Kellarikirppis

KatuosoiteRihkamakatu 12

Puhelin044 777 0660

Kotisivut

Kellarikirppis kertoo:

Suosittu itsepalvelukirpputori Porvoossa. Kierrätä ja tee hyviä löytöjä!

Porvoon kirpputorit ovat suosittuja sekä paikallisten että turistien keskuudessa. Myyjä: tuo tarpeettomat tavarasi meille myyntiin. Ostaja: tee edullisia ostoksia ja paljon hyviä löytöjä.

Kellarikirppikseltä löydät 22, 25, 30 ja 35 euron pöytiä, jotka toimivat viikkovuokrausperiaatteella (7 myyntipäivää). Vuokraa haluamasi pöytä ja tuo ylimääräiset tavarat kiertoon!

Hälyttimet 0,30 EUR/kpl.
Vi betjänar också på svenska.

Ilmoita virheellisistä tiedoista

Auta meitä pitämään kirpputorien tiedot ajantasalla käyttäen tätä lomaketta:

  Nimesi (pakollinen)

  E-mail (pakollinen)

  Kirpputori jota muutos koskee

  Viestisi

  Kirpputorit Porvoossa

  16 kommenttia kirpputorista “Kellarikirppis”

  • onko tämä nykyään nimellä kellarikirppis?


   Warning: Use of undefined constant ckrating_display_karma - assumed 'ckrating_display_karma' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/customer/www/kirpputorihaku.com/public_html/wp-content/themes/kirpputori/functions.php on line 90
   Reply

   • On nykyään nimellä Kellarikirppis ja kortitkin muuten käy maksamiseen.

   • Kirpputorin tiloissa on toiminut ennen mm. Miljoonakirppis sekä City Kirppis.

  • Tästä asiasta olen täysin eri mieltä. Siisti paikka, kiva sijainti, löytöjä. Ja plussa: paikassa ei saa myydä uutta kiinalaista krääsää. Kellarikirppis on aito kirpputori

   Reply

   • Itse en ole koskaan käynyt epäsiistimmässä ja hengitysoireita antavassa (olen täysin terve) paikassa kun Kellarikirppis. Ällöttävä paikka minne en koskaan vie tai suosittele kenellekään.

  • Ihan jees kirppis. On pieniä ja isoja pöytiä.
   Pöytien numerointi on vähän sekava. Jos omalle pöydälle on eksynyt vieraita tavaroita, on vaikea löytää pöydän nueroa mistä ko. tavara tullut, jotta voisi palauttaa omalle paikalleen.
   Jonkinlaista väliseinää, vaikka vain kahta rimaa tai vaikkapa verkkkoa toivoisi pienten pöytien väliin, jottei viereiseltä pöydältä “valuisi” tavaraa toiselle pöydälle.
   Keskeinen paikka kaupungilla on plussaa. Käy paljon myös turisteja.
   Tavara kyllä vaihtuu, kun on sopivan halvat hinnat.
   Henkilökunta on ystävällistä.

   Reply

   • Erityiskiitos tulostettavista hintalapuista.

  • Paikkaa on siistitty paljon viimeisen puolen vuoden aikana, mistä on saatukin todella runsaasti kiitosta. Siivous on kyllä haastavaa johtuen tilan kunnosta ja monimuotoisuudesta, kaikenlaista koloa löytyy. Imurointia ja lattioiden puhtaana pitoa hankaloittaa myös lattialla olevat myytävät tavarat (mikä vuokrausehdoissamme tosin kielletään). Teemme kuitenkin parhaamme, siivooja viettää kirppiksellä monta tuntia viikossa. Kiinteistön omistaja on korjannut vuotavia viemäriputkia kirppiksen lattian alta, joten viemärin haju on poistunut. Vaatteista tulevia hajuja emme valitettvasti pysty estämään.
   Myös muita parannuksia on tehty. Tallentavia kameroita on lisätty, nyt on käytössä useampi rinnakkainen järjestelmä. Hälytinportit on uusittu ja siirretty lähemmäs ovea, jolloin kaikki pöydät jäävät “turvaan”. Hälyttimiä on sekä kovana lätkänä että tarrana. Näiden valvontajärjestelmien ansiosta on nyt syksyllä saatukin muutamia näpistelijöitä kiinni.
   Tervetuloa arvioimaan ja haistelemaan kirppistä toivottaa nykyinen kirppisyrittäjä!

   Reply

   • Valvontakameroita ei enää ole olemassa yhtääkään. Siksi vatteet vaan “katoavat” liukuhihnoilla….

  • Uusi omistaja, vanha nimi. Siisti ja hyvät turvatoimet!

   Reply

  • Aina olen tehnyt löytöjä. Ystävällinen palvelu. 🙂

   Reply

  • Ihan kiva kirppis

   Reply

  • On vähän sekava mutta eipä se minua nyt niin hirveästi haittaa. Mielestäni hyvä kirppis fiilis ehkä voisi tuon numeroinnin selkeyttää. Osaavat käyttää kassaa ja laskea sekä saa asianmukaisen kuitin aivan toisin on löytöpisteen kirppiksellä.

   Reply

  • Täyden kympin löytöjä tehnyt täällä aina Porvoossa käydessäni

   Reply

  • VAROITUS!
   Vähän “epäluotettava” henkilökunta…. Välillä joutuu maksaa pöydän vuokraa kaksi kertaa, jos on hukannut kuitin! Eivät luota asiakkaille tippaakaan. Varsinkin se nuori, suhtkot “hysteeerinen” nainen.
   Ei kannata siis vuokrata pöytää, kun joutuu maksaa 2×35,- / viikko!!!
   Ja välipäivät, jos on poissa, niin hyvin miellellään ottavat 10,- euroa / päivää, vaikka ei ole paikkaa missään!
   Minä en ainakaan luota sellaseen henkilökuntaan!
   Ajat ovat kyllä muuttuneet huomattavasti huonompaan suntaan!!!

   Reply

  • Om jag förstår ovanstående kommentar, skriven på finska, rätt, så är det precis vad som också har hänt mej.
   Har du inte kvittansen kvar, av någon anledning, så får du betala bordshyran igen. För i mitt fall antecknades det ingenstans, att jag betalade hyran. Kvittot har jag dessvärre förlagt, (betalade med kort samt köpte något samtidigt), så varsågod och betala igen! Väldig märkligt, tycker jag. Hur kan man ha det så??? Det borde ju tydligt och klart antecknas någonstans att hyran betalts det och det datumet.
   Som det nu är, skriver man bara sin namnteckning vid redovisningen, men inte står det något om att hyran också betalas då! Väldigt konstigt och rörigt system.
   Eller är det satt medvetet i system så här? Så att man får in mer pengar än vad man egentligen har rätt till? Man frågar sig…
   Dessutom tycker jag att vissa av personalen inte har ett hum om vad ordet “kundbetjäning” betyder. Och kunderna, ja det är dom som hyr bord. Det är av dom man tar in pengarna. Kanske en kurs vore på sin plats?
   Samt en kurs i dom vanligaste språken? Många utlänningar har kommit in, har jag hört. Men personalen kör enbart på finska, har inte hört en enda prata t ex engelska eller tyska. (Men jag är så litet som möjligt där.)
   Väldigt rörigt system med borden, egentligen för många, och definitivt för många klädräcken! Det är ju knappt att dom, som vill handla där, ryms att gå i de nu så smala “gångarna”.
   Det verkar girigt på gräns till det omöjliga… Tror inte det kommer att funka i längden.
   Dammigt så det förslår, allmänt ostädat intryck.
   Jag tackar för mej, och återvänder aldrig till detta ställe!

   Reply

  Sponsorit

  Kommentoi kirpputoria