Adam & Ewa

KatuosoiteVarastokatu 4 / Magasinsgatan 4

Puhelin044 297 1065

Kotisivut

 • Itsepalvelukirppis: myy omia tavaroitasi!

Adam & Ewa kertoo:

Antiikki Adam & Ewa Kirppis sijaitsee Varastokadulla.

Tiedot päivitetty 23.09.2010. Sivuston tiedot saattavat olla puutteelliset. Mietimme jatkoa sivuston suhteen alkuperäisen ylläpitäjän poistuttua keskuudestamme. Pahoittelemme.

Ilmoita virheellisistä tiedoista

Auta meitä pitämään kirpputorien tiedot ajantasalla käyttäen tätä lomaketta:

Nimesi (pakollinen)

E-mail (pakollinen)

Kirpputori jota muutos koskee

Viestisi

To use CAPTCHA, you need Really Simple CAPTCHA plugin installed.

Kirpputorit Vaasassa

44 kommenttia kirpputorista “Adam & Ewa”

 • Hyvä ja iso kirppari!

  Reply

  • Paras kirppari Vaasassa

  • Todella tylyä palvelua.

 • Hyvä kirppari,mutta todellakin tylyä palvelua

  Reply

 • Iso kirppis, suht siisti. Palvelu on erittäin tylyä, mutta ei huonoa.

  Reply

 • Ehdottomasti paras kirppari ja todellakin tylyä palvelua, mikä on hyvä! Pysyy järjestys ja ei hymistellä kaikenlaisille tiskillä mussuttajille. Hoidetaan kaupat ja kauppa käy! :)

  Reply

 • Sijainti ja tilat ovat kyllä loistavat, mutta olematon ilmanvaihto ja ynseä asiakaspalvelu nakertaa rankasti viihtyvyyttä. Hapen loppumisen tunne ajaa sieltä ulos ennen kuin on ehtinyt koko komeuden kiertämään. No eipä ihme kun omien havaintojen mukaan siellä puskee ilmaa kadulta tupaan vain kaksi kapoista putkeä perähallissa. Myynti hyllyt on aika heppoista tekoa ja usein asiakkaan ahneuden tai tietämättömyyden seurauksena täyteen ammutut. Ei siinä juuri viitsi tavaraa lähemmin tarkastella kun johonkin kosket, niin kolme tavaraa putoaa hyllystä ja vaaterekitkin niin täynnä ettei saa sormeakaan rättien väliin.

  No mutta tämä viimeinenhän nyt ei ole kirpparin vika laisinkaan, vaan jokaisella k-torilla samat viat ja ongelmat. Hyllyt natisee liitoksistaan ja hintalaput irtoilee tai niiden teksteistä saa selvää vain kryptologit. Hyllyistä löytyy cd- ja dvd-levyjen seasta poltettuja/kopioituja laittomuuksia, veitset lojuvat hyllyillä terät paljaina kiiluen ikään kuin vartoillen pientä onnettomuutta. Jotkut kuvittelevat saavansa tavarasta saman summan kuin mitä itse maksoi vuosikymmen takaperin tai hakevat kaupasta ison ale/tukkuerän ja yrittävät myydä niitä sitten yksittäin k-torilla pienellä (usein törkeällä) voitolla. Ei se väärin ole, mutta kovin läpinäkyvää ja sitä myötä myös hieman noloa. Mutta on se k-toreilla ravaaminen mukavaa puuhaa. Kyynärpäätaktiikalla, tarkoilla silmillä ja hintatietoisuudella pärjää jo aika mukavasti.

  Reply

  • Tänään kävin ja asiakaspalvelu on erittäin hyvää ja miellyttävää, ainakin nykyisellä henkilökunnalla. Kiva kirppari ja taas tuli tehtyä aivan ihania löytöjä!

 • Minulla on palvelusta ihan eri mielipide. Varsinkin viikonloppuisin kirpputorilla työskentelevä vaalea pitkähiuksinen tyttö on todella ystävällinen. Jos avaisin itse kirpputorin niin ottaisin hänet mielelläni töihin. Muutkin kirpputorilla työskentelevät ovat ihan mukavia. Itse otan myyntipöydän neljä kertaa vuodessa. Minua ei myöskään haittaa kuka tavarani ostaa. Jos joku viitsii nähdä vaivan että ostaa halvalla ja myy kalliimmalla, niin siitä vaan. Turha moralisointi pois. Eihän niillä tuloilla kuitenkaan rikastumaan pääse.
  Kiitos Adam & Eevan henkilökunnalle!

  Reply

 • Kirpputorin asiakkaat voisivat katsoa MIHIN ja MITEN parkkeeraavat Varastokadulla autonsa. Tolppapaikat kadun toisella puolella ovat maksullisia. Niistä menee maksu joka kuukaudelta. Paikan lunastanut haluaa myös käyttää omaa paikkaansa. Ei ole myöskään kerta eikä kaksi, kun kirpparin asiakkaat ovat motittaneet parkkipaikalla olevia autoja niin, ettei sieltä pääse poistumaan. Olisi aiheellista myös katsoa missä kadunvarren rampit ovat ettei tuki autollaan korkean kadunreunan matalimpia kohtia.

  Reply

 • Hyvä kirppis! sijainti vain hieman piilossa. pitäisi olla enemmän mainontaa.

  Reply

 • […] tänään katselemassa uutta pipoa kirppikseltä. Asun Olympiassa, joten Adam ja Ewa oli luonteva paikka käydä etsimässä lämmikettä […]

  Reply

 • Tosi paljon tavaraa myynnissä, . Ulkopaikkakuntalaisena kiinnittyi huomio siihen että hinnat oli huomattavasti paremmin kohdillaan, kuin omalla paikkakunnalla. Palvelu todella ystävällistä. Lähtiessä olisi vielä saanut juomista ja pipareita. Kiitos todella mukavasta kirpparireissusta.

  Reply

 • Hyvä kirppis, mutta todella tylyä palvelua

  Reply

  • Valitettavasti olen huomannut saman ongelman. On tylyä palvelua vanhemmilta naisilta, nuoremmat saattavat olla ystävällisempiä, silloin tekee mieli sielä asioida.

 • osaako joku sanoa montako pöytää adam o ewa kirpparilla on?

  Reply

 • Itsellä juuri kirppari pöytä ollut jo toista kertaa ja ekalla kerralla oli aika tylyä asiakaspalvelua vanhemmalta naiselta, nuoret naiset ovat oikein mukavia. Pakko laittaa täyteen kirpparipöytä kun ei tiedä mitä menee ja haluaa kuitenkin saada pöydän hinnan takaisin ja tietenkin tavaraa menemään, ettei tarvi kotia niitä takaisin viedä. Tänä päivänä ei mene oikein kaupaksi tavaraa kun on lama, ei ihmiset osta. Pitää miettiä haluaako jatkaa vielä joulukuun aikana pöytävarausta kun ei kannata kun tavaraa ei mene kaupan ja joutuu kuitenkin maksaa pöydän hinnan vaikka ei ole auki jouluviikon. On kyllä mahtava kirppari, menee aina aikaa pari tuntia kun kiertää ja olisi kaikenlaista mielenkiintoista ostettavaa, mutta ei rahat riitä, osa pöydän pitäjistä kiskoo kauheita hintoja.

  Reply

 • Liian iso, sotkuinen ja jonotus lähes aina. Tylympää palvelua en ole missään maailmankolkassa saanut. Huhhuh. Suosittelen iki-ihanaa fyndistä sepänkylän keskustassa.

  Reply

 • Iso kirppari, jonka kiertämiseen pitää varata aikaa. Paikka on kyllä sen verran piilossa, että jos ei Vaasaa tunne niin hankala ainakin ensimmäisellä kerralla löytää perille.
  Vakiomyyjien kovat hinnat ärsyttävät.
  Paikanvuokraajat voisivat useammin käydä järjestämässä paikkansa – usein tosi sotkuista..
  Kansainvälistä meininkiä – usein suomi on asiakkaiden vähemmistökieli.
  Ystävällistä palvelua.

  Reply

 • Monesti löytänyt edullisesti cd ja dvd levyjä. Lelut lapsille törkyhintaisia monesti. Vanhempi nainen on kyllä todella töykeä ja epäpätevä palvelualalle. Jopa usein myyjänä toimiville asiakkaille kitisee ja hymyä et saa koskaan. Vihaa lapsia todella paljon. Mulkoilee todella rumasti jos vähänkin lapsi kitisee.

  Reply

 • Olen pettynyt kyseenomaiseen kirppariin. Olen vuosia vienyt tavaraa kirppiksille myyntiin, seuraavia onglemia ei ole aiemmin ollut: tavaraa on mitä ilmeisimmin varastettu, koska hintalappuja on ollut revittynä omassa myyntiloosissa, mutta myyntisaldossa niitä ei näy, eikä muihin looseihinkaan eksyneinä.
  Myöskin oma loosi on kuin räjähdyksen jäljiltä joka kerta, kun olen mennyt katsomaan, onko tavarat myyntikunnossa/järjestyksessä ja olen siis päivittäin käynyt järjestämässä loosini. On kyllä ensimmäinen kirppispaikka tähän mennessä, jossa loosit sotketaan tuolla tavalla. Kun kerroin varastetusta tavarasta, minun kehotettiin laittamaan nuppineuloilla kiinni hinta tuotteeseen. Miten se mukaa estää tavaran katoamisen?! Myöskään joka tavaraan ei yksinkertaisesti ole mahdollista kiinnittää heidän vuokraamiaan hälytysnappeja. Taannoin vein kassalle myyntihenkilölle valtavan kasan vajaassa päivässä minun loosiini kertynyttä muiden pöytien tavaraa, siitä tiuskittiin minulle, etten saa tuoda heille niitä. Outoa on myös, että jos tänään tyhjentää myyntiloosinsa, niin vasta huomenna saa hakea myyntituoton. Esim. Fyndiksellä kuten lukuisilla muilla kirppareillakin saa rahat heti, kun tyhjentää loosinsa.

  Reply

  • Hei, oletko miettinyt, että sillä aikaa kun tyhjäät tavarasi ja haet rahojasi, saattaa myymälässä joku kiertää sinun tavarasi kanssa ja ei ole näin ollen vielä maksanut sitä. Eli raha ei ole vielä tilittynyt sinulle….

 • Paras kirppis missä oon käyny, aina löytyy jotain kivaa ja hyödyllistä. Palvelu on omasta mielestäni ollut ihan ystävällistä ja kirppiksellä on mukava käydä. Tosiaan joskus kun on paljon asiakkaita, meinaa tulla vähän tukala olo mutta ei se niin merkittävästi ole minua haitannut. :)

  Reply

 • Heippa! Paljonko yksi loossi Adamissa & Evassa maksaa /viikolta? Onko kokemuksia, myykö esim. vaatteet paremmin kuin astiat?

  Reply

 • ihana

  Reply

 • samaa kysyisin ku Julia, paljonko loossi maksaa viikolta?

  Reply

  • 22€ viikko

 • hinta on kirpparin alkuosasta (jossa myynti parempi) 22e/vk, takaosasta hinta on 18e/vk. Hyvää myyntiä tulee, mutta paljon myös tavaraa katoaa/varastetaan..

  Reply

 • Kirpparilla menee hyvin kaupaksi niin vaatteet kun muutkin tavarat! Joku asiakas on nyt saanut
  kiksit siitä, että nyppii hintalaput myytävistä tavaroista jolloin niitä ei kukaan voi ostaa.
  Joten kun käytte välillä siivoamassa pöytäänne tarkistakaa, että laput on tallella. Itse en huomannut
  vasta kun kotona kun lajittelin jääneitä tavaroita, ettei niissä ollutkaan enää hintalappuja ja loossissakaan
  ei ollut mitään tyhjentäessäni niitä – ettei ole voinnut pudota. Laput oli kiinnitetty mmaalarinteipillä ja
  vielä hakaneulalla. Sain kuulla, että muillekkin oli käynnyt samalla tavoin.

  Reply

 • Kaikki kirjoittavat tylystä palvelusta vuosi kaupalla. Eikö tältä sivulta voisi poistaa nämä vanhimmat kommentit? Myyn säännöllisesti, pari kertaa vuodessa, tällä hetkellä jo viidettä viikkoa enkä koskaan ole saanut huonoa palvelua. Nuoremmat, kuin myös “tämä vanhempi”, tekevät parastaan … tämä lukemani ei tunnu reilulta. Adam & Eva kirppari myy hyvin, ehkä parhaiten Vaasassa. Se joka minua “rassaa” on asiakkaat, jotka varastelevat tavaroita. Pidän kirjaa ja käyn päivittäin järjestämässä. Prosentuaalisesti vaje myydyistä tavaroista on liian suuri!! Kameroita on hankittu lisää, mitä seuraavaksi …?

  Reply

  • Ihan samaa mieltä. Palvelu on ystävällistä ja todella hyvää. Vanhoihin kommentteihin ei todellakaan kannata kiinnittää huomiota.

 • Ihan hyvä kirppis on vain hieman pölyinen.Yritän aina katsoa jotain hyödyllistä ettei kotiin kerry turhaa tavaraa.
  Vanhempi nainen on vähän tylympi muuten hyvää asiakaspalvelua.

  Reply

 • Minulla on ollut pöytä jo hyvin monta vuotta ja suht koht hyvin mennyt,Ilmastointi vaatisi kyllä tosi tehokasta uusintaa.pöytien alla hirveesti pölyä.Olisi kiva jos olisi helposti saatavissa rättejä ja jotain pesuainetta jolla voisi pöytiä itsekin siivota.Se on harmillista kun vaatteita heitetään lattialle ja ovat pölyssä ja likaisina.Aika paljon varastetaan tai muuten häviää mutta se on varmasti joka paikan ongelma.asiakaspalvelu kassalla ollut asiallista.Toivoisin heille joilla pöytä kauan niin jonkinlaista hyvitystä tarjousta jne.Kiitos kuluneesta vuodesta ja Oikein Hyvää Uutta Vuotta

  Reply

 • KYLLÄ, Vaasan paras kirppari, parhaiten menee kaupaksi ja hyvin löytöjäkin tekee 😀

  Palvelu omasta mielestä hyvää ja iloista, pelkkää plussaaa 😀

  Reply

 • Mielestäni hyvin tavaraa paljon pöytiä ja ainakin nykyään asiakaspalvelu huippuluokkaa! Aina ystävällisiä!

  Reply

 • Minun suosikkikirppis numero 1. Sekä myyjänä että ostajana. Aina ystävällistä palvelua. Ongelmat aiheuttaa asiakkaat itse. Jos vaikka vaatepuulta putoaa vaate maahan niin ei aikomustakaan että se nostettaisiin takaisin.En myöskään suosittele että pikkulapset saa juosta omin päin. Usein näkee että tavaroita putoaa ja menee rikki. Vanhemmat vaan sulkee silmänsä, kuin mitään olisi tapahtunutkaan. Usein näkee myös epäkurantteja tavaroita. Likaisia vaatteita ja loppuun käytettyjä kenkiä. Eihän henkilökuntaa voi velvoittaa siivoamaan pöytiä.
  Hyvää jatkoa sekä henkilökunnalle, myyjille ja ostaville asiakkaille.

  Reply

 • Osaako joku kertoa kirppiksen aukioloajat ja onko hiihtolomaviikolla auki?

  Reply

 • mielestäni palvelu on todella hyvä, ihanan kilttejä ja auttavaisia! paras kirppis vaasas!!

  Reply

 • Pidin viikon pöytää ja olin todella tyytyväinen henkilökunnan toimintaan. Paikkana kirppari on ahdas ja tunkkainen, mutta asiakaspalvelu oli mielestäni toimivaa. Miinusta siitä että kun yritin tehdä (monen päivän ajan) pöytävarausta puhelimitse kukaan ei vastannut, joten piti mennä paikan päälle.

  Reply

 • Paras ja tunnelmallisin kirppari Vaasassa

  Reply

 • Poikkesimme vauvanvaunujen kanssa kirppikselle kiertelemään ja hyvin mahtui kulkemaan. oli kuuma hellepäivä, mutta happi riitti silti ihan hyvin. ystävällinen palvelu, joten jos näillä hoodeilla vielä vieraillaan, tullaan taatusti toistekin :)

  Reply

 • Bra loppis med stort utbud av allt mellan himmel och jord. Betjäningen varierar. Det enda negativa är att man blir av med saker som man aldrig får betalt för. Tog själv fast en som stal ur mitt bord : (

  Reply

 • Myyjän näkökulmasta kauppa käy ihan hyvin, kunhan hinnat ovat sopivat.
  Kokemus on sama kuin edellisellä; pidin kirjaa mitä tavaroita vein milläkin hinnalla ja vertasin palautuneita tavaroita loppusaldoon. 15% myynnistäni eli noin 60euroa oli päätynyt johonkin muualle kuin kassaan.

  Reply

Sponsorit

Palautetta kirpparista

Autetaan porukalla kirppariskeneä kehittymään. Muista, että meillä kaikilla on huonoja päiviä.. toivottavasti et tuo omaasi tänne :)

Tulossa: kirpputoriyhteisö, kirpputorien uutisia ja kuvia!

Kommentoi kirpputoria