Kierrätyskeskus – Hietalahti

KatuosoiteLönnrotinkatu 45

Puhelin0400 348 112, 050 501 4858 nouto

Kotisivutkierratyskeskus.fi

Kierrätyskeskus – Hietalahti kertoo:

Hietalahden kaupassa on myynnissä laaja valikoima vaatteita, kirjoja, astioita, leluja, kenkiä sekä sohvia, tuoleja, pöytiä, lipastoja ja muita huonekaluja. Vaatteita ja muita tavaroita löytyy myös ilmaisosastolta.

Hietalahden kaupassa on hyvät valikoimat uusiotuotemallisto Plan B:n tuotteita. Yläkerrassa sijaitsevat tuunatut asusteet, vaatteet, korut, laukut ja sisustustuotteet. Alakerrassa on valikoima Plan B:n uudelleenverhoilemia nojatuoleja ja sohvia laadukkailla rungoilla.

Kädentaitopalvelu Näprän osasto tarjoaa askarteluun ja skräppäykseen sopivia kierrätysmateriaaleja. Kysy myös Näprän kädentaitopajoja!
Maksuvälineinä käyvät käteinen, pankkikortti, Mastercard, Visa ja Visa Electron.

Hietalahteen otetaan vastaan pientavaroita, pieniä elektroniikkalaitteita sekä huonekaluja. Isoja kodinkoneita ei oteta tilanpuutteen vuoksi vastaan.

Katso nettisivuilta esimerkkejä Hietalahden kaupan tuotevalikoimasta. Kysy myös kotiinkuljetuspalveluamme.

Esteettömyys: Hietalahden kaupan katutasoon pääsee pyörätuolilla ja lastenvaunujen kanssa. Alakertaan on portaat, ei hissiä. Tarvittaessa alakertaan pääsee varaston kautta.

Ilmoita virheellisistä tiedoista

Auta meitä pitämään kirpputorien tiedot ajantasalla käyttäen tätä lomaketta:

  Nimesi (pakollinen)

  E-mail (pakollinen)

  Kirpputori jota muutos koskee

  Viestisi

  Kirpputorit Helsingissä

  5 kommenttia kirpputorista “Kierrätyskeskus – Hietalahti”

  • Tämä oli kiva! Ainakin huonekaluista sai 20% opiskelija-alennusta, käsityötarvikeosasto oli kuin karkkikauppa, samoin astiaosastolta löytyi kivoja juttuja hyvään hintaan. Alakerrassa oli oma huone ilmaiselle tavaralle, mikä oli hauska yllätys.

   Alakerran huonekaluosaston asiakaspalvelijat olivat äärimmäisen rentoja ja mukavia. Kassaneideiltä olisin toivonut vähän aurinkoisempaa asennetta, vaikka kuinka oli lauantain viimeinen puolituntinen.

   Reply

  • Kierrätyskeskus on ketjuista ainut jonka vielä kelpuutan. Ja niissä on paljon hyviä “omia” juttuja (kuten edellinen kommentoija totesi) Kannattaa käydä katsomassa!

   Reply

  • Itse olen pari kertaa käynyt ja olen kovasti pitänyt. Siisti paikka ja mukava henkilökunta!

   Reply

  • Yläkerran vaateosasto oli siiti mutta tarjonta ei ollut kovin ihmeellinen. Alakerta yllätti, valtava määrä huonekaluja moneen makuun. Joitakin tuoleja oli entisöity todella kivan ja uniikin näköisiksi! Hyviä kirjoja ja musiikkia löytyi myös hyvin järjesteltynä! Suosittelen!

   Reply

  • Hietalahden kauppa on suljettu. Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksella on useita kauppoja ja tavarataloja. Katso ajankohtaiset tiedot osoitteesta: http://www.kierratyskeskus.fi

   Reply

  Sponsorit

  Kommentoi kirpputoria