Toppila-Center

KatuosoitePaakakatu 2

Puhelin043 211 3777

Kotisivut

Toppila-Center kertoo:

Toppila-Center on kirpputori ja monitoimikeskus, joka sijaitsee Toppilassa entisen kierrätyskeskuksen tiloissa. Kirpputorilla on pienryhmätoimintaa kaikenikäisille.

Kirpputorin lisäksi tiloissa järjestetään pienryhmätoimintaa lapsille ja nuorille. Myös ihmisten sosiaalisesta syrjäytymisestä johtuviin tarpeisiin pyritään tarjoamaan tukea. Tukiryhmissä ihmiset voivat jakaa huoliaan, saada neuvoja ja vertaistukea. Toiminnan tavoitteena on, ettei kenenkään tarvitsisi jäädä yksin elämän vaikeina vuosina.

Toiminta on voittoa tavoittelematonta ja kirpputorin tuotto ohjataan keskuksessa tehtävään sosiaaliseen toimintaan. Toiminta on osa Oulun Helluntaiseurakunnan toimintaa ja perustuu kristilliselle lähimmäisen rakkauden ajatukselle.

Ilmoita virheellisistä tiedoista

Auta meitä pitämään kirpputorien tiedot ajantasalla käyttäen tätä lomaketta:

  Nimesi (pakollinen)

  E-mail (pakollinen)

  Kirpputori jota muutos koskee

  Viestisi

  Kirpputorit Oulussa

  10 kommenttia kirpputorista “Toppila-Center”

  • Kuluneella viikolla kuulin, että toppilan kierrätyskeskus on lopettanut toimintansa. Uusi kierrätyskeskus on avattu tai avattanee lähiaikoina värttöön.

   Reply

   • Iso kiitos tiedosta 🙂

    Nettisivuilta poimittua:

    “Toppilan kierrätyskeskus sulkee lopullisesti ovensa perjantaina 2.3. klo 17.00. Sen jälkeen kaikki kierrätyskeskuksen toiminta ja myymälä siirtyvät toimintakeskus Kipinän yhteyteen Kurkelantie 2:een.”

   • Samalla paikalla aloitti 5.2.2013 Toppila-Center, joka on kirpputori ja monitoimikeskus. Tervetuloa tekemään löytöjä ti-pe klo 10-17 ja la klo 10-14. Otamme myös lahjoituksena tavaroita ja vaatteita. “Anna hyvän kiertää” on paikan motto. Lisätietoja löytyy Facebookista: http://www.facebook.com/ToppilaCenter

  • Kiitos Mikolle tiedosta 🙂

   Reply

   • Moi! Voisiko nuo kierrätyskeskusjutut ottaa alusta pois, sillä tämähän on nyt Toppila-Centeriin liittyvä infosivu. Kiitos 🙂

  • On todella upeaa, että Toppilaan saatiin kirpputori. Tämä Toppila-Center toimii hienoissa tiloissa, jossa on paikkoja hieman fiksattu parempaan suuntaan.
   Kuljetuspalvelun saa, kun muistaa kysyä niin viemiseen kuin tuomiseenkin 🙂

   Reply

  • Hei, ostamme kayttety tietokoneaita ja printeri.

   Reply

  • Siis eikö nykyään Toppilassa ole se joku Keskuskirppis. ? Vai onko jotain muitakin?

   Reply

   • Alkuvuodesta Toppilassa oli kaksi kirpputoria vierekkäin, eli ToppilaCenterin vieressä oli joku toinen, missä oli mm. täysin nukkaantuneita ja reikäisiä vaatteita myynnissä (muun ohella).

  • Onkohan Toppilasa nyt Mitä Kirppiksiä?
   Onko kaksi, vai enempi?? : ]

   Reply

  Sponsorit

  Kommentoi kirpputoria