Lohjan Keskuskirpputori

KatuosoiteAsemanrinne 15

Puhelin041 444 1177

Kotisivutkeskuskirpputori.com

Lohjan Keskuskirpputori kertoo:

Lohjan Keskuskirpputori sijaitsee tilavassa 600 neliön hallissa ja sisältää 100 myyntipaikkaa. Perinteisen kirpputoritarjonnan lisäksi kirpputorilta löytyy huonekalupuoli sekä kahvio. Lohjan Keskuskirpputori on toiminut jo vuodesta 2004 asti!

Tilavat myyntipaikat (2,3 neliötä) sisältävät pöydän ja alustan sekä rekin (pituus 1,3m) ja tämän alustan.

Lohjan Keskuskirpputori palvelee viikon jokaisena päivänä. Tervetuloa tekemään löytöjä!

Ilmoita virheellisistä tiedoista

Auta meitä pitämään kirpputorien tiedot ajantasalla käyttäen tätä lomaketta:

  Nimesi (pakollinen)

  E-mail (pakollinen)

  Kirpputori jota muutos koskee

  Viestisi

  Kirpputorit Lohjalla

  31 kommenttia kirpputorista “Lohjan Keskuskirpputori”

  • LOHJAN HUONOIN JA KALLEIN KIRPPUTORI…. 🙁

   Reply

  • Kyseessä on totta kai mielipide-asia, mutta minusta Keskuskirpputori on oikein hyvä ja mukava paikka käydä.

   Reply

   • ihan ok myyjät asiallisia ja tavara ehjää ehkä vähän hintava

   • Eikös ne takapöydät ja etupöydät ole ___________n pöytiä 🙂 ! Ei ihme että kehuja tulee kirppiksestä 🙂 Päätelkää itse loput.

  • Lohjan keskuskirpputori on huonontunut vuosi vuodelta. Pääasiassa myyjinä vakiomyyjiä, joilla hinnat “pilvissä”. Vakio myyjien pöydät niin täynnä tavaraa (lasia, posliinia ym. särkyvää), että saa ohi kulkiessa jo pelätä sieltä jotain putoavan ja menevän rikki. Näiden pöytien tarjontaa ei viitsi edes katsoa silloin harvoin kuin enää tulee kyseisellä kirpputorilla käytyä.
   Nyt on myöskin paljon uutta tavaraa myynnissä, mitä ei pitäisi kirpputoreilla olla ollenkaan myynnissä.
   Vakio myyjät sekä uusien tavaroiden myyjät voisi heittää ulos kirppikseltä. Näin kippis uudistuisi ja ihmisten mielenkiinto kyseistä kirppistä kohtaan varmasti lisääntyisi.
   Miten muuten verottaja suhtautuu myyjiin joilla on vuosikausia samalla kirpputorilla samassa pöydässä tavaraa myynnissä?
   Kirppiksen pitäjälle on varmaankin sama kuka siellä tavaraa myy, kunhan he vain saavat pöytävuokrat myyjiltä pois, täytyyhän heidänkin jollain lailla tili tehdä.
   Osto- ja myyntiliikkeistä sekä antiikkiliikkeistä saa tuotteet paljon edullisemmin kuin keskuskirpputorilta.

   Reply

  • Kyllä Keskuskirpputorilta voi tehdä edullisiakin löytöjä, esim. musiikin ystävät.

   Reply

  • Oikein hyvä kirpputori.
   Tavaraa laidasta laitaan ja hinnat vaihtelee edullisesta aika kalliiseen.
   Itse voi päättää ostaako vai ei .
   Tämä pienenä vihjeenä valittajille.
   Ja myyjä siisti sekä asiallinen.
   Kannattaa käydä.

   Reply

  • Kaavoihinsa kangistunut paikallaan polkeva kirppusirkus….kera vessakyylän 😉 Enpä rahojani
   ko. lafkaan enää haaskaa.

   Reply

   • pakko kommentoida tätä että keskuskirpputorilla wc on siisti tosin kuin muissa lohjan kirpputoreissa.. ja kyllä sieltä löytöjäkin tekee,riippuu tosin mitä etsii 🙂

   • No ei noi vessan löydöt kyllä kiinnosta. Enemmän kiinnostaa tietää löytyykö niitä löytöjä sieltä myyntipöydistä.

  • Kyseistä kirpputoria ei ole enää olemassa, sillä se paloi.

   Reply

   • kyseinen kirpputori avataan taas pian,oli kylttejä tien vieressä 🙂

  • Hauska juttu sattui kun oli pöytä vuokralla siellä. Yksi nainen tuli asiakkaista sanomaan että älä tuo mitään arvokasta tänne, sillä se tavara vaihtaa vain pöytää sillä tavara menee muutaman ihmisen läpi kuulemma. Kokeilin yhdellä esineellä ja niin kävi. Samainen asiakas väitti että tavara menee muutamien ihmisten vakiopöytään heti myyntiin. No onneksi minulla ei ollut pöytää sieltä enää kun kirppis paloi tuusan nuuskaksi eikä tilityksiä saanut eikä kotivakuutus korvannut kuulemma. No nythän se taas avataan.

   Reply

   • Minulla oli pöytä kirpputorilla kun se paloi ja kotivakuutukseen tavarani menivät kyllä, joten jokaisella kenellä kotivakuutus on niin sieltä rahat pitäisi saada,itse ainakin sain. Tilityksen myös saa kun aukeaa taas. Ihmetyttää ihmisten kommentointi ja puhe kun asiat ovat todellisuudessa ihan muuta kun mitä kirjotellaan,tosin juttunsa kullakin. Itse vien tavarani takaisin myyntiin kun paikka aukeaa ja noudan myös tilitykseni samalla. Ikävää tuhoa tulipalosta tulee,mutta eihän sille mitään voi varsinkin kun kyse oli ilmeisesti ilkivallasta…

   • Jaa että mikä vakuutusfirma maksoi korvaukset pöytävuokralaiselle ilman viivakoodi myyntilistatositetta (jota ei kyllä kukaan tiedä saaneensa tältä kirppikseltä) tai sitten sen sai vaan harvat ja valitut?! Vai että kotivakuutus maksaa ilman listatositetta jollekin? No hyvin on käynyt jos maksoi 🙂 No ikävä tietenkin kun sattui sellainen ilkivalta- kirppis- tulipalo kun niitä vakiomyyjiäkin oli niin paljon siellä. Mahtavat ihan innokkaina ottaa uuden paikan jos sellainen avataan.

   • Minä sain kyseisen palon seurauksena kotivakuutuksesta 1800 € korvauksen palaneesta tavarasta. Ei ollut arvotavaraa, vaan hyväkuntoista tavistavaraa. Olin rehellinen, lähetin valokuvia ja kirjoitin listan palaneesta tavarasta.

  • Yksi lohjalainen kirppiskävijä tokaisi: “Ei tää ole kiva kirppis kun tavara menee omistajien pöytiin”. No ei tietenkään pidä sellainen paikkansa, että omistajilla voisi olla pöydät ja kaikki halpa ostetaan niille pöydille!

   Reply

  • Ai saa ne myyjät sittenkin tilitykset joilla rahat jäi sisään? (joku väitti täällä ylempänä). Hyvä juttu. Odotetaan siis aukeamista.

   Reply

  • Itse sain myöskin kotivakuutuksesta rahat kun myynnissä oli tavaraa. pyydettiin tekemään lista mitä tavaraa oli myynnissä sekä poliisiraportin numero toimittamaan vakuutusyhtiöön ja kyllä korvaukset maksettiin. riippuu varmaan omista vakuutuksista mitä jokaiselle maksetaan ja ikävuosista mutta rahat ovat kyllä maksettu. kyseisellä kirpparilla ei ole viivakoodilukijaa mutta eipä tuo haitannut korvauksia hakiessa. myös itse odottelen avausta että voi noutaa tilityksen ja pääsisi ostoksille taas.

   Reply

  • Mikä järki hinnoitella tavaransa, viedä myyntiin ja saa vain nuhat käteen? Hyvä tavara menee pilkkahintaan ja niille on ostajat jo ennen kuin menevät edes yleisölle myyntiin. Siis vain käväisevät omassa pöydässä. Olen itse kokenut tämän. No jos se on hyvä ja kannattava juttu niin siitä vaan vaikka kaikki irtain omaisuus kämpästä.

   Reply

  • No johan on kumma kun kirppiksen avaaminen viivästyy! Eikö ole halukkaita pöytävuokralaisia enää jostainsyystä? Nummelassa on hyviä kirppiksiä joilla tekee kunnon tilin. Ja on Lohjan Karismakin oikein toimiva.

   Reply

   • Soitin eilen kirpputorille varatakseni pöytää ja avajaiset ovat 8.3. Remontin takia viivästynyt avaaminen mutta onneksi kohta pääsee viemään tavaroita täysin remontoituihin tiloihin 🙂 länskärissä oli myös mainos että 20e avajaistarjous!

  • […] e-savuke on sähköinen laite. Mikäli ensimmäinen sähkötupakka onkin niin sanotusti susi, menee mielenkiinto ja usko ongelmitta koko […]

   Reply

  • No kallishan tuo avajaistarjous on jos 20 eskoa/pöytä. Nyt on avattu Lohjalla Nummelan puolivälissä Tuike- niminen uusi kirppis (entinen Kamux) ja pysyvästi tosi halpa hinta. En uskalla sanoa paljonko, kun huhun mukaan aika vähän ja pysyvästi. Muutenkin kandee myydä Nummelan kirppiksillä kaikki eikä Lohjalla. Keskiarvo kuulemma Nummelasta 200 eur/viikko kun Lohjalla tavaroista saa keskiarvolta 70 eskoa viikossa. Jos tavara menee ja saa vaivoistaan vain 70 eskoa niin ei maksa vaivaa.

   Reply

   • Keskuskirpparilla on sama hinta kun tuikussa eli 25e viikko jatkossa? itse olen lohjalla myynyt omia tavaroitani enkä pidä 20e kalliina ja kyllä täytyy sanoa että ihan hyvää tiliä olen tehnyt lohjalla,mitenköhän voit jotain keskiarvoa sanoa ihmisten myynnistä muutenkaan,eiköhän jokaisella ole ihan omat myyntinsä joka paikassa,ei varmaan oo eroa myykö nummelassa vai lohjalla.

  • Kävimme kyseisellä kirppiksellä pienen tauon jälkeen. Huonekalu puoli oli tupattu niin täyteen ettei siellä mahtunut kulkemaan kunnolla saati katsomaan myynnissä olevia huonekaluja. Huonekaluja löytyi myös kassan edestä jolloin ne tukkivat pääsyn katsomaan mitä vitriinikaapeissa on myynnissä.

   Osa pöytiä oli niin täynnä ja sekaisin että ne ohitti katsomatta niiden tarjontaa. Kiinnitin huomiota myyjään ( pöytänro 160) jolla oli useita myyntipöytiä pitkin kirppistä, eikä tämä ollut varmaankaan ainut joka oli levittäytynyt laajemmin kirppikselle. Kyseiselle kirppikselle ei taida olla vaihtuvia myyjä tarpeeksi tulossa kun joku saa moniakin pöytiä kerralla vuokrattua. Hänen ei varmaankaa ole tarvinnut maksaa normi viikkohintaa myyntipöydistä.

   Silloin kun olimme siellä eräs asiakas halusi tuoda myytävää kirppikselle lähipäivinä. Omistaja kyseli häneltä kuinka kauan asiakas haluaa pitää myyntipöytää, johon asiakas totesi että ainakin pari viikkoa tai kauemmin kun myytävää riittää. Omistaja tarjosi heti asiakkaalle kuukauden myyntiaikaa kahden viikon hinnalla ja totesi vielä perään että katsotaan jos myynti jatkuu senkin jälkeen mitä maksaa lisäaika. Tämä jo kertoon ettei myyntipaikkoihin ole tunkua.

   Kirppis oli todella rähjäisen oloinen, epäsiisteinee pöytiniin. Paljon tavaraa joiden hinnat olivat laitettu niin yläkanttiin ettei niitä niillähinnoilla kukaan osta.

   Tälläkertaa en ostanut kirppikseltä mitään. Taitaa mennä kauan aikaa ennen kun menen uudemman kerran käymään, jos menen enään ollenkaan.

   Reply

   • Ei sinulla kenties tullut mieleen, että tämä voisi olla omistajien myyjänumero? Mikä lakipykälä muka kieltäisi omistajien pöytämyynnin? Minä sanon, että antaa mennä vain. Ettekö voi hyväksyä sitä tosiasiaa että tämä paikka on kirpputori/antiikkiliike. Kyllä se tavara vaan liikkuu siellä. Omistajien ammattitaitoa kannattaa käyttää myös hyväksi ja kysyä omille arvokkaammille tavaroille sopivaa hintaa. Muistetaan myös, että tällä kirpparilla on hyvä maine varkaiden suodatuksen suhteen, myyjät tietävät ja osaavat arvostaa.

  • Kallis kirppis pk-seudun muihin kirppiksiin nähden, mutta tavaraa on hyvin laidasta laitaan. Asiakaspalvelu ala-arvoista.

   Reply

  • Kävin monen kuukauden jälkeen tällä kirpparilla, totesin ettei sinne tartte enää mennä. Järkkyhinnat tavaroissa !! Saakohan kukaan siellä myytyä tavaroitaan??

   Reply

  • Omistaja laittoi omia tavaroitaan maksamaani pöytään myytäväksi, hän jäi kiinni tästä. Näin on käynyt kaksi kertaa, kolmatta ei tule, koska en halua olla enää heidän kanssaan yhteistyössä. Enkä mene siksi enää koko kirppikselle.

   Reply

  • Tänään kävin.. Kallista tavaraa. Omistaja rouva koppava. Ei tervehdi, vaikka tervehdin ja vahti nenä nyrpällään ostoksiemme tekoa. Epämukava kokemus eikä ensimmäinen sellainen. Edellisestä kerrasta useampi vuosi. Mikään ei ole muuttunut. Mitä nyt saman myyjän tavaraa ympäri kirpputoria ja kalliilla aina vain enemmän.

   Reply

  Sponsorit

  Kommentoi kirpputoria