Pelastusarmeijan Kirpputori – Limingantulli

KatuosoiteLimingantie 5

Puhelin044 7577 972

Kotisivutpelastusarmeija.fi

Pelastusarmeijan Kirpputori – Limingantulli kertoo:

Pelastusarmeijalla on kirpputoreja eri puolilla Suomea, joissa myydään halpoja käyttövaatteita.
Kirpputorien tuotolla autetaan myös avun tarpeessa olevia.

Limingantullin myymälä, Liiketullin kiinteistö, Limingantie 5
Palvelemme arkisin kello 9.30-18.00 ja lauantaisin kello 10.00-15.00

Meiltä: hyvälaatuiset huonekalut, retrohuonekalut, sisustustaulut, matot, verhot…

Ilmoita virheellisistä tiedoista

Auta meitä pitämään kirpputorien tiedot ajantasalla käyttäen tätä lomaketta:

  Nimesi (pakollinen)

  E-mail (pakollinen)

  Kirpputori jota muutos koskee

  Viestisi

  Kirpputorit Oulussa

  7 kommenttia kirpputorista “Pelastusarmeijan Kirpputori – Limingantulli”

  • Ketä nämä hinnat palvelevat? eivät ainakaan vähävaraisia, opiskelijoita ym. Ihan älyttömät, esim. jotkut hinnat korkeampia kuin kaupoissa. tarkistin erään maton hinnan. Verratkaapa etelän ja muiden kaupunkien kirppiksien hintoihin – osin Oulunkin. Hämmästyttää.


   Warning: Use of undefined constant ckrating_display_karma - assumed 'ckrating_display_karma' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/customer/www/kirpputorihaku.com/public_html/wp-content/themes/kirpputori/functions.php on line 90
   Reply

   • Hinnat todellakin ovat aika korkeita, mutta tingata saa aina! Ja lisäksi ottakaa huomioon että ne joilla on varaa voivat tuotteita ostaa ja niistä saadut rahat käytetään köyhimpien hyväksi. Oikeasti halpoja huonekaluja ja muita tuotteita saa sitten Punaisen ristin kontin myymälästä 🙂

   • Värtössä on kierrätyskeskus, liekö halvin paikka tehdä huonekaluostoksia. Pelastusarmeijalla varmaan saa keskustella hinnoista, ei ole mikään lopullinen.

  • Hinnat ei todellakaan ole vähävaraisten, työttömien tai opiskelijoiden kukkarolle sopivia!! Muilta Oulun kirppiksiltä löytää huomattavasti halvemmalla tavaraa kuin nuista kahesta jotka on oulussa. Kumminki kyse käytetystä tavarasta! Mut voi olla et joutuvat tiloista maksamaan niin isoa vuokraa et hintoja ei pysty pitään alhaisena.

   Reply

  • ihme hommaa ja vielä uskovaisten pitämä. Erehyin ostamaan siistin lampun 5 e mutta se ei toiminutkaan. Vaalea siis blondi ko kaupassa ei suostunut palauttamaan rahojani, olisin mielelläni laittanut rahani toimivaan lamppuun. Viallisten tuotteiden myyntihän se kannattaa mutta tuon blondin äkkijyrkkä asenne yllätti.

   Reply

  • Aivan älyttömät hinnat!!! Kerran vein vahingossa ” talvivaatepaketin” ko. kirppikselle ja oli lauantai. Myymälä auki vasta maanantaina ja mennessäni kyselemään vaatteita niitä ei löytynyt yhtään. Jonkin ajan kuluttua näin liikkeen myyjättären kulkevan vaatteissani! Sen jälkeen en liioin ole asioinut näillä kirppiksillä, muualla kyllä!

   Reply

  • Onko tämä kauppa enään toiminnassa??

   Reply

  Sponsorit

  Kommentoi kirpputoria