Lanttila

KatuosoiteKeijutie 29

Puhelin(03) 7344 202

Kotisivutlanttila.fi

Lanttila kertoo:

Perhekirppiksellä teet löytöjä tai kierrätät omat vaatteesi ja tavarasi.

Lanttila on Lahden suurin ja viihtyisin kirpputori! Viikoittain vaihtuvat pöydät takaavat paljon erilaista tavaraa kaikenlaiseen makuun. Meillä on myös viihtyisä ja tilava kahvio. Tervetuloa!

Ilmoita virheellisistä tiedoista

Auta meitä pitämään kirpputorien tiedot ajantasalla käyttäen tätä lomaketta:

  Nimesi (pakollinen)

  E-mail (pakollinen)

  Kirpputori jota muutos koskee

  Viestisi

  Kirpputorit Lahdessa

  8 kommenttia kirpputorista “Lanttila”

  • Oliskohan nyt jo viimeinkin aika korjata toi osoite oikeaksi, eli Helsingintie 138 ettei navigaattori veisi minne sattuu.

   Reply

  • Kiva kirppis mutta….. valitettavasti varkaita. Parhaat tuotteet viedään ,irroitetaan laput ja laitetaan ne lattaan. yhdistelmä asuista riisutaan laputtamaton tuote,
   . En usko että tulevaisuudessa olen myyjänä

   Reply

  • lahen paras.

   Reply

  • Kannattaa tulla kauempaakin! Vaikka minulla on matkaa 15 km niin vien lanttilaan tavarani mieluiten. Kauppa käy. Nyt sain 449e viikossa. Ehdottomasti Lahden paras ja viihtyisin kirppis!!!

   Reply

   • Mitä ihmettä myyt siellä kun tollaset voitot?

  • En ymmärrä, miksi niin moni hehkuttaa tätä kirppistä. Palvelu on töykeää ja kirppis on hämärä, vaikka ulkona paistaisi aurinko ja seinät ikkunaa? Tulee epätoivottu olo, kun jo hyvissä ajoin ennen sulkemista tulee useita kuulutuksia ja valomerkkejä.
   Tavarat ihan ok, mutta hinnat kalliimpia kuin Cetorilla (toinen lahtelainen kirppis). Lanttilassa on aika paljon “uuden tavaran pöytiä”, esim pöytä täynnä samanlaisia sisustusesineitä tai huumoripaitoja. Ympäriinsä on pisteitä, joissa myydään vanhaksi menneitä karkkeja (jotain venäläisiä tms, ihan vieraita merkkejä).
   Lanttilalle myös vähän miinusta siitä, että pöydät ovat loossihenkisiä, asiakkaan on siis “astuttava sisään” nähdäkseen tavarat. Ahtaassa loossissa on ikävää, jos osoittautuu että tavarat ovat likaisia tai haisevia… Mieluummin katselisin tuotteita käytävältä vain.
   Ympäri nettiä olen nähnyt negatiivista palautetta, esim pöytävuokrien varauksissa sekaannuksia, tavaraa varastetaan varashälyttimistä huolimatta eikä henkilökuntaa kiinnosta yms yms. Ei houkuttele viemään omia tavaroita tänne.

   Reply

  • Samaa mieltä kuin edellinen.Varastetaan paljon ja kun siitä sanoo,suhtautuminen ynseää ja “ei voi mitään”-asenne.Kuulin ja näin kun tämä omistaja huusi täyttä kurkkua yhdelle asiakkaalle.Minä en ainakaan uskalla pitää siellä pöytää kaikkien juttujen jälkeen mitä olen nähnyt ja kuullut..huh huh..

   Reply

  • En kamalasti pidä.
   Palvelu kassoilla on epäkohteliasta. Paljon puhutaan varastelusta ja vuokraamisvaikeuksista.
   Tavara kalliimpaa kuin joillain muilla kirppiksillä. Paljon kestomyynnin pöytiä, eli pöytiä joissa samat tavarat vuodesta toiseen.
   Kirppiksen etu- ja takaosassa on tilat, joissa myydään vanhaksi mennyttä ruokaa.
   Tätä kirpputoria varmaan kehuvat ne ihmiset, jotka eivät ole käyneet koskaan oikeasti hyvällä kirppiksellä. No kyllä täältäkin olen ostoksia tehnyt, eli ei ihan huono ole.

   Reply

  Sponsorit

  Kommentoi kirpputoria