Kirpputori Silinteri (Palokka)

KatuosoiteKirrinkuja 1, Palokka

Puhelin045 315 6900

Kotisivutsilinteri.fi

Kirpputori Silinteri (Palokka) kertoo:

Itsepalvelukirppis Silinteri sijaitsee Palokassa.

Pöytävarauksen voi tehdä osoitteeseen
kirpputori (ät) silinteri.fi
Otamme yhteyttä varauksen tehneille niin pian kuin mahdollista.

Ilmoita virheellisistä tiedoista

Auta meitä pitämään kirpputorien tiedot ajantasalla käyttäen tätä lomaketta:

  Nimesi (pakollinen)

  E-mail (pakollinen)

  Kirpputori jota muutos koskee

  Viestisi

  Kirpputorit Jyväskylässä

  15 kommenttia kirpputorista “Kirpputori Silinteri (Palokka)”

  • Kirpputori muutti palokkaan ja oisin halunnut sieltä pöydän mutta sanoivat että jonot on ainakin neljä viikkoa vaikka tyhjiä pöytiä oli vaikka kuinka paljon :S No tehtiin sitten kuitenkin pöytävaraus ja lupasivat ilmotella kun pöytää vapautuu.No nyt on mennyt kohta 4viikkoa ja ei mitään kuulunut vieläkään ja pöydän saanti ois hyvä tietää jo etukäteen.Odotukset oli kyllä korkeella tuon kirpputorin suhteen ja luulin että ois hyvä paikka mutta ei ainakaan asiakaspalvelu toimi ja ei anna kyllä hyvää kuvaa kun saa pöytää odottaa montaviikkoa ja tuleekohan sitä ilmoitusta koskaan :/ Se jää nähtäväksi mutta koitin kyllä tiedustella pöytää tässä pariinkin otteeseen ja annoin tuutatakki puhelimen tosi kauan mutta ei kyllä puhelimeenkaan viitsineet vastata joten aika pettymys koko paikka :/

   n pysty kyllä suosittelemaan kellekkään mutta toivon että tilanne paranisi.

   Reply

  • joo, puhelimeen ei vastata. joskus joutunu soittaan 5-6 kertaa ennenku vastattu. sijainti huono ja kallista tavaraa. ennen oli parempi.

   Reply

  • Kävin Silinteri kirpputorilla. Olin positiivisesti yllättynyt.Paikat olivat siistit. Väjät käytävät. Helppoa asioida lastenvaunujen kanssa. Lasten leikkipaikka oli myös hyvä. Löysin kivoja lastenkirjoja, ja paljon hyvää lasten tavaraa.

   Reply

  • Vierailessamme Suomessa kävimme kirpputori Silinterissä. Yllätyimme positiivisesti. Tilat olivat avarat, lapsille leikkinurkkaus. Paikat olivat siistit, ja pöydiltä oli helppo löytää tavaraa, koska ne olivat järjestyksessä. Henkilökunta oli myös erittäin ystävällistä. Suosittelemme lämpimästi!

   Reply

  • Todella hyvä ja siisti kirpputori, sopivan kokoinen, mukava henkilökunta ja pöydissä ja tavaroissa hyvä vaihtuvuus. Myyjänä iloitsin siitä, että myyntiraportti tulee joka ilta sähköpostiin ja tavaraa ei hävinnyt, kuten muissa paikoissa myydessä on lähes poikkeuksetta käynyt. Pidin itse myyntipöytää peräti viisi viikkoa ja tavara myi tasaisesti loppuun saakka. Ostajana Silinteristä lähtee harvoin kotiin tyhjin käsin 🙂

   Reply

  • Mukava, siisti kirpputori. Alku on varmaan ollut vähän takkuinen mutta nyt talvella 2014 k
   auppa on käynyt hyvin, ja myyntiraportti on hyvä. Hävikkiä ei ole ollut. Olen myös itse tehnyt hyviä ostoksia.

   Reply

  • Aivan liian pienet pöydät!! Erittäin vaikea löytää: katolla mahtava kyltti mutta ovi piilossa ilman opaskyltiä. Piha hurjassa kunnossa. Eivätkö alueen yrittäjät voisi yteistuumin asfaltoida ja kunnostaa pihaa? Nyt on riskinä auton särkyminen. Ei uskalleta toistaiseksi käydä alueella enää ollenkaan..

   Reply

  • Avara ja siisti, helppo käydä lasten kanssa. Ikinä ei ole tarvinnut tyhjin käsin lähteä kotiin. Piha on tosi huonossa kunnossa, pelottaa ajaa kun on niin monttuinen.

   Reply

  • Olen muutaman kerran pitänyt pöytää Palokan Silinterissä ja tavaraa häviää ihan mukavasti hälyttimistä huolimatta.. Toivottavasti ne asiakkaat jotka eivät viitsineet/viitsi maksaa parin euron paitaa yms. pöllimänne tuotteet tuovat teille paljon surua.

   Reply

  • SILINTERI kirpputori oli todellinen yllätys.
   Paikka oli siisti, tuotteet erittäin hyväkuntoisia ja puhtaita, sekä hinnat kohdallaan!
   Paljon lastenvaatteita, mutta myös hyviä aikuisten takkeja ja ulkoilupusakoita. Mielenkiintoisia astioita, myös paljon Arabiaa!
   Suosittelen!

   Reply

  • SILINTERI kirpputori oli todellinen yllätys.
   Paikka oli siisti, tuotteet erittäin hyväkuntoisia ja puhtaita, sekä hinnat kohdallaan!
   Paljon lastenvaatteita, mutta myös hyviä aikuisten takkeja ja ulkoilupusakoita. Mielenkiintoisia astioita, myös paljon Arabiaa ja hyviä huonekalulöytöjä!
   Suosittelen!

   Reply

  • tosi hyvä kirppis kannattaa käydä ja siisti hyvä henkilökunta suosittelen

   Reply

  • Hyvä ja siisti kirppis. Löytöjä tuli hyvin ja käyn jatkossakin kun olen suunnalla liikkeellä. Kannattaa kuitenkin olla tarkkana varsinkin jos kuittia joutuu erikseen pyytää. Itse en todellakaan kuitteja pyytele ilman syytä mutta nyt tuntui summa vähän isommalta kun olin arvellut niin pyysin. Ja tarkastin. Kuitissa oli virhe joka ei mitenkään minusta voinut olla tahaton.
   Vilppi häiritsee minua aivan erityisesti koska se kohdistuu maksavaan asiakkaaseen ja oletettavasti myös myyjään koska sain liikaa maksetun hinnan suoraan käteen takaisin ja alkuperäinen liian suuri kuitti jäi minulle ja tuskimpa kolmen euron tuotteesta tilitetään lähes kuutta euroa myyjälle.

   Reply

  • Meillä on ollut pöytä 3 viikkoa. Pöydän vuokraan mennyt 3 x 29 € ja tuotto on siltä ajalta 62 €. Persnettoa tullut 25 €. Samaan aikaan ja samalaista tavaraa Hirvaskankaan kirpparilla. 3 x 25 € ja tuotto 340 €. Voitto 265 €.
   Teimme yhteenvedon. Silinterissä asioi lähiympäristön ihmiset pikkuostoksilla. Hirvaskankaalla turistit ja kesämökkiläiset jotka ostavat isompia eriä ja arvokkaampaa tavaraa. 22″ taulu tv oli silinterissä 2 viikoa. Ei mennyt kaupaksi mutta Hirvaskankaalla se vaihtoi omistajaa päivässä. Lisäksi Hirvaskangas auki myös sunnuntaisin jolloin kirppari asiakkaat liikkuvat. Silloin Silinteri ei ole auki.

   Reply

  • Tämä kirppis on koko Suomenkin tasolla yksi siisteimmistä mitä olen nähnyt!
   Pihakin oli ihan hyvässä kunnossa.
   Tavara oli suurimmaksi osaksi tosi siistiä
   ja hinnat oli edulliset.
   Henkilökunta on hyvätuulista ja ystävällistä,
   mikä tekee siellä asioinnista kyllä tosi mukavan kokemuksen! 😊👍
   Tulen varmasti uudelleen! 🤩👍

   Reply

  Sponsorit

  Kommentoi kirpputoria