Riihimäen Iso Kirpputori

KatuosoitePetsamonkatu 88

Puhelin046 559 3718

Kotisivutriihimaenisokirpputori.com

Riihimäen Iso Kirpputori kertoo:

Riihimäen Iso Kirpputori on avara,viihtyisä ja toimiva kirpputori.

Vuokraat vain myyntipaikan(tilava pöytä+rekki) ja hinnoittelet tuotteesi, niin me hoidamme myynnin puolestasi.
Pöydät ovat tilavia ja kulkuväylät avaria,asiakaspalvelumme on yksilöllistä ja joustavaa.

Meillä on myös huonekaluosasto,sinne voi tuoda ylimääräiseksi jäänneet huonekalut prosenttimyyntiin.

Meillä on 150 kirpputoripöytää,tarjolla on paljon erilaista kodin irtainta ja vanhaa tavaraa,jopa antiikkiakin.

Ilmoita virheellisistä tiedoista

Auta meitä pitämään kirpputorien tiedot ajantasalla käyttäen tätä lomaketta:

  Nimesi (pakollinen)

  E-mail (pakollinen)

  Kirpputori jota muutos koskee

  Viestisi

  Kirpputorit Riihimäellä

  10 kommenttia kirpputorista “Riihimäen Iso Kirpputori”

  • En voi suositella. Huono palvelu, kaameat tilat ja samat rojut makaa pitkin hallia. Heillä ei ole myöskaan vaihtokolikoita kympistä takaisin, joka hieman ihmetytti. Myyjien ja omistajan käytös on myös havaittu halventavaksi.

   Reply

  • Olisi hyvä iso tila, mutta jotenkin homma jäänyt puolitiehen. Antaa epäsiistin vaikutelman ja asiakaspalvelu oli heikkoa. Paikka kaipaa joko oikeaa piristystä tai uutta omistajaa!

   Reply

  • Omistjan vaihdoksen jälkeen on mennyt entisestään alaspäin. Uusi omistaja pyysi pudottamaan hintaa reilusti alaspäin tai viemään huonekalun pois – en enää vie sinne huonekaluja. Edellinen omistaja sanoi aina,että kyllä seostaja vielä ilmaantuu ja niin aina kävi Joskus piti pikkuisen hintaa pudottaa, mutta sekin oli vapaaehtoista.

   Reply

  • tosi kamala haju paikassa ja aivan alaarvoinen palvelu siis kun ei palvelua ollenkaan mies kuin patsas ei tervehditty ollenkaan EN ENÄÄ IKINÄ ASIAKKAAKSI TOIVOO EX ASIAKAS

   Reply

  • Olen tehnyt todellisia löytöjä Riihimäen isolta kirppikseltä: laatuhuonekaluja, antiikkiakin, Arabian astioita sellaisistakin sarjoista, joita ei enää valmisteta. Ja kaikki TOSI edulliseen hintaan, kuten kirpputorilta odotetaankin. Valikoima on laaja, eikä palvelussakaan ole moittimista. Kotiinkuljetuskin järjestyi edullisesti. Ihmettelen moitteita myyntitilasta; eihän kirpputorin ole tarkoituskaan olla Stockmannin Argos-halli.
   Nimimerkki Lady 69

   Reply

  • Naurettavan kalliit hinnat! Antiikkia kalliilla ja samalla hinataan ysäriverhojen ja muun normaalin kirpputoritavaran hinta kauppojen hintatasolle. Ei ole ykkösvaihtoehto Riihimäen kirpputoreissa.

   Reply

  • Aika optimistiset hintatoiveet myyjillä, mutta paljon mielenkiintoista tavaraa.

   Reply

  • Kiinnostavaa lasitavaraa, osa edullisestikin.

   Reply

  • Huh huh, miten heikkoa palvelua. Jokaisesta pankkikorttiostosta veloitetaan 1€! Siis tänä päivänä, kun ihmisiä kehotetaan käyttämään korttimaksua. Voi yhden kerran sentään!
   Lisäksi pyysin päästä vessaan, niin kassalla ollut herra totesi, että nyt joudut kyllä odottelemaan aika kauan. Häh? Yksi asiakas oli palveltavana ja miten niin odottamaan kauan? Ei mitään perustelua kyseiselle vastaukselle. Oli eka ja vika kerta, kun asioin kyseisessä romukaupassa.

   Reply

  • Lady taitaa olla huononäköinen ja hajuaistikin pettää, meinaan paha haju tulee heti ovesta kun sisään pääsee. Epäjärjestys on huomattava, tavara samaa vaikka kuukausi väliä käynneillä. Erittäin korket hinnatta lisäksi palvelu ala-arvoista. Ei edes tervehditä ei edes lapselle tämän moikatessa kohteliaasti tullessaan.Plus kaikki tämä palaute tulee ihmiseltä kuka käy jatkuvasti eri kirpputoreilla niin Riihimäellä kuin lähipaikkakunnillakin Miten tuo paikka on enää pystyssä? Eihän siellä koskaaan paljoa porukkaa ole eikä yrittäjällä ole varaa valita asiakkaitaan omalla törkeällä käytöksellään, ei varsinkaan näinä aikoina.Sitä sopii ihmetellä miten kannattavaa voi olla,puhtaat jauhot pussissa ja niin edelleeen… tuolloin taannoin vanha omistaja oli aivan eriluokkaa.. mukava, hyvä asiakaspalvelija, myyjänä tunsi tavaran arvon ja paikka oli siisti ja viihtyisä. Kävin useasti ja aina porukkaa oli paljon..

   Reply

  Sponsorit

  Kommentoi kirpputoria