Kaksi Ruusua Tmi

KatuosoiteMerikotkanpolku 2

Puhelin050 310 1530

Kotisivut

Kaksi Ruusua Tmi kertoo:

Kirpputori Kaksi Ruusua Tmi sijaitsee Vantaan Korsossa.

Ilmoita virheellisistä tiedoista

Auta meitä pitämään kirpputorien tiedot ajantasalla käyttäen tätä lomaketta:

  Nimesi (pakollinen)

  E-mail (pakollinen)

  Kirpputori jota muutos koskee

  Viestisi

  Kirpputorit Vantaalla

  14 kommenttia kirpputorista “Kaksi Ruusua Tmi”

  • Poika kaatoi vahingossa kitaran, myyjä varmasti kuuli kun minä (äiti) toruin poikaani ja käskin pois kitaran luota, Myyjä kuitenkin tuli ikävästi sanomaan pojalle että elä koske siihen se on kallis. Poika meni toiseen pöytään katsomaan cd-levyjä jolloin myyjä mitään sanomatta työnsi pojan pois pöydän luota, Kirppis menetti juuri yhden perheen asiakkuuden törkeällä käytöksellään.

   Reply

  • Kurjaa palvelua. Karmea kyttääjä myyjä. Vahtasi kahta lastani kuin haukkana.

   Reply

  • Kaksi ruusua on harvinaisen hyvä paikka myyjän kannalta. Kirpputorin pitäjä pitää tavarat hyvässä järjestyksessä pöydissä. Tila on aina siisti ja tavaraa menee kaupaksi. Moni muu kirpputori on kuin pyörremyrsky, sellaisista paikoista on vaikea löytää mitään.
   Vahinkoja aina sattuu ja niihinkin tulee puuttua, mutta puuttumistapoja on monia.

   Suosittelen kyllä kyseistä paikkaa. Sen pitäjäkin on ihan mukava, kun hänen kanssaan juttelee.

   Reply

  • Omistaja pitää kirppiksen siistinä, järjestelee pöytien tavaroita jatkuvasti. Hyvälaatuista tavaraa, olen tehnyt monta hyvää löytöä. Edullinen pöydän vuokra. Suosittelen.

   Reply

  • Hyvä paikka tavaran kannalta ja siksi sinne menenkin kun olen tehnyt monia löytöjä. Ainoastaan myyjän käytös ahdistaa…ihan kaamea kyttääjä tosiaan. Ei olla edes sotkettu tavaroita sikinsokin, mutta ei viikattu vaatteita ihan yhtä siististi takaisin niin siitäkös tulee jo sanomista ja sit hengitetään kokoajan niskaan.

   Reply

  • Ovatkohan kommenttien antajat itse olleet myyjinä kirppareilla. Olen itse ollut tavaroitani kauppaamassa kolmella kirpparilla ja olen jättänyt tavaroita myyntiin. Aina jotain varastetaan Ei se mukavalta tunnu vaikka mitään arvotavaraa ei olisikaan. Siis ymmärrän oikein hyvin “kyttäämisen”. Olen myös ihmetellyt kovasti asiakkaiden käytöstä. Vaikka tavara on kirpputoritavaraa niin se on toisten omaa. Vaikka en ole lapsivihaaja niin en ymmärrä sitäkään kuinka lasten annetaan hipelöidä kaikkea.
   Jokainen voi onneksi valita missä käy. Minä ainakin katselen mieluummin kun tavarat on järjestetty ja paikat siistitty

   Reply

  • meillä on monasti ollut myynnissä tavaraa ko. kirpparilla ja aivan mahtavaa palvelua-pöydät ovat siistejä ja jemmasta laitetaan lisää jos pöydälle mahtuu. On hienoa, että pöytiä vahditaan koska varkaita on niin paljon eikä ole kiva jos jotain rikotaan-siinä tapauksessa olisi korvausvastuullinen myyjälle rikkomastaan esineestä. Ihmeellistä puhetta taas-nyt vähän maalaisjärkeä ihmiset!

   Reply

  • Aukioloajat muuttuneet: la-su suljettu!
   Liikuntarajoitteisen tai lastenvaunujen kanssa tänne ei pääse, ovelle johtaa jyrkät portaat ilman luiskaa. Kävin tosin vain oven takana toteamassa että kiinni on.

   Reply

  • Todella mukava kirppis. Tavarat siististi pöydissä. Myyjä tosi asiantuntija. Jos ei tiedä tuotteen hintaa, hän auttaa. Arvokkaimissa tavaroissa, hän selvittää, millä hinnalla kannatee myyjä. Olen myynyt siellä monta kertaa ja kauppa käy. hyvä, kun katsoo, ettei varasteta. Harmi, kun ei ole viikonloppuna auki.

   Reply

  • This is a really good tip particularly to those fresh to the blogosphere. Brief but very precise information?Thanks for sharing this one. A must read post!

   https://www.faceteaokyou.com/

   Reply

  • Aina siistiä, ilo käydä, vaikkei mitään löytyisikään. Vintagesta kiinnostuneille aarreaitta!

   Reply

  • Haiseva kellari kapeitten portaitten päässä. Liikaa tavaraa siihen tilaan. No, ehkä jollekin, en jäänyt kyselemään hintoja.

   Reply

   • Taitaa saken hajuaisti olla epäkunnossa.Mielestäni ainoa mikä siellä käydessäni on haissut,niin mäntysuopa.Eli siivottu ja siisti kirppis.

  • ei taida olla enää voimissaan??? siis toiminnassa

   kiva myyjä ja kuri: lapset eivät voi räpeltää joka paikassa.

   löytyi laatua ja halvalla

   suoaittelen

   Reply

  Sponsorit

  Kommentoi kirpputoria