Kaivarin Kanuuna

KatuosoiteMerikatu 3

Puhelin0400 388 400

Kotisivutkaivarinkanuuna.fi

Kaivarin Kanuuna kertoo:

Kaivarin Kanuuna tarjoaa mukavia ja edullisia löytöjä käytetyn tavaran parissa. Valikoimamme kattavat useita kodin tuoteryhmiä sekä kodin tekstiilejä vaatteista sisustamiseen tarkoitettuja tekstiilejä myöten. Design-nurkka on tarkoitettu arvokkaimmille merkkivaatteille ja asusteille. Siellä voi tehdä upeita löytöjä edullisella hinnalla.

Kaivarin Kanuunassa palvelee asiakkaita pieni kahvinurkka, sekä lapsille oma puuhapiste.

Ilmoita virheellisistä tiedoista

Auta meitä pitämään kirpputorien tiedot ajantasalla käyttäen tätä lomaketta:

  Nimesi (pakollinen)

  E-mail (pakollinen)

  Kirpputori jota muutos koskee

  Viestisi

  Kirpputorit Helsingissä

  32 kommenttia kirpputorista “Kaivarin Kanuuna”

  • Hei,

   Saako sivuillenne tiedon pääsiäisen aukioloajoista, kiitos!


   Warning: Use of undefined constant ckrating_display_karma - assumed 'ckrating_display_karma' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/customer/www/kirpputorihaku.com/public_html/wp-content/themes/kirpputori/functions.php on line 90
   Reply

  • Taitaakin mennä likipitäen kaikki mahdollinen tuotto noihin ylivoimaisesti kaikkein kalleimpaan kirpparin paikan vuokraan näemmä?

   Reply

  • Ahdistavan matalakattoinen kirppis, mutta jotenkin kivan kodikas silti. Hinnat on joissain myyntipöydissä aivan pilvissä, lienee sijainti vaikuttanut ja törkeä pöytävuokra. Mutta silti olen aina tehnyt kivoja löytöjä, lähinnä vaatteita, koska edullisia tuotteita on myös aina löytynyt. Suosittelen kyllä!

   Reply

  • Muistaakseni suht kalliita tavaroita. Tosin tarjolla oli todella erikoisia ja eri aikakausie vaatteita, jos semmoiset kiinnostavat.

   Reply

  • Onneksi on kirpputori jossa menee parempaakin tavaraa kaupaksi ja saa siitä kohtuu korvauksen. Kaikki säästää ja kierrättää. Lumppuja löytyy joka paikasta, mutta jos on parempaa mielellään maksan enemmän. Itse jäin kaipaa Kaivarissa 3 kpl housuja ja kengät:( joku nappas mukaan!

   Reply

  • Kiva kirppis. Paljon myyntipöytiä. Suosittelen!

   Reply

  • Kaivarin kanuuna oli erittäin mukava ja yllättävän iso paikka, suosittelen! Oli siistiä ja puhdasta! Peilejä oli paljon, joten välttämättä ei tarvinut jonottaa sovituskoppiin, joita oli vain kaksi. Kahvittelu/odotustilasta ja ilmaisesta WC:stä plussaa!

   Reply

  • Oli tosi kivan näköinen ja oloinen kirpputori. Matala katto oli eksoottinen. Tavaraa oli laidasta laittaa mutta jotkut pyödät, niin kuin ylläkin on mainittu, on hinnoiltetu ihan järjettömän kalliiksi. :O

   Reply

  • Kiva kirpputoripaikka ja ystävällinen henkilökunta:)

   Reply

  • Kunpa pääsisi trokareista eroon!
   Samat naiset pörräävät autoineen Hietsun ja Kaivarin kirpparin väliä ostaen tavaraa toisesta ja äkkiä myyntiin toiseen. Välillä vaan hinnat nousee pilviin. Kuulin lauseen “Olen Palmrothin myymälän hoitaja ja tiedän mistä puhun, myyn vaan luxus tuotteita, nuo toiset muut ovat kirpparimyyjiä”. Voi, voi. Kyllä on valitettavaa, että tuollaiset hait iskee markkinoille ja hävittävät rehellisen kirppariaatteen.
   Kiitos Kanuunalle, jotta on poistanut feikkimarkkinat, pysykööt ne Thaimaassa ja Tallinnassa!

   Reply

   • Hei, olet täysin oikeassa. Näitä trokareita pyörii uskomaton määrä myyjinä ja ostajina kaikilla kirppareilla. Nämä tyypit pilaavat usein kirpputorilla kiertelyn nautinnon. Hyökkäävät kuin shakaalit myyntipöytiem kimppuun. Itse iät ja ajat kirppareita harrastepohjalta kiertäneenä osaan jo välttää näitä tyyppejä ja heidän tavaroitaan.

   • Kuinka niin poistanut feikkimarknat?Siellä ne ovat edelleen.Aina löytyy feikkiä, itse meinasin ostaa feikkihuivin ja paikalla ollut myyjä takelteli ettei se ole hänen, vaikka hintalapussa oli päytänsä numero.Tosin joku itänaapurin korostuksella puhuva nappasi huivin kädestäni ja ilmoitti että aidot maksavat monta sataa.En tiedä oliko hän sitten ostamassa sitä voi oliko se hänellä myynnissä.Mutta siellä ne markkinat edelleen ovat, tai olivat vielä marraskuussa -14!

  • Myytävien tavaroiden hinnat ovat hävyttömiä suurimmassa osassa pöytiä. Toisinaan mietin miten kukaan kehtaa pyytää käytetystä ketjuliikkeiden tuotteista melkein uudenveroisen hintaa. Useimmiten olen poistunut tältä kirpputorilta vihaisena ja ärsyyntyneenä.

   Reply

  • Ihan hyvä kirppis ja suurilta osin laadukasta tavaraa. Välillä törmää ylihinnoitteluun.
   Kahdesti on kuitilla veloitettu jokin tuote kahdesti, joten kuitit kannattaa heti paikalla tarkistaa. Tuotteisiin ei jää hintoja, joten jälkikäteen voi olla vaikea arpoa mikä tuote ja mistä plydästä on veloitettu tuplana.

   Reply

  • Olin ajatellut piipahtaa huomenna työpäivän jälkeen tällä kirpparilla, mutta näitä kommentteja hirveistä hinnoista ja trokareista luettuani jätänkin homman sikseen……

   Reply

  • Tilaa on ja tavaraa, mutta hinnat hämmästyttää. Varsinkin Hietalahden torilta siirtyneitten naisten=trokareitten hinnoittelu. Toisaalta, jos haluat nähdä tavaran kahteen kertaan, mene aamulla Jäähalliin ja sitten (jopa samana iltapäivänä) Kanuunaan. Törkeää trokaamista.
   Ketjut kilisee tuhansia euroja maksavissa turkeissa. Missä kirppariaate?
   Varokaa joutumasta heidän käsiin! Onpa halpaa ” liikehuoneistotilaa” puhumattakaan mistään muista kustannuksista, mitä pienyrittäjät rehellisesti nykyään maksavat. Tosin lisänä kauppaan tulee mielistelyä ja valheellisia kehuja, koska myyjät viettävät aikaansa rekkiensä ja paikkojensa vierellä kytäten ostajia. Missä on itsepalvelukirppiksen ostorauha?
   Toivotaan muutosta……silmät avoinna, varokaa verkkoja……

   Reply

  • Mukava paikka. Melkeinpä aina mukaan tarttuu jotakin. Paljon laadukasta merkkitavaraa, enimmäkseen järkevään hintaan. Keskimäärin yhdeksän kymmenestä pöydästä järkevästi hinnoiteltuja, ne useita kymppejä vaatteistaan pyytävät myyntipöydät/-rekit on helppo jättää väliin. Plussaa mahdollisuus maksaa kortilla, miinusta ruuhkaisuus yhdistettynä vain kahteen sovituskoppiin, sekä vessattomuus (wc vain myyjille).

   Reply

  • Täältä tarttuu melkeen aina jotain mukaan, MUTTA myyjien kyttäys ahdistaa, aina joku kiertää ja kyttäilee, ymmärrän kyllä että niitä pöllijiä on, mut joku raja kumminkin…
   Myös myyjät ovat todella usein töykeitä, mikä on hieman huono juttu, monet ei varmasti palaa enään uudelleen tökerön palvelun jälkeen…
   Myyjät haloo, jos ei työpaikka miellytä, niin oisko työpaikan vaihdos paikallaan?
   Asiakspalveluahan tuokin on, vaikka on kirppis!

   Reply

   • No, huhuh.Sehän on vain omistajilta pois jos alaiset eivät ymmärrä asiakaspalvelun merkitystä:(

  • hyvä kirpputori

   Reply

  • Kaivarissa löytää persoonallisia vaatteita ym. muilta mailta.Löysin mm. NYC:n Hell’s Kitchen kirpparilta rahdatun jutun ja pöydässä oli myös Pariisin tuliaisia monen vuosikymmenen takaa, ihan kohtuullisella hinnalla, ottaen huomioon vuosikerran:)) Suosittelen lämpimästi.

   Reply

  • Löysin taas Kanuunasta NYC:stä tuodun esineen, joka sopii loistavasti kotiini!Oliskohan se sama myyjä taas paikalla?No pääasia että ehdin ennen muita:))

   Reply

  • Naapurin suosituksesta tutustuin eilen Kanuunaan.Kummallista menoa siellä tuntuu olevan.Nuori ylimielinen “asiakaspalvelija ” sammutti valoja ennen sulkemisaikaa ja komensi meitä poistumaan valittaen “pitkää työviikkoa”.Eikö mölyt pidetä mahassa ja päästetä ne ulos vasta kun asiakkaat ovat poistuneet kuuloetäisyydeltä?
   Niin paljon emme kirpputoritavaraa halaja että alistuisimme asiakkaina moiseen kohteluun.Siinä paikassa ei voi todellakaan puhua “asiakaspalvelusta”.Tietääköhän omistaja kuinka “hiiret hyppivät pöydällä” kun hän on pois?

   Reply

  • Olen muutaman kerran käynyt asiakkaana ja pidän paikasta.
   …miksi ihmiset valittavat myyntipaikan hinnoista??? …kannattaisi verrata muiden kirpparien hintoja/viikko.
   …tämähän on kohtuulinen hinta. täällä lähellä, jossa asun peritään viikosta/siis kuudesta myyntipäivästä sekä
   pöytä että rekkimaksu erikseen ja kummastakin 37.50… en suostu maksamaan 🙁

   Reply

  • Villiä menoa siellä on.Välillä myyjät tappelee ja uhkailee toisiaan ja tänään oltiin kaverin kanssa revetä kun joku noin 100 v läski mummo pudotti muovilaatikon lattialle ja 20v kundi hyppäs punaisena mummon kimppuun nyrkit ojossa ja syytti mummoa kanuunan omaisuuden heittelystä.Naurettiin että jos kundi vielä olis käynyt mummoon käsiksi niin se olis ollut päivän paras näytelmä.Jeeee!100v vastaan 20v.

   Reply

  • Ai nauratti? Ja päivän paras näytelmä? On siinä empaattista nuorisoa…ja asiakaspalvelua! Kertokaahan lisää kodistanne!

   Reply

  • Hui! Kanuunassa tapeltiin taas viikonlopulla. En kyllä uskalla sinne enää, kun ei koskaan tiedä saako sivullinenkin kenties nyrkistä naamaan.Ilmeisesti trokarit tappelivat “väärin hinnoitelluista” tavaroista joita myyvät sitten omassa pöydässään 100% voitolla.Käytävillä kyllä kuulee mikä on pelin henki “Tyhmiltä “satunnaismyyjiltä merkkitavarat pois tinkimällä heti kun laukut on avattu jotta “hintataso” pidetään yllä.Hyi,hyi, miltä haiskahtaa…Kumma kun verottaja ei puutu asiaan.
   Onneksi samoille kulmille avautuu Punavuoren Patiina vappuna.Kunpa sinne ei pesiytyisi se itämafia tekemään omaa kauppaa omistajan tiloissa ja kärkkymään halpaa laatutavaraa kalliilla jälleen myytäväksi.
   Itse kyllä ostan vain alle 20€ tuotteita, koska nykyisin vaatteita saa uutena jopa 2€:lla.

   Reply

  • Itämafia hengailee kyl aamusta iltaan Kanuunassa, hyökkäävät amatöörimyyjien kasseihin ennenkuin tavarat on laitettu pöydille. Totta on myös, että tekevät omaa kauppaa omistajan tiloissa. Tällainen meininki pitäisi saada loppumaan. Onkohan omistaja edes tietoinen tästä?

   Reply

  • Kyllä henkilökunta tietää muttei puutu asiaan, koska idän tytöt tuovat runsaasti rahaa Kanuunaan ostamalla röykkiöittäin vaatteita joka päivä uusilta myyjiltä ja myyvät ne uudestaan omassa pöydässään, joten provisio tulee kahteen kertaan samasta vaatteesta.Välillä kyllä ostavat suoraan myyjiltä, mikä on väärin koska silloinhan Kanuunan provisio jää saamatta!Mutta kuka siihen uskaltaa puuttua?Ei kukaan.

   Reply

  • Hmm, usein vieraillut ko. kirpparilla ja kiellot ja rajoitukset lisääntyneet vuodesta toiseen. Lisäksi jo aiemmin härskinä pitämäni myyntiprovisio jo muutenkin kalliin pöytävuokran (59€/6 pv) lisäksi on noussut 9 %:iin pöydän kokonaismyynnistä (ei siis myyjälle paikkavuokran jälkeen jääneestä voitosta edes…)

   Nyy kuitenkin asiakaspalvelu on ollut ystävällisempää, liekö palaute vihdoin tuonut muutoksen. Mutta käyntini kirppiksellä harventuneet, vaikka lähellä asunkin

   Reply

  • Kävin Vuorimiehenkadulla. Ahdas ja pieni paikka, töykeä nuori mies kassalla. Olisi mieli tehnyt kysyä häneltä: Oletko koskaan kuullut sanoja kiitos, ole hyvä, kiitos ja hei? Hän ei myöskään osannut hymyillä, hymy kuuluu hyvään asiakaspalveluun.

   Reply

  • joku vanha haiseva kellari missä sitä kuuluisaa kiina paskaa lian kovat hinnat,

   Reply

  Sponsorit

  Kommentoi kirpputoria