Etelä-Karjalan Eurokirpputori

KatuosoiteLentäjäntie 17–19

Puhelin040 026 1798

Kotisivut

Etelä-Karjalan Eurokirpputori kertoo:

Itsepalvelukirpputori Euro-kirppis sijaitsee Lentäjäntiellä.

Ilmoita virheellisistä tiedoista

Auta meitä pitämään kirpputorien tiedot ajantasalla käyttäen tätä lomaketta:

  Nimesi (pakollinen)

  E-mail (pakollinen)

  Kirpputori jota muutos koskee

  Viestisi

  Kirpputorit Lappeenrannassa

  6 kommenttia kirpputorista “Etelä-Karjalan Eurokirpputori”

  • ISO PLUSSA on Mukavat nuoret naismyyjät, jotka palvelevat hyvin asiakkaita. ISO MIINUS on sovitustilojen puuttuminen!!! Tällähetkellähän niitähän siis ei ole ollenkaan!!!!!!!!! Ja pöydät on TODELLA PIENIÄ ja VIIKKOVUOKRA ON KALLIS, harmittaa myyjien puolesta. Ja kyllä luulisi tuollaisella viikkovuokralla 38e/vko rakentavan edes jonkinlaisen kopin vaatteiden sovittamista varten, niin ettei niitä tarvitsisi “kaiken kansan edessä” mallailla. Varmast jää moni vaate ostamatta tästä syystä. Miinusta annan myös kirpparin omistajalle, joka on yleensä hyvin töykeä niin asiakkaille, pöydän vuokraajille kuin omille työntekijöilleenkin.

   Reply

  • Tavara liikkuu hyvin myyntipöydiltä, mutta valitettavasti ei läheskään aina kassan kautta. Jopa “varashälyttimellä” varustettuja kalliimpia artikkeleja ei näkynyt myyntipisteen tilityslomakkeessa.

   Reply

  • Heinäkuussa eivät ole auki sunnuntaisin!

   Sitä ei mainittu kun vuokrasin pöydän viikko sitten ja se vähän harmitti kun sunnuntaina mennessäni kirppikselle se ei ollutkaan auki.

   Muuten kauppa on ainakin omalla pöydälläni käynyt hyvin ja myyjien kanssa juteltuani iso ostajaryhmä ovat Venäläiset.

   Kirppiksen yleistunnelma on kyllä todella sekava ja sotkuinen. Iso osa pöydistä on aika sotkuisia ja omaa pöytää kannattaa käydä päivittäin siivoamassa, koska ihmiset sotkevat pöytiä ja vaihtelevat tavaroiden paikkoja pöydistä toiseen niin että päivittäin joutuu siirtämään omalta pöydältä jonkun toisen tavaroita pois.

   Reply

  • Niin se vaan valitettavasti on ,että joka päivä pitää käydä siivoamassa pöyttää. Kannetaan / jätetään jumalattomasti tavaraa toisten pöydiltä .

   Ymmärrän , että pukukoppi toiminta loppui varmaan sen takia ,että siellä puettiin päälle monta kerrosta vaatteita päälle ja mentiin helposti kassan ohoi maksamatta.

   Sanotaan mitä sanotaan kulttureista , mutta yhtään suomalaista en ole tavoittanut ns. housut kintuissa perällä olevilla pöytä paikoilla sovitus hommissa niin , ettei muut asiakkaat ole päässeet edes katsomaan pöydän tavaroita toinen “maatushka” on edessä estämässä. Kuinka ollakkaan , kun vaatteet ei sovi ne hylätään siihen…………… ikävä lieve ilmiö. Jotkut kyllä puolustelee , että ostaavat kuulemma paljonkin tavaraa ?? sitä en tiedä.

   Reply

  • Liikaa ahneutta omistajilla, koska niin kalliit vuokrat !

   Reply

  • Viimeksi kauppa kävi hyvin ja saatiin tavaraa myydyksi kiitettävästi. Kuitenkin osa tavaroista varastettiin ja se tottakai harmittaa. En tiuedä myynkö tavaroitani enää tällä kirpputorilla.

   Reply

  Sponsorit

  Kommentoi kirpputoria