EkoCenter Harjunporras

KatuosoiteGummeruksenkatu 13

Puhelin040 765 3303

Kotisivutjklkl.fi/ekocenter-kirpputorit

EkoCenter Harjunporras kertoo:

Toukokuussa 2003 avattiin Jyväskylän keskustan läheisyyteen Gummeruksenkadun yläpäähän kirpputori EkoCenter Harjunporras. Nimensä mukaisesti Harjunporras on aivan Harjulle johtavien portaiden, ns. Neron partaiden juurella.

Pihassa on ilmaisia pysäköintipaikkoja seitsemälle autolle.

Myös Harjunportaassa valikoimat ovat ns. normaalit kirpputorin valikoimat; vaatteita, astioita, kirjoja ja huonekaluja. Vaatteissa hinta on keskimäärin 5 € / kg. Erikoisuutena on parin rekin verran ns. “retro-vaatteita”, lajittelusta varta vasten kerättyjä vanhanajan vaatteita.

Samassa talossa EkoCenter Harjunportaan kanssa toimii myös Katulähetyksen Nuorisotalo Katutaso, jonka kahviossa voi ostosmatkalla juoda kupillisen hyvää kahvia tai limsaa hyvin edullisesti.

Ilmoita virheellisistä tiedoista

Auta meitä pitämään kirpputorien tiedot ajantasalla käyttäen tätä lomaketta:

Nimesi (pakollinen)

E-mail (pakollinen)

Kirpputori jota muutos koskee

Viestisi

Kirpputorit Jyväskylässä

4 kommenttia kirpputorista “EkoCenter Harjunporras”

 • Harjunportaan ecocenter on kyllä siinä mielessä aivan mahtava, kun siellä on tuo kilohintasysteemi. Viimeksi sain kympillä melko koskemattoman oloiset lakanat 2 kpl, retrotyynyliinaparin, ison pöytäliinan, kaksi retrotyynynpäällistä ja vielä jotain muutakin. Aika pienellä hinnalla lähtee ja tuunaukseen riittää taas tekstiiliä pitkäksi aikaa. Suosittelen!

  Reply

  • Kiitos aina yhtä mukavasta palvelusta! Mielestäni tämä on yksi Jyväskylän parhaista kirppareista, kun ajatellaan hinta/laatusuhdetta. Hyviä löytöjä olen tehnyt vuosien varrella monia. Viimeksi ostin ison pinon kesäviemisiä, lahjoja – ja sain vinon pinon kirjoja.

 • Tässä EkoCenterissä myydään homeisia huonekaluja. Sohva homehdutti yhden viikonlopun aikana kaikki ruokatavarat kaapeista, ja nyt joutuu varmaan heittämään roskiin ainakin kaikki tekstiilit mitä samassa tilassa oli.

  Reply

 • Jotenkin nuhjuinen paikka, ei tee mieli käydä toiste.

  Reply

Sponsorit

Kommentoi kirpputoria