Pelastusarmeijan Kirpputori

KatuosoiteKouvolankatu 21

Puhelin044 757 7956

Kotisivutpelastusarmeija.fi

Pelastusarmeijan Kirpputori kertoo:

Otamme vastaan vaatetavaraa, tauluja, astioita ja yleensä kaikkea käyttötavaraa. Kouvolassa emme ota vastaan huonekaluja.

Pelastusarmeijalla on kirpputoreja eri puolilla Suomea, joissa myydään halpoja käyttövaatteita. Kirpputorien tuotolla autetaan myös avun tarpeessa olevia.Pelastusarmeijalla on kirpputoreja eri puolilla Suomea, joissa myydään halpoja käyttövaatteita. Kirpputorien tuotolla autetaan myös avun tarpeessa olevia.

Ilmoita virheellisistä tiedoista

Auta meitä pitämään kirpputorien tiedot ajantasalla käyttäen tätä lomaketta:

  Nimesi (pakollinen)

  E-mail (pakollinen)

  Kirpputori jota muutos koskee

  Viestisi

  Kirpputorit Kouvolassa

  3 kommenttia kirpputorista “Pelastusarmeijan Kirpputori”

  • Kouvolan paras kirpputori! Aina ystävälliset myyjät. Asialliset hinnat, jatkuvia tarjouksia. Tavara kiertää nopeasti. Seassa helmiä, jotka menevät nopeasti. Kirja- ja vaatevalikoimat uusitaan tietyin väliajoin kokonaan ja silloin on tosi halpaa, kirjoja jopa ilmaiseksi.


   Warning: Use of undefined constant ckrating_display_karma - assumed 'ckrating_display_karma' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/customer/www/kirpputorihaku.com/public_html/wp-content/themes/kirpputori/functions.php on line 90
   Reply

  • Voisi olla netissä nähtävissä aukioloajat.

   Reply

  • Mukavat myyjät,valoisa.Vaatteet todellakin siistejä ja helposti katsottavissa,värisävyittäin lajiteltuja.Monet vaatteet uudenveroisia.Tosin viimeaikoina hinnat ovat nousseet pikkuhiljaa,mikä on jo karistanut osan vakikävijöistä pois.Laittakaapa hinnat taas kohdilleen niin ehdottomasti olette Kouvolan paras kirppari!!

   Reply

  Sponsorit

  Kommentoi kirpputoria