Pöytäparkki

KatuosoiteKauppakaarre 1

Puhelin050 323 9535

Kotisivutpoytaparkki.fi

Pöytäparkki kertoo:

Yritys sijaitsee aivan Malmin keskustan tuntumassa, aivan juna-aseman vieressä, Ylämalmin puolella.

Haluamme tarjota kuluttajille luotettavan ja toimivan kanavan myydä omassa käytössä olleet ylimääräiset ja tarpeettomaksi käyneet kodin irtaimistot, kuten esimerkiksi keittiötavarat, kodin tekstiilit, vaatteet vauvasta vaariin, kirjat, pelit, koriste-esineet, urheiluvarusteet ja välineet sekä muut sekalaiset tuotteet.

Meillä voi tehdä löytöjä ja vaikka vain käydä katselemassa.

Ilmoita virheellisistä tiedoista

Auta meitä pitämään kirpputorien tiedot ajantasalla käyttäen tätä lomaketta:

  Nimesi (pakollinen)

  E-mail (pakollinen)

  Kirpputori jota muutos koskee

  Viestisi

  Kirpputorit Helsingissä

  10 kommenttia kirpputorista “Pöytäparkki”

  • Ihana sokkelokirppis, jossa saa kokea vanhaa kunnon penkomistunnelmaa. Sopivan kokoisesta tilasta löytyy monenlaista vaatetta ja muuta, eikä paikan läpi käymiseen silti mene koko päivää.


   Warning: Use of undefined constant ckrating_display_karma - assumed 'ckrating_display_karma' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/customer/www/kirpputorihaku.com/public_html/wp-content/themes/kirpputori/functions.php on line 90
   Reply

  • Käsittämättömän töykeää ja huonoa palvelua. Kohtelias kysely saa vastineeksi vain epämääräistä murahtelua ja töksäyttelyä…en voi suositella!!

   Reply

  • Olen samaa mieltä edellisen kanssa. Kyselin myyntipöytää, ja henkilökunnan asenne oli sitä luokkaa, ettei paljoa huvittanut viedä tavaroitaan sinne. Joskus olen käynyt ostoksilla, ja todella sekava ja sotkuinen paikka. Mutta kaikkein pahinta oli paikan myyjättäret.

   Reply

  • Olen käynyt täällä lähes viikottain jo parin vuoden ajan ja aina saanut ystävällistä asiakaspalvelua enkä ole kuullut työntekijöiden puhuvan epäystävällisesti muillekaan. Kirpparilla on suht hyvä vaihtuvuus ja aina olen löytänyt jotain kivaa. Kirppari on myös melko siisti ja hyvin vartioitu.

   Reply

   • Olen pari kolme kertaa myynyt enkä ole saanut huonoa palvelua. Joskus saattaa henkilökunta olla ymmärrettävästi kiireestä johtuen stressaantuneita mutta ihan asiallista palvelua.
    Lisäksi huomasin yleislmeen muuttuneen viimekerrasta. Oli maalattu pöydät valkoiseksi.

  • Kukakohan se ostikaan juuri tuolta kirpparilta aikoinaan sen erittäin arvokkaan vanhan taulun joka siirtyi sittemmin kansainväliseen huutokauppaan kenties hieman erilaisin arvoperustein?

   Reply

  • Käsittämättömän täyteen sullottu sekava sokkelokirppis. Pidin kanssa myyjää aluksi töykeänä ja tökerönä, mutta nyt tuntuu, että kyseessä on vain sellainen varautunut, vähän pidättyväinen ja ilmeetön, mutta ihan mukava, kiireinen myyjä.

   Kuulun itse näihin nykyajan täsmä-kirppisshoppaajiin, jotka etsivät tiettyjä juttuja kirppikseltä enkä missään tapauksessa halua seuloa älytöntä kasaa romua siinä sivussa. Ymmärrän kuitenkin, että paikalla on juuri sellaisten perinteisten kirppiskävijöiden osalta oma viehätyksensä. Ja pöytää piti jonottaa kuukauden verran, että kyllä se aika suosittu paikka tuntuu olevan.

   Reply

  • Tältä kirpparilta on tehty hyviä löytöjä mutta on niiden eteen vaivaakin nähty, koska pöydät ovat todella sekaisessa kunnossa ja tavaraa päällekkäin niin että joutuu purkamaan päältä ison kasan pois jos alta löytyy jotain kiinnostavaa. Täältä löytyy kyllä vaatteita ja kenkiä moneen makuun ja pengottavaa riittää. Palvelu on ollut ihan ok, särkyvät tavarat on pakattu paperiin. Itse en veisi tavaroitani myyntiin tänne koska hyllyt ovat niin ahtaita ja tiiviitä eikä niihin näe kassan takaa.

   Reply

  • Ihan passeli paikka. Myyjät riittävän ystävällisiä ja asiallisia. Jos myyntikarsina on sotkuinen, syynä ei ole henkilökunta. Tavaroita myyntiin tuonut voisi itse olla aktiivisempi ja käydä useammin siistimässä paikkaa. Osaaminen puuttuu monelta tavaroita myyntiin tuoneelta; kesällä esitellään talvikamppeita, myytävää on liikaa ja tavarat on sullottu kerralla suuria määriä, niin että ostajan on hankala hakea etsimäänsä.
   Valaistusta voisi korjata. Itse olen saanut myytyä hyvin, samoin olen tehnyt ostajana varsinaisia löytöjäkin.
   Jos olisin omistaja, remppaisin hieman ja laittaisin myyntitiskin ympyrämäisesti keskelle puotia.

   Reply

  • Moin mitäköhän pöytä paikka maksaan 2viikkoa ja meneenkö lasten vaatteet kaupaksi kuikka hyvin vauvan vaateet meneen kaupaksi t:Tomi

   Reply

  Sponsorit

  Kommentoi kirpputoria