Fida Lähetystori – Hervanta

KatuosoiteInsinöörinkatu 30

Puhelin(03) 715 6337

Kotisivutlahetystorit.fi

Fida Lähetystori – Hervanta kertoo:

Fida lähetystorit on noin 30 myymälän kotimainen hyväntekeväisyyskirpputoriketju, jonka tuotoilla tuetaan Fidan tekemää avustustyötä yli 40 maassa. Vuosittain työ vaikuttaa noin 2 miljoonan ihmisen elämään!

Ilmoita virheellisistä tiedoista

Auta meitä pitämään kirpputorien tiedot ajantasalla käyttäen tätä lomaketta:

  Nimesi (pakollinen)

  E-mail (pakollinen)

  Kirpputori jota muutos koskee

  Viestisi

  9 kommenttia kirpputorista “Fida Lähetystori – Hervanta”

  • Fida pitää turhan korkeita hintoja – ja ainakin keskustan myymälän naiset alkavat takerrella sanoissaan kun kysyy alennusta niin, että olisi järkitasolla pyynti.

   Reply

   • Aivan totta, hinnat on kyllä pilvissä. Joskus jokin a-mallinen halpispöytäkynttelikkö ilman lamppuja maksoi saman, kuin kaupassa maksaa uusi, jossa on polttimot paikoillaan. Samoin vaatteissa on aika huimia hintoja. Samoilla taksoilla saa uusia ja nuhjaantumattomia vaatteita kaupan tarjousrekeistä ja välillä normihinnoillakin.

  • Fidan hinnat ovat mielestäni kanssa aika kovia..Mutta jollainhan noidenkin täytyy elää,ja tuolta ei ole pakko ostaa onnesta mitään..Aamen.

   Reply

  • aika surkeeta asiakaspalvelua,ei edes tervehditä kun tulee kauppaan sisään.Ja kuten todettu kallist aon.Jospa sittenkin vien vaatteeni spr.lle

   Reply

  • Minä kävin 24.10.2013 ja ihan asiallinen palvelu. Minua ei tarvitse niin kauheasti kumarrella kun tuon ne muutaman euroni kirpputorille.

   Lahjoitettu tavarapaljous on niin suuri, että hinnoittelijan lienee mahdotonta tietää, mitä tämä maksaa Löytöliiterissä.

   Joka tapauksessa tarkoitus lienee auttaa tosi köyhiä ja puutteessa eläviä tuotoilla. “Vaativako” ei ole sitten tutustunut siihen että ihan samallaista vikinää pidetään SPR:n Kontista kallista, kallista. Ilmaiseksi pitäisi saada…

   Löysin kaksi tosi hienoa nukkea Hervannan Fidasta tuona päivänä.
   Meneekö joku tosiaan hyväntekeväisyyskirpparille TINKIMÄÄN? Siinä on ahneus kulminoitu.

   Reply

  • Olen Fidasta löytänyt hyviä kirjoja halvalla, uudenveroisiakin paljon. paljon muutakin olen löytänyt nimenomaan halvalla, sitä löytää, kun usein käy. Tinkaukset kuuluu ihan muihin kauppoihin, kuin tällaisille kirpputoreille, – voi hyvää päivää sentään !

   Reply

  • Tosi kovat hinnat!! Ei kierrä tavarat tuollaisilla hinnoilla. Olen lahjoittanut heille hyvää huonekalutavaraa. Myykää ne edullisesti että homma toimii!

   Reply

  • Tämä kirppis ei toimi enää Hervannassa !

   Reply

  • Ostin nahkatakin ja kotona katsoin netistä sen hintaa kaupassa ja se oli alempi kuin minä maksoin! Miten voi olla että joku ostaa nahat, tekee tuotteen, myy ja markkinoi, ja se on halvempi kuin kirpparilla joka saa tuotteen ilmaiseksi!

   Reply

  Sponsorit

  Kommentoi kirpputoria