Pelastusarmeijan Kirpputori – Raksilan myymälä

KatuosoiteRatakatu 6

Puhelin044 7577 973

Kotisivutpelastusarmeija.fi

Pelastusarmeijan Kirpputori – Raksilan myymälä kertoo:

Pelastusarmeijalla on kirpputoreja eri puolilla Suomea, joissa myydään halpoja käyttövaatteita.
Kirpputorien tuotolla autetaan myös avun tarpeessa olevia.

Raksilan myymälä sijaitsee Linja-autoaseman yhteydessä osoitteessa Ratakatu 6
Palvelemme arkisin kello 9.30-18.00 ja lauantaisin kello 10.00-15.00

Meiltä: retrovaatteet ja sisustus; vaatteet, kengät, kirjat ja matkalukemiset; sisustus (verhot & pyyhkeet)…

Ilmoita virheellisistä tiedoista

Auta meitä pitämään kirpputorien tiedot ajantasalla käyttäen tätä lomaketta:

  Nimesi (pakollinen)

  E-mail (pakollinen)

  Kirpputori jota muutos koskee

  Viestisi

  Kirpputorit Oulussa

  5 kommenttia kirpputorista “Pelastusarmeijan Kirpputori – Raksilan myymälä”

  • Ihan sikamaiset hinnat. Eikö pelastusarmeijalle lahjoiteta tavarat jotka myyntiin menevät? Ymmärrän kyllä että pitää palkatkin maksaa, mutta jotain rajaa. Ensimmäistä ja viimeistä kertaa kävin.

   Reply

   • Olen paljon käynyt Helsingissä mm. Fidassa, UFF:n myymälöissä, itsepalvelumyymälöissä, kierrätyskeskuksissa ja myös Pelastusarmeijassa.
    Oulun (Raksila) kirppis on tasokkaasti hoidettu, puhelinpalvelu toimii (varasin juuri yhden tuotteen joka jäi jälkeen) ja hinta-laatusuhde on erinomainen.

    En jaksa käydä läpi valtavia määriä vaatteita joissa paljastuu myöhemmin koituhot, kiertävät saumat tai peräti väärään langansuuntaan tehty leikkaus. Näitä tulee jatkuvasti vastaan mm. UFF:n 2 ja 1 euron päivillä.UFF:n vahvuus on värikoodaus ja volyymi. Paljon tuotteita ja alepäiviä, 5e-päivät ovat ok.
    Kun kaupoissa on alennukset, näkyy asiakaskato UFF:ssä. Kannustan tarkistamaan erittäin huolellisesti tuotteet, palautus ei onnistu maksamisen jälkeen.

    Fida taas pitää korkeahkoja hintoja järjestään, paitsi silloin kun on asiakaspäivät. Kengät eivät yleensä ole laadukkaita, mutta kankaat ovat olleet positiivinen yllätys. Samoin langat, vetoketjut, napit ja korut yms. Ainoa ikävä puoli on hengellinen musiikki, mitä ei pääse pakoon. Jokin neutraalimpi taustamusiikki olisi parempi, toisaalta ymmärrän että halutaan tuoda esiin lähetystyötä ja kristillistä sanomaa. Itse en uskosta huolimatta viihdy siellä pitkään. Uskonnonvapaus on mulle niin kova arvo että pakkosanoma ärsyttää.

    Kierrätyskeskus yllätti minut kahdella tapaa: olin paikalla Kyläsaaressa rouva presidentin vierailun aikana ja löysin pitkät nahkasaappaat pulleista pohkeistani huolimatta. Pitää mainita että Plan B-mallisto olisi mukava saada kiertueelle Ouluun. Myös kodintekniikka ja huonekalut ovat olleet erittäin toimivia joten sieltä ostan jatkossakin jos tulen takaisin pääkaupunkiseudulle.

    Helsingin Pelastusarmeijan helmet ovat käsityölehdet, neuleet ja huivit. Ainoa miinus on kokojen puute, mutta sitä ei esiintynyt tässä Oulun kohteessa.Jos jotain kaipaisin Oulun Pelastusarmeijan Raksilan kirpparille niin se olisi koruvitriini ja Retro-osastoa voisi vielä selkeyttää, koin että vaatteet olivat liian tiukasti toisissaan kiinni. Esteettömyyden kanssa olisi vielä puuhaa, mutta hyvällä mallilla on moneen muuhun liikkeeseen verrattuna ja varsinkin Oulun kaupunkiin. Suosittelen.

  • Tämä on suljettu viime viikolla, harmi.

   Reply

  • Kirppis siirtynyt Kaijonharjuun entisiin Tiimarin tiloihin

   Reply

  • Ei ollut Kaijonharjussakaan enään kirppistä.
   Kuulemma siirtynyt Toppilaan.
   Raksilassa nykyään vissiin Järkikirppis. Ainakin oli keväällä vielä. : ]

   Reply

  Sponsorit

  Kommentoi kirpputoria