Löytökirppis

KatuosoiteRadiomiehenkatu 3

Puhelin040 3531355

Kotisivutloytokirppis.fi

Löytökirppis kertoo:

Tervetuloa löytöostoksille hyvien liikenne yhteyksien varrelle lähelle länsikeskusta, Tv-Centerin tiloihin on avattu toistaiseksi suurin Löytökirppiksemme!

Satoja myyntilooseja vuokrattavana 5–29 € / viikko, ei provisioita! Itsemyyjille paikkoja joka päivä 12 € / päivä.

Paikalla myös kahvila.

Ilmoita virheellisistä tiedoista

Auta meitä pitämään kirpputorien tiedot ajantasalla käyttäen tätä lomaketta:

  Nimesi (pakollinen)

  E-mail (pakollinen)

  Kirpputori jota muutos koskee

  Viestisi

  Kirpputorit Turussa

  6 kommenttia kirpputorista “Löytökirppis”

  • Olen omistaja ja pyydän että päivitätte tiedot meistä !

   Sijaintiin voisi vielä lisätä että ollaan ihan uuden Motonetin lähistöllä.
   Myöskin Itsepalvelukirppiksen alla vois olla Huutokauppa kerran viikossa.

   Tällä hetkellä on ainoastaan yksi loosihinta 29€ . Mutta jos vuokrat 4vikkoa niin tartte vain maksaa kahdesta viikosta ja niin tulee viikkohinta ainoastaan 14.50 . Nyt myöskin Joululahjatarjous menossa 24,12 saakka . Elikä ilmainen loosipaikka maksat vain 30% myydyistä tavaroista. Tai otata sen toinen edullinen tarjouksen ja maksat vain 14,50/v .
   https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/u/0/?saduie=AG9B_P8k0dNj12ACDcGE3njUk6qk&attid=0.2&disp=emb&view=att&th=1424c5034834fb39

   Terveisin Lars ja kiitos hienoista kirppis sivuista sinulle !

   Reply

  • Hej !

   Unohdin laitta tämän !

   https://www.facebook.com/Loytokirppis

   Reply

  • Löytökirppis on tosiaan Tv-Centerissä ja itse kirppis on massiivisen iso. Me lähdettiin kahteen pekkaan kiertämään sitä eri suunnista, mutta jossain vaiheessa ei vaan jaksettu enää jatkaa. Tyhjiä looseja ei pahemmin ollut ja myyntipaikan vuokrauksesta oli jokin tarjous meneillään. Etsimme nimenomaisesti vanhoja astioita ja niitä täällä olikin sitten sattumoisin useammassa vanhan tavaran liikkeen omassa isossa loosissa eikä me niillä hinnoilla oltu kiinnostuneita. Musta oli aika liikuttavaa, kun heti eteisessä oli kori, jossa oli leipää vähävaraisille otettavaksi. Huutokauppa-idea jäi vähän epäselväksi, että mitä siellä siis myydään, koska, kenen toimesta ja kuka ne omistaa.

   Reply

  • Kotikulmasta Aurasta tänään varastettu 4 kpl kuvan mekkoja, 2 harmaata ja 2 mustaa, mekossa paljetteja. Jos näet tällaisia jossain kaupan tai jonkun yllä, ottakaa yhteyttä 040-7357657/Airi Kulmala. Katsomme vielä, mitä mahdollisesti on muuta lähtenyt. Mekot olivat aamulla vielä henkareissa, ja eilen näin ne takuuvarmasti itse siellä illalla. Johanna soitti, että nyt oli tyhjät henkarit sakarassa roikkumassa. Pyydämme Salen valvontakamerat käyttöön ja teemme poliisiasian. Kuva ohessa. Olemme myös myyneet Aurassa 2 kpl harmaita tällaisia, joten otetaan se huomioon, kiitos. Mustia emme ole myyneet vähään aikaan. Lisäksi vielä, että näitä ei ole Suomessa muualla ollut myynnissä kuin meillä, jos joku jotain muuta väittää, se ei mitä suuremmalla syyllä pidä paikkaansa.
   Jakakaa, kiitos.
   Kuvia mekoista fb sivuilla Kotikulma sekä Lemmikille uusi koti.

   Reply

  • Sivulle voisi lisätä, että kyseistä kirpputoria ei ole enää olemassa…

   Reply

  • Radiomiehenkadulla on uusi kirppis . Mälikkälän kirppis. Siis siellä ei ole enää Löytökirppis. Ja Valmetinkadun kirppis uuden omistajan aikana, jo ollessa siellä, paloi alas sokkeli myöten. Ainoa löytökirppis mikä on jäljellä on Haunistentiellä 1 Raisiossa. Myöskin avaamme ensi kuussa kesäkahvila samassa osoitteessa.

   Terv. Omistaja.

   Reply

  Sponsorit

  Kommentoi kirpputoria