hyvään hintaan (0,20€/kpl pienet, isommat 0,50€/kpl) jos vaan sattuu laatu kohdilleen. Kannattaa käydä penkomassa! Yleisesti en tykkää kierrätyskeskuksista ainakaan vaatteiden osalta, kun laatu on usein kehnompaa kuin itsepalvelukirppareilla ja hinnoiteltu vähän yläkanttiin…

   Reply

  • Kannattaa mennä Tikkurilaan ,siellä on ainenkin kolme melko vierekkäin ,näistä yksi yliste muiden on siinä Silkin talossa toisessa kerroksessa ,Siisti ja huonekaluja jotka on kunnostettuja tekstiilitkin peseevät ja silittävät samoin tekevät astioillekin siis pesussa käyvät.,eikä se mielestäni pahemmin hinnoissa näy ,kuluuhan siinä sähköä ja pesuainetta ,Kumpa me asiakkaat oppisimme arvostamaan tätä.Moniko käytetyn tavaran myyjä tekee tämän . Poikkeaa myös muutenkin tämähän on liike oikeasti .Taitaa olla Tikkurilassa toimineista vanhin ova varmaan parikymmentä vuotta ahertaneet.Jaksamisia jatkoonkin 🙂 ) )

   Reply

  • Hirveän kallista, rikkinäinen romu ja rispaantunut vaate maksaa usein enemmän kuin uusi tavara kaupassa! Lisäksi ei tiedä, uskaltaako täällä enää asioidakaan, kun puljun julkisuuskuva on niin hämäräperäinen. Joitain vuosia sitten Kierrätyskeskuksen johtaja jäi kiinni viinan myynnistä, ja äskettäin yksi työntekijöistä puukotettiin hengiltä. Teosta otettiin kiinni toinen Kierrätyskeskuksen työntekijä. Lisäksi paikassa kuhisee eestiläisiä.

   Reply

  • – Ennenoli ennen…. ” kierrätys kunniaan, vaihto)= , nyt ylihintaista – huonoa tavaraa “yritetään myydä”, mielivaltaista touhua ym. Kassalla tinkaaminen onnistuu, vaan sitä ei tiedä kukaan=?

   Reply

  • Olen käynyt kirpputoreilla niin kauan kuin muistan, nuorena tarpeesta ja myöhemmin lähinnä huviksi ja hyödyksi löytöjä tekemässä.

   Koivukylän kierrätyskeskus uutuutena herätti uteliaisuuteni ja yllätti tosi positiivisesti varsinkin isojen tilojen, siisteyden ja tavaratalomaisen osastojaon mukaan. Henkilökunnastakaan ei ole mitään valittamista, suorastaan vitsikkäitä. Yläkerta muistuttaa kirjastoa ja olen jonkun kerran syönyt lounaan samassa rakennuksessa olevassa lounasravintolassa. Kirjojakin voi ostaa pilkkahintaan. Tai kuntoilukoneita. Ostin 6 kpl viininpunaiset verhot kerran.

   Tavallisesti ohikulkiessani käyn katsomassa mitä “uutta” sähkötavaraa ja rakennustarvikkeita on tullut. Kai pienin ostokseni on ollut kai USB-johto ja suurin lähes käyttämätön nykyaikainen kylpyamme (80€ !). Kallein kai PC 140€…Ei kun se oli Tikkurilan silloisesta kierrätyskeskuksesta. Viimeisin ostokseni oli 2 standardi-peiliovea.

   Kyllä on impulssiostoksetkin yleensä halpoja, niille on hyvä olla jokin käyttö valmiiksi olemassa. Tai se on keksittävä.

   Reply

  • Hyviä löytöjä olen tehnyt kyseisestä paikasta.pojalle olen löytänyt paljon hyväkuntoisia lastenvaatteita edulliseen hintaan.esim.femmatorilla joku saattaa pyytää jopa 3 e per vaate! Lisäksi olen ostanut astioita ruokailuvälineitä ja leluja.4 lapsen äitinä ei ole varaa ostaa kaikkea uutena.lapsetkin oppivat ymmärtämään että raha ei kasva puussa.

   Reply

  • Kirjat ovat aika hyvässä järjestyksessä toisin kuin monessa muussa paikassa.

   Reply

  • Tosi halpaa on ( ehkäpä)

   Reply

  • Koivukylän kierrätyskeskuksen viikon LÖYTÖ ! Arabian muumimuki Tiuhti ja Viuhti .Sisältä ja ulkoa pintavikainen kulunut hintaan 15.00 €. 🙂 Viereisessä City-Marketissa uusi hintaan 13,50. Parisen viikkoa sitten oli plussatarjouksessa -20 % eli hintaan 10,80 €.
   En voi kun ihmetellä näitä hintoja. Olen jonkun aikaa näitä seurannut, niin huuto.netistä ja jopa Laatutavarasta saa edullisemmin.
   Sitäkin ihmettelen , tyttäreni antoi kierrätyskeskukseen uniikkit tuolit ja astioita, joista yksi Arabian vuoka jossa oli lohkeama tuli myyntiin. Tiedustellessamme asiaa meille sanottiin että on viety Espooseen josta ne jaetaan sitten eri alueiden kierrätyskeskuksiin. Varsin erikoinen ideologia ja ainakin sotii vastaan hiilijalanjälki periaatetta… no empä uskonut koko juttua. Miksi ei kannateta omaa lähi keskusta jos melkein naapurista tavarat sinne toimitetaan vaan lähdetään parinkymmenen kilometrin päähän niitä viemään lajiteltavaksi ??

   Reply

   • Liekö totta vai tarua että kierrätysskeskustyöntekijät vievät parhaat päältä ? Mutta mitä väliä kunhan käyttöön menee.

  • Hinnoitteluun pitäisi kiinnittää huomiota. Hinnat pilvissä, vaikka eikös idean pitäisi olla sellaisia että tavarat kiertävät.

   Reply

  Sponsorit

  Kommentoi kirpputoria