Paljekirppis

KatuosoitePaljetie 12

Puhelin040 536 6177, (08) 5316 550

Kotisivutpaljekirppis.fi

Paljekirppis kertoo:

Paljekirppis – Kannattavaa kierrätystä!

Paljekirppis on Oulussa Karjasillalla sijaitseva suosittu itsepalvelukirpputori. Pyrimme palvelemaan monipuolista asiakaskuntaamme lähes 400 kirpputoripöydällä ja siisteillä valoisilla toimitiloilla.

Kirpputorituotteiden lisäksi myymme myös edullisia uusia tuotteita. Ostosten lomassa voit nauttia viihtyisässä kahviossamme herkullisia tuoreita pullia, kahvia ja virvokkeita.

Tervetuloa myymään ja tekemään löytöjä!

Liikkeessämme on tallentava kameravalvonta.
Maksuvälineenä käy käteinen, pankkikortti ja visa electron -kortti.

Ilmoita virheellisistä tiedoista

Auta meitä pitämään kirpputorien tiedot ajantasalla käyttäen tätä lomaketta:

  Nimesi (pakollinen)

  E-mail (pakollinen)

  Kirpputori jota muutos koskee

  Viestisi

  Kirpputorit Oulussa

  29 kommenttia kirpputorista “Paljekirppis”

  • Oulun suurin ja parhain kirpputori! Myyjät eli tavarat vaihtuvat todella tehokkaasti!

   Reply

  • Kirpputori on iso ja siellä käy paljon väkeä. Huono puoli on, että se on myös sotkuinen, tavarat katoavat jättimäiseen “löytötavaralaariin” ja mahdollisesti osa varastetaan. Monenlaatuista ja monipuolista tavaraa. Jatkossa siellä mieluummin ostajana kuin myyjänä.

   Reply

  • olen asioinut kirpputorilla sekä ostajana että myyjänä. Kirpputori on iso ja ihan mukava henkilökunta palvelee. On mukava istahtaa välillä kahvin ääreen. Sillä kahvi on aina tuoretta ja pulla myös. Siellä voi tehdä hyviä löytöjä. Tuotteiden hinnat ovat aika kohdillaan. Joskus hinnat ovat korkeita, mutta pakkohan ei ole ostaa! Tuotteen kunnon mukaan hintapyyntö, niin kaupaksi käy. Itseltäni on varastettu tavaraa, isomman kokoistakin, myös pieniä tuotteita on sujahtanut varkaiden mukaan. Kannattaa laittaa hälyt vähänkin arvokkaampaan tuotteeseen. Harmittaa se, että tuottoa on vähän vaikea saada, koska pöytävuokra on aika korkea siihen nähden, miten huonosti siellä on toteutettu valvonta ja tavaraa varastetaan. Harkitsen kirpparin vaihtoa näin myyjän roolissa. Ostajana käyn varmaan edelleen myöhemminkin.

   Reply

  • mukava kirppis!

   Reply

  • Ihan kiva kirppis, mutta monella tapaa sekava. Pöydissä liikaa tavaraa, pöytiä liikaa, jotenkin kaikkea liikaa. Yleensä tykkään kiertää ja katsoa tarkkankin pöydät, mutta täällä iski epätoivo. Ei millään jaksanut kiertää kerralla koko kirppistä. Tein muutamia löytöjä, mutta useimmat tavarat taisivat jäädä tavararöykkiöiden alle piiloon… Vinkkinä myyjille, vähemmän on enemmän, siististä pöydästä on kiva ostaa. Hinnat vaihtelivat rajusti, osa oli selkeästi ylihinnoitellut romunsa. Mutta joukossa toki aina iloisia yllätyksiä ja hyviä löytöjäkin.

   Reply

  • PLIIS ÄLKÄÄ varastako tavaroita! Pienet tavarat näyttävät sujahtavat helposti laukkuun! Harmittaa, ettei mitään pientä voi viedä ja hälyyttimetkin maksavat 0.50 €. 50 % tavaran hinnasta :< Vartija tonne pitäs palkata valvomaan taskuvarkaita! Jos ei ole varaa ostaa niin ÄLÄ SILLON OSTA ÄLÄKÄ OTA, vaan tavarat kiltisti oikeisiin paikkoihin & säästämään sitä rahaa niin ei tarvi varastaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Reply

  • Levoton ja sotkuinen paikka. Käytävät liian ahtaita varsinkin kun isoääniset emännät kakaroineen jumittuvat keskelle käytävää!

   Reply

  • Liikaa pöytiä, ahdasta ja sekavaa/sotkuista. Käytävillä ei mahdu kaksia kärryjä menemään kunnolla rinnakkain, mitään mahdollisuuksia ei ole ohittaa esim. lastenrattaiden kanssa. Mutta löytöjä on tältäkin kirpputorilta tullut tehtyä. Myyjäksi en ko. kirppikselle kuitenkaan lähde.

   Reply

  • Hyvä kirppis, mut ei haittaa vaikka ois pienempikin. Aina tarjolla tuoretta pullaa ja kahvia. Ystävällisestä henkilökunnasta plussaa!

   Reply

  • Kalliit pöytävuokrat. Osassa pöydissä samat tavarat kuukaudesta toiseen! Kiinalaista rihkamaa osissa pöytiä parhaimmilla paikoilla! Likaista ja pölyistä. Jotkut pikkuöttiäisit juoksi lattianrakoon!

   Reply

  • Tosi paljon myyjiä ja asiakkaita. Oma pöytäni ollut viikon perimmäisessä nurkassa (!) ja
   olen päivittäin vienyt kopallisen uutta myytävää ja siistinyt paikan. Uteliaisuuttani kysyin kolmannen
   päivän jälkeen väliaikasummaa, kun täällä siitä varastamisesta kohkataan niin paljon, mutta
   tienattu summa tuntui huiman isolta eli eipä noita niin paljon ole povariin pistetty!!
   Jonot kassalla koko ajan kertoo että tavara kiertää hyvin. Itse myin omia vaatteita/kirjoja/kenkiä ja
   hyvin on kauppa käynyt!

   Reply

  • Ihan kelpo tavaraa voi löytää. Ylihinnoiteltu pöytävuokra. Koska tavaraa varastetaan, pitäisi tuohon hintaan olla vartiointia ja puhtaampaa, hälyjen oltava halvempia. Selkeästi tunkkaista ja likaista. Alkaa henkeä ahdistamaan kesken kierroksen, vaikka ei ole allergioita eikä astmaa. Pöytävuokraa alennettava tai tason parannuttava, että hinta-laatusuhde tulee kohdalleen.

   Plussaa on ystävällinen henkilökunta ja tuore pulla.

   Reply

  • Hirvittävän sekava ja täyteen ahdettu kirppis. Taso huomioon ottaen ihan liian kallis vuokra. Parkkipaikkoja tosi vähän siihen nähden, miten paljon ihmisiä kirpparilla asioi. Ihmettelen miten työntekijät jaksavat olla aina ystävällisiä ja hymyileviä, vaikka melkein aina on pitkät jonot kassalle ja kova kiireen tuntu.

   Suurena miinuksena se, että hälytyksiin ei aina reagoida. Olen itse ollut asiakkaana kassajonossa, kun ulko-ovella on hälytin hälyttänyt. Molemmilla kerroilla työntekijät vähän nostivat päätään ja katsoivat oven suuntaan, ja jatkoivat sitten asiakkaiden ostojen rahastamista. Yksikään ei juossut ovelle, eikä pyytänyt oven luona poistumassa olevia asiakkaita tulemaan takaisin. Tästä johtuen ihmettelen onko mitään hyötyä myyjän ostaa ja maksaa hälyttimistä, jos näpistelijät pääsevät poistumaan ovesta kenenkään reagoimatta tilanteeseen.

   Olen ollut myös myyjänä. Plussaa se, että asiakkaita käy paljon, joten on mahdollista saada hyvä myynti. Miinusta se, että usein pienet tavarat “häviävät” pöydästä. Itselläni on myös hävinnyt useita dvd-levyjen kansia. En voi käsittää mitä niille tapahtuu: näpistääkö joku kannet eikä huomaa, että sisällä ei ole levyä? Vai kulkeutuvatko kannet muiden myyjien pöytiin, ja myyjien lopettaessa myyntinsä vievät kaikki tavarat kotiinsa takaisin, eivätkä vaivaudu tarkistamaan ovatko tavarat omia vai muista pöydistä kulkeutuneita? Asiaa ei auta edes se, että kirjoitan kansiin “levyn saat kassalta”, ja tosiaan levyt ovat aina kassalla, en koskaan jätä niitä pöytään kansien kanssa. Kuka vie tyhjiä kansia??

   Erittäin suuri miinus on myös se, että asiakkaat sotkevat pöydät jättämällä muiden pöytien tavaroita vääriin pöytiin. Jos tulee katumus, eikä haluakaan ostaa sitä tavaraa mikä kädessä on, niin eikö sitä voi jättää kassalle, eikä hylätä lähimpään pöytään? Ottaa päähän se, kun omassa pöydässäni on ihan vieraita tavaroita, jotka pahimmillaan ovat ihan ala-arvoista tavaraa, ja peittävät omat tavarani alleen. Esim. muutama epäsiisti vaaterätti ryntättynä siistin pöydän tavaroiden päälle saa kyllä muut asiakkaat ohittamaan pöydän – ei kukaan huomaa, että huonon tavaran alla on hyvää tavaraa ja siisti pöytä.

   Tavaroita katoaa tällä kirppiksellä todella paljon, eikä niitä takaisin saa. Kirppari on liian suuri, että aina jaksaisi käydä kaikki muut pöydät läpi, josko omia hävinneitä tavaroita niissä olisi. Muutaman kerran on käynyt myös niin, että pöytääni on ilmestynyt outoja tavaroita, mutta minun pöytäni numerolla olevalla hintalapulla, joka on päivätty joskus “aikoja sitten”. Eli ovat jonkun aikaisemman myyjän tavaroita, jotka ovat kiertäneet ties missä, viikkotolkulla.

   Joskus käytän tätä kirpparia uudestaankin myyjän ominaisuudessa, mutta ainoastaan sen takia koska parempia vaihtoehtoja ei valitettavasti ole. 🙁

   Reply

  • ihan ok paikka paitsi että kannattaa olla tarkkana ja jo etukäteen laskea paljoko ostokset tekee,nimittäin jo kaks kertaa käyny niin että joku tuote on maksanut 0,50senttiä ja kassalla on laitettu sen hinnaksi yli 5e!!!!!! on likasta ja parkkipaikkoja on liian vähän. ei kantsi jättää autoa kadunvarteen ko voi saada sakot.

   Reply

  • kirppiksen hintataso noussut ja nettisivut ihan kaameat!

   Reply

  • Olisi mukava tietää niiden nättien kassamyyjien nimet 🙂

   Reply

   • No senkun kysyt sitä samalla kun kun pyydät neitoa kahveelle. Eihän deittailu ennenkään mitään nimilappuja ole vaatinut. 😉

  • minä olen huomannut sen että haukkumisia tulee paljon mutta antakaa joskus positiivistakin palautetta tämä kirppis on iso myönnetään mutta täytyyhän siellä olla vetovoimaa kun jatkuvasti joutuu jonottamaan paikkoja ja siisteydestä eihän täysin siistiä kirpparia missä ei ole roskaakaan ei semmoista ole pitää katsoa laajemmasta näkökulmasta asiaa yksi kommentoija halusi tietää kassamyyjien nimet miksi ihmeessä kun menet kassalle maksat ostoksesi otat kuitin asia on ok jos myyjä antaa takaisin väärin se pitää heti korjata miksi siis nimiä hehän tekevät vain työtään saattaa olla stressi päällä ja väsyneitä he ovat vain ihmisiä kuten mekin asian voi kääntää näinkin kun käyt kaupassa ethän sinä kysele myyjän nimeä

   Reply

  • Kotisivuilla on pöytävuokriksi ilmoitettu 16, 30 ja 36 euroa, pöytäkartasta ei kuitenkaan löydy yhtään 16 euron pöytää. “Näkymättömässä” kakkoskerroksessa, jossa oikeastaan kukaan ei käy, joten pöytävuokran pitäisi olla max 5 euroa?
   Suomi24-keskustelupalstalla kerrottiin, että vaihtorahana saattaa saada kahden euron kolikon sijasta Thaimaan baht-kolikon, joten olkaapa tarkkana.
   Kiva olisi tietää, mistä merkillisestä on kaivettu se vastenmielisääninen Rane, joka kailottaa kovaan ääneen ja moneen kertaan kirpparin sulkemisajan lähestyessä. Itse yritän ehtiä ulos ennen niitä umpityperiä nauhoitettuja spiikkejä, mutta kassoilla on melkein aina tooooosi pitkät jonot.
   Pöytien paljous ei ole mikään miinus, aika pian katse harjaantuu siihen, että kannattaako pysähtyä ollenkaan. Ja pari hintalappua tarkistamalla selviää myös (toiveajattelu)hinnoittelukin.
   Käytävät ovat kyllä niin tarkkaan mitoitettuja, että kahden ostoskärryn kohtaamis/ohitustilanne vaatii hieman taiteilua, lastenrattaat/-vaunut vaativat toiselta peruuttamista. Ja ne itämaiset krääsäpöydät, ne on helppo ohittaa.

   Reply

  • Hirvittävä, miten paljon tavaraa varastetaan! Olin mukana eka kerran ja järkytyin varastelun määrästä, vaikka minua oli varoitettu asiasta. Ei kannata tuoda myyntiin mitään pientä tavaraa, jos niistä haluaa oikeasti jotakin.

   Reply

  • Oulun paras kirppis.

   Henkilökunta ja puitteet +.

   Keskustelussa kommentit liian täysistä pöydistä ei ole kirpparin syy. Lähinnä tavaran tuojan vika, kuin myös jos myyjä myy likaisia tuotteita. Varastelusta, harmittava juttu.

   Reply

  • Sinäänsä ostajalle mielenkiintoinen kun paljon valinnan varaa mutta myyjänä sieltä ei paljon saanut. Varmaan juuri siksi että moni ei aina edes kulkenut oman pöytäni ohi kun valinnan varaa on niin paljon. Lasten vaatteita enimmäkseen.

   Reply

  • Onko sunnuntaina auki?

   Reply

  • Vuokraan Oulun Paljekirppikseltä pöydän kahdesti vuodessa koska sinne on helppo kulkea.
   Henkilökunta ystävällistä. Pöytävuokra on kallis, yksin ei kannata vuokrata mutta kaverin kanssa edullisempaa ja saa enemmän erilaisia tuotteita myyntiin. Myymmekin “koko suku” yhdessä tarpeettomaksi käyneitä vaatteita ja urheiluvälineitä sekä sisustus-ja taloustavaraa. Kaupaksi ovat menneet aika hyvin mutta hinta ei saa olla liian kova, eikä tietenkään kannata myydä toppatakkia toukokuussa vaan sesonkiin sopivaa tavaraa. Lapsille ja lapsenlapsille on löytynyt hyviä vaatteita jotka sitten voi tuoda uudestaan myyntiin kun käyvät pieniksi.
   Tavaroita myyntipaikalta toiseen kuljettavat asiakkaat todella suututtavat. Meiltä ei ole onneksi paljon varastettu, jotain yksittäisiä juttuja on kadonnut, mutta saisi siellä vartija olla näkyvästi liikkeellä.

   Reply

  • Olen samaa mieltä että on pölyistä, mutta myös jotkut myyjät tuovat likaisia ja pölyisiä tavaroita myyntiin joka on ällöttävää. Eikö vois puhdistaa tavarat ja että vaatteet ovat puhtaita, lisäähän se myyntiä kun ovat siistejä. Myös pöytiä välillä järjestellä, sekä ostajat älkää sekoittako pöytiä, tiputelko vaatteita hengareilta. Laittakaa takaisin mistä otitte niin pöydät pysyvät siisteinä. Myös henkilökunta voisi aina välillä kuuluttaa pöytien siisteydestä ja tavaroiden takaisin viemisestä jos ei ostakkaan jotain tavaraa. Varmasti moni on ollut siellä myymässä ja ostamassa niin pitäis tajuta. Henkilökunnalle jotkut neonliivit päälle että tunnistaa henkilökunnan jotka kävisivät kiertelemässä välillä taloa. Asiakkaat eivät varastelisi ja sekoittaisi pöytiä niin paljon.

   Reply

  • Oulun parhaita kirppareita. Erityisesti plussaa nyt alennetuista pöytävuokrista, kannattavampaa myyjien kannalta.

   Itse olen ollut myymässä monta kertaa, eikä minulta kovin paljoa ole tavaraa varastettu – ennemminkin omaa tavaraa on lyötynyt muiden myyjien pöydistä. Palje vetää hyvin asiakkaita, mikä on myyjälle plussaa, sillä tavara menee hyvin kaupaksi, jos osaa hinnoitella oikein ja kohtuullisesti.

   En kylläkään ymmärrä, miksi täällä valitetaan kuinka SUURI kirpputori on? Sehän on just hyvä juttu, kun on tavaraa laidasta laitaan, ja voi tehdä edullisia löytöjä, kun myyjiä on paljon.

   Reply

  • Varmaan tällä kirpparilla olisi vara hieman kasvattaa pöytäkokoa ainakin jollekkin käytävälle. SUMA SEISOO 🙂

   Reply

  • Varastelevat asiakkaat harmittavat. Siististi pakatut tuotteet revitty ulos paketista ja tyhjät kuoret vaan jäljellä hintalappuineen. Aivan järkyttävää miten paljon tällä kirpparilla tavaraa varastetaan. Onneksi on myyjän kannalta tullut kilpailevia yrityksiä.

   Reply

  • Meiltä varastettiin arvokas vanhojentanssipuku
   ja on kyllä harmillinen olo, kun kerta varkaita löytyy eikä hälyttimiä muistettu ostaa.
   *
   Mutta asiasta puheen ollen ärsyttää kun niin pitkät jonot noihin pöytätiloihin,
   mutta siitähän vaan plussaa että myyjät vaihtuu suht nopeesti ja tavaraa
   kiertoon.. Löysin itsekin paljon ostettavaa, ja ei siinä, oulun parhaimmasta
   päästä tämä paljekirppis.
   *
   Ps. Mahtavaa, että oulussa on niin paljon halukkaita myyjiä, + ostajia tottakai. 🙂

   Reply

  Sponsorit

  Kommentoi kirpputoria