Pelastakaa Lapset – Kirpputori

KatuosoiteOlavinkatu 61

Puhelin(015) 640 644

Kotisivutpelastakaalapset.fi

Pelastakaa Lapset – Kirpputori kertoo:

Pelastakaa Lapset ry on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton, vuonna 1922 perustettu kansalaisjärjestö, joka edistää lapsen oikeuksien toteutumista Suomessa ja maailmalla.

Ilmoita virheellisistä tiedoista

Auta meitä pitämään kirpputorien tiedot ajantasalla käyttäen tätä lomaketta:

  Nimesi (pakollinen)

  E-mail (pakollinen)

  Kirpputori jota muutos koskee

  Viestisi

  Kirpputorit Savonlinnassa

  3 kommenttia kirpputorista “Pelastakaa Lapset – Kirpputori”

  • Vaikka tämä on aika pieni kirpputori, niin täältä voi tehdä tosi kivoja löytöjä! Yleensä täältä lähtee mukaani jokin söpö vanha laukku 🙂 Tänne vien usein omia tarpeettomia vaatteitani ja tavaroitani.

   Reply

  • Verrattuna moniin muihin lahjoitettua tavaraa myyviin kirppiksiin, tämä on edullinen ja hinnoista voi neuvotellakin. Vaatteet ovat enimäkseen aika vanhoja ja poissa muodista, mutta hyviä löytöjä onnistuu kuitenkin joskus tekemään.

   Reply

  • A-Kirppikseltä kävi kaksi tupakoivaa miestä vain vilkaisemassa kuolinpesän kolmiota. Huonekaluja,pieniä kodinkoneita, mattoja, valaisimia, laadukkaita miesten vaatteita ja kenkiä, paljon kodintavaraa yms. yms.. Kaikki tavarat olivat suoraan käytöstä ja ehjiä ja siistejä. Huoneistossa ei ole tupakoitu eikä pidetty lemmikkejä.

   Olen joskus käynyt A-kirppiksen huonekalumyymälässä ja näytillä olevat huonekalut ovat olleet paljon huonompikuntoisia kuin mitä meiltä olisi myyntiin saanut.

   MIkään ei miekkosille kelvannut eikä kiinnostanut (hellepäivä, ei jaksa?).

   Mutta annas olla kun otin yhteyttä Pelastakaa Lapset ry Savonlinnan puheenjohtajaan Alisa Tynkkyseen niin jopa alkoi tapahtua. Alisa palkattomana vapaaehtoistoimijana oli masinoinut koko perheensä mukaan kantamiseen. Mukana oli myös kolme eri-ikäistä poikaa.

   He veivät kaiken. Roskaa jäi niin vähän, ettei meidän tarvitse edes järjestää kaatopaikkareissua vaan kaikki jätteet mahtuivat taloyhtiön roskiksiin lajiteltuina. Me kaksi omaista ja viisi Alisan porukasta tyhjensimme ison asunnon kahdessa tunnissa.

   Lämmin kiitos Alisalle ja perheelle. Meille omaisille jäi todella hyvä mieli, että kaikki myyntikelpoinen päätyy lasten hyväksi ja me omaiset pääsemme keskittymään muihin asioihin.

   Lämmin kiitos Alisa Tynkkyselle ja koko perheelle.

   Reply

  Sponsorit

  Kommentoi kirpputoria