Hietalahdentorin kirpputori “Hietsu”

KatuosoiteBulevardi 42

Puhelin(09) 310 235 65

Kotisivuthel.fi/hki/heltu/fi/Kirpputorit/Hietalahden+kirpputori

  Hietalahdentorin kirpputori “Hietsu” kertoo:

  Hietalahden kirpputori kesällä

  Kesällä hintoihin sisältyy yksi myyntipöytä, lisäpöytä maksaa seitsemän euroa. Kun suoritat paikkamaksun etukäteen, voit aloittaa myynnin puoli tuntia ennen torin virallista aukeamista.

  Hietalahden torilla saa myydä vain myyjän omassa taloudessa käytössä ollutta tavaraa. Uusia tuotteita, kukkia, elintarvikkeita tai eläimiä ei saa olla kaupan. Koska kirpputoritoiminta ei voi olla ammattimaista elinkeinonharjoittamista, sama henkilö voi vuokrata myyntipaikan tai olla apulaisena toisen vuokraamalla paikalla enintään viisi kertaa kuukaudessa. Vuokrattua paikkaa ei voi vaihtaa, peruuttaa tai siirtää toiselle. Myymättä jääneet tavarat kauppiaan pitää ottaa mukaansa torilta lähtiessään.

  Hietalahden torille pääset kätevästi raitiovaunulla 6, tai metrolla Kampin tai Ruoholahden kautta. Kampista Hietsuun on alle kilometrin kävelymatka. Katso paras reitti julkisilla Reittioppaasta!

  Tiedot päivitetty 2.04.2013. Sivuston tiedot saattavat olla puutteelliset. Mietimme jatkoa sivuston suhteen alkuperäisen ylläpitäjän poistuttua keskuudestamme. Pahoittelemme.

  Ilmoita virheellisistä tiedoista

  Auta meitä pitämään kirpputorien tiedot ajantasalla käyttäen tätä lomaketta:

  Nimesi (pakollinen)

  E-mail (pakollinen)

  Kirpputori jota muutos koskee

  Viestisi

  captcha

  Kirpputorit Helsingissä

  8 kommenttia kirpputorista “Hietalahdentorin kirpputori “Hietsu””

  • Hei,

   Eksyin asiasta tietämättä Helsingin Kaupungin sivulle, ja siellä talvikausi päättyy 31.3.2012. Menimme siis tuon infon perusteella sunnuntaina 8.4. torille, eikä se ollutkaan auki. Kotiin päästyäni löysin tämän sivun, joka on vasta neljäs haku googlessa, kun Helsingin Kaupunki on ensimmäisenä. Yritin löytää kaupungin sivulta kommentointikenttää, mutta ei löytynyt. Siksi laitoin tänne, jos te vaikka olisitte yhteydessä, että oikaisevat virheellisen tiedon.

   terveisin

   Melina Pajunen

   Reply

   • Hei Melina!
    Kiitos kommentistasi!

    Menittekö Hietsuun su klo 10-16 välisenä aikana?
    Kesäkausi alkoi sivuston mukaan 1.4., mutta voin ottaa yhteyttä mikäli
    tilanne niin vaatii!

  • Sikamaista että sateen yllättäessä saattaa koko maksettu päivä mennä kertakaikkiaan poskelleen? Ihan niinkuin taas kerran tänä kesänä on niin kovin monesti ihan liian usealle tapahtunut kuitenkin.

   Reply

  • Milloin päivitetään vuoden 2013 kesäkirpputoritiedot.?

   Reply

  • Samaa kyselen minä, milloin päiviteteään vuoden 2013 kesäkirppistiedot ?????

   Reply

  • Hei! suosittelen ottamaan suoraan yhteyttä kirpputoriin puhelimitse, tai vierailemaan nettisivuilla

   Reply

  • vai ei ammattimaisia elinkeinonharjoittajia… mitäs nämä joka viikonloppuiset, aina vaan samat myyjät siellä ovat?? Kepulikonsteilla voidaan olla joka lauantai ja sunnuntai myymässä viikolla toisilta myyjiltä ostettuja tavaroita. Oma mekkoni “arvo” oli kymmenkertaistunut parin päivän aikana. No, harmittaa, koska ns. tavalliset tallaajat eivät enää saa myyntipaikkoja ja harmaa talous kukkii kauneimmillaan kaupungin ylläpitämänä.

   Reply

  • Jos joku suomalaisille tätä ” hes-tori ” tee vahinkoja,mittä sitten puhua meille maahanmuuttajälle 20-30v.asiv.Suomessa,suom.kansalais,sairaseläke ja rahaton.Kun tyhmä rasismi sekoitavat monille päät.Kun soitin tai suora tuliin toriin varatta paikka aina vastaus ” KAIKKI JO VARATTU “Se ei tykkä minun muuresta.Vaikka olen suomen-ingeri,mutta paljon hulluja haluvat ehdotomasti kiusatta.Kovin ilkeät pätkät! Ja minulle pitäs tehdä meno-palu matka myydää oma tavaraa yli 100km,kun eläkerahat riita vain ulosotolle maksaa ja sitten kuuntella tätä potaska.Tielä on siellä monta joppareitä ketä ostannut kaikki paikoja jo vuosiin etenpääin.Kun se hujareitä myyväät mitä vaa ja varastetuja tavara myos,kun aina tuovat salakuljetus Eestista ja Pietarista.Tätä torilla nyt saa osta vaikka tankki.Mutta eläkelaisille vain kiusamminen.Torin hallitus se tiedää! Kiitos teille helvettin palvelusta!

   Reply

  Sponsorit

  Palautetta kirpparista

  Autetaan porukalla kirppariskeneä kehittymään. Muista, että meillä kaikilla on huonoja päiviä.. toivottavasti et tuo omaasi tänne :)

  Tulossa: kirpputoriyhteisö, kirpputorien uutisia ja kuvia!

  Kommentoi kirpputoria