Kirppis Kantolan Kammari

KatuosoiteVanajantie 5

Puhelin045 138 0979

Kotisivut

Kirppis Kantolan Kammari kertoo:

Kirpputori Kantolan Kammari avattiin 28.3. 2009.

Yhdessä tasossa toimiva tila, käytävät helppokulkuiset.

Ilmoita virheellisistä tiedoista

Auta meitä pitämään kirpputorien tiedot ajantasalla käyttäen tätä lomaketta:

  Nimesi (pakollinen)

  E-mail (pakollinen)

  Kirpputori jota muutos koskee

  Viestisi

  Kirpputorit Hämeenlinnassa

  23 kommenttia kirpputorista “Kirppis Kantolan Kammari”

  • Suosittelen! Siisti, raikas ja valoisa keskikokoinen kirppis. Hinnat kohtuulliset, palvelu ihan mukavaa.
   Tavara aitoa kirpparitavaraa, ei uuden roinan verotonta jälleenmyyntiä: vaatteita, kodintarvikkeita,
   mausteena aina muutama antiikkihuonekalu.
   Tarjolla Hämeenlinnan parasta pullaa ja kahvia.
   Valtiettavasti vieras ja paikkakuntalainenkin ajaa helposti paikan ohi. Kyltit tosi ovat surkeat.

   Reply

  • Olen pitänyt paikassa jo toista vuotta pöytää eikä moitteen sijaa löydy. Kun hinnat on kohdillaan tavara liikkuu. Henkilökunta mukavaa,palvelualtista ja ystävällistä. En tiedä toista kirpparia jossa henkilökunta järjestelee ja hiukan siivoilee pöytiä kun aikaa siihen riittää. Ehdottomasti Hämeenlinnan paras kirppari.

   Reply

  • Kiva, tunnelmallinen kirppis. Kannattaa lisätä kirppiskierrokseen.

   Reply

  • Mielestäni Hämeenlinnan siistein ja luotettavin,käytävilläkin hyvin tilaa useamman liikkua, todella täyden palvelun kirpputori pienine kahvilanurkkauksineen- toista vuotta siellä pöytää pitäneenä: tilitykset olivat aina moitteettomasti oikein, omistajapari todella mukavaa ja asiakkaistaan välittäviä – soittivatpa toisinaan, että nyt sulla olis kuule pöydässäs tilaa – ootko aatellu tuoda vielä vai katsotaanko lopputilityksiä. Kaikki sovitut asiat pidettiin, perään soittamisesta tuli vaan hyvä mieli, kun huolehtivat. Halit sinne molemmille yrittäjistä.

   Reply

  • On tosi kiva kirppis, ja aina tekee hyviä löytöjä. Ei oo yhtään tunkkainen, ja just sopivan kokoinen ! Mukava henkilökuntakin siellä on ! suosittelen ! 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

   Reply

  • Pahoittelemme suuresti, että nimimerkeillä “Rehellisyys kunniaan”, “Asko” ja “Masa” kirjoitetut kommentit pääsivät julkisuuteen. Poistamme jatkossa kaikki epäolennaiset kommentit. -ylläpito-

   Reply

  • kantolan kirppis aika halpa paikka vaikkakin hintoja vois kyllä laskea välillä runsaastikkin ,onhan kyse sentään käytetystä tavarasta ja jos joku tuo sinne uutta tavaraa ja myy kalliilla niin ku kaupassa konsanaan vie se maun kirppikseltä ja ostot jää vähiin,eihän uutta autoakaan saa myytyä alkuperäis hinnalla vaikka oisit ostanut sen eilen,muuten kirpputori on parhaimpia h:linnassa.

   kiitos ja hyää kevättä (:

   Reply

  • Voisiko kirpparin pihalla olevan vanhan ruman tiili-piipun jo kaataa ? aina saa pelätä joka kerta, kun menee kirpparille, että joko se tänään kaatuu päälle.
   hyvä kirppis, ja järkevät pitäjät.
   kansalais-adressi kai täddä on tehtävä jotta saadaan tuo piippu alas, on meinaa tosi huonossa kunnossa!!!

   Reply

  • Tulipa tänään todettua, että kyseisen paikan pyyntö/käsky jättää kassit ja laukut kassalle menee tasan pärstäkertoimen ja vaatetuksen mukaan. Ystävättäreni kanssa menimme kyseiselle kirpputorille ja vanhempi rouva tuli kertomaan, että meidän täytyy jättää käsilaukut (pienet sellaiset) kassalle. Okei, ei siinä mitään, sillä perusteli sen olevan uusi käytäntö, että KAIKKI laukut pitää jättää. Ensimmäisen pöytärivin kierrettyämme aloimme ihmettelemään, että eipä taida koskea kaikkia. Miltei kaikilla muilla kirpputorilla olevilla naisilla kun oli laukkunsa siellä kierroksella mukana. Eräälläkin farkkuneidillä sen verran iso kassi, että sinne olisi voinut sujauttaa tahtoessaan vaikka jääkaapin. Tästä ei voi tehdä muuta päätelmää kuin että rouvan käsky johtui tasan mustista pitkistä helmoistamme (jotka eivät ole edes samettia). Emme muutenkaan ole sen näköisiä, että meitä voisi kansallispukukansaksi luulla. Itse olen vaalea ja pukeutumiseni on klassisen naisellista ja hieman gootahtavaa ja ystävättäreni hipahtavan gootahtavaa. Paha maku jäi suuhun tuosta visiitistä.

   Reply

  • En jaksa kirjoittaa palautettani tähän. Pettymykseni ja paha mieleni löytyy täältä http://sielunkaantopiiri.blogspot.fi/2012/06/minako-rikollinen.html

   Kantolan Kammariin en enää astu jalallanikaan.

   Reply

  • Aina olen kivoja löytöjä tehnyt ja laukkukin on aina saanut kulkea mukana.
   Ainoa miinus että maksuvälineenä käy ainoastaan käteinen.

   Reply

   • Kantolan Kammari on vanhahtava, kun nykypäivänä vain käteinen käy maksuvälineeksi. Tosin tuo ei ole pahin miinushavaintoni. Jäljempänä kerron omat havaitsemani epäkohdat:

    Tällä palstalla kerrotaan myös Kantolan Kammarin olevan siisti. No, siisteyshän riippuu katsojan silmistä. Mielestäni Kantolan Kammari on paljon epäsiistimpi kuin vastaavan kokoiset vertailukohteet Hermanni tai uusi Kantolan Kammarin vieressä oleva kirpputori. Joskus siellä on lennellyt pikkulintuja hallissa, kun ovia on pidetty molemmin puolin auki ilmeisesti tuuletuksen vuoksi. Sisällä olevat linnut eivät helposti löydä pieniä oviaukkoja. Hieman epämiellyttävää, kun ne voivat pelokkaina ulostaa esim. myyntipöydille tai nokkiakin jotakin. Vastuu lintujen toiminnasta sisätiloissa on yrittäjillä.

    Itsekin olen huomannuti paikan henkilökunnassa olevan havaittavissa lievää töykeyttä – tällä tarkoitan etenkin miespuolista vastuuhenkilöä. Muiden henkilöiden toiminnasta minulla ei ole itsellä huonoja kokemuksia. Tämä miespuolinen henkilö oli ehkä tilanteessa humalassa tai muuten päihdyttävien aineiden vaikutuksen alaisena, koska käyttäytyi niin moukkamaisesti. Terveet henkilöt selvittävät epäselvätkin asiat aina ystävällisesti. Onneksi asiaton epäillys saatiin puhumalla selväksi. Silti käynnistä jäi todella paha maku, kun henkilö ei edes vaivautunut pyytämään aiheetonta epäillystään anteeksi. Oudoksun ja paheksun hänen käytöstään.

    Vuosikymmeniä kirpputoreja kierrelleenä en ole mihinkään vastaavaan muualla törmännyt. Ehkäpä henkilöllä oli eilen huono päivä tai sitten hän on palveluammattiinsa täysin sopimaton. Ainakin tuota ressukkaa pitäisi vaimon opastaa käytöstavoille, jottei vastaava toistuisi. Ei se huonompi yrittäjäpuoliso voi olla näin huono, kun toimintaa on jo pyöritetty joku vuosi.

    Luulen, että ruma tiilipiippu tullaan jossakin vaiheessa purkamaan. Tosin samalla purettaneen myös Kantolan Kammarin vuokratila. Kiinteistö edustaa alueen heikkoa ja vanhaa rakennuskantaa, jolla on käsittääkseni jo olemassa purkutuomio. En tiedä tarkemmin Kantolan Kammarin vuokrasopimuksen pituudesta. Toisaalta tämän kirpputorin siirtyminen muualle tai lopettaminen ei merkitse minulle paljon.

    Lisäksi piha-alue on usemmiten aivan kaameassa kunnossa. Eilenkin erään rouvan autosta lensi pölykapseli pihan kuopissa. Hän ei huomannut tilannetta heti, mutta onneksi tapasimme myöhemmin Keksikadulla ja kerroin hänelle, mistä pölykapseli löytyy. Kantolan Kammarin ehkä kannattaisi vähän kunnostaa pihaa asiakkaidenkin iloksi, vaikka se ei suoranaisesti vuoralaiselle kuuluisikaan. K. Kammarin piha on yksi Hämeenlinnan surkeimmista.

    Kilpailu kirpputorialalla on kovaa. Huonot eivät menesty. Ei näytä hyvältä, jos sama tavara seisoo hyllyillä viikosta toiseen. Asikkaiden kannalta olisi parasta, jos kirpputorit sijaitsisivat hyvillä paikoilla, olisivat laadukkaita ja tarpeeksi suuria.

    Omat suosikkikirpputorini ovat Hämeenlinnassa Hermanni ja Suur-Kirpputori Keksikadulla. Kantolan Kammari on ehkä TOP 4 tai voisin pudottaa sen todella negatiivisen kokemuksen jälkeen listallani sijalle TOP 5.

  • Ihmettelen suuresti tuollaista murskaavaa kommenttiamiespuolisesta henkilöstä kirpputorilla.
   Minusta, paljon kirppiksiä kiertäneenä arvostan sitä ammatitaitoa ja jämäkkyyttä, miten siellä
   Suhtaudutaan mm. asiakkaiden tavaroihin, leluthan ei ole tuotu sinne leikittä iksi.Asiakkaan teh
   Tävä on pitää huoli myyntipöytänsä kunnosta, ei henkilökunnan, vaikkakin tekevät sitäkin!
   On muokkamaista puutua ihmisten henkäkohtaisiin omi naisuuksiin.
   Kaupunkihan tässä röyhkeä o n, se on vuokrannuttilat ja kunnostukse kuuluvat viokran-
   Antajalle, ei vuokralaiselle. Piha on törkeä, mutta se on kaupungin häpeä, kuten
   Sisäänajon sulkeminen vanajantien puolelta. Mikä lie telttakylä siellä puolella ollut kun
   Liittymä piti tukita.Tv ulkotiloissa laittomien piihojen päässä ja paljon
   Jos jonkinsorttista kulkijaa! Pitkä pitää olla yrittäjän pinna.
   Jatkakaa entiseen hyvään malliin ja kaupunki hoitakoon osuutnsa.
   Kirpputoreilla käyntin on täysin vapaaehtoista!

   Reply

  • Onko kukaan miettinyt, mikä ihmeen bailupaikka on tuossa samassa rakennuksessa portin lähellä? Kesällä on ollut joku huvilateltta ja ilmeisesti kylpyallas ja jotain sellaista. Nuorison/muun väen ryypiskelypaikka?

   Mitä tulee itse kirpputoriin, ihan väljä ja siisti noin enimmäkseen. Huomautettavaa ei oikein ole. Koskaan en ole ketään juovuksissa nähnyt, joten mahtaako olla kirjoittajan ihan oma päähänpisto. On esim. ihmisiä, joiden sanallinen ilmaisutapa ja olemus voi vaikuttaa mukamas humalaiselta, vaikka ei oikeasti ole. Henkilökunta on asiallista, eikä koskaan ole tullut vaikutelmaa siitä, että kovasti kytättäisiin. Suosittelen lämpimästi, toiseksi paras kipari Hämeenlinnassa.

   Reply

  • Todella kaamea rötiskö. Ulkoinen ehostus on taitanut jäädä jostakin syystä tekemättä. Pihan paikoitustilatkaan eivät ole parhaassa mahdollisessa kunnossa. Ei kovin viityisä / siisti paikka. Hämeenlinnan keskustan lähellä on Hermanni -niminen kirpputori, joka on kaikin puolin aivan toista luokkaa kuin tämä paikka.

   Reply

  • Valoisa, viihtyisä kirpputori. Käytävät hieman ahtaat. Paljon lastenvaatteita. Henkilökunta asiallista ja mukavaa.

   Reply

  • huono kirppis kantolan kammari töykeää olla krapulassa ym päihtymys tiloissa töissä varsinkin mies henkilö …

   Reply

  • Ihan ok kirppis… mutta missä kotisivut? Varauskäytäntö todella outo. Et voi varata viikkoa vaikka kuukauden päästä, kun edellisellä vuokralaisella on aina oikeus jatkaa… outoa liiketoimintaa tuollainen. Kätevintä olisi jos pöydän voisi varata sähköisesti.

   Näistä suurista näkyvyyteen ja pöytävaraukseen liittyvistä miinustekijöistä huolimatta tämä on ainoa kirpputori mistä itse löydän mitään. Enkä käsitä mistä se johtuu..

   Reply

  • Paras kirppis Hämeenlinnassa. Yleensä löydän jotain, se on harvinaista :). Joo, no ehkä varauskäytäntö on vähän epäselvä, mutta itse sain viimeksi nopeasti pöydän, joskin se oli varmaan hiljaisempaa kesäaikaa.

   Miinus on se, ettei voi maksaa kortilla. Joskus vaan unohtuu nostaa käteistä.

   Kannattaa käydä ihmeessä!

   Reply

  • Hyvä, valoisa ja avara kirppis. Siistit pöydät, paria pöytää lukuunottamatta. Henkilökunta ystävällistä.

   Kiertelimme eilen Hämeenlinnan kirpputoreja ja tämä kirppis oli ehdottomasti paras. Tein hienoja löytöjä. Kauan kaivattu pata sai toisen puoliskon, nyt hieno Saturnus-pata on keittiössä upeana esillä.

   Tänne kirpputorille on ehdottamasti päästä pian uudelleen, matka vain on pienoinen este. Mutta heti poiketaan kun olemme sillä suunnalla.

   Aukioloajat olisi kiva olla esillä näillä sivuilla.

   Reply

  • Vähän töykeän oloista porukkaa täällä. Tuntuu, että jos on pukeutunut vähän erilailla niin alkaa kyttäily sun muu. Se, että pankkikortti ei käy on jo vanhanaikaista. Muuten ihan ok kirppis.

   Reply

  • Kaikkein hirvein kirpputori jossa olen ikinä käynyt! Töykeää epäystävällistä käytöstä ja rastisia työntekijää!!!

   Reply

  • Tässä kirpparissa on kiva käydä, koska ilmastointi toimii – ei haise vaikka vanhaa tavaraa on paljon. Käyn silloin-tällöin, ja viimeksi ihmettelimme kun Iittalan kahvimuki yhdellä pöydällä maksoi 18 euroa ja pari pöytää kauempana (tummansininen mukipari) maksoi yhden euron kappale. Muutuinkin lasitavara on todella arvokasta – jotkut astiat/lasit saa uutena alhaisemmalla hinnalla tavarataloista.
   Toistaiseksi emme ole ostaneet mitään, mutta se johtuu siitä että vaatteen koko ei sovi.

   Kaikille kirpparien sivuille toivoisimme aukioloaikoja!!
   Nyt on Pääsiäinen tulossa, eikä mitään tietoa mikä kirppari on auki, vai onko kiinni koko pyhät.
   Ei liene suuri vaiva päivittää aukioloajat vaikka kuukausi etukäteen.

   Reply

  Sponsorit

  Kommentoi kirpputoria