Kierrätysmyymälä Rihma

KatuosoitePuijonkatu 39

Puhelin(017) 261 2004

Kotisivutfreewebs.com/rihma

Kierrätysmyymälä Rihma kertoo:

Rihma on suoraan Kristillisen Toiminnan Tuki ry:n hallituksen alainen kierrätysmyymälä, joka toimii yhteiskristillisellä pohjalla ja jonka tarkoituksena on tukea kristillisiin arvoihin pohjautuvaa työtä syrjäytyneiden ja syrjäytymisvaarassa olevien hyväksi.

Mahdolliset tuotot käytetään evankelioimistyön, kristillisen päihde- ja nuorisotyön, kristillisen koulutus- ja valistustyön, kristillisten arvojen ja auttamismuotojen hyväksi.

Meiltä löydät mm. huonekaluja, astioita, kodin tekstiilejä (verhot, matot, kankaat, napit yms.) sähkölaitteita, kirjoja, vaatteita, kenkiä, koriste-esineitä, kankaita, videokasetteja, CD-levyjä, lp levyjä ja c-kasetteja.
Kuljetuspalvelu.

Ilmoita virheellisistä tiedoista

Auta meitä pitämään kirpputorien tiedot ajantasalla käyttäen tätä lomaketta:

  Nimesi (pakollinen)

  E-mail (pakollinen)

  Kirpputori jota muutos koskee

  Viestisi

  Kirpputorit Kuopiossa

  6 kommenttia kirpputorista “Kierrätysmyymälä Rihma”

  • Liikkeessä oli paljon tavaraa, mutta hyvin vähän kiinnostavaa materiaalia. Kirjat olivat sekaisin, cd hyllyissä ei mitään mielenkiintoista ja käsite dvd vähän hukassa (leffat, tietokonepelit ja konsolipelit saman nimikkeen alla).

   Reply

   • Minulla oli sen verran kiire, että tutkin tarkemmin vain kirjatarjontaa. Käydessäni kirjat oli oikein siististi hyllyssä selailtavissa. Niitä tarttui ihan kunnon pino mukaankin 🙂 Liikkeen yleisilme oli siisti ja palvelu oli erittäin ystävällistä. Kassalla palveli oikein ystävällisesti ja rauhallisesti mukava mies. Pöydän ääressä istunut porukka tervehti minua mukavasti, kun jo kiirehdin ulos seuraavaa asiaa hoitamaan.

    Suosittelen!

  • Hei
   Minulla oli ilo ostaa joulunalusperjantaina sähkökynttelikkö tältä asiakasystävälliseltä ja hyvin hoidetulta kirpputorilta. Kotona huomasin parin koristevihreän puuttuvan. Kun aatonaattona kuljin liikkeen ohi, huomasin ainakin toisen puuttuvista olevan eteisessä siinä kohtaa, josta myyjä kynttelikön nouti. Toivon puuttuvan löytyvän Joulun jälkeen liikkeestä.
   Kaiken hyvän toivotuksin IK

   Reply

  • Miellyttävä kirppis.Ystävällinen palvelu ja hinnoista voi tinkiä kassalla.

   Reply

  • Sivu ei lataudu

   Reply

  • Onko sohvia minkälaisia tarjolla nukkumaan pitäisi pystyä t Risto

   Reply

  Sponsorit

  Kommentoi kirpputoria