Kirpputori kauppapaikka

KatuosoiteKurjenpolku 2

Puhelin0400 104 197

Kotisivut

Kirpputori kauppapaikka kertoo:

Olemme nykyaikainen kirppis, jossa asiakkaiden toiveet otetaan huomioon. Minulle ei ole tullut vielä vastaan kirppistä, jossa esim. hyllyjä voidaan muutaa asiakkaan toiveiden mukaiseksi!
Hyllyrivien välissä on tilaa kulkea, on valoisaa ja avaraa. Lisäksi hyllypaikkojen välissä ei ole väliseiniä, mikä helpottaa esineiden katsomista. Ja huonekaluja löytyy, uusia ja käytettyjä sekä antiikkia, tauluja, uutta grafiikkaa.

Aukioloajat päivitetty 26.9.2016:
ma-pe 9-18, la 10-15.

TERVETULOA TUTUSTUMAAN, VASTAAVAA KIRPPUTORIA EI OLE ENNEN NÄHTY! Myös pankkikortit käy.

Ilmoita virheellisistä tiedoista

Auta meitä pitämään kirpputorien tiedot ajantasalla käyttäen tätä lomaketta:

  Nimesi (pakollinen)

  E-mail (pakollinen)

  Kirpputori jota muutos koskee

  Viestisi

  Kirpputorit Uudessakaupungissa

  20 kommenttia kirpputorista “Kirpputori kauppapaikka”

  • Oli kiva löytää Uudestakaupungista tuollainen kirpputori jossa on huonekaluja ja muuta myytävää ettei ole ole pelkkiä rääsyjä vaan myynnissä.
   Suosittelen kyllä mennä tutustumaan jos ei ole käynyt 🙂


   Warning: Use of undefined constant ckrating_display_karma - assumed 'ckrating_display_karma' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/customer/www/kirpputorihaku.com/public_html/wp-content/themes/kirpputori/functions.php on line 90
   Reply

   • HUOMIOIKAA ETTÄ AUKIOLOAJAT EIVÄT OLE AJAN TASALLA KOSKA TÄTÄ SIVUA EI ENÄÄ PÄIVITETÄ!
    Olemme avoinna ma-pe 9-18, la-su 10-15 (kesällä ei sunnuntaisin). Terveisin Kirpputori KAUPPAPAIKKA KP (entinen Kurjenpolun kirppis)

  • Hyllyt huokuu tyhjyyttään ja uusien huonekalujen ja uusien valaisimien myyntipaikka on aivan joku muu kuin kirpputori.

   Reply

   • Omistaja vastaa:
    Myyntihyllyjä on yli 300, joten tottakai hyllyjä on tyhjänä. Varsinkin kun olemme olleet auki vain 3kk. Sehän on pelkästään positiivista, että on väljää ja mistä valita myyntipaikka. Yleensä kirppikset ovat ahtaita, tämä kirppis on valtakunnallisesti poikkeus! On tilava ja valoisa! Se, jos mikä, on asiakasystävällistä.
    Huonekalut ja uudet valaisimet ovat vain hyvä lisä kaupungin tarjontaan. Tästä on tarkoitus tehdä KAUPPAPAIKKA.
    Hyvää kesää kaikille!

  • Valvontakamerat olisi suotavia, minulta varastettiin paljon elokuvia ja pelejä tältä kirpparilta kun olivat myynnissä. Muuten kiva kirppis, aina löytää jotakin ja palvelu on ystävällistä. Hinnat ovat myös kohtuulliset.

   Reply

   • Kiitos palautteestasi! Valvontakamerat meillä on mutta valitettavasti kaikkea emme pysty seuraamaan. Toivomme, että dvd/cd-levyt tuodaan kassalle säilytykseen kuten säännöissämmekin on suositeltu. Meiltä löytyy myös lukittava vitriini, johon voitte jättää myyntiin arvoikkaimmat esineet. Vitriinipaikka on ilmainen hyllyn vuokraajille. Meiltä löytyy useita monipuolisia ja erikokoisia hyllyjä tarpeenne mukaan. Hyllyvuokra alk. 10e/6pvä. Tervetuloa tutustumaan ja hyvää syksyä!

  • on kyllä hyvä kirppis!!!

   Reply

  • En ole itse tuonut vielä tavaroita sinne mutta olen kyllä käynyt katsomassa.valvonta kamerat on.

   Reply

  • Tämän sivuston AINOA kirpputori jossa omistaja käy kehumassa omaa (surkeaa) kirpputoriaan. (eikä tämä sivusto mikään mainospaikka ole, miksei kirpputorilla ole omia nettisivuja ??) Ulkopaikkakuntalaisena sanoisin, että kaupungin huonoimmasta päästä oleva kirpputori. Kuten joku jo olikin kommentoinut, hyllyt huokuu tyhjyyttä pitää tosiaan paikkaansa, vieläkin. Ja uusien valaisimien ja huonekalujen myyntipaikka on todella jokin muu paikka kuin kirpputori. Lisäksi niiden hinnat olivat todella kalliit. Jos olisi superhalpoja poistohintoja, niin ehkä voisi ostaakkin niitä. Yhden kerran siis käynyt täällä, toista kertaa en mene. Seuraavalla kerralla suuntaamme suoraan keskustan kirpputoreihin.

   Reply

  • Kirppiksellä ei ole kotisivuja, josta voisi hyllyjen hinnat ja koot tarkistaa??? Saa ilmeisesti selville vain soittamalla, vai tietääkö kukaan hintoja?

   Reply

  • Kirpputorin kotisivut löytyy osoitteesta: kaupanpaikka.fi

   Reply

  • KESÄN AUKIOLOAJAT MUUTTUNEET!

   KESÄ-HEINÄKUUSSA:

   MA-PE 9-17
   LA-SU 10-14

   Reply

  • Tosi hyvä kirppis. Valoisa ja tilava. Halvat hinnat. Aina tekee hyviä löytöjä! Ja asiakaspalvelu on erittäin hyvää. Pakko poiketa aina kun Ukissa liikun 🙂

   Reply

  • Oikein hyvä kirppis ja ystävällinen palvelu pelaa 🙂

   Uudet tavarat antavat hyvän kontrastin käytettyjen hinnoille 🙂

   Ei kirpparil voi ol parempaa tavaraa kuin sinne myyjät tuovat myyntiin ;))

   Tulee käytyä liiankin usein mut ain hauskaa nähdä kaikkia vanhoja ja uudempiakin “aarteita” mitä on nurkista löydetty myyntiin 🙂

   Reply

  • Oikein hyvä kirppis. Joka käynnillä löytyy jotain kivaa. Hinnat kohdallaan. Paikka siisti, palvelu ystävällistä.

   Reply

  • Vihdoinkin Uudessakaupungissa kirpputori, jossa nykyaikaiset systeemit, ei mitään nuppineula hintalappuja, luojan kiitos ! Olen ollut myyjänä ja asiakkaana. 60 luvunbileisiin löytyi vermeet, keittiöön vanha astiakaappi ja Uudet tavarat joukossa lisäävät vain palvelua. Itse pääsen eroon lapsieni vanhoista kamoista.

   Reply

  • Voi PÖH, kirppis ei ollutkaan avoinna sunnuntaisin !!!

   Reply

  • Kiitos kommenteistanne!
   Aina emme voi olla kaikille mieliksi, anteeksi. Tämän sivuston ongelma on se että sivujen perustaja ei enää päivitä näitä sivuja. Olen useita kertoja pyytänyt että esim. aukioloaikamme päivitettäisiin.
   Tässä nyt tilanne 6.8.
   Avoinna joka päivä! Ma-pe 9-18, la-su 10-15
   http://www.kaupanpaikka.fi
   Soita 0400 104 197 aukioloaikoina, muina aikoina jätä viesti niin otamme yhteyttä, kiitos!

   Reply

  • UUDET AUKIOLOAJAT 22.1.2018 ALKAEN: MA-PE 10-18, LA 10-14.

   Reply

  • HUOMIO!! TÄTÄ SIVUSTOA EI ENÄÄ PÄIVITETÄ JOTEN AUKIOLOAJAT OVAT VÄÄRIN. Olemme avoinna ma-pe 10-18, la 10-14 ja su 12-16. (sunnuntaisin 15.12.2019 saakka)

   Reply

  Sponsorit

  Kommentoi kirpputoria