Kirppis Löytölähde

KatuosoiteKirrinpolku 4

Puhelin0400 540 556

Kotisivutloytolahde.websites.fi

Kirppis Löytölähde kertoo:

Kirppis Löytölähde on Palokassa toimiva itsepalvelukirpputori josta löydät runsaasti hyvää käytettyä tavaraa.
Tiloissamme on myös kahvio. Voit myös tuoda omia tavaroitasi meille myyntiin.

Ilmoita virheellisistä tiedoista

Auta meitä pitämään kirpputorien tiedot ajantasalla käyttäen tätä lomaketta:

  Nimesi (pakollinen)

  E-mail (pakollinen)

  Kirpputori jota muutos koskee

  Viestisi

  Kirpputorit Jyväskylässä

  11 kommenttia kirpputorista “Kirppis Löytölähde”

  • Karmein kirpputori mitä ikinä löytyy ,ahdas ja tunkkainen.


   Warning: Use of undefined constant ckrating_display_karma - assumed 'ckrating_display_karma' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/customer/www/kirpputorihaku.com/public_html/wp-content/themes/kirpputori/functions.php on line 90
   Reply

   • Samat myyjät ylihinnoitettuine tuotteineen! Ei koskaan tavara vaihdu. Pieni ahistava paikka. en oo koskaan tainnu löytää mitään ostettavaa.

  • Ehkä pieni noihin hehtaarihalleihin verrattuna,mutta varmasti puhdas ja mikä parasta,saat hyvää ja yksilöllistä palvelua.Samanlaista palvelua et saa mistään muusta jyväskylän seudeun kirpparilta.

   Kauppa käy…..

   Reply

   • Olen käynyt kaikilla kirppareilla Jyväskylässä. Paras on Löytölähde. Ihana myyjä. Hyvät tuotteet ja paljon tavaraa. Ihanaa pullaa
    Hieno kahvio. En varmaan enää mene muualle.

  • Kotoinen paikka, siistit pöydät ja halvat hinnat. Suosittelen!

   Reply

  • Täällä kirppiksellä ei ole joppareilla pöytiä vaan myyjät ovat oikeasti ihmisiä , jotka haluavat päästä ylimääräisistä tavaroista eroon. Siksi hinnatkin ovat edullisia. Siisteydestä voin sanoa, että erittäinsiistiä verrattuna isoihin halleihin. Palvelua saa aivan varmasti jos haluaa. Suosittelen käymään ja katsomaan mitä on OIKEA kirpputori.

   Reply

  • Pieni ja sokkeloinen, mutta yllättävän sympaattinen kirppis. Monenlaista tavaraa, jopa lastenvaunuja, huonekaluja ja kuivattuja sieniä! Hintataso vaihtelee kovasti.

   Reply

  • Ihana pieni kirppari jossa saa vielä palveluakin. Molemmat naiset aurinkoisen positiivisia asiakaspalvelijoita. kummallakaan ei koskaan näy olevan huono päivä;). Suosittelen ja ja tulen uudestaankin.

   Reply

  • Eipä ole pitkään aikaan tullut palautetta. vaikka alueella pari kirpparia lisää niin mielelläni käyn täällä.
   Palvelu on ystävällistä ja yksilöllistä, kirppari muukavan kokoinen kierrellä, siistiä ja isona plussana kahvio josta saa suolaista ja/tai makeaa. Suosittelen, on aito oikea kirppari.

   Reply

  • ei oo ennen semmosta kaaosta nähny ku tämän kirpparin takaosassa. pölyiset,ylihintaiset,huonekaluläjät kuukaudesta toiseen,vaihtuuko koskaan? Samoin se pikkuhuone missä on krääsää niin että ei sekaan sovi, ei houkuta ostamaan!

   Reply

  • Löytölähteen pikkuhuone ja muutkin tilat olivat jo kovasti siistiytyneet viime kerrasta. Kiva pikku kirppis!

   Reply

  Sponsorit

  Kommentoi kirpputoria