Kirppis-Center Länsikeskus

KatuosoiteViilarinkatu 4

Puhelin(02) 536 9500

Kotisivutkirppiscenter.com

Kirppis-Center Länsikeskus kertoo:

Kirpputoreillamme käy asiakkaita, vuonna 2010 yli 900 000 kävijää. Meillä käy kauppa! Kirppis-Centerit sijaitsevat vilkkaasti liikennöityjen väylien varrella – meille on helppo tulla.

Myyntipaikkamme ovat haluttuja, varaa siis paikkasi ajoissa. Voit tehdä varauksen helposti netissä. Saat vahvistuksen varauksesta tekstiviestillä.

Kirppis-Centereiden yhteydessä myös halpahalli Turun Tavaratori.

Kirppis-Center Länsikeskus on nykyaikainen, yli 1000 m2, valoisa ja viihtyisä, 250 myyntipaikkaa, tuhansia kävijöitä viikottain, kahvila, tietokonepohjainen kassajärjestelmä, sijainti vilkkaalla kauppakeskusalueella.

Ilmoita virheellisistä tiedoista

Auta meitä pitämään kirpputorien tiedot ajantasalla käyttäen tätä lomaketta:

Nimesi (pakollinen)

E-mail (pakollinen)

Kirpputori jota muutos koskee

Viestisi

Kirpputorit Turussa

5 kommenttia kirpputorista “Kirppis-Center Länsikeskus”

 • Turha viedä tänne myyntiin mitään – täällä ei kauppa käy. Parkkiksella olevat autot ovat Etolassa ja Elixiassa asioivien autoja.

  Reply

 • Kotikulmasta Aurasta tänään varastettu 4 kpl kuvan mekkoja, 2 harmaata ja 2 mustaa, mekossa paljetteja. Jos näet tällaisia jossain kaupan tai jonkun yllä, ottakaa yhteyttä 040-7357657/Airi Kulmala. Katsomme vielä, mitä mahdollisesti on muuta lähtenyt. Mekot olivat aamulla vielä henkareissa, ja eilen näin ne takuuvarmasti itse siellä illalla. Johanna soitti, että nyt oli tyhjät henkarit sakarassa roikkumassa. Pyydämme Salen valvontakamerat käyttöön ja teemme poliisiasian. Kuva ohessa. Olemme myös myyneet Aurassa 2 kpl harmaita tällaisia, joten otetaan se huomioon, kiitos. Mustia emme ole myyneet vähään aikaan. Lisäksi vielä, että näitä ei ole Suomessa muualla ollut myynnissä kuin meillä, jos joku jotain muuta väittää, se ei mitä suuremmalla syyllä pidä paikkaansa.
  Jakakaa, kiitos.
  Kuvia mekoista fb sivuilla Kotikulma sekä Lemmikille uusi koti.

  Reply

 • Sekavan oloinen kirppis, jotenkin “rähjäinen” tunnelma. Tavara löytyy kohtuuhinnalla ja valikoima jos ei valtava, niin kohtuuiso.

  Reply

 • Sopivan kokoinen, kiertää puolessa tunnissa-tunnissa. Varkaita houkuttelee myös, eli joka tavaraan pitäisi laittaa hälytin. Hälyttimien hintaa pitäisikin laskea tai lainata ilmaiseksi, koska henkilökunta ei kovin tarmokkaasti puutu varkaiden touhuun. Kielitaidottomaksi tekeytyminen pehmittää nuorten kassamyyjien epäluulot. Ja tavaroiden myyjäthän hävikin maksavat.

  Reply

  • Henkilökunta ottaa kyllä varkaustapaukset vakavasti. Olen nähnyt myyjiä juoksevan pitkin katuja varkaan perään. Varkaudet tuntuvat olevan jokaisen kirppiksen ongelma. Ja tavallaan hälyt saa ilmaiseksi, kun lisäät niiden hinnan myytävään tuotteen hintaan.

Sponsorit

Kommentoi kirpputoria