Fellowship store

KatuosoiteJunailijankatu 15

Puhelin044 753 5160

Kotisivutaskeleteenpain.uskonyhteys.com/node/2

Fellowship store kertoo:

Meiltä löytyy aivan Riihimäen keskustassa siisti ja tasokas itsepalvelukirpputori edullisin pöytävuokrahinnoin-kysy tarjous jos haluat pidemmän pöytävuokra-ajan

Mikäli olet vailla laadukkaita ja edullisia käytetyjä huonekaluja niin tervetuloa tekemään kauppoja, otamme vastaan myös lahjoituksia ja noudamme ilmaiseksi Riihimäen alueella

Meiltä edullisesti myös 3-6m2 vuokravarastot

Ostamme kuolinpesät ja teemme tyhjennykset

Teemme myös loppusiivoukset, lamppujen ja peilien kiinnitykset, lumen kolaukset ja hiekoitukset sekä matto ja sohvapesut edullisesti kysy lisää!

Ilmoita virheellisistä tiedoista

Auta meitä pitämään kirpputorien tiedot ajantasalla käyttäen tätä lomaketta:

  Nimesi (pakollinen)

  E-mail (pakollinen)

  Kirpputori jota muutos koskee

  Viestisi

  Kirpputorit Riihimäellä

  15 kommenttia kirpputorista “Fellowship store”

  • Olin menossa varaamaan itselleni pöytää kuukaudeksi ja menin juttelemaan asiasta myymäläpäällikölle nimeä en sano mutta asia ei ollutkaan niin yksinkertainen kirpputori ei halunnut vaatteita myytäväks sinne vaan ne olisi halunnu asiakkailta jonkinlaista “äijä kamaa” lainatakseni myymäläpäällikön sanoja mun vaatteeni, lasiastiani tai helyt ei olisi kelvannu, ei tällänen kirpputori vedä asiakkaita varsinkaan niitä maksavia.
   multa jäi hyvin paha maku tästä kirpputorista. en ole ikinä osannu odottaa tälläistä kohtelia kristilliseltä kirpputorilta joka vielä facebookissa mainostaa 1kk 60e vuokralla

   Reply

  • Mitä uskonsuuntaa tämä kirpputori edustaa, kun sähköpostiosoitekin on tyyliä “askeleteenpain@uskonyhteys.com/node/2” ? Onko tällä kirpputorilla “ilmaistyövoimaa” ja minkä ikäisiä?

   Reply

   • EI KAI MIKÄÄN USKONNOLLINEN VARSINAISESTI, KOPIOITU VASTAUS KO. SIVUILTA:

    ” Askel eteenpäin-hanke:

    – on suunnnattu riihimäkeläisille ja lähikuntalaisille työpaikkaa tai elämän suuntaa etsiville, joilla on kiinnostus tehdä oikeita töitä aitojen ihmisten seurassa, aidossa työympäristössä.

    – Hankkeen tarkoitus on olla mukana Riihimäkeläisissä työllistämistalkoissa kolmannen sektorin toimijana, ja tuottaa kuntalaisille laadukkaita, kohtuuhintaisia palveluita ammattitaidolla.

    – Hanke työllistää tällä hetkellä n.10-15 henkilöä erilaisiin työtehtäviin, kirpputorin myyntitöistä, muuttoihin, keittiötöistä- siistimiseen myös pientavaroiden hinnoittelu, lajittelu, internet myynti ja toimistotyöt ovat meillä työtehtäviä joita Harjoittelijat hoitavat ohjatusti. ….xxxx…. “

  • Ihan paska firma ei mitään luottoa muutotkin hoitaa päin helvettiä, tiputtelee kodinkoneita eikä maksa mitään aukoo päätänsä kyllä! En suosittele ja ottaa ihan hirveitä hintoja muutoista.

   Reply

  • Puhelimessa sovitaan eri hinta ja kuitille laittaa isomman summan? Ja kantaa tavarat pihalle ja huutaa asiakkaalle että saatte kantaa itse tavarat sisälle. Ja uhkailee asiakasta että rahat ensin tai tavarat kannetaan heidän toimestaan nurmikolle ja kuulemma saa itse kantaa tavarat sisälle sieltä. Huutaa asiakkaalle ja hänen ystävälleen että hulluja ämmiä molemmat törkeetä käytöstä! Ja hermostuu niin pahasti että tulee päälle nyrkki pystyssä ei ole kaikki kotona. Parempi että tämä firma ottaa askelia ainoastaan taaksepäin niin suosittelee asianajajakin! Eli JARI ei ota askelia eteenpäin vaan TAAKSEPÄIN tästä lähtien. Ihan hulluja ihmisiä pyytelee ANTEEKS eiks se jo riitä kun tiputtaa kodinkoneen lommoille, ja ei käytä vakuutusta et siihen ei oteta ONPA TODELLA EPÄLUOTETTAVA YRITYS! TÄÄ VARMAAN JO RIITTÄÄ EIKS VAAN!

   Reply

  • Olen muutaman kerran käynyt ostoksilla, ja hinnat edullisia. Huonekalu osastostakin tekee löytöjä. Ystävällistä ja asiallista puhetta niin mies, kuin nais “työntekijöiltä”.

   Reply

  • Itse paljon heidän palveluja käyttäneenä en usko sanaakaan noitten kritisoijien puheita. Ovat erittäin tarkkoja siitä että asiat hoidetaan sovitusti!

   Reply

  • Kävin paikassa kesällä 2014, täältä Hämeenlinnasta. Paikka vaikutti siistiltä.
   Palvelu oli kohteliasta ja paikan hintatasokin miellytti lompakkoa.
   Käyn varmaan vielä toistekin, kunhan sinne päin on taas asiointia.

   Reply

  • Hakivat heti pyydettäessä pöydän, josta olisi ollut vaikea itse päästä eroon, vaikka se hyväkuntoinen olikin.
   Ystävällinen palvelu. Olen käyttänyt ennenkin ja pidän tarpeellisena paikkana.

   Reply

  • Lämmin ja siisti paikka. Hyvälaatuista tavaraa, ei kahvilaa.

   Reply

  • Meillä on aamuisin nälkä, kirpparin muijalla hyvä selkä eiku pelkä eiku peppu.

   Reply

  • käyn useasti kirpputorilla. paras asiakaspalvelu. aina ystävällisiä. hinnat ok. nytkin aion kysyä muuttohintaa. onkohan nyt niin että negatiivista palautetta antaneet ovat itse vastaan Jumalan sanaa. ? aidolla asialla olevia on niin helppoa arvostella. törkeitä kommentteja….ja nimenomaan, älkää tuoko pahaa oloanne tälle sivustolle. hakekaa apua. siunausta.

   Reply

  • Tosi mukavaa porukkaa ovat! Tekivät meidän kerrostalosta omakotitaloon muuton noin 9v. sitten ja nyt olisi muutto edessä toiseen omakotitaloon ja aion heitä pyytää nytkin,niin hyvin homma sujui. Ihan kymppi.

   Reply

  Sponsorit

  Kommentoi kirpputoria