Kympintori

KatuosoiteOlavinkatu 60

Puhelin(015) 510 084

Kotisivutkympintori.com

Kympintori kertoo:

Kympintori on Savonlinnan keskeisimmällä alueella, linja-autoasemalla, sijaitseva itsepalvelukirpputori. Kympintori aloitti toimintansa ensimmäisissä tiloissaan vuonna 1998.

Palveluihimme kuuluu tilavien myyntipaikkojen vuokraus sekä isompien tavaroiden, kuten kodin irtaimiston, pöytien, lipastojen jne, ottaminen tilimyyntiin.

Tavarat vaihtuvat kirpputorilla päivittäin, ja suurin osa pöydän vuokraajista on ollut todella tyytyväisiä myyntiinsä. Kun hinnoittelee oikealla hinta-laatu suhteella, kauppa käy varmasti. Meiltä löytyy tavaraa laidasta laitaan ja jokaiselle jotain vauvasta vaariin. Useimmat asiakkaat käyvät kirpputorilla päivittäin ja pistäytyvät työmatkan varrella.

Tiloissamme on myös pieni kahvio, jossa voi istahtaa kahvikupposelle ja lukea vaikka päivän lehden.

Tule käymään ja tekemään löytöjä edullisin hinnoin!
Pöytävuokraukset onnistuvat myös puhelimitse!

Ilmoita virheellisistä tiedoista

Auta meitä pitämään kirpputorien tiedot ajantasalla käyttäen tätä lomaketta:

  Nimesi (pakollinen)

  E-mail (pakollinen)

  Kirpputori jota muutos koskee

  Viestisi

  Kirpputorit Savonlinnassa

  9 kommenttia kirpputorista “Kympintori”

  • Täällä on ollut myyntipöytä muutamaan otteeseen vielä paikkakunnalla asuessani. Mukava henkilökunta ja muutenkin kaikki pelitti hyvin. Kympintorilta olen tehnyt kenties eniten löytöjä Savonlinnan alueen paikoista, mukaan on tarttunut mm. vaatteita, ylisöpö pinkki termari ja kaikainlaisia kippoja sekä kuppoja (joiden keräily oli jossain vaiheessa pieni paheeni. Niitä oli kotikolossa enemmän kuin pienen armeijan tarpeiksi)

   Reply

  • Täällä on mielestäni Savonlinnan kirpputorien paras vaatetarjonta. Täältä en ole kertaakaan päässyt poistumaan, ilman että jotain lähtisi mukaani 😉 Olen myös pari kertaa myynyt omia vaatteitani ja tavaroitani täällä, ja suht hyvin on kauppa käynyt. Suosittelen!

   Reply

  • Olipas sitten elämäni ensimmäinen kirppistutustuminen Savonlinnassa. Kuinka sattuikaan ekaks tämä Olavinkadun kirppistori käytyä katsomassa.
   Hinta/laatusuhde oli ihan pielessä.Täältä ei siis mitään ostettavaa löytynyt. Ainoat kiinnostavat tavarat olivat rikkinäisiä. Kyselin myös vuokrahintoja. Olipas valtavan kallista…30 € eka viikko ja sen jälkeen 27 €/viikko.
   Taidanpa käydä tutustumassa muihinkin Savonlinnan kirppareihin lomani aikana. Jos ei edullisempaa myyntipaikkaa löydy, taidan pitää oman pihakirppiksen.

   Reply

  • Asuessani Savonlinnassa tämä kirppis oli ehdoton! Opiskelijaviikonlopun ajanvietettä parhaimmillaan kierrellä ja tehdä löytöjä. Kävin myös muutamaan otteeseen myymässä ja tuotto oli ihan ok (parempi kuin täällä pk-seudulla). Ihan tuoreita kommentteja ei paikasta tosin ole, viimeksi käynyt vuonna 2009 🙂

   Reply

  • Ehdottomasti Savonlinnan paras kirpputori. Monesti olen käynyt siellä sekä ostamassa että myymässä ja aina olen ollut tyytyväinen. Henkilöunta ystävällistä aina iloisella päällä. Suosittelen kaikille käymistä tutustumassa tarjontaan. Hyvä sijainti ihan keskustassa josta vielä pojot DDD

   Reply

  • Paras kirpputori savonlinnassa. Tulee käytyä useasti, ostamassa tai myymässä. Henkilökunta on mukavaa =) Suosittelen, harvemmin tulee muilla kirpputoreilla käytyä.

   Reply

  • Savonlinnan alueen kirppistoiminta mennyt aika kummalliseksi mutta parhaana paikkana on pysynyt Kymppikirppis. Kaikkea kivaa löytää mukaan vaatteitakin uskaltaa ostaa kun eivät tuoksua homeelle niin kuin eräissä paikoissa. Ja Annelille osanotto !

   Reply

  • Aukioloajat?

   Reply

  • Mistä löytyy aukioloajat. Korttimaksumahdollisuus olisi mahdollistanut monet isommat kaupat:)

   Reply

  Sponsorit

  Kommentoi kirpputoria