Järkikirppis

KatuosoiteAlasintie 10

Puhelin040 733 1933

Kotisivutjarkikirppis.fi

Järkikirppis kertoo:

Järkikirppis tarjoaa asiakkaidensa käyttöön n. 300 kappaletta erittäin siistejä ja tilavia myyntipöytiä. Olemme panostaneet erityisesti asiakkaidemme viihtyvyyteen sekä myynnissä olevien tavaroiden selkeään esillepanoon. Olemme Oulun alueella toimivista kirpputoreista kokoluokaltaan keskisuuri, mutta silti kiistattomasti keskeisimmällä paikalla koko kaupunkia!

Limingantulli on alueena lähes koko Oulun päivittäistavaran myyntikeskus. Ympäristössämme toimii suuria kauppakeskuksia, mm. J. Kärkkäinen toimii naapurissamme. Liikennevirta on todella raju, mutta silti meillä on tarjota riittävästi paikoitustilaa asiakkaillemme.

Tiloistamme löytyy myös lapsia varten viihtyisä leikkikeskus sekä perheen pienimpiä varten myös hoitohuone pesupaikkoineen.

Tervetuloa Järkikirppikselle koko perheen voimin!

Ilmoita virheellisistä tiedoista

Auta meitä pitämään kirpputorien tiedot ajantasalla käyttäen tätä lomaketta:

  Nimesi (pakollinen)

  E-mail (pakollinen)

  Kirpputori jota muutos koskee

  Viestisi

  Kirpputorit Oulussa

  33 kommenttia kirpputorista “Järkikirppis”

  • eikö kirpputori ole nimeltään kärki-kirppis?!
   kävin kirpputorilla ensimmäisellä viikolla, miinusta ahtaat tilat / käytävät, huonot kärryt, ei lapsiystävällinen! Plussaa sijainti!

   Reply

   • Parasta kirpparilla on nimenomaan hyvät, tilavat käytävät ja muut tilat (paras Oulussa). On lapsiystävällinen esim. lapsille nurkkaus ja on tilaa liikkua lasten kanssa. Hyvät parkkipaikat ja sijainti. Miinusta on, etteivät asiakkaat oikein ole kirpparia “löytäneet”. Syynä tähän taitaa olla yhden kirpparin ylivoimainen ja vakiintunut asema Oulussa.

  • Moikka Minna! Kärkikirppis on vaihtanut nimeään Järkikirppikseksi 🙂

   Reply

  • Hyvät tilat ja siistiä,mutta siihen kaikki hyvä jääkin.Vaikeuksia tuli kun huomasin että en ollut saanut tositteita mistään saamastani tuotosta. Ja sana vastaan sana ei kelvannut kun huomasin puutteita maksuissa.Kuitteja ei minulle annettu kertaakaan.Kolme kertaa oli tilitys.Allekirjoitin tilit,mutta käteen viimeisellä kerralla eri summa.Vasta kotona huomasin 100 euron puutteen.Kassa kuulemma täsmäs,mutta mitä kassaan syötettiinkään,kun tositetta en saanut.
   Luin edellisen palautteen jossa sanottiin ettei tarvitse tuoda sinne enää tavaroita.Minulle ei tarvitse sellaista kirjoittaa,kun en varmasti astu sisää paikkaan.Sattuiko vain minulle kaikki tämä !!.Surullinen mummo 65v.

   Reply

  • Hyvä myynti omista kamoista, sijainti plussaa ja lasten leikkinurkka. Henkilökunta ei erityisen palveluhenkistä, kiirettä pukkaa ja se näkyy naamasta ja kuuluu äänestä…
   Hinnat kuitenkin pääasiassa kohdillaan, joten ihan jees paikka jossa taidan käydä jatkossakin. Erityisesti ite tykkään kun jaksan kiertää koko paikan…

   Reply

  • Itse ainakin tykkään järkikirppiksestä: jaksan hyvin kiertää koko kirpputorin läpi, käytävät ovat tilavat ja yleisilmekin on siisti. Pidin viikon ajan pöytää ja vaatteet kyllä menivät hyvin kaupaksi (möin nuorten vaatteita), joten jatkossakin tulen asioimaan järkikirppiksellä niin myyjänä kuin asiakkaanakin :). Kannattaa vain muistaa ettei ylihinnoittele tuotteita..

   Reply

  • Itselle kävi Järkikirppiksellä niin että edellisenä päivänä laitettuun pöytään oli joku ihana seuraavana päivänä hakenut kassalta “kaikki -50%” – lapun ja kiinnittänyt sen pöytäämme. Siinä sitten tietysti paras tavara oli jo vaihtanut omistajaa puoleen hintaan tietämättämme. Olisikohan kirppiksen pitäjän ollut syytä tarkistaa kyseisen lapun (joka haettava kassalta) hakijan henkilöllisyyttä. Lapussa kun on vielä pöydän numerokin ja tiedossa varmaankin myös pöydän vuokraajan nimi. Niin että varokaa kun viette tavaroitanne Järkikirppikselle.

   Reply

  • Hyvä se on ja etenkin se vakikassa typy, se on niin ihana !

   Reply

  • En toista kertaa vie. Katoaa liikaa tavaraa. Valvontaa ei ole tai se on helppo kiertää.

   Reply

  • En saanut pyynnöstäkään erittelyä tilityksestä. Vain loppusuman. Ei voinut tarkistaa mitä mennyt ja mitä viety ja onko vedetty jotain välistä. Jotain mättää tässä paikassa

   Reply

  • Olen ollut myyjänä ja ostajana.Henkilökunta on aina ollut ystävällistä ja auttavaista. Iso kiitos paikan siisteydestä, jo sisälle tullessa on hyvä tuoksu, ei mikään lumppukaupan haju. Paikassa on helppo liikkua, käytävät senverran tilavia, että ohituskin onnistuu.

   Reply

  • Sattumalta matkalla Konttiin eksyin tänne. Oulun paras kirpputori! Mukaan tarttui lähinnä lastenvaatteita ja leluja. Toisin kuin radan toisella puolella, täällä pöydät olivat pääosin siistejä eivätkä liian täynnä ja kirppiksen jaksoi kiertää kerralla läpi. Tavara ei ollut ylihinnoiteltua, joka yleensä on ollut Oulun itsepalvelukirppisten kirous (kulahtaneita H&M:n viiden euron paitoja myyty hintaan 3,50). Ehdottomasti alan käydä täällä joka Oulun reissulla!

   Reply

  • Joo ei ole minun juttu tämä kirppis.

   Reply

  • Ehdottomasti lemppari kirppis Oulussa. Tilavat käytävät, siisti kirppis ja tavara pääsääntöisesti hinnoiteltu juuri niin kuin pitääkin. Ainoan miinuksen annan lasten leikkipaikalla olevista julmetun kokoisista autoista. Ei ole mitään järkeä laittaa kirpputorille kahta älyttömän isoa polkuautoa, joilla sitten palloillaan ja jumitetaan muiden asiakkaiden tiellä.

   Reply

  • Siisti kirppis. Olisi tosi mukava käydä ellei olisi vähän epäystävällinen henkilökunta. Totisia ja kyllästyneen oloisia.

   Miinusta äideille, joiden lapset itkevät, mankuvat ja huutavat. Voisi silti opettaa käyttäytymään kirppikselläkin. Miinusta myös äideille, jotak tulevat vaunujen tai lastenrattaiden kanssa ja täyttävät käytävät ettei ohi mahdu menemään ja jos pyytää että “anteeksi, kun menisin tästä” niin saa murhaavat katseet osakseen.

   Myyjät, jotak tuovat esim mattoja tiukkaan muovikääröön pakattuna, huomioikaa, että kääre on sellainen että saa sen uudelleenkin laitettua. Ei voi ostaa mattoakaan jos ei näe että on virheetön. Itse ostin kaksi seinälamppua, ja kumpikin oli rikki. Mutta lampuissa ei ollut merkintää toimimattomuudesta.

   Myös kirpputoritavaran on oltava toimiva ja ehjä, ellei rikkinäisestä ole mainittu. Osa hinnoittelussa on mennyt pahasti “metsään”. Myyjät, laittakaa hinat selliset millä itsekin ostaisitte.

   Reply

  • Siist, valoisa i ja sopivan kokoinen kirppis, löytyy lastenhoitotila, wc ja kahvipaikka.

   Miinusta, ettei ole myynnissä esim. pillimehua. Miinusta myös isosta leluautosta, pienemmätkin riittäisivät. Alue pitäisi rajata jotenkin, pienet kun innostuvat pärräämään ympäriinsä ja saattavat aiheuttaa ärtymystä (minua ei haittaa).

   Asiakaspalvelussa olisi parantamisen varaa, voisi edes silmiin/kohti katsoa, kun asiakas maksamassa ja odottaa, että asiakas saa kerättyä tavaransa tiskiltä. Hymy olisi kiva, myös huonona päivänä :)…

   Käyn silloin tällöin, toivottavasti jatkaa, mutta kuittihommat saatava selviksi (jos ylläolevat kirjoitukset pitävät paikkansa).

   Reply

  • Kiva kirppis. Voi viedä yhden suuremman tavaran tuloeteiseen myyntiin. Ostajat lisääntyneet, hyvin menee tavara kaupaksi. Siisti ja kohtuulliset hinnat pöydissä.

   Reply

  • Myyjänä en suosittele viemään mitään kovin arvokasta, häviää = varastetaan pöydästä.

   Reply

  • Pari kertaa käynyt, ja aina sama juttu. Henkilökunta todella epäystävällisen oloista ja tiuskivaa. Ei tee mieli ostaa mitään, koska kassalla sitten tiuskitaan ja katsotaan todella ynseästi. Mieluummin kävisin asiakkaana täällä kuin esim. Paljekirppiksellä, koska täällä tilaa kiertää ja tuntuu, että voi hengittää helpommin. Jos henkilökunta ei muuta asennettaan, niin en täällä enää käy.

   Reply

  • Kirppis yrittäjä ei mahda mitään asiakkaitten hinnoittelulle. Jokainen on vastuussa itse siitä, että kauppa käy.

   Mutta, mutta…asiakkaitten käytös on ihmeellistä. Kuljetetaan tavaroita pöydästä toiseen. Törkeää! Pitää kiertää koko kirppis läpi ja aina löytää omia myyntitavaroita toisten pöydistä.

   Jos tunnistat itsesi tai lapsesi piirteet tästä, paranna tapasi. Jos otat ja et sitten ostakkaan niin palauta tavara oikeaan pöytään!

   Reply

  • Kaupungin paras kirppari !! Varsinkin viikonloppuisin mukava käydä kun ulkona niin mukava ja palveleva
   myyjä.Ja aina yhtä ystävällinen ja asiakasta huomioon ottava !!

   Reply

  • Olen minäkin ihmetellyt kovin totista sakkia on henkilökunta, ei hymyilytä ei. Muuten kiva mutta pölyinen.
   Penskat ajelee isoilla autoilla tukkeena ja jalkoihin. Löytöjä kuitenkin monesti, myyjänä kauppa käy myös.

   Reply

  • Pari kertaa olen käynyt ja saman pistänyt merkille kuin näköjään moni muukin;
   henkilökunta on todella ynseän oloista!!!

   Reply

  • Viime vuonna ajattelin vielä että Järkikirppis on jotenkin erilainen siisteydessän ja selkeydessään kuin muualla ja sain myös omista pöydistäni aina hyvät tuotot, noin 160 euroa viikolta.

   Nyt on kuitenkin paikka mielestäni täysin muuttunut ja kuten moni sanoo niin henkilökunta on asenteeltaan TODELLA tympeitä ja jostain syystä pöytätuototkaan ei ole läheskään samaa luokkaa, liekkö kävijämäärät laskeneet.

   Sen lisäksi edellisellä kerralla kun myin siellä minulta varastettiin paljon tavaraa. Työntekijöitä tämä ei asiasta kerrottuani voinut vähempää kiinnostaa! Koruja ja meikkejä sun muita hävisi pöydästäni ja meikki- ja vaatepaketteja oli menty avaamaan ja esim 8 vesiväripaletin pakkauksesta oli menty pöllimään neljä! Siis tätä juuri tapahtuu kun henkilökuntaa ei selvästi kiinnosta pätkääkään että mitä siellä hyllyjen välissä tapahtuu!

   Mielestäni on myös todella naurettavaa että kun laittaa -50% alennuksen pöytään niin vaikka se koskisi kaikkia tuotteita niin silti niihin joka jumalan hintalappuun pitää käydä lyömässä se alennus leima. Ja leimasimia on tasan yksi JA siitä ei ikinä tule mitään JA siitä vielä peritään 50 senttiä vuokraa!! naurettava meininki. Päätin siis viime kerran jälkeen että en mene enää koskaan vuokraamaan järkikirppikseltä pöytää, mikä on sääli sillä pidin siitä paikasta niin kovin aikaisemmin.

   Sen sijaan suosittelen kaikille tien toisella puolella olevaa OK-kirppistä, siellä on valoisat ja selkeät käytävät joissa varastaminen ei varmasti onnistu niin helpolla ja henkilökunta on todella mukavaa ja aidosti kiinnostunut paikan pyörittämisestä. Olen käynyt siellä nyt kahdesti ja joka kerta tehnyt uskomattomia löytöjä ja ostanut 40 euron edestä tavaraa! Sinne menen ensi kerralla myymään, suosittelen!

   Reply

  • Olen asioinut kirpparilla asiakkaana en koskaan myyjänä. Olen tehnyt sen havainnon, että joissakin pöydissä pyörii sama tavara kuukausia ellei vuosia. Olisikohan aika vaihtaa. Olen myös kuullut että paljon on ollut myyjillä hävikkiä, miksiköhän sitä ei saada kuriin??????Pöydät ei aina niin järin siistejä. Varsinkin sisääntulokäytävä kamala. Myyntipöydätkin pieniä ja ahtaita. Kyllä sieltä joskus voi löytää ihan hinta/laatu suhdettakin olevaa ostettavaa. Kuitenkin toivoisin enempi siisteyttä.

   Toisella puolen tietä on myös OK-kirppis joka on valoisa ja henkilökunta mukavaa ja asiakasmyönteistä. Hyllyt ovat kuulemma muokattavissa omien mieltymyksien mukaan. Asiakaskuntaa varmaan pitäisi saada lisää, niin että käykääpäs kirpputorin kävijät katselemassa siellä ja antakaahan mielipiteitä. Itse varmasti lähtisin myymään mieluummin OK-kirppikselle jos valita pitäisi.

   Reply

  • Onko muilla ollut tilityksiä väärin? Meillä oli tarkka kirjanpito tavaroista ja niiden hinnoista. Yksi “katosi”, muista jäi rahaa tilittämättä useita kymppejä, koostuu väkisinkin usean tavaran väärin veloitetusta/tilitetystä hinnasta. Mokaileeko myyjät näin paljon vai kirjaako ne koneelle eri hinnan kuin velottaa ja vetää välistä, vai onko se itse omistaja mikä tässä nyt varastaa asiakkaiden rahoja? Huomenna menen tekemään rikosilmoituksen ihan periaatteen vuoksi.

   KEHOITAN VAHVASTI MUITAKIN VÄÄRIN TILITYKSEN SAANEITA TEKEMÄÄN RIKOSILMOITUKSEN ASIASTA, muuten saa touhu jatkua kaikessa rauhassa.

   Ja sopimuksia sun muuta höpöä ei muuten tarvi purematta niellä:

   Virhe kirpputorin palvelussa

   Kirpputorin tai vastaavan käytetyn tavaran kauppapaikan ylläpitäjä on vastuussa myymästään palvelusta kuten muutkin palveluja tarjoavat yritykset.

   Käytettyjä tavaroitaan esimerkiksi itsepalvelukirpputorin, verkkokirpputorin tai verkkohuutokaupan asiakkaana kauppaava yksityishenkilö voi vaatia kirpputorin ylläpitäjältä hyvitystä, jos yrityksen palvelu ei vastaa sovittua.

   Kirpputorin pitäjällä on velvollisuus huolehtia siitä, että myyntiin jätettyjen tavaroiden valvonta on asianmukaisesti järjestetty. Yritys voi olla vahingonkorvausvastuussa esimerkiksi varkauden aiheuttamasta vahingosta. Vapautuakseen vahingonkorvausvastuusta yrityksen on pystyttävä osoittamaan, että vahinko ei aiheutunut sen huolimattomuudesta. Vahingonkorvauksena kadonneista tavaroista voi vaatia enimmillään sovittua myyntihintaa.

   http://www.kkv.fi/Tietoa-ja-ohjeita/Viat-viivastykset/tavaran-vika-tai-puute/kaytetyn-tavaran-virhe/

   –> aika kaukana on Järkikirppiksen valvonta, kun voi “omaa pöytää tyhjentää” ihan niin paljon kuin haluaa eikä myyjät edes tarkista henkkareita / ulos kannettavia tavaroita.

   Reply

  • Olen myyjänä ja asiakkaana ollut Järkikirppiksellä.
   Minustakin kirppiksen toiminta oli outoa.
   Tuotteiden myynnistä ei saa mitään tietoa.
   Välitiliä voi kysellä mutta koskaan ei voi olla varma.
   Jos kysyt välitiliä tänään ja se om vaikkapa 79,90 euroa ja menet huomenna kysymään samaa
   Välitiliä summa saattaakin olla 16,90 euroa.
   Kun ihmettelet asiaa, sinulle sanotaan että välitili on katsottu väärästä rivistä.
   Eikä sinua sen enempää kuunnella,
   Epäilen että tässäkin tapauksessa on mahdollista hivenen muuttaa myyntejä muuttaa ilta raportteja ajaessa.
   Vaan minkäs teet?
   Kärsi nahoissas ja maksa omistasi pöytävuokra jos jatkat.

   Reply

  • Hymyä molemmin puolin,paras kirppis Oulussa siisti ,asiakaspalvelu asiallista .Tavara häviöistä syy asiakkaissa vanhempien syytä seurata lastensa toimia niin leikkinurkassa kuin tavara tiskeillä .Peiliin kattomisen aihe jollei homma toimi.Aurinkoisin terveisin vakiasiakas.

   Reply

  • Minulle kävi samoin kuin Ullalle,myyjä syytti poissa olevaa työtoveriaan, kertoen hänen katsoneen väärältä riviltä myyntini, eli välitileihin ei voi luottaa laisinkaan.
   Myyjättärellä kädet alkoi täriseen kuin haavan lehdet,kysyessäni eroavaisuuksista noissa tilityslukemissa.
   Myyjä hoki vain kuinka viivakoodin lukemalla kaikki menee oikealle myyjälle, mutta hintojahan ei ole koodeilla vaan koodilla luetaan ainoastaan pöytänumero.
   Äkkiäkös siinä esim viisi euroa kuitataan 50 senttisenä ja missä loppu 4.50€ ?
   Noissa välitililukemissa oli kohdallani sekä tavaran myynti määrät että summat kovin erilaisia eri myyjän niitä katsoessa.
   Epäilen vahvasti että osa,onneksi mitättömästä summista, meni jonkun toisen taskuun.
   Jatkossa olen sitten asiakkaan tai myyjän roolissa, valitsen jonkun toisen kirpparin.
   Onneksi näitä vaihtoehtoja löytyy, kuin telkkarissa kanavia.

   Reply

  • Minulla oli pöytä useamman kerran järkikirppiksellä. Usein ihmettelin kuinka summat heitteli, kun kysyin välitilin tietoja. Selitys oli yleensä, väärältä riviltä katsottu summa jne..
   Vaikeaa on pöydän vuokranneen todistaa mitään, kun ei mustaa valkoisella ole.
   Tällaisella systeemillä on hyvä huijata pöydän vuokraajia.
   Omalla vastuulla kun viet myyntiin tuotteitasi.
   Nyt löysin hyvän kirppiksen se on 1 kirppis.
   Selkeä myynninseuranta, voit itse seurata myyntiä ja näet kotikoneelta mitä on mennyt ja kuinka saldo kertyy.
   Hieno homma.
   Mukava paikka 1 kirppis, ainoastaan yksi ilmanhapattaja myyjä pilaa ilman. Vaan muut myyjät ovat kivoja.
   Olen tyytyväinen 1 kirppis pöydän vuokraaja

   Reply

  • 1kirppis… mieti kahdesti vietkö sinne mitään myyntiin. Tyttöni laittoi barbie auton myyntiin ja totta kait se varastettiin. En voi kuin ihmetellä että myyjä ei näe jos joku kävelee kassan ohi auto kainalossa tai kassi pullottaen. On senverran iso auto että ei sovi taskuun. Jäi pa..a fiilis koko kirpparista ja sen valvonnasta. Toivon vaan että se joka sen vei leikkii sillä niin että heni pihisee ja toivottavasti kohtaa saman kohtalon itsekin.

   Reply

  • Ihan kohtalaisen kiva kirppis, jossa tosin viime aikoina lisääntynyt trokareiden eli näiden ammattimyyjien pöydät. Keräävät kamaa kierrätyskeskuksesta ja kontista ja satunnaisten myyjien edullisilta pöydiltä ja myyvät sitten omissaan. Itsellä työttömänä aikaa kierrellä kirppareilla niin näihin kiiluvasilmäisiin ammattilaisiin törmää tosi usein, edullisten löytöjen äärellä. Kontista eurolla kolme kappaletta -kristallikynttilänjalkoja on hetken päästä myynnissä järkikirpppiksen vakkaripöydässä 9 euron kappalehintaa, muusta koristeroinasta puhumattakaan. Ei ole oikeaa kirpparitoimintaa, trokarit pilaavat paikan. Uusi kiinanroina on myös lisääntynyt. Jos haluan kiinantavaraa, tilaan sitä kyllä itse ihan sieltä kiinasta. Jos on sama pöytä täynnä posteineen alle euron kiinankoruja niin ei se mitään kirpparitoimintaa enää ole ja kun tämmöisiä uuden tavaran pöytiä ja antiikkitrokareiden pöytiä alkaa olla kymmenittäin, se ei ole enää hyvä asia. Vanhassa paikkaa järkikirkkiskin oli enemmän kirpputori kuin nykyään

   Reply

  • Hei. Hienoa, Järkikirppis myy tavaroita hyvän tekeväisyyteen ja hlökunta on erittäin asiallista ja ystävällistä. Ainut kelju juttu kun isompien tavaroiden myyntinurkka loppui.

   Reply

  Sponsorit

  Kommentoi kirpputoria