EkoCenter Kankitie

KatuosoiteKankitie 10

Puhelin040 546 3793, 020 712 1580

Kotisivutjklkl.fi/ekocenter-kirpputorit

EkoCenter Kankitie kertoo:

EkoCenter Kankitie sijaitsee Seppälänkankaan teollisuusalueella n. kuuden kilometrin päässä keskustasta. Käytössämme on 450 m2 hyvää liiketilaa ja pihassa on ilmaisia pysäköintitiloja parillekymmenelle autolle.

Kirpputorilla myydään vaatteita, kirjoja, astioita, kodinkoneita ja huonekaluja sekä kierrätystekstiileistä tehtyjä uusiotuotteita. Vaatteissa hintamme ovat erittäin edulliset, keskimäärin 4 € / kg. Todella hyväkuntoisissa vaatteissa on kappalehinnat.

Lahjoitettaville huonekaluille on saatavissa ilmainen noutopalvelu jyvässeudulla tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin. Huonekalujen noudon yhteydessä mukaan voi laittaa muutakin kodinirtaimistoa ja vaatteita. Noutopalvelussa on varauduttava muutaman päivän toimitusaikoihin.

Ilmoita virheellisistä tiedoista

Auta meitä pitämään kirpputorien tiedot ajantasalla käyttäen tätä lomaketta:

  Nimesi (pakollinen)

  E-mail (pakollinen)

  Kirpputori jota muutos koskee

  Viestisi

  Kirpputorit Jyväskylässä

  6 kommenttia kirpputorista “EkoCenter Kankitie”

  • hyviä löytöjä ja edulliset hinnat. kohtelias hekilökunta 10 pistettä

   Reply

  • Kiitos kun lupasitte tulla tiistaina aamulla katsomaan. Jos on kiireitä voitais siirtää kun vielä tarvitaan. Muutto viivästyy osittain. Katsoa kyllä voi. 2 sohvaa.

   Reply

  • Asion perjantaina 24.3 kirpputorilla, myyjä oli vanhempi silmälasipäinen mies. Ostin pyyhettä joka oli vanha ja kulahtanut, sanoi hinnaksi 3e kysyin käykö 2 euroa ja ilmoitti töykeästi että voin mennä muualle asioimaan jos hinta ei miellytä. Todella töykeä asiakaspalvelu tällä miehellä. Ei tee enää mieli asioida ko. paikassa, muut myyjät olleet ihan asiallista. soitin myöhemmin ja otin esimiehen yhteystiedot suoraa palautetta varten!

   Reply

   • Olisiko tullut jokin väärinkäsitys, siellähän on tekstiileille kilohinnat. Eli 3€/kg. Tuskin oli euroa enempää se pyyhe kilohinnalla. 🙂

  • Tämä on muuttanut jonnekin. Minne?

   Reply

  Sponsorit

  Kommentoi kirpputoria