Hietalahdentorin kirpputori “Hietsu”

KatuosoiteBulevardi 42

Puhelin(09) 310 235 65

Kotisivuthel.fi/hki/heltu/fi/Kirpputorit/Hietalahden+kirpputori

Hietalahdentorin kirpputori “Hietsu” kertoo:

Hietalahden kirpputori kesällä

Kesällä hintoihin sisältyy yksi myyntipöytä, lisäpöytä maksaa seitsemän euroa. Kun suoritat paikkamaksun etukäteen, voit aloittaa myynnin puoli tuntia ennen torin virallista aukeamista.

Hietalahden torilla saa myydä vain myyjän omassa taloudessa käytössä ollutta tavaraa. Uusia tuotteita, kukkia, elintarvikkeita tai eläimiä ei saa olla kaupan. Koska kirpputoritoiminta ei voi olla ammattimaista elinkeinonharjoittamista, sama henkilö voi vuokrata myyntipaikan tai olla apulaisena toisen vuokraamalla paikalla enintään viisi kertaa kuukaudessa. Vuokrattua paikkaa ei voi vaihtaa, peruuttaa tai siirtää toiselle. Myymättä jääneet tavarat kauppiaan pitää ottaa mukaansa torilta lähtiessään.

Hietalahden torille pääset kätevästi raitiovaunulla 6, tai metrolla Kampin tai Ruoholahden kautta. Kampista Hietsuun on alle kilometrin kävelymatka. Katso paras reitti julkisilla Reittioppaasta!

Ilmoita virheellisistä tiedoista

Auta meitä pitämään kirpputorien tiedot ajantasalla käyttäen tätä lomaketta:

  Nimesi (pakollinen)

  E-mail (pakollinen)

  Kirpputori jota muutos koskee

  Viestisi

  Kirpputorit Helsingissä

  23 kommenttia kirpputorista “Hietalahdentorin kirpputori “Hietsu””

  • Hei,

   Eksyin asiasta tietämättä Helsingin Kaupungin sivulle, ja siellä talvikausi päättyy 31.3.2012. Menimme siis tuon infon perusteella sunnuntaina 8.4. torille, eikä se ollutkaan auki. Kotiin päästyäni löysin tämän sivun, joka on vasta neljäs haku googlessa, kun Helsingin Kaupunki on ensimmäisenä. Yritin löytää kaupungin sivulta kommentointikenttää, mutta ei löytynyt. Siksi laitoin tänne, jos te vaikka olisitte yhteydessä, että oikaisevat virheellisen tiedon.

   terveisin

   Melina Pajunen


   Warning: Use of undefined constant ckrating_display_karma - assumed 'ckrating_display_karma' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/customer/www/kirpputorihaku.com/public_html/wp-content/themes/kirpputori/functions.php on line 90
   Reply

   • Hei Melina!
    Kiitos kommentistasi!

    Menittekö Hietsuun su klo 10-16 välisenä aikana?
    Kesäkausi alkoi sivuston mukaan 1.4., mutta voin ottaa yhteyttä mikäli
    tilanne niin vaatii!

  • Sikamaista että sateen yllättäessä saattaa koko maksettu päivä mennä kertakaikkiaan poskelleen? Ihan niinkuin taas kerran tänä kesänä on niin kovin monesti ihan liian usealle tapahtunut kuitenkin.

   Reply

  • Milloin päivitetään vuoden 2013 kesäkirpputoritiedot.?

   Reply

  • Samaa kyselen minä, milloin päiviteteään vuoden 2013 kesäkirppistiedot ?????

   Reply

  • Hei! suosittelen ottamaan suoraan yhteyttä kirpputoriin puhelimitse, tai vierailemaan nettisivuilla

   Reply

  • vai ei ammattimaisia elinkeinonharjoittajia… mitäs nämä joka viikonloppuiset, aina vaan samat myyjät siellä ovat?? Kepulikonsteilla voidaan olla joka lauantai ja sunnuntai myymässä viikolla toisilta myyjiltä ostettuja tavaroita. Oma mekkoni “arvo” oli kymmenkertaistunut parin päivän aikana. No, harmittaa, koska ns. tavalliset tallaajat eivät enää saa myyntipaikkoja ja harmaa talous kukkii kauneimmillaan kaupungin ylläpitämänä.

   Reply

   • Eliittimyyjien joukko lisääntynyt; hyvää hanketta; jopa pari, kolme tonnia viikonloppu. (hehän ovat vaan viikonloppuisin, koska silloin liikkuvat torilla rahakkaammat henkilöt. Kuinka Helsingin kaupunki voi tukea asukkaiden verorahoilla tällaista HARMAATA TALOUTTA?? Olisi tosi helppo tietojärjestelmän kautta muuttaa tilannetta tai laittaa lista vakituisista myyjistä verotoimistolle. On kehittynyt porrastettu systeemi; ammattilaisilla on bulvaanit torilla joka aamu. Hatturouvat varaavat oheessa myyntipöydän Kaivarin Kanuunasta ja vievät torilta kiireellä myyntiin myös sinne. Haukat juoksevat kilpaa toria ristiin rastiin, naurettavaa. OSTATTEKO HEILTÄ,MIETTIKÄÄ JA PYSÄHTYKÄÄ.

  • Jos joku suomalaisille tätä ” hes-tori ” tee vahinkoja,mittä sitten puhua meille maahanmuuttajälle 20-30v.asiv.Suomessa,suom.kansalais,sairaseläke ja rahaton.Kun tyhmä rasismi sekoitavat monille päät.Kun soitin tai suora tuliin toriin varatta paikka aina vastaus ” KAIKKI JO VARATTU “Se ei tykkä minun muuresta.Vaikka olen suomen-ingeri,mutta paljon hulluja haluvat ehdotomasti kiusatta.Kovin ilkeät pätkät! Ja minulle pitäs tehdä meno-palu matka myydää oma tavaraa yli 100km,kun eläkerahat riita vain ulosotolle maksaa ja sitten kuuntella tätä potaska.Tielä on siellä monta joppareitä ketä ostannut kaikki paikoja jo vuosiin etenpääin.Kun se hujareitä myyväät mitä vaa ja varastetuja tavara myos,kun aina tuovat salakuljetus Eestista ja Pietarista.Tätä torilla nyt saa osta vaikka tankki.Mutta eläkelaisille vain kiusamminen.Torin hallitus se tiedää! Kiitos teille helvettin palvelusta!

   Reply

  • Mitä tehdä meille,sairaseläkelaiselle kuka asuu meno-paluu 100km.Helsingista ja ei saa varata myyntipaika eikä puhelimessa ei nettissa ei miten toista asiasta? Kun soitin puhelim.yrittin tehdäpöydä varaus sain aikapaha vastaus – vain tulkaa tanne ja varata paikalla tai hakee kirpputori kotisi lähellä???
   Olemme 2 vanha ja sairas henkilöä ja emme voi turha matkusta niin pitkä matka torille,kun pakko myydää omaisuus pieni eläketuloja takia.Koska Suomessa tulee ystävällisesti torinpalvelua?

   Reply

   • Just haa haaa Milloin Suomeen tulee ylipäätänsä jonkillainen palvelu????

  • Hei,

   Olen käynyt myymässä joka kesä yhden kerran tarpeettomia lasten tavaroita ja vaatteita, lapset mukana myymässä 🙂 Sekä minusta on ollut kiva välillä käydä ihan asiakkaana.

   Joka kesän on ollut erittäin vaikeata saada pöytä la-su, koska kaikki on aina varattu. Samat myyjät päivästä toiseen (ammattimyyjät) kyllä heidät tunnistaa kaikki. Viime kesänä, kun olin myymässä luokseni tuli yksi näistä “vakkareista” ja sanoi minulle maksavansa puolet minun pyydetystä hinnasta, johon vastasin kieltävästi, hän ei kuitenkaan halunnut uskoa vaan jäi jankkaamaan asiasta. Hän käyttäytyi erittäin epämiellyttävästi. Kun nämä vakio myyjät ostavat meiltä muilta tavaroita ja laittavat sitten jatko myyntiin omaan pöytään, hinta on noussut, eikä se ole kirpputorin tarkoitus kai? Helsingin Kaupunki voisi halutessaan palauttaa Hietsun kirpputori alkuperäiseen muotoon, johon ei varmasti kuulunut ammattimyyjät.

   Reply

  • Onko netissä osiota mistä voi tietää mitkä vapaat paikat (numerot kartalla) on jollekin päivälle ennenkuin maksaa netissä .Hietalahden kirppis.

   Reply

  • onko ns.ammattimyyjillä erillinen sopimus hietsun torin johdon kanssa, kun ovat siellä kerta toisensa jälkeen, viikosta toiseen myymässä? viime kesänä myyjiltä tarkastatettiin maksettu maksu ja henkilöllisyystoditus eikä paikkaa saisi siirtää toiselle henkilölle. miten nämä ELIITTIMYYJÄT ONNISTUVAT KIERTÄMÄÄN muiden tunnollisesti noudatettavaksi pakoitetut säännöt?

   Reply

  • […] ja Kattilahallin kirpparit, Hietsun kesätori ja Kallioliikkeen järjestemät kirpputorit ovat puolestaan mahtavia apajia eritoten vaate-, […]

   Reply

  • Vihdoin ja viimein on havaittu ettei naurettavilla viiden myyntikerran kuukausikiintiöillä saavuteta oikeastaan yhtään mitään? Sillä sateen yllättäessä kuitenkin on koko päivä piloilla Hietsussa valitettavasti. Iänikuinen vollotus ammattimyyjistä ja saman tien myös ammattiostajista on oikeastaan melko lailla naurettavaa. Sillä monelle opiskelijalle tai pieneläkeläiselle kirppareilla käyntihän on jo itsessään jonkin sortin sosiaalinen tapahtuma työttömistä nyt edes mitään vielä sanomatta. Toki vuosien mittaan joku on voinut saada vaikkapa Hietsusta idean ruveta tosissaan esim. puuhailemaan antiikin kanssa ja hyvä vielä niin. riski kiinni jäämiseen Hietsussa on alan ammattilaisille ihan liian kova joten tuskin kovan luokan tekijät viitsivät siellä värjöttää tuntikaupalla tuulessa ja tuiskussa muutaman lantin tähden.Toki joku ns. ammattiostaja varmaan joukossa on mutta hyvä jos jotain vanhoista rievuista vaan eteenpäin kelpaa niin luojalle siitä kiitos. Tosi goijarit löytynevät edelleen erilaisista hallintoneuvostoista ym. pankkiiripiireistä arvaten kuitenkin? Kesällä nähdään taas jos luoja säitä ja terveyttä vielä suo? Rojua ja rompetta kyllä piisaa näemmä edelleen vaikka kuinka paljon itse kullakin.

   Reply

   • Katos vaan…ettei nyt vaan Kake olis yksi näistä ammattilaisista kun noin kokemuksen syvällä rintaäänellä tuntuu puhuvan. Tainneet myöskin kommentit osua kohteeseensa älähdyksestä päätellen.

  • Olen ostaja ja käyn sillon, kun pääsen jäähallilla Hietsissa ja Myyrmässä. Silloin on pistänyt silmään vanhempi mies ja ehkä Thaimaalainen noin 10v tyttö. Tyttö käy heti aamulla ostamassa leluja ja sitten myyvät omalla pöydällä. He myyvät pelkkiä leluja. En sen enempää tiedä, muuta, kun tyttö mennä vilistää eri pöydistä leluja ostamassa ja päivällä lapset vinkuvat leluja miehen ja tytön pöydästä.

   Reply

   • Tyttö ostaa myös mekkoja nykyään.

  • Eipä hietsun torilla ole pariin vuoteen tarvinnut käydä kuin ihmettelemässä. Samat ammattimyyjät myyvät ostavat tavallisilta myyjilltä ja myyvät itse eteenpäin. Suurin osa ulkomaalaisia, joita muutenkin arksin suurin osa. Ihan kauheaa on aamulla mennä omien tavaroiden kanssa, kun ammattilaiset hyökkäävät kuin korpit raadon kimppuun, penkovat, käyttäytyvät agressiivisesti ja törkeästi, jos et heti myy, kun he huutelevat ja penkovat tavaroitasi. Ei todellakaan kannata mennä hietsun torille. Paljon mukavampia kirppiksiä on ympäristössä esim. Espoossa. Eikö helsingin kaupunki voisi pikkuisen käyttää järkeä ja ajatella muutakin kuin toriruutujen tuottoa, ennenkuin se laskee ja järjestää toiminta muuksi kuin ammattilaisten (myös eläkeläisiä joukossa) ja ulkomaalaisten pimeäksi ja agressiiviseksi liiketoiminnaksi. Kun maine torilta menee vie kauan saada se takaisin.

   Reply

  • Olemme tehneet vuosia hyviä löytöjä kirppiksiltä ja sillä saatu rahat riittämään.
   Trokareilta emme osta mitään ja ne jo tunnistaa ja tietää kun olemme vuosia kiertäneet kirppiksiä.
   Hyvä kirppis on sellainen jossa myyjä myy iloisesti omia tarpeettomia tavaroita ja eikä käyttäydy tökerösti muita kohtaan. Trokarit tunnistaa jo käytöksen perusteella niin ostajana kuin myyjänä.
   Hyvä kirpputorihenki tulee kun trokarit saadaan omalle alueelle kirpputoreilla ja tavikset omille alueilla.
   Aika selkeää jos jollain on vain antiikkia, urheilujalkineita, posliinia, miesten merkkipaitoja jne. että kyseessä on ammattilaisia jotka kiertävät verotusta ja pitäisi olla verotuksen alaisena ja pois kirppikseltä tavallisten oman ylijäämätavaroiden myyjien joukosta.

   Reply

  • Ulkomaalaisten trokareiden joukko penkoo välittömästi uuden myyjän tavarat ja ostavat ne omaan pöytään tuplahinnalla myyntiin. Eipä huvita mennä enää ko. torille eikä suositella kohta muillekaan ellei ryhti ja järjestys palaa sinne! Nämä vakityypit pilaa alkuperäisen tarkoituksen reilusta kirpputori perinteestä..

   Reply

  • 27.7.-19 Lauantaina tulossa myyntiin tosi paljon poikien vaatetta, kenkiä ym. Ihan vauvasta 176cm saakka. Lisäksi naisten kenkiä ja vaatteita koosta 42-52 ja jonkin verran sisustustavaraa suursiivouksen seurauksena 🙂 tervetuloa tekemään löytöjä.

   Reply

  Sponsorit

  Kommentoi kirpputoria