Oliverin Kirppis

KatuosoitePalokorvenkatu 6

Puhelin040 417 5149

Kotisivutoliverinkirppis.fi

Oliverin Kirppis kertoo:

Oliverin kirppis on 190 pöytäinen itsepalvelu kirpputori. Viihtyisistä ja valoisista tiloista löydät myös pienen kahvilanurkkauksen, lapsille leikkipaikan ja hoitotilat. Saman katon alla toimii myös Olivian Pieni Putiikki, josta löytyy paljon ihania sisustus- ja lahjatavaroita.

Meiltä löytyy tilaa myös hiukan isoimmille myytäville tavaroille
esim.lastentarvikkeille ja pienhuonekaluille ym, ym…

Ilmoita virheellisistä tiedoista

Auta meitä pitämään kirpputorien tiedot ajantasalla käyttäen tätä lomaketta:

  Nimesi (pakollinen)

  E-mail (pakollinen)

  Kirpputori jota muutos koskee

  Viestisi

  Kirpputorit Keravalla

  28 kommenttia kirpputorista “Oliverin Kirppis”

  • Siisti ja hyvien tavaroiden kirpputori. Asiakaspalvelu vaan ylimielistä (moni sanonut). Epäkohteliaita ihmisiä kassalla kun kysyy niin saa kiukkuisen vastauksen. Eipä tarvii enää mennä.

   Reply

   • Kävin vasta kyseisellä kirpputorilla. Käsittämättömän töykeä ja epäystävällinen n.50-60-vuotias nainen (omistaja?) kassalla. Ylimielinen ja ikävä palveluasenne. Kannattaisi todella mielestäni katsoa peiliin! Jos tuollaista naamaa itselleen näyttää, niin viitsiikö enää näyttää kenellekään? Olen käynyt usein tälllä kirpputorilla useita kertoja ja melkein aina sama ylimielinen palvelu. En tiedä käynkö enää.

  • Siisti ja valoisa kirpputori.Ainakin hyviä LP- ja CD- levyjä olen löytänyt kymmeniä Oliverilta.
   Käyn viikoittain tsekkaamassa LP-levy laatikot.
   Ei palvelussa ole ollut mielestäni mitään vikaa??
   Suosittelen..

   Reply

  • Viime aikoina olen käynyt useamman kerran ja löytänyt paljon vaatteita lapsille. Myös naisten vaatteita näkyy olevan paljon, kodintavaraa vähemmän. Pidin itsekin myyntipöytää viikon ja sen tuotto yllätti positiivisesti. Ehdottomasti Keravan paras kirppis!

   Reply

   • -ihan kiva
    -hyvää palvelua
    -on löytynyt tavaroita jota olen etsiskellyt kuten askartelu kamaa
    -ja käyn tosi usein

  • + Ihan siisti paikka.
   + Porukkaa tuntuu käyvän.

   – Pöydästä varastetaan. Jopa hälyn kanssa vietiin!
   – Ei kovin mukava palvelu kaikkien myyjien osalta.

   Reply

   • Ei ihme jos sieltä varastetaan hälyttimien kanssa sillä siellä ei toimi hälytys järjestelmät ollenkaan…..myyvät ihmisille häläreitä mitä eivät edes toimi….siellä on muutenkin sutkeeta toimintaa….kaveri saa ilmaiseksi pitää pöytiä ei tartte maksaa….

  • Selasin siellä kerran kirjaa, jonka aioin ostaa. Omistaja tokaisi ohemennessään tosi töykeällä ja kovalla äänellä: ” Sä voit ihan ostaa sen kirjan ja lukea kotona !”.
   En todellakaan ostanut mitään enkä ole edes käynyt sen jälkeen.
   Kyllä em. käytös karkottaa takuuvarmasti asiakkaat ja sanaa olen levittänyt…

   Reply

  • Oliverin kirppis on ihan kiva.. sieltä löytää aika hyvin kaikkea.. mutta minunkin mielestä asiakaspalvelu ei ole kauhean kohteliasta.. joidenkin henkilöiden kohdalla, ei toki kaikkien, jotkut on oikein positiivisia, mutta ei suinkaan kaikki! mutta silti tämä on keravan paras kirppis:)

   Reply

  • Iso kirppis, mutta tavara ei oikein tunnu liikkuvan. Vinkkinä kassalle, että ystävällinen asiakaspalvelu tuo asiakkaita takaisin, mutta myrtsi naama ja töykeä käytös tuskin. Olisi myös kiva muiden kirppisten tyyliin varata pari vanhaa sanomalehteä lasiostosten pakkaamiseen, pieni, mutta ystävällinen ele. En ole koskaan ymmärtänyt, miksi jotkut selvästi asiakaspalvelua inhoavat ihmiset hakeutuvat alalle…

   Reply

  • Hei,
   Mitä maksaa/viikko jos myydän siellä mun vanhat huonekalustet? Sohvat ja muut tavarat kuin pöydät?
   Mitä maksaa kyljetys teiltä Vantalta? Kiitos,
   Julia

   Reply

  • Oliverin kirppiksen myyjät ovat HYVIN ei-asiakaspalveluhenkisiä. Tältä kirppikseltä on myös aivan liian helppo varastaa, itseltäni varastettiin yli 30 euron edestä. Myyjät eivät seuraa asiakkaita millään tavalla, ovesta voi kävellä ulos tavaroita kädessä selittelemättä yhtään mitään. Kirppiksestä saisi toimivan, jos varasteluun puututtaisiin ja myyjät vaihdettaisiin.

   Reply

  • Yllätyin, että siellä varastetaan niin paljon. Keravan toisella kirppiksellä on parempi seuranta.
   Toiseksi minua ärsyttää se, että asiakkaat jättävät katsomiaan tavaroita vieraisiin pöytiin , ei ole paljoa käytöstapoja opetettu.

   Reply

  • Tulkaa kaikki Mäntsälän kirppis Aurinkoiselle katsomaan mitä asiaskas palvelu on!
   Ja ottakaa mallia!

   Reply

  • Itselläni ollut pöytä ja hyvin on mennyt tavara kaupaksi. Omistaja soitti vielä viikonloppuna ennen kuin pöytä loppui, että haluanko jatkaa sitä vielä ja kertoi mikä oli myynti sillä hetkellä. Minulla olikin lisää tavaraa, joten kiva kun soittivat ja sain jatkettua myyntiaikaa samassa pöydässä. Kassalla välillä tosiaan hieman töykeä palvelu. Muuten kiva paikka ja hyviä tavaroita myös näin ostajan näkökulmasta.

   Reply

  • Oon monesti käynyt ja monesti myös ostanut tavaraa mukaan.
   Palvelussa on kyllä oikeastikkin parantamisen varaa, erityisesti vanhemmalla n. 50-60vuotiaalla myyjällä.
   Olen suunnitellut, että vuokraisin itse pöydän mutta en kyllä tiedäkkään, jos on varasteluakin. :l ja on tosiasia se että ostamisen intoon vaikuttaa myös henkilökunta.

   Reply

   • Aika rankkoja asiakaspalveluarvosteluja, joten herkkänä ihmisenä en taida varata pöytää ko. kirppikseltä.
    Tuusulassa Femmatorilla on tosi hyvä fiilis, joten menkää ostajat sinne. On paljon pöytiä ja kaikenlaista tavaraa.

  • Lähiseudun paras kirpputori. ( Kerava, Järvenpää, Tuusula )Joka kirppikseltä varastetaan.Kokemusta on.
   Ainoastaan asiakaspalvelusta on vähän tarkastettavaa ,jos ei uskalla heittää `läppää`takaisinpäin.
   Kirppis on selkeä ,valoisa ja avara. Myös myynti on ollut parhain ,kun olen kokeillut kaikkia lähiseudun
   kirppareita.

   Reply

  • Ihan jees itsepalvelukirppis, löytyy myös uutta sisustustavaraa. Aika paljon on ollut hyväkuntoisia naistenvaatteita, myös merkkivaatteita. Hintataso riippuu tietysti myyjästä. Kassalla palvelu ei ole kovin kummoista.

   Reply

  • Ihan kiva kirppis, mutta asiakaspalvelu on tosi huonoa.

   Ja vessat on tosi törkyset, hyi…

   Reply

  • hiukan tokkiii homma en sano muuta ,,,,henki huono en vie enäää tavaraaa

   Reply

  • Epäystävällistä asiakaspalvelua ja muutamasti tavaraa varastettu omasta pöydästä. Jotut kojut seisoneet puolityhjillään samat tavarat vuoden päivät, liekö heillä ilmaiset pöydät? Mielestäni täällä kuitenkin eniten tavaraa ja myyjillä hinta-laatu suhde kohdillaan.

   Reply

  • Asiakaspalvelu on ala-arvoista. ei vaikuta siltä että homma toimii, varastetaan ja käytöksellä karkoitetaan ostajat.

   Reply

  • asiakaspalvelussa kyllä olisi parantamisen varaa!
   itse olisin ostanut pari taulua ja olisin seuraavana tullut maksamaa ja kysyin voiko jättää ne sivuun ei voi kun ei tiedä asiakkaan pöydän loppumisesta mutta olisi voinut tarkastaa mut ne jäi sit ja joku olisi saannut rahat.
   ale myynnin laitoin ja joka lappuun pitää uusi hinta laittaa kun toisissa kirppiksillä laskevat sen kassalta suoraan ja ei mitään onelmia.vieraitten tavaroita löytyy omasta pöydästä ja omat tavarat muitten pöydiltä mutt nämä ihmiset olisivat sen verran järkeviä ettei jätä ja vie miten sattuu. siinä on paljon työtä et saa pöytövuokran maksettua ja ilmatteeks pitäisi kaikki myydä voi järkevä laskea jos 0,50 myydään ja paikka 36 NIIN MIKÄ ON TULOS! TAPPIOLLE JÄÄ MUT OIS KIVA VAIVANNÄÖSTÄ EDES BENSA RAHAA.

   Reply

  • Asiakaspalvelua saa just sen verran että pystyy maksaa.Vanhempi rouva kassalla ei osaa hymyillä eikä kommunikoida.Muuten ihan ok kirppari,mutta vakkari myyjiä krääsineen jonkun verran.

   Reply

  • Tosi kiva kirppis, valoisa ja siisti. En ole koskaan ollut itse myymässä, mutta useasti asiakkaana ja melkein aina tarttuu jotain mukaan, yleensä vaatteita. Ainoa ISO miinus on tympeä rouva kassalla, joka saa hyvän kokemuksen aina lopuksi lässähtämään. Joka kerta kun on jotain pitänyt kysyä niin rouva tekee kyllä taatusti tiettäväksi että hänellä on tässä parempaakin puuhaa kuin palvella asiakkaita.

   Reply

  • Valoisa, mukavat työntekijät,aina tarttuu tavaraa ihana kirppis

   Reply

  • Yhden kerran kävin. Löysin kaksi muovikassillista ostettavaa, lasten leluja ja vaatteita, dvd ja kirjoja. Hyviä ja siistejä edullisesti. Menen uudestaankin. Asiakaspalvelussa tai tiloissa ei ollut valittamista.

   Reply

  Sponsorit

  Kommentoi kirpputoria