Tuuliatuu

KatuosoiteSnellmaninkatu 25

Puhelin050 363 8299

Kotisivuttuuliatuu.fi

Tuuliatuu kertoo:

Tuuliatuu Second Hand Shop myy sekä miesten että naisten ajatonta muotia ja tämän päivän trendejä. Valikoimassa on runsaasti uudenveroisia tai vain vähän käytettyjä asuja, jalkineita, asusteita ja laukkuja. Jonkin verran löytyy myös vintage-vaatteita.

Periaatteemme on hyvä hinta-laatusuhde.Suosimme kotimaista designia, joka painottuu valikoimassa. Lisäksi myymme laadukkaita kansainvälisiä brandeja.

Arvostamme materiaaleissa on luonnonkuituja, kuten villa, puuvilla, pellava ja silkki. Jalkine- ja laukkuvalikoimaan otamme pääasiassa nahkatuotteita.

Valikoimasta löytyy laadukkaita asuja kaikenkokoisille.
Tuuliatuusta löydät edulliset ja yksilölliset asut niin arkeen, juhlaan kuin vapaa-aikaankin.

Tuuliatuu toimii myyntitiliperiaatteella.

Ilmoita virheellisistä tiedoista

Auta meitä pitämään kirpputorien tiedot ajantasalla käyttäen tätä lomaketta:

  Nimesi (pakollinen)

  E-mail (pakollinen)

  Kirpputori jota muutos koskee

  Viestisi

  Kirpputorit Helsingissä

  5 kommenttia kirpputorista “Tuuliatuu”

  • En suosittele viemään tavaraa myytäväksi. Tilitysten saaminen kestää vuoden, jos edes maksetaan. Vaatteet ‘häviävät’ ja sähköposteihin vastaaminen vie kuukauden.

   Reply

  • Yhdyn Entisen asiakkaan kokemuksiin. Koko tämän vuoden olen odottanut tilitystä. Puheluihin tai sähköpostitiedusteluihin ei ole vastattu. Iso määrä vaatteita katosi, ja ehdotuksen mukaan (koska ne ovat hankala löytää ja kaikki sattuivat olemaan myyntiarvoltaan pieniä) minun olisi kannattanut antaa asian olla. En antanut asian olla, koska se syö tämän tyyppisen toiminnan luotettavuutta. 24.3. minulle ilmoitettiin sähköpostilla että myyntitili olisi nyt selvitetty ja pahoiteltiin viivästymistä. Tiedustelin koska rahoja voi odottaa. Viimeksi tänään tarkistin, olisiko rahat tulleet tilille: eivät olleet. Vastausta ja tilitystä edelleenkin odotellen.

   Reply

  • Harmi että edelliset kommentoijat ovat pettyneet ja toivottavasti saatte asiat sovittua. Mulla on hyviä kokemuksia, tilitykset ovat sujuneet ja kauppa on käynyt. Olen myös tehnyt kymmeniä upeita löytöjä vaikka niihin onkin sitten voitot huvenneet:) varsinkin iltapuvut ovat mun heikkous! Ihanaa kun nykyään ihmiset kierrättävät paljon, ennen kaikki viskottiin roskikseen nyt itselle tarpeettomasta saattaa iloita vielä useat muutkin.

   Reply

   • Olen hämmästynyt näistä kommenteista. Tuuliatuu toimii harvinaisen organisoidusti myyntitilin osalta ja keskittyy myyntiin, joka on ainakin minun prioriteettini myyntitiliasiakkaana. Jos joku toppi tai t-paita eksyy kaupan satojen ellei tuhansien vaatteiden valikoimaan, niin ettei sitä heti löydy, on aika ymmärrettävää. Kauppa toimii myöskin hyväntekeväisyysperiaatteella, Plan-kummitytölle voi lahjoittaa ne tavarat, joita ei myyntitilille kannata jättää ja myymättä jääneet toimitetaan Fida-lähetystorille.
    Pitkäjänteistä ja ekologista työtä. Oma asiakasnumeroni on 10 ja nyt kuulemma myyntitiliasiakkaita yli tuhat. HYVÄÄ JATKOA; TUULIATUU!

   • Tuuliatuu Second Hand on lopettanut toimintansa vuoden vaihteessa 2015.

  Sponsorit

  Kommentoi kirpputoria