Cetori

KatuosoiteSaimaankatu 54

Puhelin(03) 787 9200

Kotisivutcetori.fi

Cetori kertoo:

Cetori kirppis vuokraa myyntipaikkoja kirpputorimyyntiä varten (tilaa myös isommille tavaroille).
Myös lasivitriinipaikkoja.

Myyntipaikka sisältää pöydän, vaaterekin ja henkarit.
Paikka vuokrataan yhdeksi tai useammaksi jaksoksi kerrallaan.

Käytössämme on tietokonepohjainen järjestelmä, joka lajittelee myynnit omistajittain.
Käytämme ainoastaan kirpputorin omia viivakoodihintalappuja.

Cetori ostaa myös kuolinpesiä, hyväkuntosia huonekaluja, muuttojäämistö- ym. tavaraeriä.
Ei vaatetta eikä kenkiä, tai jo kerran kirppispöydässä myynnissä olleita.
Pienemmät tavara-erät voit tuoda suoraan torille. Rahat näppiin. Isommat kuormat noudamme.

Ilmoita virheellisistä tiedoista

Auta meitä pitämään kirpputorien tiedot ajantasalla käyttäen tätä lomaketta:

  Nimesi (pakollinen)

  E-mail (pakollinen)

  Kirpputori jota muutos koskee

  Viestisi

  Kirpputorit Lahdessa

  8 kommenttia kirpputorista “Cetori”

  • Cetori on mukava ja siisti kirppis. Omistajat ja työntekijät ovat ystävällisiä ja neuvovat ensikertalaisia pöydän laitossa ja hinnoittelussa. Paikat siistitään aina kun vuokraaja vaihtuu. Kahviosta saa limuja , kahvia ja pullaa. Alaovella on kaksi itsemyyntipaikkaa halukkaille. Ylhäällä on myös huonekaluja. Suosittelen niin vuokraajille kuin asiakkaillekin!

   Reply

   • Omistajat eli 2 vanhempaa naista ovat pahantahtoisia ja perus katkeroituneita kuten monet ikäisensä naiset. Mutta muut orjapalkalla työkokeilussa olevat myyjät on kyllä mukavia. Vaatteet käyvät parhaiten cetorissa kaupaksi, paremmin kuin muidsa lahden kirpputoreilla. Omistajien tyhmyys vaan paistaa monessa asiassa, mm. Kirpputorilla on vain yksi kassa jonka takia on ruuhkia vaikka vieressä onkin paikka toiselle ja vielä työntekijöitäkin usein riittäisi toiselle kassalle. Lisäksi cetori ei ole palkannut vartijoita vähentämään varkauksia kuten esim lanttila on. Tämä näkyykin todella runsaana varasteluna. Jos täällävkäy usein, tulee parkkikiekko varmasti joku kerta unohtumaan ja sakot tulee minuutin sisällä nimittäin yksityiset parkkiliisat ovat parkkipaikalla kytiksellä. Sen takia tulee harvemmin käytyä.

  • Lempikirppikseni Lahdessa.
   Siisti ja selkeä, mukavan valoisa, aina ystävällinen palvelu. Sijainti hyvä, aika lailla keskustassa. Löydän lähes jokaisella kerralla useamman ostoksen halpaan hintaan.
   Olen pitänyt täällä pöytää muutaman kerran, yhtään tavaraa ei ole varastettu (mutta parista on vaihdettu lappu, tappiot yhteensä vitosen luokkaa). Kaiken kaikkiaan olen tyytyväinen ja suosittelen lämpimästi!
   Hinta on aika suolainen, mutta tavaraa menee hyvin kaupaksi ja voittoa tulee.

   Reply

  • Täällä on mukava käydä. Siisti, valoisa ja tilava kirppis. Melkeinpä jokaisella käynnillä ostan jutun tai pari. Palvelu on ystävällistä.

   Reply

  • Mukava käydä. Kaikki nuoret tytöt mukavia, mutta omistaja nainen ja toinen hieman vanhempi tyttö/ nainen ei kyllä osaa yhtään hymyillä. He ovat välillä epäystävällisiäkin. Nuoret kassalle, niin mukavampi mieli.😊

   Reply

  • Ilmoitettiin alennusjaksosta -alennettu hinta/pöytä heinäkuun aikana. Jakso meni 31.7. asti, jolloin pitäisi maksaa normaali hinta pöydästä! Ei pelisilmää myyjillä ja heinäkuussa 31 päivää, joten huh huh JÄI HUONO MAKU KIRPPARISTA!

   Reply

  • Lahden todella paras ja ystävällisin kirpputori. Omistaja itse valvoo ahkerasti varkaita ja ottaa kiinni joka on varmasti työlästä ja ikävää. Joka kerta löytyy todella hyvää priimaa tavaraa mukaan ja edullisesti kun vertaa vaikka sokkariin. Hyvä sijainti joka plussaa. Arvo-tavaraa löytyy pilkka hintaan jos vain viitsii kierrellä.Täällä ei henkilökunta saati omistajat kyttää ja osta itselleen yhtään mitään mikä on harvinaista. Toivottavasti hymyilevät myyjät palaavat pian taas palvelemaan asiakkaitaan ja onnea kaikille kirppis-faneille.

   Reply

  • Cetorin osoite on muuttunut. Uusi osoite on Vesijärvenkatu 11 (Avataan 13.1.2023).

   Reply

  Sponsorit

  Kommentoi kirpputoria