Idea Kirppis

KatuosoiteAkselintie 5 C

Puhelin0400 612 980

Kotisivutideakirppis.fi

Idea Kirppis kertoo:

Idea Kirppis tarjoaa siistin ja tehokkaan myyntipaikan kotona tarpeettomaksi jääneelle tavaralle.
Myytäväksi käy melkein mikä vaan: vaatteet, kodin tarvikkeet,kupit ja kannut, kirjat, harrastevälineet ja koriste-esineet.
Tärkeintä on että tavarat ovat ehjiä, siistejä ja niiden hinta on kohdallaan — silloin kauppa käy!

Ilmoita virheellisistä tiedoista

Auta meitä pitämään kirpputorien tiedot ajantasalla käyttäen tätä lomaketta:

  Nimesi (pakollinen)

  E-mail (pakollinen)

  Kirpputori jota muutos koskee

  Viestisi

  Kirpputorit Turussa

  8 kommenttia kirpputorista “Idea Kirppis”

  • Ystävällinen henkilökunta ja siisti paikka. Menkää ihmeessä tutustumaan ja tekemään ostoksia.

   Reply

  • Kiva ja viihtyisä kirppis, ystävällinen ja palveluhenkinen henkilökunta. Edulliset pöytävuokrat, myyjät järjestelevät myyntipöytiä, ja tavarakin liikkuu ainakin oman 2 viikon kokeiluni perusteella ihan kivasti – ja nimenomaan kassan kautta, mitään ei ollut ainakaan omasta pöydästäni hävinnyt! 🙂

   Lapsille kiva leikkipaikka! 🙂

   Reply

  • Idea Kirppis on muuttanut uuteen osoitteeseen ! Uusi osoite on Salvumiehenkatu 9, 20320 Turku…

   Reply

  • Ystävällinen henkilökunta ja siisti. Tavara ei tunnu vaihtuvan, samat vuokraajat ja tavarat? Jotain tavaroita jopa edellisestä toimipaikasta tuttuja.

   Reply

  • Tämä on lupauksensa mukaisesti todellakin siisti kirpputori. Ei koreile ulkopuolelta, mutta ehdottomasti paras sisäpuolelta. Tuotteet ovat muista itsepalvelukirppareista poiketen isoilla pöydillä (myös alataso), joiden vieressä on vaaterekki. Pöydät ovat käytävän molemmin puolin joka toinen järjestyksessä eli vaaterekkiä vastapäätä on pöytä jne. joten pisteestä toiseen siirtyminen on jouhevaa. Väliseiniä ei ole – kassa näkee koko hallin, joten hämärähemmoilla ei ole piiloutumispaikkoja ja paikka on avara. Tavaraa oli aika lailla laidasta laitaan. Sanoisin jopa, että keräilet sitten mitä hyvänsä, löydät sitä täältä. Kassa oli ystävällinen ja kirpputorin tuotto käytetään nuorten työllistämiseen.

   Reply

  • Kotikulmasta Aurasta tänään varastettu 4 kpl kuvan mekkoja, 2 harmaata ja 2 mustaa, mekossa paljetteja. Jos näet tällaisia jossain kaupan tai jonkun yllä, ottakaa yhteyttä 040-7357657/Airi Kulmala. Katsomme vielä, mitä mahdollisesti on muuta lähtenyt. Mekot olivat aamulla vielä henkareissa, ja eilen näin ne takuuvarmasti itse siellä illalla. Johanna soitti, että nyt oli tyhjät henkarit sakarassa roikkumassa. Pyydämme Salen valvontakamerat käyttöön ja teemme poliisiasian. Kuva ohessa. Olemme myös myyneet Aurassa 2 kpl harmaita tällaisia, joten otetaan se huomioon, kiitos. Mustia emme ole myyneet vähään aikaan. Lisäksi vielä, että näitä ei ole Suomessa muualla ollut myynnissä kuin meillä, jos joku jotain muuta väittää, se ei mitä suuremmalla syyllä pidä paikkaansa.
   Jakakaa, kiitos.

   Reply

   • Kuvia varastetuista mekoista fb sivuilla lemmikille uusi koti sekä Kotikulma.

  • Aika pieni kirppis hieman syrjässä teollisuusalueella. En koskaan ole löytänyt täältä oikein mitään. Todella suppeat valikoimat. Pelkkiä myyntipöytiä, ei looseja.

   Reply

  Sponsorit

  Kommentoi kirpputoria