Lastenpuoti Puff

KatuosoiteMestarintie 9 (Tarmolan teollisuusalue)

Puhelin040 158 88 66

Kotisivutlastenpuotipuff.net

Lastenpuoti Puff kertoo:

Lastenpuoti PUFF, ent. Pikkuponin Aarreaitta, on Porvoossa, Tarmolan teollisuusalueella toimiva lasten- ja nuortentarvikkeisiin erikoistunut kirpputori ja second-hand-shop. Meiltä löydät myös äitiysvaatteita.

PUFF on kompakti ja valoisa – löydät täältä paljon tarpeellista perheen pienimmille. Myyntipaikat ovat selkeitä ja siistejä, eikä sinun tarvitse kyykkiä lattianrajassa nähdäksesi, mitä se pöytätason alapuolella oleva hylly mahdollisesti sisältää. Näet jopa yhdellä nopealla silmäyksellä, onko paikassa sitä, mitä sinä haet. Jos ei ole, siirryt vain seuraavaan.

Lastenpuoti PUFFiin kannattaa tulla tutustumaan kauempaakin. Vietä kirppispäivä, kiertele ja fiilistele, äläkä unohda sitä erikoiskirppistä Mestarintie 9:ssä reitiltäsi. Tai jos et pääse paikan päälle, käytä nettipuotia hyväksesi. Siellä on kuitenkin vain pieni murto-osa valikoimasta joten kannattaa myös käyttää yhteydenottolomaketta sivun vasemmassa laidassa mikäli sinulla on jotain tiettyä mielessä. Kaikkiin kyselyihin pyritään vastaamaan mahdollisimman pian.

Pieniä asiakkaita ei myöskään ole unohdettu, siitä pitää huolen lasten leikkinurkkaus jossa voi piirtää, lukea tai katsoa lastenohjelmia!

Niin, tai mikset toisi omia tarpeettomaksi jääneitä lastentarvikkeita ja -vaatteita myyntiin? Tällä hetkellä kysyntä alkaa suuntautumaan keväisiin asuihin; välikausipuvut, kumpparit, kurikset yms. ovat kaivattuja.

Nähdään lastenpuoti PUFFissa!

Ilmoita virheellisistä tiedoista

Auta meitä pitämään kirpputorien tiedot ajantasalla käyttäen tätä lomaketta:

  Nimesi (pakollinen)

  E-mail (pakollinen)

  Kirpputori jota muutos koskee

  Viestisi

  Kirpputorit Porvoossa

  6 kommenttia kirpputorista “Lastenpuoti Puff”

  • Yrittäjän vaihduttua puodin nimi vaihtui Pikkuponin Aarreaitasta Lastenpuoti Puff:iksi.

   Reply

  • Toiminta loppunut jo joulukuussa 2012…

   Reply

  • Tein vaatteita myytäväksi tänne. pyysin vaatteita takaisin joulukuussa 2012 ja vieläkään en ole niitä saanut. Luvattu on kyllä… tästä tulee kohta rikosilmoituksen paikka jos ei vaatteita tai rahoja rupea näkymään. Olen mielestäni odottanut jo ihan tarpeeksi.

   Reply

  • POISTAKAA TÄMÄ LINKKI TÄÄLTÄ!!! Kirppiksen webbiosoitelinkki lastenpuoti(piste)puff johtaa nykyään pronosivustolle!!!

   Reply

   • linkki pornosivustolle on siis lastenpuotipuff(piste)net

   • document.write(“T. Denshi “);

  Sponsorit

  Kommentoi kirpputoria