Lähetystori Kirppu

KatuosoiteKeskustie 24

Puhelin(06) 417 4180

Kotisivutnetmission.fi/srk/peraseinajoki

Lähetystori Kirppu kertoo:

Kirpputori sijaitsee Peräseinäjoen keskustan sydämessä ja onkin siksi muodostunut paikaksi, jonne paikkakuntalaiset voivat tulla ostoksille ja nauttia kupposen kuumaa ja tuoretta kahvia. Kirpputorin yhteydessä nimittäin toimii myös kahvio, jossa kahvikupin ja normaalien kahviotuotteiden lisäksi tarjolla on useimmiten loistavaa seuraa sekä hauskoja juttuja.

Kirpputorin toiminta pyörii kokonaan vapaaehtoisin voimin. Ja lahjoituksena otetaankin vastaan puhtaita ja ehjiä vaatteita, astioita, huonekaluja, koriste-esineitä, lehtiä, kirjoja, ym. Tarvittaessa lahjoitukset voidaan noutaa kotoa.

Kirpputorin tuotto menee kokonaisuudessaan lähtetystyön hyväksi.

Ilmoita virheellisistä tiedoista

Auta meitä pitämään kirpputorien tiedot ajantasalla käyttäen tätä lomaketta:

  Nimesi (pakollinen)

  E-mail (pakollinen)

  Kirpputori jota muutos koskee

  Viestisi

  Kirpputorit Seinäjoella

  1 kommentti kirpputorista “Lähetystori Kirppu”

  • Kodikas ja kiva käyntipaikka, vaikka ei mitään ostaisikaan. Juoda kupposen kahvia. ja kuunnella ihmisten juttuja ja vaikka osallistuakin “päivänpolttaviin” kysymyksiin 😀 Sieltä olen tehnyt monta kertaa myös hyviä löytöjä!


   Warning: Use of undefined constant ckrating_display_karma - assumed 'ckrating_display_karma' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/customer/www/kirpputorihaku.com/public_html/wp-content/themes/kirpputori/functions.php on line 90
   Reply

  Sponsorit

  Kommentoi kirpputoria