Linkki Kirppis

KatuosoiteKotkankatu 2

Puhelin(02) 244 3820

Kotisivutlinkkikirppis.com

Linkki Kirppis kertoo:

Valoisa, viihtyisä Jätti Linkki Kirppis – Looseja entistäkin enemmän!

Viesti on kulkenut, sillä meillä tavara liikkuu ja käy pyydykseen! Valoisat, kauniit ja siistit tilat vetävät magneetin lailla ostajia ja myyjiä. Ja aina tarttuu mukaan jotain mukavaa kun tarkkaan haarukoi… ja muista kelloajat: ma-pe 10-18 ja la-su 9-15. Pane muistiin osoite: Kotkankatu 2, Turku

Ostat tai myyt – teet hyvät kaupat!

Kodikkaassa kahviossa aina tuoretta tarjottavaa!

Ilmoita virheellisistä tiedoista

Auta meitä pitämään kirpputorien tiedot ajantasalla käyttäen tätä lomaketta:

  Nimesi (pakollinen)

  E-mail (pakollinen)

  Kirpputori jota muutos koskee

  Viestisi

  Kirpputorit Turussa

  47 kommenttia kirpputorista “Linkki Kirppis”

  • Kuhina käy ja kauppa siinä samalla.
   Pankkikortti ei käy maksuvälineenä.
   Asiakaspalvelu todella tylyä. Perustavaraa löytää hyvin, mutta jos haet retroa edullisesti- osoite on väärä.


   Warning: Use of undefined constant ckrating_display_karma - assumed 'ckrating_display_karma' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/customer/www/kirpputorihaku.com/public_html/wp-content/themes/kirpputori/functions.php on line 90
   Reply

  • Hyvä kirppari ja tavara vaihtuu ihan kiitettävään tahtiin.
   Niin kuin edellinen totesi,plavelu on tylyä jos palveluksi voi kutsua. Asiakasvessa maksullinen ja epäsiisti.

   Reply

  • Hinnat kohtuullisia. Paikka aika siisti.
   Kaksi kolmesta myyjästä eivät selvästikkään pidä asiakkaista. Palvelu epäkohteliasta ja töykeää.
   Muuten siellä voisikin käydä. Onhan niitä muitakin paikkoja joissa asiakkaista pidetään.

   Reply

  • Avara-ja siisti kirppis,tavara vaihtaa omistajaa,palvelu on ystävällistä

   Reply

  • Turun alueen paras kirppis!
   Siisti, valoisa ja sopivan kokoinen.
   Henkilökunnasta sanoisin “niin metsä vastaa, kuin sille huutaa” eli aina olen saanut ystävällistä palvelua.

   Reply

   • Siitä lähdetään, että asiakasta on palveltava ystävällisesti, vaikka sen naama ei miellyttäisikään.

  • Ihana paikka, ehdoton suosikkini! Hinnat ovat mielestäni aina olleet hyviä, ja paikka on siisti ja luotettava. Pankkiautomaatti suht lähellä, eli vaikka kortti ei käy niin ainakin voi käydä rahaa nostamassa.

   Aika aikaisin menee kiinni, se on vähän ikävää. Ja pukukoppeja/sovitushuoneita saisi olla enemmän, jonoa syntyy helposti.

   Aina olen saanut ystävällistä palvelua, ja kassan naisten kanssa tulee jutusteltua mukavia. Negatiivisia kokemuksia ei siis siltä osalta ole.
   Plussaa vielä tuulikaapissa olevasta ilmaiskaman korista, yleensä täynnä krääsää mutta silloin tällöin voi tehdä löytöjä: kannattaa tsekata varmuuden vuoksi!

   Reply

  • hyvä paikka!! asiakkaat katsokaa peiliin,kohtelu sen mukaista. sivusta seurannut!

   Reply

  • Paikka, joka kannataa katsoa silloin tällöin. Perustavaraa lapsiperheelle, ei mitään löytöjä. Ja palvelu on ajoittaan tooooodella töykeää suorastaan törkeää. Itse olen ollut asiakaspalvelu ja myyntihommissa kolmekymmentä vuotta enkä ole kuin kerran aiemmin nähnyt vastaavaa. Silloin otin kyseisen henkilön puhutteluun välittömästi.

   Reply

  • Minun ehdoton suosikkipaikka! Ystävälliset ja auttavat myyjät – löytyy palveluhenkeä, joustoa ja halukkuutta saada asiat järjestymään.
   Kuten paikkaa mainostavat:: valoisa. Paikka ei ole sokkelo sokkelon perään, vaan varsin selväpiirteinen.
   Kohtuuhintaiset nuorten tavarat menee siellä hienosti kaupaksi. Olen joskus kokeillut “halpamyyntiä”: kaikki luokkaa 0,50-1e, mutta sillä ei lyö rahoiksi, vaan luokkaa vaja 10e olevan tavaran saa kaupaksi suht nopeaa. Uutta kannattaa viedä parin päivän välein, ei kuitenkaa ahtaa ihan täyteen loossiaan.

   Reply

  • Olen jo vuosia ollut kirpputorien asikkaana, niin ostajana kuin myyjänä.Turun Linkki-kirppis on siisti ja avara ja kauppa käy hyvin. Kirpputorilla asioivaa, niin ostajaa kuin myyjääkin koskevat säännöt, joiden noudattaminen on kaikkien eduksi. Itse olen kokenut kurjaksi sen, että vaatteiden sovittelijat tai tavaroiden ostajat eivät palauta tavaroita paikoilleen, varastelevat tai turmelevat toisten omaisuutta eivätkä vie tavaraa kassalle jos esim. hintalappu on irronnut. Mielestäni vanhempien velvollisuus on huolehtia siitä, että lapset eivät esim. leiki kirpputorin leluilla tai koske myynnissä oleviin tavaroihin.En itse ole huomannut, että kassalla työskentelevät naiset Linkki-kirppiksellä käyttäytyisivät rasistisesti. Sen huomion olen tehnyt, että myyjät ovat huomauttaneet useamman kerran, että kirpputori suljetaan, mutta hyllyjen välissä pyörii asiakkaita, jotka eivät ota kuuleviin korviin poistumiskehoitusta. Valitettavasti on niin, että nämä”tottelemattomat” henkilöt eivät yleensä ole suomalaisia. Kieliongelma? Toisella kirpputorilta Länsi-keskuksessa myynnissä olleen kännykkäni varastanut henkilö oli suomalainen mies. Seuraava juttu taas tapahtui noin 15 v sitten Kontti-torilla: Suomalainen huijarinainen halusi ostaa lapseni uudenveroiset sukset omalle lapsenlapselleen ja vetosi tippa silmässä varattomuuteensa. Seuraavana sunnuntaina ko. nainen myi samoja suksia puolet kalliimalla hinnalla edellä mainitussa paikassa. Ehkäpä tarvitaan tiukkoja kassarouvia, kun miettii edellä koettua. Viime kädessä kuitenkin ystävällisellä ja asiallisella käytöksellä kaikilla on parempi mieli, itselläkin. Velvollisuudet on sekä kassarouvilla, myyjillä kuin ostajillakin. Tyhmää on jos huonolla käytöksellä häätää kirpputorinsa asiakkaat. Jos kauppasi käy huonosti mietipä seuraavia asioita: Myyt roskaa, hintasi ovat liian korkeat, hyllysi/tankosi on liian täynnä ja sekaisin, vaatteesi/tavarasi ovat likaisia ryppyisiä tai rikkinäisiä, olet vilpillinen(salaat tavaran viat) pidät samaa tavaraa liian kauan myynnissä, et osaa mainostaa tavaroitasi, toisesta loosista löytyy sama tavara halvemmalla, jne,…

   Reply

  • siisti,kodikas,valoisa. suosittelen!!! itse olen myynyt hyvin. mira

   Reply

  • Parhaat päivänsä nähneet myyjät aina naamat näkkärillä. Kannattaisi harkita asiakaspalvelukoulutusta.

   Reply

  • Siisti ja valoisa kirppis. Hintataso on pääosin edullinen. Tavara on normaalia kotitalouksien ylijäämää. 2000-luvun kassajärjestelmä, jota hyödynnetään 60-luvun malliin: nypitään veitsellä hintalappuja ja jono kasvaa ja kasvaa… Hymyä on turha odottaa ja viimeinen pisara on, jos yrität neuvoa tai heittää huulta! Tomera “kirppisvääpeli” kajauttaa sulkemisajann lähestyvän 😉 Eka kertaa poiketessani koin palvelun kovin tylyksi, mutta ajattelin, että taidanpa vain olla turhan kriittinen. Suuri osa edellisistä kommentoijista on kuitenkin kokenut samoin. Kaikilla on oikeus yrittää, eläkeläisilläkin, mutta toisinaan olisi hyvä arvioida omaa asiakaspalveluaan, vaikkapa lukemalla nämä palautteet…

   Reply

  • Kiva kirppis, mutta kuten edellä jo mainittu henkilökunta on todella tylyä… en osaa vastata miksi???

   Reply

  • Palvelu tosiaan heikkoa. Olin ennalta vähän laskeskellut, mitä ostokseni tulisivat maksamaan, ja kassarouvan kertoessa hinnan sanoin aivan asiallisesti, että itse laskin summan hieman pienemmäksi. Raskaasti huokaisten rouva alkoi mielenosoitukselliseen tyyliin läiskiä hintalappuja tiskiin ynnäten hintoja kovin rasittuneeseen äänensävyyn. Huomattuaan, että minä olin oikeassa ei anteeksipyynnöstä ollut tietoakaan, ja syyllinen oli tietysti kassakone. Ei olisi koskaan tullut 20-vuotisen asiakaspalveluhistoriani aikana mieleenikään kohdella asiakasta tuollaiseen tyyliin, vaikka tämä olisi ollut väärässäkin. Kulutan kirppiksillä 50-200 euroa/kk, senttiäkään en niistä enää Linkkiin vie.

   Reply

  • Samaa sanon palvelusta kuin edelliset eli TODELLA järkyttävää!!!!!!!!!!!!! En ole missään muualla asiakaspalvelussa tavannut niin negatiivisia, kuin tämä työporukka. Olen käynyt paikassa silloin tällöin useamman vuoden ja jos jossain ihmiset saavat eettisen alkuperän mukaan eriarvoista kohtelua, niin tässä kirppiksessä ainakin. Eikä tosiaan ole asiakas käyttäytynyt huonosti, vaan vika on ollut asiakaspalvelussa. Valikoima on hyvä, vaikka kaikilla ei ole realistista tajua hinnoittelusta, mutta ostajahan siinä päätöksen tekee, ostaa vai ei.

   Reply

  • Niin kaiku vastaa, kun sinne huutaa!! Itse olen jo useamman vuoden ajan aina silloin tällöin vienyt sinne tavaraa myytäväksi. Ja käynyt muutekin kiertelemässä ja ostellutkin. Välillä kauppa käy paremmin, joskus ei niin hyvin. Mutta se ei tosiaankaan ole henkilökunnan vika! Kirppari on siisti, selkeä ja valoisa ja henkilökunta ystävällistä. Mutta pitää ymmärtää, kun välillä on kassan luon jonoa, ei koko ajan jaksa siinä palvelun tuoksinassa hymyillä. Pääasia, että ollaan asiallisia ja niinhän ne ovat. ei valittammista mitenkään. Kiitos, että täälläkin päin on kirppari, joka toimii jopa ja HYVIN.

   Reply

  • Maksoin ostoksiani 20 e setelillä jossa pieni repeämä. Kassa informoi minua ettei rahani kelpaa koska pankin rahalaskuri ei laske vikaista seteliä, minua kehoitettiin vaihtamaan seteli pankissa.
   Jep jep.
   Tarkistakaa rahanne ennenkuin ne kelpaavat Linkin loosivuokraajien käsiin. Ostokset jäivät tekemättä.
   Kirpputorilla tavaroilla mukava hintataso ja paikka on siisti, vessaa lukuunottamatta.
   Rahani kelpasi ilahduttamaan raisiolaiselta kirpputorilta loosin vuokrannutta.

   Henkilökunnan pelisilmän puutteen takia pidän pienen tauon kyseisestä paikasta.

   Reply

  • Hyvä kirppis,jäätävät myyjät :((

   Reply

  • Hyvä kirppis,jäätävät myyjät 🙁

   Reply

  • En ymmärrä tuota myyjien morkkaamista, omat kokemukseni ihan hyviä. No ok, ehkä se yksi aika tyly, mutta sitten taas se yksi, pitkätukkainen, erityisen ystävällinen ja avulias (olematta makea siis).
   Tykkään, hyvä kirppis.

   Reply

  • Olen ollut myymässä ja ostamassa. Omistajilla ja kirpparin työntekijöillä ei mitään tietoa asiakaspalvelusta, aina huutamassa jollekin asiakkaalle ja jonossa aina vitsaillaan muiden asiakkaiden kanssa asiasta. Myös käsittämättömän alkeellista se ettei tällä kirpparilla käy kuin käteinen. Vessa maksaa euron ellei osta kahvilasta mitään?? Tavaraa häviää minusta yhtä paljon kuon muillakin kirppareille, se vain on aina niin.

   Reply

  • Monta kertaa olen saanut päivän pelastuksen kun myyjä niin kiltti minulle. Aina on rohkaisua löytynyt.
   Vaatteet ovat melkein joka kerta myyjä sanonut jotain kaunista ja aina on kohdeltu ystävällisesti.
   Mutta myyjien työ rankkaa seisoma työtä. Kesäisin kuuma ja asiakaat jotkut melkein rikollisia. Väärennettyjä
   hinta lappuja. Jopa isoja esineitä viedään ulos maksamatta. Kaikkea vilppiä maan ja taivaan väliltä olen itse
   nähnyt kun olen ollut asiakkaana. Kiva paikka. Teen myös monia löytöjä usein. Suosittelen lämpimästi.

   Reply

  • Eiköhän se ole niin että jokaisen ihmisen pitäisi katsoa peiliin että millainen öykkäri se siellä peilistä kurkistaa.
   Kohteliaat tavat ovat monesti monelta hakusessa ja haasteellisia. Kun itse aloittaa itsestään maailman pantamisen silloin se on varmalla pohjalla. Mieti itse oletko itse lisännyt vai keventänyt lähimmäisen taakkaa
   juuri tänään?? Tässä ja nyt. Jos alkaa hyväntekeväisyyden heti hellällä ja huomaavaisella eleellä ja höystettynä
   huumorin kukalla saa toiselle ja itsekin hyvän mielen. Kokeillaan toimiiko? Aloita sinä ensimmäisenä. …

   Reply

  • Viimeaikoina ollut hiljaisempaa, paljon looseja tyhjänä. Löytöjä tekee mutta osa myyjistä on kyllä karmaisevan töykeitä. Eivät osaa esittää asioita fiksusti, räyhäävät ja hymyn saa hyvin harvoin. Käyn harvoin koska ei tee mieli tukea tuollaista asiakaspalvelua.

   Reply

  • Kotikulmasta Aurasta tänään varastettu 4 kpl kuvan mekkoja, 2 harmaata ja 2 mustaa, mekossa paljetteja. Jos näet tällaisia jossain kaupan tai jonkun yllä, ottakaa yhteyttä 040-7357657/Airi Kulmala. Katsomme vielä, mitä mahdollisesti on muuta lähtenyt. Mekot olivat aamulla vielä henkareissa, ja eilen näin ne takuuvarmasti itse siellä illalla. Johanna soitti, että nyt oli tyhjät henkarit sakarassa roikkumassa. Pyydämme Salen valvontakamerat käyttöön ja teemme poliisiasian. Kuva ohessa. Olemme myös myyneet Aurassa 2 kpl harmaita tällaisia, joten otetaan se huomioon, kiitos. Mustia emme ole myyneet vähään aikaan. Lisäksi vielä, että näitä ei ole Suomessa muualla ollut myynnissä kuin meillä, jos joku jotain muuta väittää, se ei mitä suuremmalla syyllä pidä paikkaansa.
   Jakakaa, kiitos.
   Kuvia mekoista fb sivuille Kotikulma sekä Lemmikille uusi koti.

   Reply

  • Kuten joku jo mainitsikin, tämä pitkätukkainen myyjä on todella mukava, mutta muuten asiakaspalvelu on jotenkin legendaarisen tylyä. 🙂 Eikä hänelläkään ole varmasti helppoa, kun muu henkilökunta vie tunnelman niin negatiiviseksi. Kaikilla meistä on huonoja päiviä, mutta niillä muilla tädeillä vaikuttaa olevan sellainen aivan joka päivä kirpputorilla käydessäni. He ovat aina nipottamassa pienistä asioista, hymyä tai positiivisia sivukommentteja ei irtoa koskaan. Harmi, koska kävisin täällä kirpparilla mieluusti useamminkin, muutenkin kuin tämän pitkätukkaisen naisen vuorolla.
   Perustavaraa löytyy usein edullisesti.

   Reply

  • Takuulla Turun tylyintä “asiakaspalevelua”, kirppis sinällään ihan ok, hinnat kohdillaan ja suht hyvää tavaraa, mutta myyjien käytös niin töykeää ja asiatonta, että kierrän nykyään kaukaa.

   Reply

  • Joo. Noin paskapäistä työntekijää en ole nähnyt.
   Kerran kävin. Ja vika kerta oli.

   Reply

  • Ihmeellistä valitusta, itse olen saanut aina ensiluokkaista palvelua.

   Reply

  • Olen ollut myyjänä ko kippiksellä yli 10 vuoden ajan pari kolme kertaa vuodessa. Pidin parin vuoden tauon kunnes taas erehdyin vuokramaan paikan. Tämä oli kyllä viimeinen kerta kun linkin oven avaan! Huonompaa palvelua saa kyllä etsiä, vaikka miten nöyrästi hattu kourassa esiintyisit itse. Tavaraa menee kassan ohi enemmän kuin kassan kautta. Myyjät eivät todella ole tajunneet, että kannattaisi pitää maksavista asiakkaista kinni. Tyhjistä looseista päätellen laillani ajattelevia on muitakin. Soitin Kaarinaan kilpailevaan yritykseen:kahden kuukauden jono ja kun kävin varaamassa paikan sai iloista palvelua! Mielenkiintoista nähdä miten tavara liikkuu ja mitä kautta. Heti kättelyssä tarjottiin varashälyttimiä niin paljon kuin vain haluaa.

   Reply

  • Palvelu erittäin tylyä. Asiakkaat ovat kuitenkin ne, jotka rahat tuovat taloon! Ylivoimaisesti Turun seudun tylyin palvelu!

   Reply

  • joo,kassalla varkaaksi epäillään ,jos on avannut jonkun tuotteen minkä ostaa

   Reply

  • Saimme eilen mieheni kanssa erittäin tylyä palvelua Linkki-Kirppiksellä. Löysimme jotain ostettavaakin, mutta vanhemman rouvan ikävän käytöksen jälkeen, jätimme ne hyllyyn. Ensin vanhempi rouva tuli ahdistelemaan minua sovituskopin taakse, koska kirppis oli menossa kiinni. Ja kun sain vaatteet päälleni hän valitti minulle muiden asiakkaiden koppiin jättämistä vaatteista. Koppiin jätetyt vaatteet tuottavat heille kuulemma ylitöitä. Vanhan rouvan mielestä me emme myöskään olleet asiakkaita. Kirppis selvästi ilmaisee asiakkaille, että heitä ei kiinnosta asiakkaat, jotka ostavat myyjien tuotteita. Heitä kiinnostaa ainoastaan paikkojen vuokraajat. Paikkojen vuokraajat ovat heidän asiakkaitaan, joita voi palvella kunnolla, kaikkia muita voi kohdella kuin roskasakkia. Olemme olleet kirppiksellä myös paikan vuokraajina ja silloin olemme saaneet ihan mukavaa kohtelua. Mutta tämä oli viimeinen kerta kun astumme koko puljuun.

   Reply

  • Tänään kävin kirppiksellä kahden pienen lapsen kanssa. Löysin muutaman tuotteen ja sitten vanhempi lapseni alkoi itkeä, saman tein tuli vanhempi rouva huutamaan ja sanoi että häiritään muita asiakkaita ja että meidän on heti poistuttava kassan kautta

   Reply

  • Tulossa huomenna Turkuun Kuopiosta. Kirppisihmisä olen ja mielenkiinnolla luin näitä kommenteja, kun etsin kirppistä minne mennä. Annan kyllä ehdottomasti palautetta tästä Linkki-kirppiksestä, josko sinne ehdin. Huomasin, että Mimmin kirppiksellä on kevätrieha, jospa päivä meneekin lauantaina siellä

   Reply

  • Todela tylyä käytöstä henkilökunnalta. Vanhempi rouva ei sovellu asiakas palveluun. WC-tilat hyvin epäsiistit.

   Reply

  • Henkilökunta kamalaa, varsinkin vanha nainen, joka käsittääkseni omistaja. Ei mene niinkuin joku täällä on kirjoittanut, että “niin metsä vastaa, kuin sinne huudetaan” vaan ihan henkilökunnan oman mielialan mukaan, joka sattuu yleensä olemaan inhottava. Henkilökunnan takia tulee harvemmin käytyä, vaikka. Muuten ihan kelpo paikka olisi. Pankkikortti ei kelpaa maksuvälineenä, eimyöskään ryppyinen tai vähän repeytynyt seteli, eikä liian pienet kolikot. Tavaroihin ei saa koskea, vanha nainen on heti huutamassa, vaikka yleensä ihmiset kyllä mielellään tarkastaa tuotteen ennen ostamista. Yksi myyjä mielistelee lapsille imelän epämiellyttävästi ja vanha akka puolestaan huomauttaa lapsille kaikesta.

   Reply

  • Tuli mieleen vielä kerta, kun vanhempi nainen käveli yhden loosin ohi ja loosista sattui putoamaan joku lasi, mikä oli siis huonosti aseteltu loosin, nainen ei edeskoskenut siihen, niin vanha omistaja nainen tuli huutamaan ja pakotti vanhanrouvan maksamaan pudonneen lasin. Rouvan rahat eivät olisi riittäneet ja yritimme auttaa häntä, kamalan omistajan kiljuessa vieressä ja vaatimassa maksua.

   Reply

  • En ole monellakaan muulla kirppiksellä käynyt, mutta tää on lähellä ja siksi juuri tänne tulee toisinaan suunnattua. Palvelu on vähäsanaista, mutta en oo kokenu sitä töykeäksi koskaan – ehkä vähän väsähtäneeksi joskus. Se kuitenkin hämmästyttää, että ilmeisesti tällä kirppiksellä ei oo muovikasseja ollenkaan sen paremmin myynnissä kuin ilmaiseksi antaa ostosten yhteydessä. Eli kannataa ottaa mukaan joku laukku tai kassi, jossa uskoo voivansa kantaa ne tavarat, mitä ostaa.

   Reply

  • Keskikokoluokan kirppis. Hinnat melko edulliset, mutta ostettavaa löytyy harvoin. Ei kovin laadukasta kamaa.

   Reply

  • Palvelu todella tylyä. Selvästi ei sovi myyjät asiakaspalvelualalle. Asiakkaita ei kunnioiteta, mulkoillaan vaan tiskin takaa ja kommunikointi on tiuskimista. Välittyy sellainen katkeruus ja pahoinvointi noista ihmisistä. Toivon, että ymmärtäisivät vaihtaa alaa johonkin muuhun kun asiakaspalvelutyöhön. Ei ole mitään järkeä olla levittämässä päivittäin omaa huonoa oloa ihmisiin. Tästälähtien boikotoin tätä paikkaa. Jäi niin paha maku suuhun pienestäkin kontaktista heidän kanssaan…

   Reply

  • Palvelu todella tylyä. Selvästi ei sovi myyjät asiakaspalvelualalle. Asiakkaita ei kunnioiteta, mulkoillaan vaan tiskin takaa ja kommunikointi on tiuskimista. Välittyy sellainen katkeruus ja pahoinvointi noista ihmisistä. Toivon, että ymmärtäisivät vaihtaa alaa johonkin muuhun kun asiakaspalvelutyöhön. Ei ole mitään järkeä olla levittämässä päivittäin omaa huonoa oloa ihmisiin. Tästälähtien boikotoin tätä paikkaa. Jäi niin paha maku suuhun pienestäkin kontaktista heidän kanssaan…

   Reply

  • Minä olen saanut hyvää ja ystävällistä palvelua osakseni joka kerralla. ??
   Suosittelen…

   Reply

  • Linkkikirppis on suljettu ja koko rakennus purettu. Oli yksi Turun surkeimmista kirpputoreista. Täysin ymmärrettävää, sillä kirpputorilla myytävät tuotteet olivat lähistöllä sijaitsevilta asukkailta. Alemman sosiaaliluokan paikka niin asiakaskunnan kuin myyjien taholta. Henkilökunta nyt oli mitä oli, eli whitetrashia lihavaa naista, viiksekästä naista rumia olivat. Iho huono miliumeja ja ihopolyyppeja, sellasta peruskoulun kesken lopettanutta roskaväkeä.
   R.I.P. Linkkikirppis

   Reply

  • Siellä oli pantteri-nainen. Huusi kun palosireeni, jos toi eteisen imaiskorista jotaina sisälle.’
   Aika tuitera ämmä, toivottavasti en tapaa missään muualla. Oli usein pahantuulinen akka,
   kun oli joutunut töihin, kenkkuili muillekin, vastasi töykeästi, tummahiuksinen ämmä.
   Nyt talo on jo hajoitettu ja tilalla kaksi kerrostaloa, näin ne kirpputorit lopettavat tomintansa,
   ainakin pienemmät ja huonosti palvelevat myyjät.

   Reply

  Sponsorit

  Kommentoi kirpputoria