Oulun NNKY:n Kellarikirppis

KatuosoiteAsemakatu 15

Puhelin044 5771 838 (Arja Tiepuoli)

Kotisivut

Oulun NNKY:n Kellarikirppis kertoo:

Tervetuloa Oulun NNKY:n kellarikirppikselle!

Valikoimassa on runsaasti vaatteita, kenkiä, kirjoja ja kodin pientarvikkeita. Toimimme vapaaehtoisvoimin ja kirpputorin tuotot menevät Oulun Nuorten naisten kristillisen yhdistyksen (NNKY) toiminnan hyväksi. Hinnat ovat todella edulliset: yksi vaate 1,50€, kolme vaatetta 3 € ja muovikassillinen vaatetta 5€.

Kirpputorille pääsee Uusi muoti -liikkeen vierestä sisäpihan kautta. Esteetöntä kulkua tiloihin ei valitettavasti ole, sillä kirpputori sijaitsee kellarikerroksessa, jonne on jyrkät ja kapeat portaat. Tilat ovat pienet ja ahtaat mutta tunnelma sitäkin parempi!

Tervetuloa!

Ilmoita virheellisistä tiedoista

Auta meitä pitämään kirpputorien tiedot ajantasalla käyttäen tätä lomaketta:

  Nimesi (pakollinen)

  E-mail (pakollinen)

  Kirpputori jota muutos koskee

  Viestisi

  Kirpputorit Oulussa

  3 kommenttia kirpputorista “Oulun NNKY:n Kellarikirppis”

  • Hei! Onko kirpputori vielä olemassa? 🙂


   Warning: Use of undefined constant ckrating_display_karma - assumed 'ckrating_display_karma' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/customer/www/kirpputorihaku.com/public_html/wp-content/themes/kirpputori/functions.php on line 90
   Reply

   • NNKY ainakin yrittää vuokrata eteenpäin ko. osoitteessa olevan toimitilan. Voisi olettaa, että kirppis on lopetettu tai siirtynyt.

  • On kirpputori vielä toiminnassa. Avoinna keskiviikkoisin ja torstaisin. Tarkemmat aukioloajat löydätte mm. Oulun nnky:n kotisivuilta.

   Reply

  Sponsorit

  Kommentoi kirpputoria