Mellukirppis

KatuosoiteKorvatunturintie 2

Puhelin040 872 1034

Kotisivutmellukirppis.com

Mellukirppis kertoo:

Itsepalvelukirpputori Mellukirppis.

Viihtyisä
Siisti, lämmin ja valoisa
n. 800m2
200 pöytäpaikkaa
82 vaaterekkiä
Satoja ostavia asiakkaita päivittäin
Asiakkaitten arvostama

HUOM!
Pöytien vuokraus ja tiedustelut vain puhelimitse
Vastaanotamme KIRPPUTORIN pöytävarauksia numerossa 040 – 872 1034 tai paikanpäällä
Jos et saa puhelimitse yhteyttä, voit ilmoittaa pöytävuokran jatkamisen tai lopetuksen myös tekstiviestillä.

Meillä käy maksuvälineenä myös pankkikortit!

Ilmoita virheellisistä tiedoista

Auta meitä pitämään kirpputorien tiedot ajantasalla käyttäen tätä lomaketta:

  Nimesi (pakollinen)

  E-mail (pakollinen)

  Kirpputori jota muutos koskee

  Viestisi

  Kirpputorit Helsingissä

  15 kommenttia kirpputorista “Mellukirppis”

  • Kohtalainen jos ei anna jobbareiden pöytien häiritä.

   Reply

  • Näyttääkin olevan tätänykyä niitä ns. jobbareita aikalailla niin ostajissa kuin myyjissäkin näemmä?

   Reply

  • olen toista kertaa mellukirppiksellä, on siisti ja myyjät saavat ruusuja palveluksesta,ovat tosi ystävällisiä.tavara menee kaupaksi hyvin,menen jatkossakin,suosittelen.

   Reply

  • On siisti paikka,mutta ah niin korkeat hinnat,meinaa myyjät oikein rikastua.

   Reply

  • Siisti paikka ja nyt ystävälliset myyjätkin. Monenlaista tavaraa vaatteista lasitavaraan. Löytyy hintavaa, mutta edullisiakin löytöjä on tullut tehdyksi. Kiva paikka!

   Reply

  • Hyvä ja kiva paikka ostajalle.
   Myyjälle ei. Tavaraa katoaa ja/tai rikkoutuu.
   Kassana nuoria likkoja, jotka ei varmaankaan uskalla sanoa mitään,
   jos joku jotain rikkoo. Tenavatkin saavat juosta paikassa ihan vapaasti.

   Reply

  • Itselläni oli pöytä viikon ja kauppa kävi ihan kohtalaisesti, mutta tavaraa hävisi myös paljon. Kävin kolme kertaa etsimässä paikan läpi ja olen varma, etteivät ne eksyneet vieraisiin pöytiin vaan “kävelivät” kassan ohi ilman maksua. Harmittaa todella paljon, enkä aio toista kertaa pöytää tuolta varata

   Reply

  • Ihanan valoisa paikka. Asiakkaita oli näin sunnuntaina todella paljon. Pakko sanoa tuohon ylemmäs viitaten ettei se ole paikan henkilökunnan tehtävä niitä lapsia kouluttaa, ja tänäänkin kyllä nuoren likat puuttuivat näihin “juokseviin” lapsiin joskin saivat vanhemmilta närää tehdessään sen. Rikkoutuneet tavarat yleensä rikkoja maksaa eikä varmasti tuollaisessa paikassa kassamyyjät kerkiä jokaista seuraamaan joten ymmärrän hyvin että jotkin jää huomiotta niin suuri hulina sielä käy 🙂 Ja mitä tavaroiden hävikkiin tulee niin varkautta on mahdotonta estää kokonaan. Mikseivät ihmiset voi iloita siitä mitä on annettu vaan aina napisevat. Noh aion käydä jatkossakin sillä mahtavia löytöjä joka kerta olen tuolta tehnyt ja tavaraa tulee päivittäin kun pöytiäkin aloittaa jokaisena aukiolo päivänä 🙂 Ihanaa että on tälläinen paikka 🙂 Iloitkaa ihmiset vaikkei aina naamat miellyttäisikään 😉 🙂

   Reply

  • Itselläni oli 4 viikkoa ja kauppa ei oikein käynyt. Tai vasta neljännellä viikolla rupesi kauppa käymään paremmin. Asiakkaat jättivät tavaroita minne sattuu, aina sain uusia tavaroita myyntiin viedessäni kerätä muiden myyjien tavaroita pöydästäni 🙁 Kassat olivat mielestäni ihan mukavia ja ystävällisiä. Jonot oli usein melko pitkät.

   Reply

  • Jos kassa sijoitetaan niin ettei asiakas tiedä mitä koneelle lyötiin, niin varastavatko kassat myyjältä? Minulle jäi tunne että 20e hintaa ei lyöty vaan kassaan lyötiin 2e. Iso tavara katosi heti ja eka tilitys oli 2e vaikka sen hintaista ei ollut. Sama tunne edelliseltä kerralta. Vaadi aina kuitti kun ostat.Jos haluaa kuitin, niin miksi kaikki lyödään uudelleen. Kuitista näkyy myös pöytä.

   Reply

  • aukioloajat muuttuneet ikävästi, klo 12.00 on aivan liian myöhään.Kannattaisi pitää auki joskus maanantaisin,nyt kun kaikki muutkin kirppikset on silloin kiinni,se voisi olla myyntivaltti….

   Reply

  • Onhan viime näkemästä kirppis mennyt alaspäin. Kun ovesta meni sisään, koko paikka jo haisi nenässä, erittäin pölyinen ja tuuletusta vailla ja pöydät tosi sekaisia, en siis suosittele varsinkaan allergikoille! Siivotaanko siellä ikinä?
   Tavaraa, siis kohtuuhintaista ja kuranttia saa etsiä oikein suurennuslasin kanssa, ei enää edes lastenvaatteita, kunnollisia, myynnissä..
   Mummot, tehomyyjät, siellä hääräävät penkoen pöytiä, kuin olisivat töissä! Tulevat töykeästi eteesi, etuilevat, kälkättävät kovaan ääneen arvostellen toisten myyjien myyntiin jättämiä tavaroita.
   Inhottava mielikuva jäi paikasta, en meinaan suosittele kenellekään, en ostajille enkä myyjille.
   Joskus vuosi sitten vuokrasin sieltä pöydän pariksi viikoksi, ja tavaraa tuhoutui ja hävisi melko lailla.
   Sääli, pienellä vaivalla saisi paremmankin, mutta maine on jo tainnut mennä..
   Sinne oli kiva mennä lasten kanssa, mutta ei enää, nokka tukossa viime viikonlopun visiitistä vieläkin.

   Reply

  • Olen jo useamman vuoden seurannut kipputorin toimintaa. Ennen tavaraa oli enenmmän ja parempilaatuista. Jobbarit hääräävät ahkerasti ja vievät parhaat päältä, ennenkuin muut kerkeävät. Kirpputorilla kuljeskelee vanhempi nainen työntäen ostosvaunuja, heittäen siihen tavaraa eri pöydiltä ja tutkien niitä. Hän näyttää viettävän siellä tuntitolkulla aikaa. Välillä hän järjestelee pöytiä, ovatkohan omia kaikki. Lisäksi hän puhuu itsekseen ja haukkuu asiakkaita kun ovat sotkeneet pöytiä ja tavaraa on väärillä pöydillä. Ehkä joskus on huomauttaminen aiheellistakin mutta olisi parempi olla hiljaa jos asianomaisia ei ole paikalla. Kyllä tuosta viihtyvyys kärsii. Hintataso on mielestäni noussut. Olisikohan nuo jobbareiden pöydät pitämässä yllä korkeaa hintatasoa.

   Reply

  • Menettänyt kyllä paljon asiakkaita kun mennyt niin paljon huonompaan suuntaan. Itse olen myynyt Justriinan kirppiksellä joka on Myllypurossa. Siellä lastenvaatteet meni tosi hyvin kaupaksi.

   Reply

  • pelkkää paskaa pöydät täynnä kovat hinnat – onneksi lopetti

   Reply

  Sponsorit

  Kommentoi kirpputoria