Porvoon Löytöpiste

KatuosoiteMestarintie 19

Puhelin(019) 582 924

Kotisivut

Porvoon Löytöpiste kertoo:

Ilmoita virheellisistä tiedoista

Auta meitä pitämään kirpputorien tiedot ajantasalla käyttäen tätä lomaketta:

  Nimesi (pakollinen)

  E-mail (pakollinen)

  Kirpputori jota muutos koskee

  Viestisi

  Kirpputorit Porvoossa

  23 kommenttia kirpputorista “Porvoon Löytöpiste”

  • Oikea nimi on löytöpiste. Suhteellisen paljon asiakkaita, pöytävuokra 28e/viikko

   Reply

   • Kiitos Jonnalle tiedosta, nimi on nyt muutettu 🙂

  • Kirpparillakin kusetetaan. Pöytävuokra piti maksaa etukäteen. Viikon päästä kun haettiin rahat ja loput kamat pois, otettiin pöytämaksu uudestaan. Oli omaakin vikaa kun ei siinä kiireessä laskettu rahoja, vasta kotona huomattiin että 28€ puuttuu. Soiton jälkeen pyysivät käymään paikalla jotta muistaisivat, paikalla kumminkin sanoivat että eivät maksa, vihkoon on kirjattu oikea summa… Kysyi kuulemma omistajalta ja kassakin oli täsmännyt. Että näin, tuo 28e on kuitenkin iso summa kirpparilta saamista rahoista.

   Reply

  • Pitkästä aikaa löytyi vaikka mitä kirpputorilta! Itse olen saanut todella hyvää palvelua aina. Ehkä hymyyn vastataan hymyllä 🙂 Kiitos.

   Reply

  • […] kirpparivinkki: Kaksi viimeistä peliä löytyi Porvoon Löytöpisteestä, joka on nimensä veroinen paikka. Kirpun kummitäti, joka osti itselleen mummonmökin Porvoon […]

   Reply

  • Iso kirppis. Löytyy myös huonekaluja , tauluja yms. isompaa tavaraa. Myös jotakin uutta pientavaraa , (lähinnä krääsää) löytyy vähän.
   Käytävät aika kapeita. Valoa saisi olla enemmän. Tavara kyllä vaihtuu jos hinnat kohdillaan. Ainakin viikonloppuisi käy paljon ihmisiä. Henkilökunta asiallista.
   Yksi pieni sovituskoppi on. Ei WC:tä.
   Pöytävuokra nykyisin mielestäni korkea , 30 euroa viikko. Pöytävuokra maksettava etukäteen.
   Saa ostaa hintalappuja. ( Vertaa Kellarikirppis, jonka facebook sivuilta voi tulostaa hintalaput ilmaiseksi).
   On kaupungin laidalla, joten kävellen pitkä matka keskustasta ja tarvitaan autoa. Joukkoliikenne ei sinne kulje,
   Ei siis mikään poikkeamispaikka kaupungissa asioiville tai turisteille.

   Tavarat usein kulkeutuvat vääriin pöytiin, mikä sapettaa. Mikä meitä ihmisiä oikein vaivaa, kun ei olla huolellisia. Tämä ei tietenkään ole kirparin syy, vaan asiakkaiden.

   Reply

  • Aikomukseni oli vuokrata “loossi” kyseiseltä kirpputorilta.Paikan pitäjä sanoi,että pitää maksaa kuukausi etukäteen,joka tekee yhteensä 120e.Todella erikoista.Vastaavaa käytäntöä en ole kuullut,että olisi millään muulla kirpputorilla.

   Reply

  • maksoin pöytävuokran etukäteen ja loppusummasta se oli otettu uudestaan. Huomasin vasta kotona, ja kun menin paikan päälle, niin kassa kuulemma täsmäsi ja minä yritin huijata. Aivan samanlainen tapaus kuin tuossa yläpuolella.

   Muuten porvoon parhaat valikoimat, mutta epärehellisyys jätti todella pahan maun suuhun.

   Reply

  • […] Meidän reitti kulki seuraavasti: 1) Itälähetys ry 2) Pro-Uusiokeskus ry 3) Kevätkirppis 4) Porvoon löytöpiste ja 5) Samaria-Shop. Kaikki nämä sijaitsevat ihan lähekkäin, joten kierros oli nopeasti […]

   Reply

  • Täyttä huijausta koko paikka, asiakkaita huijataan hinnoilla ja töykeä asiakaspalvelu, en suosittele!!

   Reply

  • Miksi ihmeessä kuittia ei tarjota käteisellä makettaessa???? Kuitti on lain mukaan annettava!

   Reply

  • Jos maksat pöytävuokran etukäteen, miksi et ole säilyttänyt kuittia jottei uusintaveloitusta synny!!?? Vähän hei omavastuutakin 😉

   Reply

  • Järkyttävän huonoa palvelua! Myyjä syytti varkaaksi ja kohteli nöyryyttävästi muiden asiakkaiden edessä. Kun kävi ilmi että kukaan ei ole varastanut mitään, myyjä (todennäköisesti omistaja) myyjä jatkoi nöyryytystä todella epäasiallisesti eikä aikonutkaan pyytää anteeksi. Totesi vaan että NO VARMAAN OLETTE AIKAISEMMIN VARASTANEET JOTAIN. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan mielummin Kevätkirppistä tai Kellarikirppistä, palvelu siellä huomattavasti parempaa, samoin valikoima.

   Reply

  • Aivan uskomaton paikka, ei anneta kassakuittia ja kun pyydän saan kuitin siinä on yksi summa,. Ei mitään lyöty erikseen vaikka tuotteita oli 7kpl pelkkä loppusumma. Laskevat kuulemma päässä tuotteiden hinnat yhteen. heidän laskutaidossa on todellakin prepattavaa koska loppusumma oli tarkistettaessa väärin ja taas kaikki -50%tuotteet oli täydellä hinnalla. Eikä tämä todellakaan ollut ensimmäinen kerta. Näin on käynyt useita kertoja eikä yhtään kertaa olla pahoiteltu saatikka pyydetty anteeksi.Ja kerran on minuakin alettu syyttelemään epärehelliseksi kun pöydän vuokraaja oli itse muuttanut hinnan yliviivammalla niin minua alkoivat syyttämään. Kun ystäväni vaatimalla vaati että pitää soittaa pöydän vuokraajalle ja selvittää asia. Näin omistaja itse teki kun emme suostuneet poistumaan ennen kuin on soittanut ja lopputulema oli että pöydän vuokraaja oli muuttanut hinnan. En saanut minkäänlaista anteeksipyyntöä.Käsittämättömän huonoa KOHTELUA.

   Reply

  • Huonoa asiakaspalvelua. Inhottava paikka käydä, kun myyjät ovat kuin maansa myyneitä. Hymyä et tiskillä näe. Olen ihmetellyt myös miksi asiakas ei saa kuittia ostoksistaan…. eikö nykyään sellainen pitäisi automaattisesti tulla käteen? Ilmoitusta vaan siitä, että kuitteja ei jaeta!
   Tavaraa olisi kirppikselle vietäväksi, mutta näiden palautteiden perusteella taidan tuon paikan suosiolla skipata.

   Reply

  • Iso hymy ja “hei” tuli kun kävelin sisään miespuoliselta työntekijältä,rouva työntekijä näköjään ei voinut
   vähemmän kiinostaa asiakkaita,siivos vaan sen konttorin vaikka seisoin jo kaikki tavarat tiskillä odottamassa..sit kun loppujenlopuks sieltä tuli niin ei asiakaspalvelua ollenkaan,ja kuittia piti kysyä kolme kertaa ennenkuin sen sain…harmittaa tollaista huonoa käytöstä.

   Reply

  • Jos tuolla ei kuitteja jaeta niin vetääkö omistaja omaan pussiin?

   Reply

  • Voisiko oven vieressä tupakoinnin kieltää?! Ei ole kiva lasten kanssa kävellä savupilven läpi asioimaan kirpputorille!

   Reply

  • verottajalla ilmainen vihjepuhelin
   tuo kuitti homma verottajan kusetusta ,sinne vaan ilmoituksia

   Reply

  • Voiko hintalaput itse askarrella vai pitääkö ostaa heidän hintalappujaan?

   Reply

   • Kyllä itsetehdyt laput kelpaavat.
    Minulla ei ole mitenkään pahoja kokemuksia paikasta, kuitin olen saanut aina. Lähinnä harmittaa kun on niin vähän aikaa viikonloppuisin auki.

  • 2016 liikevoittoprosentti 34,60. Henkilöstöä nolla ja tilikauden tulos 111 000 euroa.

   Reply

  • Koitti veloittaa Visa-Electron kortilla maksamisesta, vaikka huomautin alkuvuodesta voimaan tulleesta maksepalvelulaista ja näytin jopa artikkelin, että tavallisella kortilla maksamisesta ei saa periä erillistä maksua. Kuulemma tällainen maksu heillä on ja maksulaite maksaa heille paljon. Sanoin, että minua ei kiinnosta heille toiminnastaan aiheutuvat kulut, vaan mitä laki sanoo. Pyysin eriteltyä kuittia, josta ilmenee ostamani tuote ja korttimaksu hinnat. Myyjä (ilmeisesti paikan omistaja) ei suostunut antamaan eriteltyä kuittia, kun kuulemma ei voi antaa. Huomautin, että kyllähän heidän eritelty kuitti tulee antaa. Sitten tämä myyjä sanoi, että en sitten varmaan osta koko tuotetta. Huomautin, että haluan ostaa sen tuotteen ja aikookohan millä syyllä kieltäytyä myymästä. Muuta vastausta en saanut, vaan sitten myyjä sanoi, että jos hän tinkii tuotteen hinnasta siihen määrään mikä tuotteen hintalapussa oli. Kyseenalaistin mitä tinkimistä on, kun tuotteen hinta on hintalapussa ja “tinkivät” veloittamasta lainvastaista korttimaksu -veloitusta, sekä kysyin onko kyseinen tuote ylipäätään myyjän/kirpputorin, että miten ylipäätään voi toisen ihmisen tuotteesta lähteä tinkimään. Kävi selväksi, että tuote ei ollut myyjän/kirpputorin. Sanoin, että teen ilmoituksen heidän toiminnastaan. Silloin myyjä sanoi, että siinä tapauksessa veloittaa sen korttimaksu -veloituksen. Sanoin että veloittaa sitten ja ilmoituksen teen oli niin tai näin. Tämän jälkeen myyjä ei enää suostunutkaan laittamaan korttimaksuveloitusta. Tiskillä ollut ilmoitus erillisestä korttimaksuveloituksesta alle 5€ ostoksissa jäi paikalleen. Kirpputorin toiminnan ja “asiakaspalvelun” laadun johdosta en voi suositella.

   Reply

  Sponsorit

  Kommentoi kirpputoria