Jonnan Kirppis

KatuosoiteEnqvistinkatu 7

Puhelin045 359 1259

Kotisivutjonnan.fi

Jonnan Kirppis kertoo:

Hyvä löytö, parempi maailma! Myy entinen, tienaa käteinen!

Tervetuloa Jonnan Kirppikselle!

Olemme iloisen ja ystävällisen palvelun kirpputori parhaalla kauppapaikalla Tampereen Lielahdessa, Enqvistinkatu 7:ssa.

Voit tehdä pöytävarauksen myymälässä, puhelimitse tai sähköpostilla: kirppis (at) jonnan.fi

Tervetuloa myymään ja tekemään löytöjä!

Ilmoita virheellisistä tiedoista

Auta meitä pitämään kirpputorien tiedot ajantasalla käyttäen tätä lomaketta:

  Nimesi (pakollinen)

  E-mail (pakollinen)

  Kirpputori jota muutos koskee

  Viestisi

  31 kommenttia kirpputorista “Jonnan Kirppis”

  • Todella huonoa palvelua Jonnan kirppiksellä ja ahdasta meininkiä.. Onneksi on muita hyviä kirppiksiä monia!!!

   Reply

   • Erittäin tyly palvelu. Ei ole vessoja kysyin siitä ja vastaus oli EI OLE. Ulkona sattui olemaan henkilö joka antoi vinkin ,’seuraavasta ovesta ja yläkertaan, sitä saa käyttää’ Muutenkin myyjät ovat välinpitämättömiä. Aivan, ‘on muitakin kirpputoreja’.

  • Siisti, valoisa ja avara kirppis. Positiivinen yllätys Tampereelta!
   Ystävällistä palvelua. Tulen kyllä poikkeen toistekin!!
   Onnea jatkolle!

   Reply

  • En tykännyt kirppiksestä! Vaatteita pääosin, ei huonekaluja ja melko pieni!

   Reply

  • Yleensä, ERILAISUUS, kestää kauan huomata,totesin, JONNAN KIRPPIKSEN, tarjoavan, UUTTA,HYVÄÄ, TIETOKONEAIKANA tarjottavaa, ja Ystävällinen oli palvelu!! (ei aina pidä jumittua VANHAAN kaavaan,vaan “UUTTA” kehiin. KEHITYKSEN “JARRU”, ON TYYTYVÄINEN IHMINEN.) Menkääpä ostoksille ja pöytiä varaamaan!! SUOSITTELEN,oili

   Reply

   • Opettele “Oili” äidinkielemme. Miten voit kommentoida noin sekavasti ja ymmärtämättömästi!

   • Oililla on jääny CAPS LOCK värisemään. Näppäimistö Jonnan kirppikseltä 🙂

  • “Jonnan kirppis oli perinteisen mallin itsepalvelukirppis, eroavaisuutena kuitenkin esimerkiksi se, ettei myyjän tarvitse ostaa kokonaista myyntiviikkoa, vaan kirppis tarjoaa myös yksittäisiä myyntipäiviä. Valoisa tila ja kepeä ilmapiiri. Hinnat perinteiset kirpparihinnat ja varmasti on mahdollista tehdä löytöjäkin edulliseen hintaan! Tavarassa löytyi sekä uutta että myös paljon vanhaa, sopii siis niin tavallisille tallaajille kuin vanhaan aikaan ihastuneillekin.”
   Lähde: http://www.fintage.net/blogi/?cat=8

   Reply

   • Uuden tavaran kauppiaita ja sellaista ylijäämätavaraa on paljon. Oikeitten ihmisten kodeistaan poistamia tavaroita on vain 1(10-osa. Jobbarit on vallanneet tämä paikan. Eipä tule usein käytyä, kun ei tee löytöjä 🙁

  • Nuo fesen roskalinkit voi pitää ihan omana tietonaan, kiitos vain.
   Kuvat joko avoimeen verkkoon kaikkien näkyville ilman kirjautumista ja ko. sivuston suorittamaa vakoilua, tai ei ollenkaan.

   Reply

  • Muuten kiva, mutta juuri löytöjä ei tarttunut mukaan sillä kertaa kun kävin.

   Reply

  • Muutaman kerran on tullut poikettua tuolla ja positiivisen kuvan sain paikasta.
   Iloinen ja ystävällinen henkilökunta, siistit paikat.
   Paljon kuitenkin tyhjiä pöytiä ja monessa hyllyssä -50 % alennukset ( monilla muilla kirppiksillä sama )

   Reply

  • Kiva ja viihtyisä kirppis. Ystävällinen palvelu – sekä shoppailijana että “pöytämyyjänä” koettu. Todella kiva, että hylätyt tavarat ym laitetaan myyntiin siten, että tuotto menee hyväntekeväisyyteen, eikä liikkeen omaan pussiin.

   Reply

  • Oli niin kaunis ja kiva nainen tiskin takana että käyn toistekin.

   Reply

  • Facebook- sivuilta poimittua:
   Jonnan Kirppiksen 1v. synttärit: tiistaina 24.1.2012 tarjoamme ilmaiset munkkikahvit ja lapsille ilmapalloja ja yllätyksiä. Arvomme koko viikon ajan joka tunti ilmaisen Myyntiviikon! Tervetuloa!

   Reply

  • Aivan loistava kirppis, tänäänkin tein ihania löytöjä. Itselläni myös pöytä varattuna. Ystävällinen palvelu!!!

   Reply

  • Suosittelisin uuden tavaran (ulkomailta tuotua ) myyntipöydän siirtämistä kassan näköetäisyydelle,ettei tarvitse “pongahdella ” vahtimaan asiakasta. Ja ei jäänyt epäselväksi,että vahtimaan tultiin. 🙂 Kirppari ei varmaan yhtä asiakasta kaipaa,mutta jos useammalle tehdään samanlailla,niin kaipa se alkaa vaikuttamaan.
   Jobbareiden paikka pääosin.

   Reply

  • Siisti ja valoisa kirpputori

   Reply

  • hyvin on alkanut pyörimään tämä kirppis, ennen oli pöytiä tyhjänä ja hiljaista. Nyt ihmiset ovat tämän löytäneet 🙂 kiva kun ei tarvitse keskustaan saakka lähteä! pöytävuokra ok, koska kauppakäy ja saa omansa takaisin!! miinuta sitten on se että myyjät kulkevat perässäsi ja saa tuntemaan olonsa varkaaksi 🙁 hieman läpinäkyvää kun myyjä aina vieressä, muka viereistä pöytää katselee mutta sinua se kyylää!! 🙁 eikä ole vain kerran tämä huomattu! ahdistavaa ja lähdin pois. pyytäkää kohteliaasti mielummin vaikka avaamaan laukku kassalla. suuremmillakaan kirppiksillä, saatikka kaupassa tampereella noin myyjä kulje perässä 🙂
   no, hyvää kirppis syksyä!!

   Reply

  • Olin saanut mielikuvan ystävällisestä henkilökunnasta,mutta kun tänään kävin,niin toinen kassahenkilöistä söi tiskin takana ja toinen oli täysin mykkä. Mennessäni maksamaan ostoksiani kumpikaan ei vastannut tervehdykseeni ja muutenkaan yhtään ainoaa sanaa he eivät vaihtaneet kanssani,edes sanoessani kiitos,hei?Tuli todella huono vaikutelma koko kirppiksestä.

   Reply

  • Ystävävällinen palvelu. Hyvin kävi kauppa.Suosittelen!

   Reply

  • Jonnan kirppis on yksi parhaista, useimmiten jotain tarttuu mukaan.

   Menen kirppikselle katsomaan tavaroita, en sen takia, että minua nuoleskeltaisiin ja kumarreltaisiin maahan saakka kun ostan kokonaisella viidellä eurolla. Myöskään minulla ei ole tarvetta antaa selostusta omasta ja sukulaisteni elämäntilanteesta kirpparinpitäjille.

   Jonnalla palvelu on ollut ystävällistä ja asiallista (2 v kokemus melkein joka viikko). Eiköhän se kassahenkilön tärkein avu ole että osaa ottaa/antaa oikein rahasta ja neuvoa kysyttäessä.

   En ole myöskään koskaan osannut epäillä, että minua epäiltäisiin varkaaksi! Tosi outoja vainoharhoja joillakin…

   Reply

  • Erittäin siisti ja mukava kirpputori. Täällä käy paljon porukkaa ja tavara vaihtaa omistajaa nopeasti – myyjän kannalta myös ikävästi – > varastellaan paljon. Tuotto pöytää pitäessä kiva, saa omansa pois, mutta ainainen varastelu harmittaa. Lisäksi pöydässä myynnissä olevia tavaroita rikotaan paljon.

   Myyjistä suurin osa erittäin kivoja, vanhempi myyjä töykeä mutta eipä myyjien vuoksi siellä käydäkään. Suosittelen!

   Reply

  • Myin ensimmäistä kertaa tavaraa Jonnan Kirppiksellä ja pakko kyllä sanoa että oli aikamoinen pettymys. Aika heikosti siellä tavara käy kaupaksi verrattuna moneen muuhun seudun kilpailijaan. Omansa saa kyllä varmasti pois kun hinnoittelee järkevästi. Itse kuitenkin toivon saavani vaivan palkkana vähän plussaakin päälle. En todellakaan ole mikään mikään jobbarimyyjä, vaan myyn hyväkuntoista vaatetta ja käyttötavaraa edullisesti, enkä millään kiskurihinnoilla. Olen muutaman kerran ollut aikaisemmin myymässä eri kirpparilla Tampereen seudulla ja olen saanut rahaa tassuun samalta ajalta kymmenkertaisesti verrattuna Jonnan Kirppikseen. Pöytävuokra on kyllä edullinen, mutta pöydät ovat todella pieniä, vaikka ovatkin muokattavissa. Fakta on kuitenkin se, että vaikka kuinka niitä lautoja pyörittelee niin suuremmaksi se pöytä ei siitä muutu. Ostoksille voin kyllä mennä käymään joskus, mutta myymään en valitettavasti enää koskaan.

   Reply

   • Missä kirpparilla mahtaa käydä noin hyvin tavara kaupaksi? Minkä tyylistä myyt?

  • Muuten ihan jees paikka, mutta saisi olla tilavampi että mahtuis menee rattailla/vaunuilla, en ole noin ahasta kirppistä nähnyt. Ihan kelpo tavaraa on löytynyt ja ei mitkään järin isot hinnatkaa. Menen kyllä toistekkin.

   Reply

  • Jonnan kirppiksestä voin sanoa valituksen, saankoo ihmiset sanoa oliko oikein vai vääriin?
   kävin tänään Jonnan kirppiksellä ja olin viimeisiä jotka lähti ovesta tyttäreni kanssa ja olemme köyhä perhe.
   huomasin jonkun olevan anteliaana päällä, jolloin oli vaatteita jätetty siihen pihalla olevaan laatikkoon(monta pussia ja joku viereen pöytä) josta ihmiset saa penkoa.
   Kyllähän kirppurin oma omistajakin huomasi ja alkoi penkoo käsi kauholla syliinsä, kysyi olisiko vauvan vaatteita siinä. vastaus ei ole, mutta tuon pöydän voit ottaa, ja huomasin että että päällimmäisenähän siinä oli ja otin käteeni fleecee takin joka oli sydämmiä täynnä..
   omistaja katsahti ja huomasi että on siinä hyvän näköinen vaate
   .Vei kädestäja sanoi” en minä näitä voi antaa, nää ei edes kuulu tähän laatikkoon, joku ulkopuolinen on tuonut tähän. tähän ei saa jättää ulkopuoliset ja totesi että hän oli nähnyt rekkarin joka oli juuri jättänyt tähän, niin soitan hakeen nämä”.

   Ensimmäiseksi epäilen puheita koska, miksi muuten en olisi saanut ottaa vauvan vaatteita kun ne oli jättety juuri siihen tarkoitettuun lahjoitukseen ja muutenkin en usko että olisi haitannut että olisi vauvan vaatteita joutunut käyttöön lapseni.

   niin joo eikä tämä ollut ensimmäinen kerta kun on noin epäilyttävästi käyttäydytty
   toinen kerta oli kun löysin halvalla vaatteita olevan pöydän, kauhasin vaatteita läpi monta tuntia etsien reima merkkiseen pukuun hintalappua.
   Luovutin ja menin kassalta kysymään että olisikohan joku tuonut tänne hintalappua reimamerkkisestä puvusta jonka pöydän tutkinut tarkkaan. juu ei ole tuonut mutta anna tänne se puku.
   sanoin” voin viedä tän ihan takaisin pöytääkin” tää sanoo ei kun anna tänne ( taas omistaja) kyllä sitä sitten kysellään kassan takaa.
   Kuinka moni muistaa vaatteensa tai tajuaa mennä kyselee kun voi luulla että on varastettu tai ei muista.

   voikohan tähänkään kirpiksee enään luottaa mutta minä en luultavasti enään tähän putiikkiin jalalla astu.

   Reply

  • Valoisa ja viihtyisä kirpputori. Erittäin ystävällinen palvelu. Paljon kivaa tavaraa, tosin toivoisin ettei uuden tavaran kestopöytiä olisi niin montaa. Pöytävuokra saisi olla edullisempi, jolloin kirppari varmasti olisi aina täynnä ns. oikeita pöytiä! Kävisin ostoksilla paljon useammin, jos näin olisi.

   Reply

  • Trokarin pyörittämä kirppis. Kirppiksen omistaja haalii muiltakin kirppiksiltä keräilytavaraa omaan pöytäänsä ja pitää hinnat pilvissä. Täältä on turha kuvitella tekevänsä löytöjä. Harmittavinta on, että “Jonna” pilaa lähiseudun muutkin kirpparit haalimalla keräilykaman itselleen.

   Reply

  • hei, on toiminnassa

   Reply

  Sponsorit

  Kommentoi kirpputoria