Kirppis-Center Manhattan

KatuosoitePitkämäenkatu 4

Puhelin(02) 239 1131

Kotisivutkirppiscenter.com

Kirppis-Center Manhattan kertoo:

Kirpputoreillamme käy asiakkaita, vuonna 2010 yli 900 000 kävijää. Meillä käy kauppa! Kirppis-Centerit sijaitsevat vilkkaasti liikennöityjen väylien varrella – meille on helppo tulla.

Myyntipaikkamme ovat haluttuja, varaa siis paikkasi ajoissa. Voit tehdä varauksen helposti netissä. Saat vahvistuksen varauksesta tekstiviestillä.

Kirppis-Centereiden yhteydessä myös halpahalli Turun Tavaratori.

Kirppis-Center Manhattan on nykyaikainen, Yli 2000 m2 , valoisa ja viihtyisä, yli 400 myyntipaikkaa, tuhansia kävijöitä viikottain, kahvila, lapsille pallomeri ja videoparkki; lasten hoitopiste, tietokonepohjainen kassajärjestelmä.

Ilmoita virheellisistä tiedoista

Auta meitä pitämään kirpputorien tiedot ajantasalla käyttäen tätä lomaketta:

  Nimesi (pakollinen)

  E-mail (pakollinen)

  Kirpputori jota muutos koskee

  Viestisi

  Kirpputorit Turussa

  26 kommenttia kirpputorista “Kirppis-Center Manhattan”

  • Maksuvälineinä käy kortti -hyvä. Toimivat systeemit ylipäätään kaupassa käymiseen. Petyn kuitenkin joka kerta, kun käyn Manhattanilla: 1. Kallis hintataso (edullisemmin uutena kaupasta- olo tulee.) 2. Paljon ammattimaisia myyjiä looseissa – kallista ja yleensä niillä myyjillä on kuukaudesta toiseen parhaat myyntipaikat ja ne samat paikat. 3. Tyylitön kirppis, vaikka on hyvät puitteet ulkoisesti. Liikaa myytävänä wc-papereita ja pesuaineita–krääsää omistajan taholta. Kuin Talouspörssi. Odotan liikkeeseen suursiivousta ja uudenlaista ilmettä. Nykynainen kaipaa tyyliä myös kirppikselle. Esim. radiokirppis-Salossa.

   Reply

  • Samaa mieltä, tulee sellainen halpakauppaketju fiilis, siksi Turussa käydessä emme käy kyseisessä paikassa ja lisäys edelliseen ja Radio-kirppis Tampereella ja Super-kirppis Porissa =) ihan loistavia molemmat!!!

   Reply

   • Edellisiin ei mitään lisättävää.Aivan samaa mieltä! Joskus kauan sitten oli joka vkl tämä se paikka,josta itseni löysin haahuilemasta.Siihen jäi ns koukkuun..enää ei..ja tässä kohtaa liityyn edellisiin kirjoittajiin.Ei kiitos enää.

  • Henkilökunta avuliasta , asiakasystävällistä ja myyntihaluisia. Soittavat jopa asiakkaalle, jos hintalappu puuttuu. Olen autoton, mutta jos ostan jotain isompaa joka ei mahdu säilytyslokeroon , järjestyy paikka säilytykseenkin kunnes kyyti järjestyy. Hienoa.
   Vartijaltakin saa apua.

   Hyvää Uutta Vuotta.
   toivoo: eläkeläinen

   Reply

  • Turkuun muuttamisen jälkeen uusi lempparikirppikseni. Suuri kooltaan ja pöytiä paljon. Olen tehnyt parhaat sisustuslöydöt tuolta. 🙂 Joka käynnillä olen löytänyt jotakin erikoista antiikkia, mikä kaunistaa opiskelijan asuntoa. Kunhan vain jaksaa katsoa kaikki pöydät läpi avoimella mielellä.

   Reply

  • Menen sitten etsimaan kaytettya valaisinta, tennismailaa, mattoa, elektroniikkaa tms niin aina on loytynyt useita! Aina loytyy loytoja ja erikoisempaa tavaraa kuten viimekerralla 1900-luvun alun sanomalehtia eurolla. Uusien tavaroiden kauppiaiden hyllyja vain muutama satojen hyllyjen joukossa. Heilla on myos joku oma osasto missa myyvat siivoustarvikkeita, pienkodinkoneita ja muuta sekatavaraa keskimaarin ehka 10-20 prosenttia halvemmalla kuin esim Prismasta tai Cittarista voisi loytaa.

   Reply

   • No Serlan Wc-paperi maksaa 3,90e paketti kun lähikaupasta saan 2,60e paketti niin kallista on se turha “tavaratori”

  • Onko vapaita myyntipaikkoja puh 0400 322 622

   Reply

  • Manhattan on Turun suurin ja suosituin. Me ollaan aina myyty enenmmän, kuin etukäteen oletettiin, mutta meiltä on myös aina kadonnut tai varastettu tavaraa. Miksi ihmeessä myyjän pitäisi ostaa häläreitä – miksi te ette hommaa videovalvontaa?! Myymälässä on vartija/vahtimestari, joka kylläkin pyörii enemmän info-tiskillä tai auttamassa isojen paikkojen vuokraajia.

   Tän paikan omistaja on rahanahne. Paikkavuokran lisäksihän viedään myyntiprovisio ja myymälään on tullut yhä lisää tota halpakrääsää ja vessapaperi-puolta. Siis ihan siinä määrin, että siellä on hankala liikkua kärryjen kanssa ja törmää ihmisiin sekä tavaraan. Myyntipaikat ovat epäloogisessa numerojärjestyksessä, koska niitäkin on puskettu lisää vähän sinne tänne. Myyntipaikat voi varata netissä ja ne ovat varattuja piiiitkät ajat eteenpäin. Viikkovuokra on se sama otat sitten viikon, kaksi tai viistoista ja kaikki myyntiloosit ovat samanlaisia.

   Ammattimyyjiä ja -ostajia on täällä paljon. On siis ihan sellaisia, jotka kiertää tota kauppaa tuntitolkulla alusta loppuun, lopusta alkuun ja uudestaan ja hyökkää heti katsomaan, kun tuot jotain uutta, jos sun myyntipaikalla on aiemmin ollut hyvää tavaraa ja vievät jo kasseista/laatikoista löydöt. Toinen porukka on se, joka kiertää katsomassa, että mitä tostakin tuotteesta pyydetään hinnaksi ja seuraavat, että meneekö se sillä hinnalla. Molempien ryhmien edustajat tulevat hyvinkin ystävällisinä neuvomaan ja kyselemään vähän sitä ja tätä, mutta pitää muistaa, että oma etu siinä on heilläkin loppupeleissä mielessä. Kyllä ne naamat oppii tunnistamaan ihan sillä, että käy joka päivä kerran tai kaksi siistimässä myyntipaikan ja kiertää samalla koko kirpparin katsomassa, että onko omaa tavaraa eksynyt väärään pöytään.

   Tavaran puolesta siellä on tällä hetkellä eniten “saiskohan tästä vielä jotain vai laitanko roskiin” -tyyppistä ja ihan piukassa vaatteita olevia myyntipaikkoja. En ole pitkään aikaan tehnyt löytöjä Manhattanilla, koska porukalla on hinnoittelu sen kerrankin hyvän tavaran kohdalla ihan töttöröö, joten se jää ostamatta.
   Myyjien palvelu on kohdallani ollut ihan ok/hyvä.

   Reply

   • No niin, vuokra-aika päättyi tänään. Ollaan yhdeksän vuoden sisällä myyty kolmeen eri otteeseen Manhattanilla. Edellisestä kerrasta on viisi vuotta. Ainoa kehitys edelliskerrasta on Kirppari-Kalleen liittyminen ja nyt siellä on hämäävästi kokoharmaaseen puettu vahtimestari, jonka sivutehtävä on hoitaa “vartiointia”. Tänään on perjantai, viikon parhaita myyntipäiviä, ja parkkis oli puolityhjä kuuden, seitsemän aikaan. Paikalla oli vain myyntipaikkojensa tyhjentäjiä.

    Meillä oli yhdeksän tarra-arkin edestä tavaraa myyntipaikalla eli yhteensä melkein 300 tuotetta. Meiltä varastettiin yhteensä 8 tuotetta, joiden hinta olisi ollut yhteensä noin kolmekymppiä. Laskennallisesti tavaraa hävisi 3% (sen Kirppis-Centerin 5% provision lisäksi). Lisäksi yksi meidän tuotteemme myytiin kahdesti! Tätä ei selitä mikään muu, kuin se, että tarra on irroitettu kotona ja laitettu toiseen tuotteeseen kirpparilla. Lisäksi yhdessä myyntipaikassa oli aivan samanlainen tuote, kuin meiltä kadonnut tuote, myynnissä sitä hiukan kovempaan hintaan. Ja kyseessä ei todellakaan ollut mikään joka päivä vastaan tuleva esine.

    Me emme enää aio myydä Kirppis-Centerissä. Tää **tutuksen määrä ennen tilityksen hakemista kasvaa joka kerta. K-C on Turun kallein myyjälle mutta he eivät panosta näihin maksaviin asiakkaisiin lainkaan. Meiltä on varastettu tavaraa joka kerta jotain viiden ja kymmenen tuotteen välillä. Se on mittavaa ja järjestelmällistä varastelua. Kallein oli alkuperäisessä paketissa oleva fileerausveitsi ja halvin Nalle Puhin lasten murokulho. Halvin on siis tosiaan ollut euron tai kahden esine, mutta sekin on mieluummin nyysitty!

  • Kotikulmasta Aurasta tänään varastettu 4 kpl kuvan mekkoja, 2 harmaata ja 2 mustaa, mekossa paljetteja. Jos näet tällaisia jossain kaupan tai jonkun yllä, ottakaa yhteyttä 040-7357657/Airi Kulmala. Katsomme vielä, mitä mahdollisesti on muuta lähtenyt. Mekot olivat aamulla vielä henkareissa, ja eilen näin ne takuuvarmasti itse siellä illalla. Johanna soitti, että nyt oli tyhjät henkarit sakarassa roikkumassa. Pyydämme Salen valvontakamerat käyttöön ja teemme poliisiasian. Kuva ohessa. Olemme myös myyneet Aurassa 2 kpl harmaita tällaisia, joten otetaan se huomioon, kiitos. Mustia emme ole myyneet vähään aikaan. Lisäksi vielä, että näitä ei ole Suomessa muualla ollut myynnissä kuin meillä, jos joku jotain muuta väittää, se ei mitä suuremmalla syyllä pidä paikkaansa.
   Jakakaa, kiitos.
   Kuvia mekoista löytyy fb sivuilta Kotikulma sekä Lemmikille uusi koti.

   Reply

  • Iso plussa on tosiaan tuo Kirppari-Kalleen liittyminen, josta myyntiä voi seurata. Oikein hyvä systeemi. Tämä tosin tuo esiin varjopuolen eli pystyt seuraamaan mitä varastetaan. Meiltä varastettiin ihan älyttömästi tavaraa: suoritusraudat, 3 laukkua, 3 kelloa, 2 kukkaroa, useita koruja ja hiuslaitteita. Hiuslaitteet, korut ja kellot tosiaan sitä 1-2e luokkaa, joten kurjalta tuntuu, että näitä varastetaan. Tämän lisäksi kahdet aurinkolasit ja teepannu oli rikottu. Kun tyhjensimme myyntipaikan menimme kassojen läpi ja ilmoitimme kassaneidille että tyhjennämme paikan. Tämän jälkeen pullatiskillä makoileva vartija huusi meille että ei täältä niin vaan lähdetä ja vaati saada tavaroita tongittavaksi. Mikäs siinä saahan niitä tarkastaa, mutta pistää ketuttamaan tuollainen asenne varsinkin kun meiltä oli niin paljon tavaraa varastettu. Panostaisitte siihen varkaiden torjuntaan ja kohtelisitte myyjiä kunnioituksella. Todella huono maku jäi suuhun emmekä aijo viedä enää myyntiin. Muutenkaan ei tule enää Manhattanilla käytyä koska kuten edelläkin todettu myytävät on roskis-kamaa ja ne siistit mitä voisit ostaa niin ylihintaisia.

   Reply

  • Olen ollut myymässä Manhattanilla ja menen vielä kerran.

   Plussaa

   – saa helpommin myytyä vaatteita kuin jossain torissa tai huutonetissä koska ihmiset voivat sovittaa paikanpäällä eikä tule hutiostoksia eli vääriä kokoja jene

   – systeemi on selkeä ja toimiva

   – yleensä kauppa todella käy eli saa kyllä omansa pois ja voittoakin

   Miinusta

   – kuten yllä todettu, vartiointi ei sikäli toimi että multa on joka kerran varastettu hintavaa tavaraa mikä kyllä harmittaa! Pakko vaan ostaa hälärit vähänkään kalliimpaan tavaraan. Itse pidän siitä että myyjät syynätään tarkkaan kun myynti loppuu, muuten kuka vaan vois pölliä muiden pöydistä mukaansa mitä vaan lähtiessään pois.

   – veemäiset asiakkaat, jotka kuvittelevat saavansa kaiken eurolla ja tuovat mielenosoituksellisesti jonkun rähjäisiä tuotteita sun paikalle osoittaakseen että muut myyvät halvemmalla. Well, jos myynnissä on esim jotain Guessin tai Armanin jenkeistä ostettuja kerran käytettyjä tuotteita eli ns. uusia ja niistä pyytää murto-osan lähtöhinnasta esim vaikka 30 eur, niin se on jonkun mielestä väärin? Ei ymmärretä sitä että myyjällä on oikeus myydä haluamaansa hintaan, ostaa ei ole kenenkään pakko. Ymmärtäkää tämä hyvät ihmiset, ostaa ei ole pakko jos ei halua! Turha silti osoittaa mieltään.

   Ei mul muuta : )

   Reply

  • Mitään kovin arvokasta en tänne myyntiin suosita tuomaan. Kiinnitin hälytyspampulat hintavampiin vaatteisiin mutta pari vaatetta lähti kävelemään siitä huolimatta? Varmaan pihdeillä rikottu hälärit sovituskopissa. Sovituskopin ulkopuolelle pitäis saada vartiointityyppi joka tsekkaa että vaate on sovittajan kädessä vielä kopista ulostultaessa eikä kätkettynä laukkuun.

   Nyrkkisääntönä siis myyntiin vain tavara jonka varastaminen ei paljoa myyjää purista. Monet kyllä ostavat tuotteita rehellisesti mutta osa ei.

   Reply

  • KÄYKÄÄS KUULE KATSELEMASSA KIRPPISKESKUS/HUONEKALUTORI HASSISELLA HAKAKADULLA!
   Kaikki on puhdasta ja siistiä – Valoisaa ja jyvä hengittää! Huonekalut huippulaadukkaita, hinnat oikeat.
   Ei pölyisiä looseja ja Maukka muutenkin tarkka imagostaan.

   http://www.kirpputorihaku.com/kirpputori/turku/kirppiskeskushuonekalutori-hassinen

   Reply

  • Kirpparikierros Turussa vierailijalle oli valaiseva kokemus. Täytyy todeta, että Kirppis-Center Manhattan on halpahallimainen ja “sotkuinen”, kuten aiemmat kirjoittajat ovat kommentoineet. Asiakaspalvelussa olisi myös toivomisen varaa. Kirpparilla on mahtavat puitteet, joten pienellä freesauksella tästä tulisi huippu. Ehdottomasti paras oli Mimmin kirppis, koska siellä oli siistiä ja asiakaspalvelu toimi.

   Reply

  • Ahdas ja loosit useimmiten todella sekaisin. Erityisen ikävähköä on vartijan turhan tarkka “syynäys”. Jos jäät vähänkin pidemmäksi ajaksi tutkimaan jotakin tavaraa/vaatetta, niin hetken kuluttua voit olla varma,että vartija kulkee ohitsesi. On toki hyvä, että varkaudet pyritään poistamaan, mutta rehelliselle asiakkaalle liian hanakka “syynäys” ei tunnu hyvältä.

   Reply

  • Komppaan edellisiä kirjoittajia varastelun osalta. Olen perheeni kanssa ollut myymässä kyseisellä kirpputorilla 3 krt, joka kerralla on varastettu 10-30 euron edestä tavaraa. Vartija jaksaa kyllä kysellä selän takana “ostatko vai etkö” jos jää pidempään harkitsemaan, mutta ei kumminkaan saa kiinni varkaita, jotka ovat vieneet mm. suurikokoisen lego-pakkauksen. Kirpputorilla nykyään haju, joka ainakin itsellä aiheuttaa päänsäryn ensimmäisen 10 minuutin sisällä sisälle astumisesta. Plussaa kortilla maksamisen mahdollisuus.

   Reply

  • Ollaan käyty kymmeniä kertoja. Aina löytyy jotain kivaa suomalaista designlasia hyvään hintaan. Ammattimyyjien looseissa hintataso kova.

   Reply

  • ISO halli täynnä kamaa. Käytävä hieman ahtaanpuoleisia. Iso valikoima uuttakin kamaa työkaluja, vaatteita, pesuaineita ja karkkeja. Aina täältä jotain mukaan väkisinkin tarttuu kun valikoima niin valtava.

   Reply

  • Ei kannata myydä Manhattanin kirppiksellä, siellä on ammattivarkaita. Itselläni oli pari vuotta sitten (2vkoa)myyntipaikka , johon joka päivä kiikutin lisää dvd-leffoja tyytyväisenä siitä, että olivat käyneet kaupaksi. Vaan enpä ollut tyytyväinen enää tilityksen tullessa: jokaikinen dvd olikin varastettu. Eli kaikenkaikkiaan niitä lähti n 30 kpl varkaitten matkaan.
   Eräänä päivänä kävi niin, että sain törkeän uhkailupuhelun paikan vartiointimieheltä! Hän ei kertonut mistä on kyse, vaan huusi että “Tästä tehdään kyllä rikostutkinta ja saat syytteen!” Olin aivan ihmeissäni, pitkään uhkailtuaan hän vasta kertoi, että joku ammattivaras oli vaihtanut minun paikkani halvimpia lappuja (esim. 50 senttiä) muiden myyntipaikkojen tuotteisiin ja yrittänyt näin ostaa läjän kukkamekkoja á 50 senttiä. No minullahan ei ollut osaa eikä arpaa tapahtuneeseen, joten vartijan törkeästä puhelusta tuli vain paha mieli.

   Reply

  • Liian paljon ammattimyyjien looseja, joissa samat tavarat viikosta toiseen. Epäsiisti kirpputori.

   Reply

  • Hei,
   harmittaa kaikki nuo edelliset negatiiviset kommentit, olen itse tehny erittäin hienot löydyt. Luultavasti vain ne jotka kohtaa jotain vaikeuksia kommentoi tällä, tyytyväiset lähtevät hyvällä mielellä kotiin eikä vaivaudu kirjoittamaan nettiin. Minä ainakin tykkään “hieman epäsiisti” ja “krääsemäinen” tunnelma kirpparilla. Ainoastaan jos on liian paljon pahasti haisevia ihmisia kiertämässä paikat se heikentää shoppailukokemuksen…..kiitos kaikille myyjille jotka myyvät myös “se halpa krääsä” ….

   Reply

  • Vein tavarat Manhattanille. Lasten haalarin varastettu vaikka laitoin kaksi hälytintä per haalari. Viimeinen kerta kun vein sinne tavarat. loosi maksoi 30+hintalappuarkit. Turha oli viedä tavarat sinne. Koko kirppis on sekaisin. Tyly palvelu.

   Reply

  • Korkean pöytävuokran + provision takia on paljon tyhjiä pöytiä. Ilmeisesti kirpputorihenkeen kuulumattomilla kiinankrääsän myyjillä yritetään paikata tuloja ja saada näyttämään paikka täydemmältä. Käytetyistä tavaroista pyydetään liian kovia hintoja (myös muilla kirppareilla) korkeiden viikkovuokrien takia. Todella huonosti tekee löytöjä, tai siis ne löydöt jää ostamatta liian kovien hintojen vuoksi.

   Reply

  • Kaikkea voi näköjään kokea. Sain elämäni huonointa, asiakaspalvelua, josta olen aivan pöyristynyt. Olen myynyt tuotteita, tehnyt löytöjä Manhattanilla tähän asti hyvillä mielin. . Tänään, kokemuksen jälkeen voin päättää, en minä eikä lähipiirini astu enää jalallakaan sen kynnyksen yli. Säälin henkilökuntaa, erittäin epäpätevän paikanpitäjän alaisuudessa.
   Onneksi itse työskentelen yrityksessä, jossa arvostetaan niin asiakkaita kuin henkilökuntaa.

   Reply

  Sponsorit

  Kommentoi kirpputoria