Kirpputori Kisälli

KatuosoiteMestarinkatu 12

Puhelin046 850 3804

Kotisivut

Kirpputori Kisälli kertoo:

Tervetuloa Lahden Edullisimpaan Kirpputori Kisälliin,
jossa palveluun panostetaan ja asiakkaita arvostetaan.

Norm. Hinnat

– Pöytä + rekki 19€/viikko
– Lattia pinta-ala 4€/neliö
– Täyspalvelu 10€/viikko

Kysy myös täyspalvelua, jolloin hinnoittelemme tavarat puolestasi
ja huolehdimme pöytäsi siisteydestä koko vuokrajakson ajan.

Ilmoita virheellisistä tiedoista

Auta meitä pitämään kirpputorien tiedot ajantasalla käyttäen tätä lomaketta:

  Nimesi (pakollinen)

  E-mail (pakollinen)

  Kirpputori jota muutos koskee

  Viestisi

  Kirpputorit Lahdessa

  15 kommenttia kirpputorista “Kirpputori Kisälli”

  • Kirpputorin tiloissa toimi ennen Wihtorin aarteet, joka lopetti toimintansa 18.4.2013

   Reply

   • Yleisön kannalta on varsin hämmentävää, että Mestarinkatu 12:n kirpputori vaihtaa nimeään tämän tästä. Kiinteistössä toimi pitkään Ellin Aarteen, sitten jonkin aikaa Mestarikirppis. Sen jälkeen tilassa pyörähti Wihtorin Aarteet, joka lisäsi yleisön hämmennystä markkinoimalla itseään myös nimellä Wanha Wihtori. Ja nyt on sitten Kirpputori Kisälli. Toivon lämpimästi, että nimi ei vaihdu ainakaan kahteen vuoteen, koska jatkuvat nimivaihdokset valitettavasti syövät kyseisen kirpputorin uskottavuutta.

  • Kisälli-kirppis vaikutti todella siistiltä ja tunnelmalliselta paikalta. Yllättävän paljon laadukasta tavaraa, vähemmän “krääsää”. Tein muutaman tosi hyvän löydön.
   Tänne pitää poiketa, kun seuraavan kerran tulen Lahteen.
   Kirsti Savonmualta

   Reply

  • Muuten hyvä kirppari, mutta varkaita liikaa…viedään parhaat merkki vaatteet kasseissa kenenkään huomaamatta maksamatta. En vie enää mitään sinne.

   Reply

  • Nimeä pitää vaihtaa varotuksellisista syistä :=)

   Reply

  • Kirpputori Kisällillä on uusi omistaja: Antiikkikauppa Juhokusti/Esa Salminen. Kirpparin nimi pysyy entisellään,miksipä hyvää muuttamaan. Minut tapaat joka päivä kassan takaa,tervetuloa kaikki ostamaan ja myymään! t.Esa

   Reply

  • Kisällissä on uusi puhelinnumero- 0400715123, pöytävuokra on 19€/viikko. Lattiapintaa emme voi vuokrata nykyisten pienempien neliömäärien vuoksi. Koti-irtaimistoja,esim. kuolinpesiä voimme ottaa myytäväksi sopimuksen mukaan. t. Esa

   Reply

  • Aivan pakko kommentoida.
   Monenlaisia kirpputoreja löytyy Lahdestakin. Usein epäsiistejä kirppareita ja epämääräisiä pitäjiä.
   Tämä Kirpputori Kisälli uudella omistajalla (Salminen) on osoittautunut iloiseksi yllätykseksi. Paikka on siisti ja kotoisa. Jonninjoutavat “ajantappajat” puuttuvat 🙂
   Kauppias itse on aina iloinen tiskin takana, todellinen Isäntä!
   Olen varma, että tämä paikka menestyy, tänne on ilo tulla aina uudestaan !!!!!

   T:Nina

   Reply

  • minä en pidä tästä paikasta yhtään. likainen, tunkkakainen vanhaa rikkinäistä tavaraa joilla ei tee mitään ,ylihintaan, siis TODELLA ylihintaan. aivan surkea . huonoin päijät hämeessä.
   tämä voi olla sille hyvä paikka joka kerää rekvisiittaa. EI MINUN MAKUUNI .YÖK

   Reply

  • Aukioloajat olisi kiva tietää!! 🙂

   Reply

  • Vintage fanille todellinen aarreaitta, monta hyvää löytöä tullut tehtyä ja edullisemmin kuin “trikooperuskirppiksiltä”, joissa vanhoja purkkeja jne ylihinnoitellaan reippaasti. Kantsii seurailla myös kesäisin järjestettäviä sisäpihan ulkokirppiksiä.

   Reply

  • Kisällin aukiolo: ma-pe 10-18. la-su 10-15. http://www.kirpputorikisalli.fi , facebookissa ja instagramissa kirpputorikisälli. Kesällä peräkonttikirppis joka su 9-15. Voit tulla itse myymään, 5€/paikka, kysy 0400715123

   Reply

  • Peräkonttikirppis ei ole Äitienpäivänä ja juhannussunnuntaina.

   Reply

  • Ylinnä oleva puhelin ei ole enään Kisällin käytössä ollut numero. Ainoa numero on 0400715123. Nimeä ei ole muutettu nykyisen omistajan aikaan. Lattiapintaa ei vuokrata, pöytävuokra entinen 19€/viikko. Ostamme muutto-ja kuolinpesiä. Monet nuo vanhemmat viestit entisten omistajien aikaisia.

   Reply

  • Olin kiinnostunut mutta lopahti kun ei sivut suostuneet etusivulle päästämään vaan jotain myynti tavara tietoja tyrkytti jatkuvasti.Ei pysty saamaan mitään myyjälle tarpeellisia tietoja.

   Reply

  Sponsorit

  Kommentoi kirpputoria